Stadswandelingen Den Bosch

Met een gids zie je meer

*****

De gidsen van Cicerones zijn ervaren professionals die 's Hertogenbosch door en door kennen.
Met passie delen zij hun kennis en enthousiasme met u.

Meer recensies

*****


Groepsarrangementen Den Bosch

Zoekt u een leuke invulling voor uw bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of verenigingsuitje?

We hebben een aantal aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld. Maakt u een keuze? Dan regelen wij de rest!

Het Gidsenteam van Cicerones

Groepsarrangementen

Den Bosch


Recensies

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Isabelle N.

  De hofjeswandeling olv Loredana van Cicerones is een aanrader! Ze is een ervaren gids en dat merk je direct: op een rustige, respectvolle manier vertelt ze inspirerend over plekken waar je normaal gesproken niet komt. Dat maakt deze wandeling uniek! Loredana vertelt over het hofje voordat je er naar binnen gaat en dat maakt dat je aandachtig naar haar verhaal luistert en daarna in het hofje zelf je eigen ervaring (en foto's ;-) kunt opdoen. Van een drukke stad naar een stille groene oase!

  Rob P.

  Een ontzettend leuke en leerzame stadswandeling door Alkmaar gemaakt. Zeer deskundige gids die boeiend weet te vertellen. Een aanrader!

  Carla d.J.

  Met ruim 65 personen de stad Haarlem doorkruisen onder begeleiding van 5 enthousiaste gidsen, het was in één woord geweldig! Wat leer je op een andere manier naar het verleden van Haarlem en het leven en welzijn van zijn bewoners te kijken, dingen waar je normaal geen oog voor zal hebben of bij stil zal staan. De reacties uit de groep waren allemaal positief verrast. Nogmaals bedankt voor de rondleiding.

  Marcel A.

  Onder de gelukkige gesternte van rustig herfstweer zijn we onder deskundige begeleiding van Cicerones voorgelicht over de geschiedenis van Haarlem en zijn inwoners. Na afloop van de rondleiding waren we met de gehele groep (10 personen) erover eens dat we nooit meer door Haarlem kunnen lopen zonder naar de grond of naar gevels te staren. Hartelijk dank voor een fijne en informatieve avond.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Nanja v.W.

  Samen met mijn team van 6 dames heeft Loredana ons een rondleiding gegeven door historisch Haarlem. Het was een koude maar heel zonnige dag in december. Ondanks de kou heeft iedereen er enorm van genoten. De achtergrondinformatie en toelichting die Loredana geeft tijdens de wandeling is precies goed. En niet alleen maar feitjes, maar juist ook de verhalen erachter. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden

Volg ons