Home | 's-Hertogenbosch

Rondleiding ‘s-Hertogenbosch. Met een gids zie je meer

Met een rondleiding in ‘s-Hertogenbosch ziet u veel meer in deze prachtige, historische stad. Leer meer over de indrukwekkende Sint Janskathedraal terwijl de gids het u aanwijst, kom meer te weten over de beroemde Bossche schilder Jeroen Bosch en geniet van de beroemde Bossche Bol op het beste adresje in de stad. Bij ons boekt u een kundige gids voor een rondleiding in ’s-Hertogenbosch.

Bekijk hieronder al onze rondleidingen met gids in ‘s-Hertogenbosch en boek uw favoriete rondleiding.

‘s-Hertogenbosch is de hoofdstad van Noord-Brabant. Het is een prachtige, monumentale stad die de Brabantse geschiedenis uitstraalt. 's-Hertogenbosch biedt een gezellig mix van een middeleeuwse vestingstad en de Brabantse cultuur. Onze gidsen hebben veel kennis van 's-Hertogenbosch en delen graag hun passie met u. Ze vertellen tijdens de rondleiding op een inspirerende manier over hun sta

Met onze gidsen ontdekt u de plekjes van 's-Hertogenbosch die u niet had willen missen.


Rondleiding ‘s-Hertogenbosch met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een rondleiding met een privégids beleven? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in 's-Hertogenbosch.


Themarondleidingen door 's-Hertogenbosch

Cicerones biedt naast de algemene, historische rondleiding door ‘s-Hertogenbosch ook rondleidingen met een speciaal thema, zoals onze populaire zomeravondwandeling door 's-Hertogenbosch , onze Jeroen Bosch-wandeling, de vestingwandeling met gids in 's-Hertogenbosch en nog veel meer. Bekijk al onze rondleidingen in 's-Hertogenbosch en boek uw favoriete rondleiding.


Agenda stadswandelingen 's-Hertogenbosch

Sluit aan bij een wandeling met gids door ’s-Hertogenbosch

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in 's-Hertogenbosch. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in 's-Hertogenbosch.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden