Home | Haarlem

Rondleiding Haarlem - met een gids zie je meer

Met een gids in Haarlem ziet u veel meer in deze prachtige, historische stad. Laat u rondleiden langs het Spaarne, over de Grote Markt met het imposante stadhuis van Haarlem en de Grote of Sint Bavokerk. Vervolg uw route langs de Haarlemse grachten en straatjes in het oude stadshart, terwijl een bevlogen stadsgids vertelt over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Haarlem en bekijkt u de Spaarnestad vanuit een ander perspectief.

 > Bekijk hieronder al onze rondleidingen met gids in Haarlem en boek uw favoriete rondleiding.

Rondleiding Haarlem met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een rondleiding in Haarlem beleven? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Haarlem. Ontdek Haarlem met een gids, die u de highlights en verborgen plekjes laat zien waar u normaal niet zou komen.


Themarondleidingen door Haarlem

Cicerones biedt naast de algemene, historische rondleiding door Haarlem ook rondleidingen met een speciaal thema, zoals de populaire hofjeswandeling Haarlem, de Frans Hals-wandeling of de rondleiding over het Beleg van Haarlem. Bekijk hieronder al onze rondleidingen in Haarlem en boek uw favoriete rondleiding.


Agenda stadswandelingen Haarlem

Instaprondleidingen - Ontdek Haarlem

Haarlem is een prachtige, monumentale stad met een rijke geschiedenis, waarvan het historische centrum prima te voet te ontdekken is. Onze gidsen hebben veel kennis van Haarlem en delen graag hun passie met u. Ze vertellen tijdens de rondleiding op een inspirerende manier over hun stad.

Met onze gidsen ontdekt u de plekjes van Haarlem die u niet had willen missen.

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Haarlem

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Haarlem. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Haarlem.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden