Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Haarlem


Rondleidingen Haarlem

Ontdek Haarlem met een gids

Haarlem ontdekken? Tijdens een rondleiding met een gids ziet u zo veel meer in deze prachtige, historische stad. Laat u rondleiden langs het Spaarne, over de Grote Markt met het imposante stadhuis van Haarlem en de Grote of Sint Bavokerk.


Geniet van de Haarlemse grachten en straatjes en steegjes in het oude stadshart. Onze bevlogen stadsgids vertelt over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Haarlem.


Rondleiding Haarlem met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door Haarlem met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Haarlem.


U kunt kiezen voor een algemene historische rondleiding of een rondleiding met een thema, zoals het Beleg van Haarlem of De Vijfhoek. Denk ook eens aan een culinaire wandeling, een winterwandeling met warme drank of een wandeling in het donker.


Instaprondleidingen Haarlem

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


Rob is een hele leuke gids met ontzettend veel kennis! Hij heeft ons mooie plekjes in Haarlem laten zien waar je anders zo aan voorbij loopt.

Stadswandelingen Haarlem

Wat kosten de rondleidingen met gids in Haarlem?


Hoe lang duren de rondleidingen met gids in Haarlem?

 • Tenzij anders aangegeven duren de rondleidingen in Haarlem 1,5 uur.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Haarlem

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Haarlem

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Haarlem. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Haarlem.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden