Stadswandelingen Haarlem

Ontdek Haarlem met een gids
Het historische hart van Haarlem ontdek je het beste tijdens een stadswandeling. De bevlogen gidsen van Cicerones nemen u mee langs het Spaarne en de grachten, naar de Grote Markt of de pittoreske Vijfhoek. De route voert door de smalle straatjes en steegjes van de Spaarnestad. Onderweg hoort u alles over de rijke geschiedenis van de stad.

Haarlemse Hofjes
De speciale hofjeswandeling voert langs de idyllische plekjes met betoverende tuinen waar Haarlem bekend om staat. Onze gidsen weten de mooiste hofjes te vinden en vertellen er graag alles over.

Stadswandelingen en arrangementen
Haarlem is een veelzijdige stad en dat zie je terug in ons aanbod. Zo kunt u kiezen voor een themawandeling over het beleg van de stad tijdens de Tachtigjarige Oorlog of een route langs plekken die herinneren aan de bierhistorie. Of kies eens voor een wandeling langs de gevelstenen in de Burgwalbuurt. Alle wandelingen zijn bovendien uit te breiden met een hapje en drankje.


Groepsarrangementen Haarlem

Zoekt u een leuke invulling voor uw bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of verenigingsuitje?

We hebben een aantal aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld. Maakt u een keuze? Dan regelen wij de rest!

Het Gidsenteam van Cicerones

Groepsarrangementen

Haarlem


Agenda stadswandelingen Haarlem

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een wekelijkse wandeling. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek tijdig. Er kunnen maximaal 15 personen per gids mee.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden

Volg ons