Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Den Haag | Hofjeswandeling


Hofjeswandeling Den Haag met gids

De Haagse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjesroute voert langs een aantal bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Haagse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.


Hofjeswandeling Den Haag voor groepen

  • Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een hofjeswandeling in Den Haag boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling in Den Haag. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Sluit aan bij een hofjeswandeling in Den Haag

  • Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we een hofjeswandeling in Den Haag waar u individueel bij kunt aansluiten. Deze wandeling voert langs de mooiste en meest bijzondere hofjes in het historische centrum. Boek een ticket via de agenda.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost een hofjeswandeling met gids in Den Haag?


Hoe lang duurt de hofjeswandeling met gids in Den Haag?

  • De hofjeswandeling in Den Haag duurt 1.5 uur.
Wij waren met 3 personen en het is ons alle 3 zeer bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar een zeer deskundige en aardige vrouw die de rondleiding gaf.

Meer recensies


Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling met gids in Den Haag kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40