Hofjeswandeling Den Haag

Stadswandeling Den Haag met gids

Home | Den Haag | Hofjeswandeling


Ontdek de Haagse Hofjes met een gids

De mooiste Haagse hofjes ontdekt u met een lokale gids. De sfeervolle tuintjes omgeven door knusse huisjes liggen verborgen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door een oase van rust. De hofjesroute voert langs de hofjes waar het is toegestaan om onder bepaalde voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de Haagse straten en tuinen geniet u van de verhalen en anekdotes die de hofjes tot leven wekken.

Groepswandeling Den Haag met privégids
- dag en tijd naar keuze
- Nederlands- of anderstalig
- € 75,00 per gids per uur


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

*****

"Erg leuke wandeling met allerlei nieuwe weetjes over mijn stad en hofjes ontdekt waarvan ik het bestaan niet eens wist. Fijne gids"

*****

"Wij waren met 3 personen en het is ons alle 3 zeer bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar een zeer deskundige en aardige vrouw die de rondleiding gaf."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Den Haag kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


Cicerones
info@cicerones.nl

06 - 471 559 40