Home | Den Haag | Hofjeswandeling

Ontdek de Haagse Hofjes met een gids

De Haagse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Haagse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.

Route langs de mooiste hofjes van Den Haag

De hofjesroute in Den Haag voert langs de mooiste en meest bijzondere hofjes in het historische centrum. De geliefde oases van rust liggen verborgen in de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad.

Hofjeswandeling Den Haag met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een hofjeswandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Den Haag. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en geef uw wensen aan ons door via het aanvraagformulier.

Wij waren met 3 personen en het is ons alle 3 zeer bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar een zeer deskundige en aardige vrouw die de rondleiding gaf.

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost een hofjeswandeling in Den Haag?

Tickets voor instapwandelingen

  • € 15, - per persoon

Groepswandelingen met een privégids

  • € 125, - per gids
  • Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen.
  • Bestaat uw groep uit minder dan 10 personen, neem dan contact op voor een offerte op maat.

De hofjeswandeling in Den Haag duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over hofjeswandelingen in Den Haag kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40