Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Den Haag | Hofjeswandeling


Hofjeswandeling Den Haag met gids

De Haagse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Haagse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.


Hofjeswandeling Den Haag

Instapwandelingen | Boek een ticket

  • In de maanden april-juni en september-november wordt iedere zaterdag van 14.30 - 16.00 uur een instaprondleiding langs de Haagse hofjes aangeboden.

De hofjeswandeling in Den Haag voert langs de mooiste en meest bijzondere hofjes in het historische centrum. De geliefde oases van rust liggen verborgen in de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad.

Boek een ticket
voor uw hofjeswandeling met gids in Den Haag.


Hofjeswandeling Den Haag

Privégids | Vraag een offerte aan

Wilt u liever met uw eigen groep een hofjeswandeling met gids in Den Haag beleven? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Den Haag.

Vraag een offerte aan
voor uw hofjeswandeling met gids in Den Haag.

Wij waren met 3 personen en het is ons alle 3 zeer bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar een zeer deskundige en aardige vrouw die de rondleiding gaf.

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost een hofjeswandeling met gids in Den Haag?

Tickets voor instapwandelingen

  • € 15, - per persoon.

Groepswandelingen met een privégids

  • € 100, - per gids.
  • Voor grote groepen worden meerdere gidsen ingezet.
  • Vraag een offerte op maat aan.

De hofjeswandeling in Den Haag duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling met gids in Den Haag kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40