Cicerones - Stadswandelingen Stadswandeling

Home | 's-Hertogenbosch | Stadswandeling


Stadswandeling 's-Hertogenbosch

Den Bosch, ’s-Hertogenbosch of Oeteldonk; hoe je de hoofdstad van Noord-Brabant ook noemt, het valt niet te ontkennen dat ze prachtig is. Het middeleeuwse stadscentrum van Den Bosch is zelfs één van de oudste en meest complete van het land.


Wie de stad bezoekt, doet er goed aan niet alleen de beroemde Bossche Bollen te proeven, maar ook de sfeer in de stad. De stad biedt een bijzondere mix van Brabantse gezelligheid en hoogwaardige culturele bezienswaardigheden. De imposante Sint-Janskathedraal zal niemand ontgaan, maar onze gidsen weten ook de minder bekende, maar minstens zo mooie monumenten te vinden.


Stadswandeling 's-Hertogenbosch
met privégids

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met gids in 's-Hertogenbosch boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in 's-Hertogenbosch. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandelingen 's-Hertogenbosch

Een aantal keren per jaar organiseren we stadswandelingen in 's-Hertogenbosch waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze stadswandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van onze stadswandelingen en meld u aan voor onze nieuwsbrief.


Met vrienden een stadswandeling gedaan op zondagochtend. We hadden een zeer gepassioneerde gids met veel liefde voor de Bossche geschiedenis.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Veelgestelde vragen over de

stadswandeling in 's-Hertogenbosch


Wat kost de stadswandeling?


Hoe lang duurt de stadswandeling?

  • De instapwandeling duurt 1.5 uur.
  • Met een privégids kunt u kiezen uit een wandeling van 1.5 of 2 uur.
  • Voor een wandeling met privégids kunt u uw keuze aangeven op het aanvraagformulier.

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de stadswandeling in 's-Hertogenbosch.Cicerones winnaar travelers' choice award

Van TripAdvisor ontvingen we de Travellers' Choice Award!
Travellers’ Choice erkent bedrijven die consistent geweldige service bieden.
Ongeveer 10% van alle op Tripadvisor vermelde bedrijven ontvangt een Travellers' Choice Award.


Bekijk onze reviews op TripAdvisor en Google.