Cicerones - Stadswandelingen Stadswandeling

Home | 's-Hertogenbosch | Stadswandeling 's-Hertogenbosch met gids


Stadswandeling 's-Hertogenbosch

Ontdek 's-Hertogenbosch met een gids

Het historische centrum van 's-Hertogenbosch laat zich uitstekend te voet verkennen. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele bijzondere verhalen die achter de Bossche gevels schuil gaan. Al struinend door het centrum komt de stad tot leven en zult u voortaan met andere ogen naar de gebouwen en monumenten kijken. Na afloop van deze stadswandeling kent 's-Hertogenbosch geen geheimen meer voor u.


Stadswandeling 's-Hertogenbosch met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met gids in 's-Hertogenbosch boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in 's-Hertogenbosch. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandelingen 's-Hertogenbosch

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we stadswandelingen in 's-Hertogenbosch waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze stadswandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe stadswandelingen in 's-Hertogenbosch middels onze nieuwsbrief.


Met vrienden een stadswandeling gedaan op zondagochtend. We hadden een zeer gepassioneerde gids met veel liefde voor de Bossche geschiedenis.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de stadswandeling in 's-Hertogenbosch?


Hoe lang duurt de stadswandeling in 's-Hertogenbosch?

  • De stadswandeling in 's-Hertogenbosch duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in 's-Hertogenbosch kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40