Cicerones - Stadswandelingen Carnavalswandeling

Home | 's-Hertogenbosch | Carnavalswandeling


Carnavalswandeling Oeteldonk

Al meer dan 550 jaar wordt in 's-Hertogenbosch carnaval gevierd. Oeteldonk kleurt in deze dagen rood, wit en geel en transformeert in een toneel van feest en gezelligheid. De carnavalswandeling met een echte Oeteldonkse gids is een boeiende wandeling voor iedereen die meer wil weten over de achtergrond van de Oeteldonkse tradities en de herkomst daarvan.


Wist u bijvoorbeeld dat u de echte Oeteldonker herkent aan de blauwe boerenkiel? En dat deze volgens oude traditie niet mag worden uitgewassen, maar uitsluitend mag worden gelucht! De gids vertelt u ook graag over Boer Knilis, de hoogedelachtbare Peer vaan de Muggenheuvel, het Zomerpaleis van de Prins en de groene kikkers die opeens overal opduiken.


Carnavalswandeling Oeteldonk
met privégids

Vanaf 11 november tot 11 februari kunnen groepen een carnavalswandeling in Oeteldonk boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding door Oeteldonk. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandelingen Carnaval in Oeteldonk

In de weken voorafgaand aan 11 november en aan carnaval organiseren we een aantal carnavalswandelingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.

De instapwandelingen starten om 11:11 uur op het station.
Tip: Deze wandeling is goed te combineren met een bezoek aan het Carnavalsmuseum, oftewel het 'Oeteldonks Gemintemuzejum'.


Vandaag hebben wij mogen genieten van een Carnavalswandeling in Den Bosch! Dit was een super leuke ervaring, met een enorm enthousiaste en ervaren gids! Ondanks dat we beiden al lang in de stad wonen, is het een heel leuke manier om zo toerist in eigen stad te zijn. Zeker een aanrader!

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Veelgestelde vragen over de

carnavalswandeling in Oeteldonk


Wat kost de carnavalswandeling?

  • Voor de instapwandeling wordt een speciale prijs gerekend van € 11, - p.p.
  • Voor een wandeling met privégids kunt u een offerte op maat aanvragen via het aanvraagformulier.

Hoe lang duurt de carnavalswandeling?

  • De instapwandeling duurt 1.5 uur.
  • Met een privégids kunt u kiezen uit een wandeling van 1.5 of 2 uur.
  • Voor een wandeling met privégids kunt u uw keuze aangeven op het aanvraagformulier.

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de carnavalswandeling in Oeteldonk.Cicerones winnaar travelers' choice award

Van TripAdvisor ontvingen we de Travellers' Choice Award!
Travellers’ Choice erkent bedrijven die consistent geweldige service bieden.
Ongeveer 10% van alle op Tripadvisor vermelde bedrijven ontvangt een Travellers' Choice Award.


Bekijk onze reviews op TripAdvisor en Google.