Cicerones - Stadswandelingen Carnavalswandeling

Home | 's-Hertogenbosch | Carnavalswandeling


Wandel mee door Oeteldonk

Al meer dan 550 jaar wordt in 's-Hertogenbosch carnaval gevierd. Oeteldonk kleurt in deze dagen rood, wit en geel en transformeert in een toneel van feest en gezelligheid. Duik in de Oeteldonkse cultuur en wandel met een enthousiaste gids langs de plekken waar gefeest en gelachen wordt.
U hoort alles over de Oeteldonkse tradities en de herkomst daarvan. Wist u bijvoorbeeld dat u de echte Oeteldonker herkent aan de blauwe boerenkiel? En dat deze volgens oude traditie niet mag worden uitgewassen, maar uitsluitend mag worden gelucht! De gids vertelt u ook graag over Boer Knilis, het Zomerpaleis van de Prins en alle kikkers die opeens tevoorschijn komen.


Carnavalswandeling 's-Hertogenbosch met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen in de maand februari een carnavalswandeling met gids in 's-Hertogenbosch boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding door Oeteldonk. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Mijn collega’s waren heel enthousiast. Ze hebben genoten en gelachen tijdens de wandeling. Alles bij elkaar was het een geslaagde dag.

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

Wat kost de carnavalswandeling in 's-Hertogenbosch?


Hoe lang duurt de carnavalswandeling in 's-Hertogenbosch?

  • De carnavalswandeling in 's-Hertogenbosch duurt 2 uur.

Contact

Voor vragen over de carnavalswandeling met gids in 's-Hertogenbosch kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40