Home | Nijmegen

Stadswandeling Nijmegen met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gidsen in Nijmegen ontdekt u deze prachtige, historische stad. Nijmegen trekt met tal van monumenten en een rijk verleden vele bezoekers. De stad is bezienswaardig en bruist van levendigheid. In het historische centrum van Nijmegen is het heerlijk struinen tussen de prachtige monumentale huizen, steegjes en poorten. Laat u verrassen door dit authentieke karakter van Nijmegen en ontdek Nijmegen met een van onze stadswandelingen in Nijmegen.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Nijmegen en boek uw favoriete rondleiding.

Gidsen in Nijmegen met kennis en passie

Nijmegen is werkelijk een prachtige stad met een rijk verleden. Het zal een adembenemende wandeling door Nijmegen worden, waarin u alle hotspots van deze historische stad leert kennen. Gaat u mee? Onze gids vertelt u de verhalen van de veelzijdige geschiedenis van Nijmegen. Een leuke manier om Nijmegen te bezoeken.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Nijmegen. Reserveer direct uw gids in Nijmegen.

Stadswandeling Nijmegen met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Nijmegen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Andere wandelingen door Nijmegen

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Nijmegen ook andere leuke rondleidingen door Nijemgen, waaronder onze populaire culinaire wandeling of familiewandeling. Bekijk hieronder al onze rondleidingen in Nijmegen en boek uw favoriete rondleiding door Nijmegen.


Agenda stadswandelingen Nijmegen


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden