Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Nijmegen


Rondleidingen Nijmegen

Ontdek Nijmegen met een gids

Met onze gidsen in Nijmegen ontdekt u deze prachtige, historische stad. Nijmegen trekt met tal van monumenten en een rijk verleden vele bezoekers. De stad is bezienswaardig en bruist van levendigheid. In het historische centrum van Nijmegen is het heerlijk struinen tussen de prachtige monumentale huizen, steegjes en poorten. Laat u verrassen door dit authentieke karakter van Nijmegen en ontdek Nijmegen met een van onze rondleidingen in Nijmegen.


Instaprondleidingen Nijmegen

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


Rondleiding Nijmegen met een gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding in Nijmegen boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Nijmegen. U kunt kiezen voor een algemene historische wandeling of een themawandeling. Denk ook eens aan een culinaire wandeling of een familiewandeling met speurtocht.


We hebben een interessante wandeling door Nijmegen gemaakt en waren zeer tevreden over Rianne. Ze wist de historie van Nijmegen op een boeiende en rustige manier te vertellen.

Irene was een erg leuke gids. Ze heeft veel kennis en weet het erg goed over te brengen!!

Rondleidingen Nijmegen
Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Nijmegen kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Nijmegen

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Nijmegen

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Nijmegen. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Nijmegen.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden