Cicerones - Stadswandelingen Misdaad & Straf

Home | Haarlem | Misdaad & Straf


Stadswandeling Misdaad & Straf


Kom tijdens deze spannende wandeling alles te weten over de misdaden die de Haarlemmers door de eeuwen heen hebben begaan en de straffen die daar op volgden. Wandel met onze gids langs herinneringen aan de beul van Haarlem en beruchte criminelen die hun misdaden begingen uit haat, passie of politiek.


Stadswandeling met privégids

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met gids in Haarlem boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Haarlem. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvangen een voorstel op maat.


Instaprondleiding

Een aantal keren per jaar organiseren we een stadswandeling in Haarlem waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van onze rondleidingen middels onze nieuwsbrief.


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN

Tip:

Boek een arrangement en combineer de stadswandeling Misdaad & Straf met een rondleiding door de voormalige gevangenis De Koepel.


Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.