Cicerones - Stadswandelingen Stadswandeling

Home | Haarlem | Stadswandeling Haarlem


Stadswandeling Haarlem met gids

Het historische centrum van Haarlem laat zich uitstekend te voet verkennen. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele bijzondere verhalen die achter de gevels schuil gaan. Al struinend door het centrum komt de stad tot leven en zult u voortaan met andere ogen naar de gebouwen en monumenten kijken. Na afloop van deze stadswandeling met gids kent Haarlem geen geheimen meer voor u.

Beste Loredana, ik wilde je graag nogmaals bedanken voor de erg leuke rondleiding vandaag!
Je vertelt boeiend en hebt ons mooie delen van de binnenstad laten zien, dank daarvoor!

meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de stadswandeling met gids in Haarlem?

Hoe lang duurt de stadswandeling met gids in Haarlem?

  • De stadswandeling in Haarlem duurt 1.5 uur.

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de stadswandelingen in Haarlem.


Stadswandeling Haarlem voor groepen

  • Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met gids in Haarlem boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Haarlem. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvangen een voorstel op maat.


Sluit aan bij een stadswandeling in Haarlem

  • Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we een stadswandeling in Haarlem waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze stadswandelingen en andere rondleidingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.