Stadswandeling Haarlem

Stadswandeling Haarlem met gids

Home | Haarlem | stadswandelingen Haarlem | stadswandeling Haarlem

Historisch Haarlem
Haarlem heeft een prachtig historisch stadshart. De Spaarnestad werd gebouwd op een zandduin tussen het veen en kreeg in 1245 stadsrechten. In de middeleeuwen groeide Haarlem uit tot een belangrijke handelsstad. Het beleg door de Spanjaarden in de 16e eeuw en de zware tijd die daarop volgde hebben de stad niet klein gekregen. Mede door de komst van Vlaamse en Waalse vluchtelingen bereikte de stad een hoogtepunt in de Gouden Eeuw.

Groepswandeling Haarlem met privégids
- dag en tijd naar keuze
- Nederlands- of anderstalig
- € 75,00 per gids per uur

alle stadswandelingen in Haarlem
alle groepsarrangementen in Haarlem

Instapwandelingen Haarlem
- elke zondag
- 11.00 - 12.30 uur
- Nederlandstalig
- € 10,00 per deelnemer
- trefpunt: Amsterdamse Poort

Nieuwsbrief
Bent u aangemeld voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ontvangt u met de kortingscode uit de nieuwsbrief € 2,50 korting.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE

Agenda

"Met ruim 65 personen de stad Haarlem doorkruisen onder begeleiding van 5 enthousiaste gidsen, het was in één woord geweldig! Wat leer je op een andere manier naar het verleden van Haarlem en het leven en welzijn van zijn bewoners te kijken, dingen waar je normaal geen oog voor zal hebben of bij stil zal staan. De reacties uit de groep waren allemaal positief verrast. Nogmaals bedankt voor de rondleiding."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40