Hofjeswandeling Haarlem

Stadswandeling Haarlem met gids

Home | Haarlem | stadswandelingen Haarlem | hofjeswandeling Haarlem

Haarlemse Hofjes
Met nog zo'n 20 historische hofjes voert Haarlem met recht het predicaat hofjesstad. U vindt er een aantal 18e-eeuwse hofjes die behoren tot de meest monumentale panden van de stad, maar ook het oudste nog bestaande hofje van Nederland dat al in 1395 werd gesticht. De verborgen oases van rust worden nog steeds bewoond en zijn onder bepaalde voorwaarden te bezichtigen. Onze enthousiaste gids neemt u graag mee langs de toegankelijke hofjes en deelt de meest bijzondere verhalen met u.

Hofjeswandeling Haarlemse hofjes met privégids
- dag en tijd naar keuze
- Nederlands- of anderstalig
- € 75,00 per gids per uur

alle stadswandelingen in Haarlem
alle groepsarrangementen in Haarlem

Instapwandelingen Haarlem
- elke zaterdag
- 11.00 - 12.30 uur
- Nederlandstalig
- € 10,00 per deelnemer
- trefpunt: Stationsplein, bij het standbeeld van Kenau en Ripperda


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

"De hofjeswandeling olv Loredana van Cicerones is een aanrader! Ze is een ervaren gids en dat merk je direct: op een rustige, respectvolle manier vertelt ze inspirerend over plekken waar je normaal gesproken niet komt. Dat maakt deze wandeling uniek! Loredana vertelt over het hofje voordat je er naar binnen gaat en dat maakt dat je aandachtig naar haar verhaal luistert en daarna in het hofje zelf je eigen ervaring (en foto's ;-) kunt opdoen. Van een drukke stad naar een stille groene oase!"

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40