Hofjeswandeling Haarlem

Stadswandeling Haarlem met gids

Home | Haarlem | Hofjeswandeling

Ontdek de Haarlemse Hofjes met een gids
De Haarlemse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades rondom het historische centrum. Laat u verrassen door prachtige tuinen en bijzondere verhalen.

Nieuwe route!
In augustus en september wordt een aangepaste route gelopen. Een aanrader als u al eens bent meegelopen met onze hofjeswandeling en benieuwd bent welke hofjes er nog meer zijn!


Onze wandelingen worden uitgevoerd met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.
- De route is aangepast om drukke plekken te vermijden.
- De groepsgrootte is aangepast.
- Deelnemers ontvangen een protocol met gedragsregels.
- Gids en deelnemers dienen te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar en andere weggebruikers te houden tijdens de wandeling.


Stadswandeling Haarlem met privégids
- dag en tijd naar keuze
- Nederlands- of anderstalig
- € 12,50 per persoon
- minimaal 6 personen
- maximaal 9 personen per gids
- voor grotere groepen worden meerdere gidsen ingezet


Instapwandelingen
- diverse data in 2020, deze vindt u in de agenda
- Nederlandstalig
- € 12,50 per persoon
- vooraf boeken is noodzakelijk
- het trefpunt wordt vermeld in de bevestiging


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

*****
"De hofjeswandeling olv Loredana van Cicerones is een aanrader! Ze is een ervaren gids en dat merk je direct: op een rustige, respectvolle manier vertelt ze inspirerend over plekken waar je normaal gesproken niet komt. Dat maakt deze wandeling uniek! Loredana vertelt over het hofje voordat je er naar binnen gaat en dat maakt dat je aandachtig naar haar verhaal luistert en daarna in het hofje zelf je eigen ervaring (en foto's ;-) kunt opdoen. Van een drukke stad naar een stille groene oase!"

*****
"Gisteren met een vriendin, Lucrete, de hofjeswandeling gedaan. Onze gids Loredana was geweldig. Ze was supervriendelijk en vertelde ontzettend veel. Ze deed dit op een leuke manier en je merkte dat ze het zelf ook interessant vond en het was daardoor ook geen verhaaltje dat ze voor de zoveelste keer vertelde. Ik heb als geboren en getogen Haarlemse een heleboel dingen geleerd en ik heb genoten. Ik ga zeker nog een keer met Cicerones mee op een van de andere wandelingen. Loredana ontzettend bedankt voor de leuke rondleiding!"

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40