Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Haarlem | Hofjeswandeling Haarlem


Hofjeswandeling Haarlem

Ontdek de Haarlemse hofjes met een gids

De Haarlemse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjeswandeling in Haarlem voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Haarlemse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.


Hofjeswandeling Haarlem met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een hofjeswandeling in Haarlem boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Haarlem. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandeling hofjes Haarlem

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we een hofjeswandeling in Haarlem waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze hofjeswandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe hofjeswandelingen in Haarlem middels onze nieuwsbrief.


De hofjeswandeling o.l.v. Loredana van Cicerones is een aanrader! Ze is een ervaren gids en dat merk je direct: op een rustige, respectvolle manier vertelt ze inspirerend over plekken waar je normaal gesproken niet komt. Dat maakt deze wandeling uniek!

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de hofjeswandeling in Haarlem?


Hoe lang duurt de hofjeswandeling in Haarlem?

  • De hofjeswandeling in Haarlem duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40