Hofjeswandeling Haarlem

Stadswandeling Haarlem met gids

Home | Haarlem | Hofjeswandeling

Ontdek de Haarlemse Hofjes met een gids
De Haarlemse hofjes ontdekt u het beste met een lokale gids. De geliefde oases van rust zijn goed verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuintjes omgeven door kleine huisjes. De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder bepaalde voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een deskundige gids waardoor de hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.


Stadswandeling Haarlem met privégids
- dag en tijd naar keuze
- Nederlands- of anderstalig
- € 75,00 per gids per uur


Instapwandelingen
- diverse data in 2020, deze vindt u in de agenda
- Nederlandstalig
- € 10,00 per deelnemer
- vooraf boeken is noodzakelijk
- het trefpunt wordt vermeld in de bevestiging


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

*****
"De hofjeswandeling olv Loredana van Cicerones is een aanrader! Ze is een ervaren gids en dat merk je direct: op een rustige, respectvolle manier vertelt ze inspirerend over plekken waar je normaal gesproken niet komt. Dat maakt deze wandeling uniek! Loredana vertelt over het hofje voordat je er naar binnen gaat en dat maakt dat je aandachtig naar haar verhaal luistert en daarna in het hofje zelf je eigen ervaring (en foto's ;-) kunt opdoen. Van een drukke stad naar een stille groene oase!"

*****
"Gisteren met een vriendin, Lucrete, de hofjeswandeling gedaan. Onze gids Loredana was geweldig. Ze was supervriendelijk en vertelde ontzettend veel. Ze deed dit op een leuke manier en je merkte dat ze het zelf ook interessant vond en het was daardoor ook geen verhaaltje dat ze voor de zoveelste keer vertelde. Ik heb als geboren en getogen Haarlemse een heleboel dingen geleerd en ik heb genoten. Ik ga zeker nog een keer met Cicerones mee op een van de andere wandelingen. Loredana ontzettend bedankt voor de leuke rondleiding!"

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40