Hofjeswandeling Haarlem

Stadswandeling Haarlem met gids

Home | Haarlem | stadswandelingen Haarlem | hofjeswandeling Haarlem

Ontdek de Haarlemse Hofjes met een gids

De Haarlemse hofjes ontdekt u het beste met een lokale gids. De geliefde oases van rust zijn goed verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuintjes omgeven door kleine huisjes. De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder bepaalde voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een deskundige gids waardoor de hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.


Vraag een offerte aan voor een stadswandeling met privégids of boek een ticket voor een instapwandeling. Blijf op de hoogte van onze stadswandelingen middels de nieuwsbrief.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

"De hofjeswandeling olv Loredana van Cicerones is een aanrader! Ze is een ervaren gids en dat merk je direct: op een rustige, respectvolle manier vertelt ze inspirerend over plekken waar je normaal gesproken niet komt. Dat maakt deze wandeling uniek! Loredana vertelt over het hofje voordat je er naar binnen gaat en dat maakt dat je aandachtig naar haar verhaal luistert en daarna in het hofje zelf je eigen ervaring (en foto's ;-) kunt opdoen. Van een drukke stad naar een stille groene oase!"

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40