Het Beleg van Haarlem

Stadswandeling Haarlem met gids

Home | Haarlem | Het Beleg van Haarlem


Het Beleg van Haarlem
Het Beleg van Haarlem is een van de meest beruchte gebeurtenissen uit de Tachtigjarige Oorlog. Tijdens deze stadswandeling neemt de gids u mee naar de winter van 1572-1573 en schetst een beeld van wat er zich in de stad afspeelde. De route voert langs monumenten en historische gebouwen die herinneren aan de strijd van Wigbolt Ripperda en de prinsgezinde soldaten tegen de Spaanse troepen. Uiteraard hoort u ook meer over de legendarische Kenau.


Stadswandeling met privégids

- dag en tijd naar keuze
- Nederlands- of anderstalig
- € 12,50 per persoon
- minimaal 6 personen
- maximaal 9 personen per gids
- voor grotere groepen worden meerdere gidsen ingezet


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

*****
"Bedankt Loredana, jij brengt de geschiedenis tot leven door je mooie verhalen. Je kan zien dat jij er ook plezier in hebt. Wij hebben veel geleerd van ons eigen geboortestad Amsterdam en nu pas geleden van de wandeling beleg van Haarlem. Leiden is ons volgende uitstapje. Wij hopen dan dat jij weer onze gids bent."

*****
"super-informatieve wandeling (weet weer alles over die Spanjaarden in de 16e eeuw en hoe ze de Haarlemmers te pakken namen) geleid door 2 lieve dames."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40