Cicerones - Stadswandelingen Grote of Sint-Bavokerk

Home | Haarlem | Rondleiding Grote of Sint-Bavokerk


Stadswandeling Haarlem

inclusief rondleiding Grote of Sint-Bavokerk


Er gaat een wereld voor je open als je over de drempel van de eeuwenoude Grote of Sint-Bavokerk stapt. Er is zoveel te zien en te ontdekken! Combineer een stadswandeling door Haarlem met een rondleiding in de Grote of Sint-Bavokerk en leer meer bouwgeschiedenis van de kerk en de vele bezienswaardigheden die de kerk rijk is.


De rondleiding in de kerk voert onder meer langs het middeleeuwse koorhek en de broodbank waar de Heilige Geestmeesters brood uitdeelden aan de armen. U hoort alles over de grafzerken en wonderlijke objecten waarbij symboliek een grote rol speelt. De route eindigt bij de rijk versierde preekstoel en het wereldberoemde Christian Müllerorgel.


Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling in combinatie met een rondleiding in de Grote of Sint-Bavokerk boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Kies voor een ochtend- of middagprogramma:

Ochtendprogramma
11.00 - 12.15 uur Stadswandeling
12.15 - 13.00 uur Rondleiding Grote of Sint-Bavokerk

Middagprogramma
14.00 - 15.15 uur Stadswandeling
15.15 - 16.00 uur Rondleiding Grote of Sint-Bavokerk


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN
Antoinette is echt waanzinnig, we gaan zeker nog een keer een rondleiding bij haar aanvragen!!

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de rondleiding door de Grote of Sint-Bavokerk.