Home | Deventer

Rondleiding Deventer. Met een gids ziet u meer

Met onze gids in Deventer ontdekt u deze historische Hanzestad. Deventer is een prachtig stadje met een historisch stadscentrum en gelegen aan de IJssel. Kent u Deventer al? Onze gids leidt u langs de meest bijzondere plekken in Deventer. Onze rondleidingen in Deventer zijn erg verrassend, en juist daarom ook erg leuk.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Deventer en boek uw favoriete rondleiding.


Sluit aan bij een rondleiding door Deventer

Deventer heeft een vrij compact historisch stadscentrum en is daarom heel goed te voet te verkennen. Onze gids neemt u mee door het populaire Bergkwartier, langs leuke cafeetjes met lokale lekkernijen (koek) en over de pittoreske pleintjes van de stad. Zo mist u niets en ontdekt u de Hanzestad Deventer.

In september, oktober en november kunt u iedere zondag aansluiten bij een rondleiding door het Bergkwartier.


Rondleiding Deventer met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een rondleiding met een privégids beleven? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Deventer.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere rondleidingen door Deventer

Cicerones biedt naast de algemene, historische rondleiding door Deventer ook rondleidingen met een speciaal thema, zoals onze populaire zomeravondwandeling door Deventer en onze culinaire wandeling door Deventer. Bekijk al onze rondleidingen en boek uw favoriete rondleiding door Deventer.


Tip: Boek ook een rondleiding met gids door andere Hanzesteden, zoals Kampen en Zutphen.


Agenda stadswandelingen Deventer

Sluit aan bij een wandeling met gids door Deventer

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Deventer. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Deventer.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden