Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Deventer


Deventer, Hanzestad aan de IJssel

Gaat u mee met onze stadswandeling door Deventer, een van de oudste steden van Nederland? Deventer is een van de Hanzesteden; een netwerk van Nederlandse steden dat in de middeleeuwen exclusieve handel dreef met onder andere Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Polen. Dankzij die lucratieve handel groeide Deventer uit tot een prachtige historische stad aan de IJssel.


Tijdens een rondleiding met gids door Deventer komt u alles te weten over deze historie en bewondert u monumenten zoals de Bergkerk, de Grote of Lebuïnuskerk en het de Waag. Samen met onze gidsen wandelt u langs verborgen parels en niet te missen bezienswaardigheden.


Rondleiding Deventer met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een rondleiding in Deventer beleven? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Deventer. U kunt kiezen voor een algemene historische rondleiding of een van onze andere rondleidingen in Deventer, zoals de rondleiding door het Bergkwartier of Noordenbergkwartier. Denk ook eens aan een culinaire wandeling, de winterwandeling met warme drank of de wandeling in het donker.


Instaprondleidingen Deventer

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Wij hebben echt een super rondleiding gehad van Tine! Zo tof hoe ze vol beleving kan vertellen over haar stad Deventer. Door haar verhalen gaat de stad echt leven en waan je jezelf in oude tijden.

Meer recensies


Cicerones winnaar travelers' choice award

Van TripAdvisor ontvingen we de Travellers' Choice Award!
Travellers’ Choice erkent bedrijven die consistent geweldige service bieden.
Ongeveer 10% van alle op Tripadvisor vermelde bedrijven ontvangt een Travellers' Choice Award.


Stadswandelingen Deventer
Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Deventer kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Deventer

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Deventer

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Deventer. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Deventer.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden