Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Utrecht


Rondleidingen Utrecht

Ontdek Utrecht met een gids

Utrecht ontdekken? Tijdens een rondleiding met een gids ziet u zo veel meer in deze prachtige, historische stad. Wandel mee langs de mooiste grachten en werven, verstopte hofjes, prachtige tuinen en smalle steegjes, ieder met een bijzonder verhaal.

Utrecht is een interessante stad met een lange en veelzijdige geschiedenis. Onze bevlogen stadsgidsen vertellen over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Utrecht.


Instaprondleidingen Utrecht

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


Rondleiding Utrecht met een gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding in Utrecht boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Utrecht. U kunt kiezen voor een algemene, historische stadswandeling door Utrecht of een rondleiding met een speciaal thema, zoals onze populaire hofjeswandeling in Utrecht. Denk ook eens aan een culinaire wandeling of een wandeling in het donker.


Genoten hebben wij zeker! Femke was een onwijs aardig mens die ons wat heeft bijgebracht over Utrecht.
Wat betreft de door jouw voorziene stadswandeling en gidsen kunnen we alleen maar een 10 op 10 geven. Maarten en Marcel hebben zich naar mijn mening uitstekend aangepast aan de samenstelling van de groepen.

Stadswandelingen Utrecht
Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Utrecht kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Utrecht

Sluit aan bij een wandeling met gids door Utrecht

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Utrecht. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Utrecht.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden