Home | Utrecht

Stadswandeling Utrecht met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Utrecht ontdekt u deze historische stad: de mooiste grachten, verstopte hofjes, prachtige tuinen en smalle steegjes, ieder met een bijzonder verhaal. Zo mist u niets in deze prachtige stad. Ontdek Utrecht met een van onze stadswandelingen in Utrecht.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Utrecht en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Utrecht met kennis en passie

Utrecht is een geweldig interessante stad met een lange en veelzijdige geschiedenis. Lange tijd vormde Utrecht het religieuze centrum van Nederland, en dit is nog duidelijk zichtbaar in deze middeleeuwse stad, met prachtige kerken, kloosters en andere indrukwekkende historische gebouwen. Gaat u mee? Onze gids vertelt u de verhalen van de veelzijdige geschiedenis van Utrecht. Zo mist u niets en bekijkt u de Domstad van een hele andere kant.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Utrecht. Reserveer direct uw gids in Utrecht.


Stadswandeling Utrecht met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Utrecht.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere wandelingen door Utrecht

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Utrecht ook stadswandelingen met een speciaal thema, zoals onze populaire hofjeswandeling in Utrecht. Bekijk hieronder al onze stadswandelingen in Utrecht en boek uw favoriete rondleiding door Utrecht.


Agenda stadswandelingen Utrecht

Sluit aan bij een wandeling met gids door Utrecht

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Utrecht. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Utrecht.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden