Stadswandelingen Utrecht

Ontdek Utrecht met een gids
Het Utrechtse stadshart ontdek je het beste tijdens een stadswandeling. De bevlogen gidsen van Cicerones nemen u vanaf het Domplein mee langs de gezellige grachten, imposante kerken en unieke werven. De route voert door de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Onderweg hoort u alles over de rijke geschiedenis van de Domstad.

Verborgen plekjes
De speciale hofjeswandeling voert langs de verstopte pareltjes met binnenplaatsen en idyllische tuinen. Zelfs de echte Utrechters zullen nog iets nieuws ontdekken! Onze gidsen weten de mooiste plekjes te vinden en delen graag hun verhalen met u.

Themawandelingen en arrangementen
Utrecht is een veelzijdige stad en dat zie je terug in ons aanbod. Zo kunt u kiezen voor een themawandeling langs godskameren of een wandeling met een speurtocht voor de kinderen. Ook leuk is een wandeling in de avond langs uitgelichte monumenten en duistere stegen. Alle wandelingen zijn bovendien uit te breiden met een hapje en drankje.

Maak een keuze uit ons aanbod en vraag een offerte aan voor een stadswandeling met privégids of boek een ticket voor een instapwandeling. Blijf op de hoogte van onze stadswandelingen middels de nieuwsbrief.


Groepsarrangementen Utrecht

Zoekt u een leuke invulling voor uw bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of verenigingsuitje?

We hebben een aantal aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld. Maakt u een keuze? Dan regelen wij de rest!

Het Gidsenteam van Cicerones

Groepsarrangementen

Utrecht


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden

Volg ons