Cicerones - Stadswandelingen Tweede Wereldoorlog Wandeling

Home | 's-Hertogenbosch | Tweede Wereldoorlog Wandeling


De Tweede Wereldoorlog
in 's-Hertogenbosch

Rondleiding met gids

De Tweede Wereldoorlog was een ingrijpende periode die in 's-Hertogenbosch diepe sporen heeft achtergelaten. Wandel met een gids langs de plekken van herinnering en ontdek wat de impact van de verschrikkingen op de stad is geweest. De gids vertelt over de bombardementen, maar ook over het verzet, de bevrijding en herdenking.


Tweede Wereldoorlog Wandeling met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met gids in 's-Hertogenbosch boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in 's-Hertogenbosch. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandelingen 's-Hertogenbosch

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we Tweede Wereldoorlog Wandelingen in 's-Hertogenbosch waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze stadswandelingen in de agenda. Tickets boekt u door in de agenda op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe stadswandelingen in 's-Hertogenbosch middels onze nieuwsbrief.


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN
We waren bij verrast over de kennis van Len. De bevlogenheid waarmee ze ons door de geschiedenis meenam, overviel ons. We hebben veel nieuwe kennis opgedaan.


Meer recensies

Contact

Voor vragen over de Tweede Wereldoorlog Wandeling in 's-Hertogenbosch kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40