Cicerones - Stadswandelingen Vestingwandeling

Home | Naarden | Vestingwandeling

Ontdek de Vesting Naarden met een gids

Naarden is een van de oudste en best bewaarde vestingsteden van Nederland. Dankzij de strategische ligging van Naarden nabij de steden van Holland, is de geschiedenis van de stad altijd nauw verweven geweest met de geschiedenis van ons land. De vestingwandeling voert over de gedekte weg en biedt u zicht op de vesting van buitenaf. Tijdens de wandeling ontdekt u hoe de vesting door de jaren heen steeds weer is aangepast aan de eisen van de tijd.

Rondleiding langs de mooiste plekjes van Naarden

De vestingwandeling in Naarden voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes van de vesting. U passeert grote en kleine verdedigingswerken in straatjes en paadjes van de vesting.

  • Tickets voor een vestingwandeling kosten 15 Euro p.p.
  • De data van de instapwandelingen vindt u in de agenda.

Vestingwandeling Naarden met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een vestingwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw vestingwandeling in Naarden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

*****

"De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!"

*****

"We hebben onder de deskundige en onderhoudende leiding van Antoinette een heel leuke wandeling gemaakt. Nogmaals dank aan haar."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over de vestingwandeling in Naarden kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


Cicerones
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40