Home | Naarden

Stadswandeling Naarden met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Naarden ontdekt u deze prachtige vestingstad. Het militaire verleden van Naarden is overal zichtbaar rondom en binnen de vestingwallen, bijvoorbeeld in de bastions, stadspoorten en militaire gebouwen. Tijdens de stadswandeling in Naarden vertelt de gids hoe vroeger het leven binnen de vesting was. Ontdek Naarden met een van onze stadswandelingen in Naarden.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Naarden en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Naarden met kennis en passie

Naarden is een van de mooiste en meest complete behouden vestingsteden van Nederland en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De vesting met de bastions is gemakkelijk vanaf de buitenzijde te verkennen, en via de stadspoorten kan de vesting ook vanbinnen worden ontdekt. Een unieke wandeling. Onze gids neemt u mee en vertelt u over deze intrigerende plek. Zo mist u niets en leert u Naarden kennen.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Naarden. Reserveer direct uw gids in Naarden.


Stadswandeling Naarden met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Naarden.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere wandelingen door Naarden

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Naarden ook stadswandelingen met een speciaal thema, zoals onze populaire vestingwandeling. Bekijk hieronder al onze stadswandelingen in Naarden en boek uw favoriete rondleiding door Naarden.


Agenda stadswandelingen Naarden

Sluit aan bij een wandeling met gids door Naarden

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Naarden. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Naarden.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden