Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Naarden


Vestingstad Naarden

Naarden: ooit een belangrijk bolwerk in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, tegenwoordig een gezellige vestingstad waar geschiedenis, natuur, horeca en cultuur elkaar afwisselen. Gaat u mee op rondleiding met gids door Naarden om deze mooie vestingstad te ontdekken? De perfect bewaarde stervorm van Naarden-Vesting is uniek in Europa. Tijdens een wandeling door het pittoreske centrum vindt u aan de ene kant de hoge wallen en imposante vestingwerken, terwijl aan de andere kant monumentale gebouwen herinneren aan bijzondere én bloederige gebeurtenissen.


Rondleiding Naarden met privégids

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding met een privégids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Naarden. Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Naarden ook stadswandelingen met een speciaal thema, zoals onze populaire vestingwandeling.


Instaprondleidingen Naarden

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Iedereen was super enthousiast over de stadswandeling en de enthousiaste gids!!

Het was helemaal super!! Antoinette deed het perfect! Ze vertelde enthousiast en lag goed in de groep. Was goed verstaanbaar, nam de tijd en wijdde niet te lang uit over allerlei historische gebeurtenissen. Is ons goed bevallen en raden jullie aan bij anderen!

Stadswandelingen Naarden
Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Naarden kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Naarden

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Naarden

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Naarden. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Naarden.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden