Stadswandeling Muiden met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Muiden ontdekt u dit prachtige stadje. Muiden is als een historisch decor, met ophaalbruggen, een vestingswal, sluizen en natuurlijk het indrukwekkende Muiderslot. Onze gids vertelt u de meest boeiende verhalen over dit historisch stadje. Ontdek Muiden met een van onze stadswandelingen in Muiden.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Muiden en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Muiden met kennis en passie

Muiden is een klein stadje dat gemakkelijk te voet te verkennen is. Onze gids neemt u mee en vertelt u over dit intrigerende plaatsje. Onze gids vertelt u de verhalen van de veelzijdige geschiedenis van Muiden. Zo mist u niets en leert u Muiden kennen.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Muiden. Reserveer direct uw gids in Muiden.


Stadswandeling Muiden met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Muiden.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere wandelingen door Muiden

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Muiden ook wandelingen met een speciaal thema, zoals onze populaire kinderwandeling door Muiden. Bekijk hieronder al onze wandelingen in Muiden en boek uw favoriete rondleiding door Muiden.


Agenda stadswandelingen Muiden

Sluit aan bij een wandeling met gids door Muiden

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Muiden. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Muiden.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden