Home | Leiden | Hofjeswandeling

Ontdek de Leidse Hofjes met een gids

De Leidse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Leidse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.

Hofjesroute langs de mooiste plekjes van Leiden

De hofjesroute in Leiden voert langs de mooiste en meest bijzondere hofjes in het pittoreske Pieterskwartier. De geliefde oases van rust liggen verborgen in de smalle straatjes en steegjes van deze knusse wijk.

Hofjeswandeling Leiden met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een hofjeswandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Leiden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en geef uw wensen aan ons door via het aanvraagformulier.

Erg leuke wandeling met allerlei nieuwe weetjes over mijn stad en hofjes ontdekt waarvan ik het bestaan niet eens wist. Fijne gids
Meer recensies

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost een hofjeswandeling in Leiden?

Tickets voor instapwandelingen

  • € 15, - per persoon

Groepswandelingen met een privégids

  • € 125, - per gids
  • Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen.
  • Bestaat uw groep uit minder dan 10 personen, neem dan contact op voor een offerte op maat.

De hofjeswandeling in Leiden duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling in Leiden kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40