Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Leiden | Hofjeswandeling Leiden


Hofjes in Leiden

De Leidse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjeswandeling voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Leidse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.


Hofjeswandeling Leiden met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een hofjeswandeling in Leiden met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Leiden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandelingen

Boek een ticket voor uw hofjeswandeling in Leiden

Een aantal keren per jaar organiseren we een hofjeswandeling in Leiden waar u individueel bij kunt aansluiten. Deze wandeling voert langs de mooiste en meest bijzondere hofjes in het historische centrum. Boek een ticket via de agenda.


Erg leuke wandeling met allerlei nieuwe weetjes over mijn stad en hofjes ontdekt waarvan ik het bestaan niet eens wist. Fijne gids

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de hofjeswandeling met gids in Leiden?


Hoe lang duurt de hofjeswandeling met gids in Leiden?

  • De hofjeswandeling in Leiden duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling in Leiden kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40