Home | Leiden

Rondleiding Leiden. Met een gids ziet u meer

Met een rondleiding in Leiden ontdekt u deze prachtige Hollandse stad pas echt. Leiden heeft een zeer veelzijdige geschiedenis, met het Ontzet van Leiden, Rembrandt, een burcht midden in de stad, de oude universiteit en meer. Heel veel om te ontdekken in Leiden. Tijdens de rondleiding vertelt onze gids u de meest boeiende verhalen over deze historische stad. Ontdek Leiden met een van onze rondleidingen in Leiden.

Bekijk hieronder al onze rondleidingen met gids in Leiden en boek uw favoriete rondleiding.


Rondleiding Leiden met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een rondleiding beleven? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Leiden.Het historische centrum van Leiden is redelijk compact en daardoor gemakkelijk te voet te verkennen. Onze gids neemt u mee en vertelt u over deze intrigerende stad. Kijk vooral omhoog naar de historische gevels. Onze gids vertelt u de verhalen van de veelzijdige geschiedenis van Leiden. Zo mist u niets en bekijkt u Leiden van een hele andere kant.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Leiden. Reserveer direct uw rondleiding in Leiden.


Themarondleidingen door Leiden

Cicerones biedt naast de algemene, historische rondleiding door Leiden ook rondleidingen met een speciaal thema, zoals onze populaire hofjeswandeling door Leiden, een wandeling met als thema Rembrandt in Leiden, een rondleiding over het Ontzet van Leiden en nog veel meer. Bekijk hieronder al onze rondleidingen en boek uw favoriete rondleiding door Leiden.


Agenda stadswandelingen Leiden

Sluit aan bij een wandeling met gids door Leiden

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Leiden. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Leiden.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden