Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Leiden


Rondleidingen Leiden

Ontdek Leiden met een gids

Leiden ontdekken? Tijdens een rondleiding met een gids ziet u zo veel meer in deze prachtige, historische stad. Laat u rondleiden door de straten en steegjes van het oude centrum met het imposante stadhuis en de indrukwekkende Burcht van Leiden.


Geniet van de sfeervolle Leidse grachten en straatjes en steegjes in het Pieterskwartier rondom de eeuwenoude Pieterskerk. Onze bevlogen stadsgids vertelt over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Leiden.


Rondleiding Leiden met een gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door Leiden met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Leiden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


U kunt kiezen voor een algemene historische rondleiding of een rondleiding met een thema, zoals de hofjeswandeling door Leiden, een wandeling met als thema Rembrandt in Leiden, een rondleiding over het Ontzet van Leiden. Denk ook eens aan een culinaire wandeling, een winterwandeling met warme drank of een wandeling in het donker.


Instaprondleidingen Leiden

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


We hebben ontzettend genoten van de stadswandeling met Antoinette vanmiddag in Leiden. Ze had een leuk verhaal en haakte goed in op onze vragen.

Stadswandelingen Leiden
Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Leiden kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Leiden


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden