Cicerones - Stadswandelingen Hendrick de Keyser Monumenten

Home | Hoorn | Hendrick de Keyser Monumenten Wandeling


HdK Monumenten Wandeling Hoorn

i.s.m. Vereniging Hendrick de Keyser

Hoorn geldt met recht als één van de mooiste monumentensteden van Nederland. De welvaart uit de 17de en 18de eeuw ligt hier letterlijk op straat. Het historische centrum is aangewezen als beschermd stadsgezicht. De historische huizen aan de Slapershaven staan zelfs symbool voor de geboorte van Nederland, 450 jaar geleden, waarvan het herdenkingsjaar in april start.


Vereniging Hendrick de Keyser zet zich in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur. Wandel mee en ontdek de parels van Hoorn met de speciale Hendrick de Keyser Monumenten Wandeling.


Instapwandelingen

Boek een ticket voor uw HdK Monumenten Wandeling

Eén keer per maand organiseren we in samenwerking met de Vereniging Hendrick de Keyser een unieke wandeling langs de monumenten van de vereniging. De wandeling duurt 2 uur en waar mogelijk nemen we ook een kijkje in de historische panden. Met uw ticket ontvangt u bovendien een korting op de entreeprijs van Museumhuis Bonck.


HdK Monumenten Wandeling met gids

Groepen kunnen het hele jaar door de Hendrick de Keyser Monumenten Wandeling in Hoorn boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling in Hoorn. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Even een berichtje om je te laten weten dat onze gids Angélique echt fantastisch was. We hebben zo'n leuke rondleiding gehad, geheel afgestemd op onze wensen.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de HdK Monumentenwandeling?


Hoe lang duurt de HdK Monumentenwandeling?

  • De rondleiding langs Hendrick de Keyser monumenten duurt 2 uur.
Op vertoon van uw wandelticket ontvangt u een korting op de entreeprijs van Museumhuis Bonck!

Contact

Voor vragen over de Hendrick de Keyser Monumenten Wandeling in Hoorn kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40