Cicerones - Stadswandelingen Monumentenwandeling

Home | Hoorn | Monumentenwandeling


Hendrick de Keyser Monumenten Wandeling Hoorn


Hoorn geldt met recht als één van de mooiste monumentensteden van Nederland. De welvaart uit de 17 de en 18de eeuw ligt hier letterlijk op straat. Het oude centrum is aangewezen als beschermd stadsgezicht en de historische huizen aan de Slapershaven staan zelfs symbool voor de geboorte van Nederland, zo'n 450 jaar geleden.


Samenwerking met Vereniging Hendrick de Keyser

Vereniging Hendrick de Keyser zet zich in Hoorn en andere steden in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur. In samenwerking met de vereniging is een unieke wandeling langs de mooiste monumenten samengesteld. Wandel mee en ontdek de parels van Hoorn met deze speciale Hendrick de Keyser Monumentenwandeling.


Hendrick de Keyser Monumenten Wandeling
met privégids

Groepen kunnen het hele jaar door de Hendrick de Keyser Monumenten Wandeling in Hoorn boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling in Hoorn. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandelingen langs
Hendrick de Keyser monumenten

Een aantal keren per jaar organiseren we in samenwerking met de Vereniging Hendrick de Keyser een unieke wandeling langs de monumenten van de vereniging. De wandeling duurt 1,5 uur. Na afloop van de wandeling wordt u ontvangen met een kopje thee in Huis Bonck waarna u op eigen gelegenheid het museumhuis kunt bezichtigen.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Veelgestelde vragen over de

Hendrick de Keyser Monumenten Wandeling


Wat kost deze wandeling?


Hoe lang duurt deze wandeling?

  • U kunt kiezen uit een wandeling van 1.5 uur of 2 uur.
  • Geef uw voorkeur aan op het aanvraagformulier.
  • Het bezoek aan Huis Bonck duurt ongeveer 1 uur.

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de Hendrick de Keyser Monumenten Wandeling in Hoorn.


Even een berichtje om je te laten weten dat onze gids Angélique echt fantastisch was. We hebben zo'n leuke rondleiding gehad, geheel afgestemd op onze wensen. Het was een heerlijke, relaxte ochtend.