Cicerones - Stadswandelingen Hendrick de Keyser Monumenten

Home | Hoorn | Hendrick de Keyser Monumentenwandeling


Hendrick de Keyser Monumenten- wandeling Hoorn

i.s.m. Vereniging Hendrick de Keyser


Hoorn geldt met recht als één van de mooiste monumentensteden van Nederland. De welvaart uit de 17 de en 18de eeuw ligt hier letterlijk op straat. Het historische centrum is aangewezen als beschermd stadsgezicht. De historische huizen aan de Slapershaven staan zelfs symbool voor de geboorte van Nederland, zo'n 450 jaar geleden.


Vereniging Hendrick de Keyser zet zich in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur. Wandel mee en ontdek de parels van Hoorn met de speciale Hendrick de Keyser Monumentenwandeling.


Sluit aan bij een Hendrick de Keyser Monumentenwandeling

Inclusief een bezoek aan Huis Bonck

  • Boek een ticket

Eén keer per maand organiseren we in samenwerking met de Vereniging Hendrick de Keyser een unieke wandeling langs de monumenten van de vereniging. De wandeling duurt 1,5 uur. Na afloop van de wandeling wordt u ontvangen met een heerlijk kopje thee in Huis Bonck waarna u op eigen gelegenheid het museumhuis kunt bezichtigen.


Hendrick de Keyser Monumentenwandeling
voor groepen

  • Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door de Hendrick de Keyser Monumentenwandeling in Hoorn boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling in Hoorn. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de HdK Monumentenwandeling?


Hoe lang duurt de HdK Monumentenwandeling?

  • De wandeling langs Hendrick de Keyser monumenten duurt 1, 5 uur.
  • Het bezoek aan Huis Bonck duurt ca. 1 uur.

Contact

Voor vragen over de Hendrick de Keyser Monumentenwandeling in Hoorn kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


Even een berichtje om je te laten weten dat onze gids Angélique echt fantastisch was. We hebben zo'n leuke rondleiding gehad, geheel afgestemd op onze wensen.

Meer recensies