Home | Hoorn

Stadswandeling Hoorn met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Hoorn ontdekt u deze bijzondere historische stad. Hoorn heeft een rijke geschiedenis in de Gouden Eeuw als belangrijke VOC-stad. Dit is nog goed zichtbaar. Uit Hoorn komen grote namen van de Gouden Eeuw, zoals gouverneur-generaal Jan Pieterszoon Coen en de zeevaarder Willem IJsbrandszoon Bontekoe. Onze gids leidt u langs de alle bijzondere plekjes in Hoorn. Onze stadswandelingen in Hoorn zijn erg verrassend, en juist daarom ook erg leuk.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Hoorn en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Hoorn met kennis en passie

Hoorn heeft een vrij compact historisch stadscentrum en is daarom heel goed te voet te verkennen. Onze gids neemt u mee langs de monumentale panden van de Gouden eeuw en de idyllische haventjes en vertelt de bijzondere verhalen van Hoorn. Zo mist u niets en ontdekt u de historische stad Hoorn.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Hoorn. Reserveer direct uw gids in Hoorn.


Stadswandeling Hoorn met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Hoorn.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere wandelingen door Hoorn

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Hoorn ook stadswandelingen met een speciaal thema, zoals onze populaire VOC-wandeling door Hoorn en Gouden Eeuw-wandeling in Hoorn . Bekijk al onze stadswandelingen in Hoorn en boek uw favoriete rondleiding door Hoorn.


Agenda stadswandelingen Hoorn

Sluit aan bij een wandeling met gids door Hoorn

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Hoorn. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Hoorn.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden