Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Hoorn


Rondleidingen Hoorn

Ontdek Hoorn met een gids

Met onze gids in Hoorn ontdekt u deze bijzondere historische stad. Hoorn heeft een rijke geschiedenis in de Gouden Eeuw als belangrijke VOC-stad. Dit is nog goed zichtbaar. Uit Hoorn komen grote namen van de Gouden Eeuw, zoals gouverneur-generaal Jan Pieterszoon Coen en de zeevaarder Willem IJsbrandszoon Bontekoe. Onze gids leidt u langs alle bijzondere plekjes in Hoorn.


Rondleiding Hoorn met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door Hoorn met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Hoorn. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


U kunt kiezen voor een algemene, historische stadswandeling door Hoorn of een rondleiding met een thema, zoals onze populaire VOC-wandeling door Hoorn of Gouden Eeuw-wandeling in Hoorn.


Instaprondleidingen Hoorn

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


Onze excursie was een succes afgelopen zaterdag! Hoorn verkoopt zichzelf al heel goed maar Inge, Jos en Gea vielen buitengewoon goed in de smaak bij onze leden van de HKM. Al met al een geweldig leuke dag geweest. Wil je je gidsen een compliment geven?
Even een berichtje om je te laten weten dat onze gids Angélique echt fantastisch was. We hebben zo'n leuke rondleiding gehad, geheel afgestemd op onze wensen. Het was een heerlijke, relaxte ochtend.

Stadswandelingen Hoorn
Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Hoorn kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Hoorn

Sluit aan bij een wandeling met gids door Hoorn

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Hoorn. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Hoorn.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden