Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Heusden


Rondleidingen Heusden


Heusden ontdekken? Tijdens een rondleiding met een gids ziet u zo veel meer in deze historische vestingstad. Laat u vanaf de Vismarkt rondleiden langs de Grote of Catharijnakerk en het Gouveneurshuis en geniet van de prachtige heemtuin. De rondleiding voert door de straatjes en steegjes in het centrum en over de geresetaureerde vestingwallen rondom. Onze bevlogen stadsgidsen vertellen over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Heusden.


Rondleidingen Heusden met een privégids

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door Heusden boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Heusden. Kies voor een algemene historische stadswandeling of een familiewandeling met speurtocht voor het hele gezin. Tijdens de koude wintermaanden bieden we ook een winterwandeling aan inclusief een stop voor een warme drank. Bekijk het complete aanbod onderaan deze pagina. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instaprondleidingen

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen in Heusden waarbij u individueel kunt aansluiten. Blijf op de hoogte van onze rondleidingen middels de nieuwsbrief.


Cadeaucheque rondleiding Heusden

Geef een rondleiding door Heusden cadeau. Bestel de Cicerones Cadeaucheque en laat de ontvanger zelf een datum kiezen.

Stadswandelingen Heusden

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Heusden kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Heusden


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden