Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Gorinchem


Rondleidingen Gorinchem

Ontdek Gorinchem met een gids

Met onze gids in Gorinchem ontdekt u de mooiste vestingstad van Nederland. Gorinchem of Gorcum is een eeuwenoud vestingstadje met een buitengewoon levendig karakter. Wandel mee langs het water en door de straatjes. De route voert onder meer langs de Dalempoort en het Hugo de Groot poortje. De gids vertelt onder meer over de avonturen van Hendrick Hamel en de Martelaren van Gorcum. U zult ontdekken dat Gorinchem niet voor niets is verkozen tot mooiste vestingstad van Nederland.


Rondleiding Gorinchem met een gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding op afspraak maken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Gorinchem. Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Gorinchem ook stadswandelingen met een speciaal thema. Denk ook eens aan onze populaire zomeravondwandeling door Gorinchem of de winterwandeling met warme drank.


Niet alleen deskundig maar ook een boeiend verhaal!

Wij hebben ontzettend genoten van deze wandeling, fantastische enthousiaste gids. Wij gaan zeker in de toekomst nogmaals boeken. Gewoon Top!

Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Gorinchem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden