Cicerones - Stadswandelingen Stadswandeling

Home | Deventer | Stadswandeling Deventer met gids


Stadswandeling Deventer met gids

Het historische centrum van Deventer laat zich uitstekend te voet verkennen. De Hanzestad heeft een rijke geschiedenis, charmante straatjes en een gezellige sfeer. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele verhalen die achter de gevels schuil gaan.


Stadswandeling Deventer voor groepen

  • Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met een privégids door Deventer boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Deventer.


Sluit aan bij een stadswandeling

  • Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we een stadswandeling waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.

De rondleiding door oud-Deventer was erg geslaagd. Mede door het enthousiasme en de kennis van Tine! Als oud-inwoner van Deventer ben ik op voor mij nog niet eerder ontdekte plekken geweest. Erg leuk!

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de stadswandeling met gids in Deventer?


Hoe lang duurt de stadswandeling met gids in Deventer?

  • De stadswandeling in Deventer duurt 1.5 uur.

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de stadswandelingen in Deventer.