Cicerones - Stadswandelingen Koninklijk Den Haag

Home | Den Haag | Koninklijk Den Haag


Koninklijk Den haag met gids

Treed in Den Haag in de voetsporen van onze koninklijke familie. Tijdens deze stadswandeling vertelt de gids u over de rijke koninklijke geschiedenis van hofstad Den Haag. Met een deskundige en enthousiaste gids wandelt u door het historische centrum langs de vele monumenten en paleizen met prachtige tuinen.


Rondleiding langs paleizen en tuinen

De koninklijke familie is op veel plekken in Den Haag vertegenwoordigd. De stad kent meerdere paleizen, waarvan het belangrijkste het Paleis Noordeinde is. Dit classicistische gebouw was sinds 1817 het woonhuis van de Nederlandse vorsten, maar met de kroning van koningin Beatrix werd besloten om er een werkpaleis van te maken. In standbeelden als die van Wilhelmina en Willem van Oranje, maar ook in de gebouwen, paleizen en vijvers vind je de koninklijke geschiedenis overal terug.

Groepen kunnen het hele jaar door een koninklijke wandeling met een privégids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Den Haag.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Beste Loredana, wilde nog even doorgeven dat we een topdag zondag hebben gehad met Sander.

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de koninklijke wandeling in Den Haag?

Hoe lang duurt de koninklijke wandeling in Den Haag?

  • De koninklijke wandeling in Den Haag duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de koninklijke wandeling in Den Haag kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40