Home | Den Haag | Koninklijk Den Haag

Ontdek koninklijk Den Haag met een gids

Treed in Den Haag in de voetsporen van onze koninklijke familie. Tijdens deze stadswandeling vertelt de gids u over de rijke koninklijke geschiedenis van hofstad Den Haag. Met een deskundige en enthousiaste gids wandelt u door het historische centrum langs de vele monumenten en paleizen met prachtige tuinen.

Rondleiding langs de koninklijke plekjes

De koninklijke familie is op veel plekken in Den Haag vertegenwoordigd. De stad kent meerdere paleizen, waarvan het belangrijkste het Paleis Noordeinde is. Dit classicistische gebouw was sinds 1817 het woonhuis van de Nederlandse vorsten, maar met de kroning van koningin Beatrix werd besloten om er een werkpaleis van te maken. In standbeelden als die van Wilhelmina en Willem van Oranje, maar ook in de gebouwen, paleizen en vijvers vind je de koninklijke geschiedenis overal terug.

Stadswandeling Den Haag met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw koninklijke wandeling in Den Haag. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Beste Loredana, wilde nog even doorgeven dat we een topdag zondag hebben gehad met Sander.

Meer recensies


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

Wat kost een koninklijke wandeling in Den Haag?

Groepswandelingen met een privégids

  • € 125, - per gids
  • Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen.
  • Bestaat uw groep uit minder dan 10 personen, neem dan contact op voor een offerte op maat.

Contact

Voor vragen over de koninklijke wandeling in Den Haag kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40