Home | Amsterdam | Hofjeswandeling

Ontdek de Amsterdamse Hofjes met een gids

De Amsterdamse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Amsterdamse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.

Hofjesroute langs de mooiste plekjes

De hofjesroute in Amsterdam voert langs de mooiste en meest bijzondere hofjes in de beroemde Jordaan. De geliefde oases van rust liggen verborgen in de smalle straatjes en steegjes van deze bijzondere wijk.

Hofjeswandeling Amsterdam met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een hofjeswandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Amsterdam. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en geef uw wensen aan ons door via het aanvraagformulier.

Leuke en verrassende wandeling langs diverse hofjes in de Jordaan. Leuke achtergrond informatie over het ontstaan van de hofjes. Aanbevolen!

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost een Hofjeswandeling in Amsterdam?

Tickets voor instapwandelingen

  • € 15, - per persoon

Groepswandelingen met een privégids

  • € 125, - per gids
  • Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen.
  • Bestaat uw groep uit minder dan 10 personen, neem dan contact op voor een offerte op maat.

De hofjeswandeling in Amsterdam duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over hofjeswandelingen in Amsterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40