Hofjeswandeling Amsterdam

Stadswandeling Amsterdam met gids

Home | Amsterdam | stadswandelingen Amsterdam | hofjeswandeling Amsterdam

Ontdek de Hofjes in de Jordaan

De meeste Amsterdamse hofjes zijn te vinden in de sfeervolle Jordaan. Met een gids van Cicerones ontdekt u welke van deze hofjes een bezoek meer dan waard zijn. De verborgen oases van rust zijn goed verscholen achter poorten en façades en soms enkel via een steegje bereikbaar. Zodra de gids de deur opent, wordt u verrast door de idyllische plekjes met prachtige tuintjes en schilderachtige huisjes. De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder bepaalde voorwaarden de tuin te bezichtigen. Al wandelend door de straatjes van de gezellige Jordaan geniet u van de verhalen en anekdotes van de gids waardoor de hofjes echt tot leven komen.


Vraag een offerte aan voor een stadswandeling met privégids of boek een ticket voor een instapwandeling. Blijf op de hoogte van onze stadswandelingen middels de nieuwsbrief.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

"We hebben vanmiddag een wandeling gemaakt langs de Hofjes. Erg leuke gids, en ook nog eens een zonnetje erbij. Zeer geslaagd!"

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Amsterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40