Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Amsterdam | Hofjeswandeling Amsterdam


Hofjeswandeling Amsterdam met gids

De Amsterdamse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjeswandeling in Amsterdam voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Amsterdamse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.


Hofjeswandeling Amsterdam

Instaprondleidingen | Boek een ticket

  • In de maanden april-juni en september-november wordt iedere zaterdag van 14.30 - 16.00 uur een instaprondleiding langs de Amsterdamse hofjes aangeboden.

De hofjeswandeling in Amsterdam voert langs de mooiste en meest bijzondere hofjes in de beroemde Jordaan. De geliefde oases van rust liggen verborgen in de smalle straatjes en steegjes van deze bijzondere wijk.

Boek een ticket
voor uw hofjeswandeling met gids in Amsterdam.


Hofjeswandeling Amsterdam

Privégids | Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een hofjeswandeling met gids in Amsterdam boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Amsterdam.

Vraag een offerte aan
voor uw hofjeswandeling met gids in Amsterdam.


Leuke en verrassende wandeling langs diverse hofjes in de Jordaan. Leuke achtergrond informatie over het ontstaan van de hofjes. Aanbevolen!

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost een hofjeswandeling met gids in Amsterdam?

Tickets voor instapwandelingen

  • € 15, - per persoon.

Groepswandelingen met een privégids

  • € 100, - per gids.
  • Voor grote groepen worden meerdere gidsen ingezet.
  • Vraag een offerte op maat aan.
De hofjeswandeling in Amsterdam duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling met gids in Amsterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40