Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Amsterdam


Rondleidingen Amsterdam met gids

Amsterdam ontdekken? Tijdens een rondleiding met een gids ziet u zo veel meer van onze prachtige hoofdstad. Velen kennen Amsterdam, maar kent u ook het échte Amsterdam? Onze gidsen in Amsterdam vertellen u de verborgen verhalen en laten u een andere kant van deze veelzijdige stad zien. Laat u rondleiden langs een van oudste delen van de stad, over het Beursplein en de Dam. Geniet van de wereldberoemde Amsterdamse grachten en van de straatjes en steegjes in de Jordaan. Onze bevlogen stadsgidsen vertellen over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Amsterdam.


Rondleiding Amsterdam voor groepen

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door Amsterdam met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Amsterdam.


Keuze uit verschillende wandelingen
U kunt kiezen voor een algemene historische rondleiding of een rondleiding met een thema, zoals de hofjes of Rembrandt. Denk ook eens aan een culinaire wandeling, een winterwandeling met warme drank of een familiewandeling.


Sluit aan bij een rondleiding door Amsterdam

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe rondleidingen middels onze nieuwsbrief.


Lia heeft het heel goed gedaan! Ik ben dingen over Amsterdam te weten gekomen die ik niet wist terwijl ik hier al heel mijn leven woon. Ze is heel aardig en een wandelende kennisbank! Veel dank dat je haar aan ons had gekoppeld.

Stadswandelingen Amsterdam

Wat kosten de rondleidingen met gids in Amsterdam?


Hoe lang duren de rondleidingen met gids in Amsterdam?

 • Tenzij anders aangegeven duren de rondleidingen in Amsterdam 1,5 uur.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Amsterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Amsterdam

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Amsterdam

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Amsterdam. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Amsterdam.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden