Stadswandeling Amsterdam met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Amsterdam ontdekt u veel meer in onze hoofdstad. Velen kennen Amsterdam, maar kent u ook het échte Amsterdam? Onze gidsen in Amsterdam vertellen u de bijzondere verhalen en laten u een andere kant van deze intrigerende stad zien. Onze stadswandelingen in Amsterdam zijn heel verrassend, en juist daarom ook erg leuk.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Amsterdam en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Amsterdam met kennis en passie

Amsterdam is een grote stad met ontzettend veel erfgoed en monumenten. Er is al veel geschreven en gezongen over onze hoofdstad. Onze gidsen leiden u langs de mooiste en meest bijzondere plekken. Zo mist u niets.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Amsterdam. Reserveer daarom uw gids in Amsterdam.


Stadswandeling Amsterdam met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Amsterdam.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere wandelingen door Amsterdam

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Amsterdam ook stadswandelingen met een speciaal thema, zoals onze populaire wandeling Joods Amsterdam, de hofjeswandeling Amsterdam en een stadswandeling langs de indrukwekkende grachtengordel, UNESCO Werelderfgoed. Bekijk al onze stadswandelingen in Amsterdam en boek uw favoriete rondleiding door ons mooie Amsterdam.


Agenda stadswandelingen Amsterdam

Sluit aan bij een wandeling met gids door Amsterdam

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling. Deze stadswandelingen in Amsterdam vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Amsterdam.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden