Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Amsterdam


Rondleidingen Amsterdam met gids


Tijdens een rondleiding met gids ontdekt u Amsterdam pas echt! Met een gids ziet u zo veel meer van onze prachtige hoofdstad. Velen kennen Amsterdam, maar kent u ook het échte Amsterdam? Onze gidsen in Amsterdam vertellen u de verborgen verhalen en laten u een andere kant van deze veelzijdige stad zien. Laat u rondleiden langs een van oudste delen van de stad, over het Beursplein en de Dam. Geniet van de wereldberoemde Amsterdamse grachten en van de straatjes en steegjes in de Jordaan. Onze bevlogen stadsgidsen vertellen over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Amsterdam.


Amsterdam ontdekken

Historie | Grachtengordel | Culinair | Hofjes | Rijksmuseum | Joods Verleden

Amsterdam is een zeer populaire en leuke stad om te bezoeken en wordt vooral gewaardeerd om haar historische charme. Amsterdam heeft een rijke geschiedenis die zichtbaar is in de prachtige architectuur, de grachten en monumentale gebouwen. De grachtengordel is een icoon van wereldformaat dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Het is voor velen het meest tot de verbeelding sprekende gedeelte van de Amsterdamse binnenstad.


Ook met haar culturele aanbod trekt de hoofdstad bezoekers van over de hele wereld. Amsterdam herbergt wereldberoemde musea, waaronder het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis. Deze musea bieden een schat aan kunst, geschiedenis en cultuur. Het Joodse verleden is nog op meerdere plekken zichtbaar en vormt een belangrijk deel van de Amsterdamse geschiedenis. Bovendien is Amsterdam is een culinaire stad met een grote diversiteit aan restaurants en eetcafés.


Amsterdamse buurten

Net buiten het historische wallengebied kent Amsterdam een aantal beroemde buurten. En bijzonder is dat elke buurt in Amsterdam zijn eigen unieke karakter heeft: Van de bruisende Jordaan met verborgen hofjes tot de artistieke sfeer van de Pijp en het chique Oud-Zuid. Voor liefhebbers van architectuur is de Spaarndammerbuurt een must-see. Ondanks het stedelijke karakter heeft Amsterdam ook prachtige parken, zoals het Vondelpark en het Oosterpark in Amsterdam-Oost.


Amsterdam heeft veel te bieden voor zowel cultuurliefhebbers als bewoners en bezoekers die gewoon willen genieten van de sfeer van een unieke en bruisende stad.


Lia heeft het heel goed gedaan! Ik ben dingen over Amsterdam te weten gekomen die ik niet wist terwijl ik hier al heel mijn leven woon. Ze is heel aardig en een wandelende kennisbank! Veel dank dat je haar aan ons had gekoppeld.

Diverse rondleidingen Amsterdam

Onze stadsgidsen verzorgen algemene historische rondleidingen door Amsterdam en speciale themarondleidingen. Klik hieronder op de rondleiding van uw keuze voor meer informatie.

Stadswandelingen Amsterdam

Rondleiding Amsterdam met privégids


Instaprondleiding Amsterdam

 • Sluit aan bij andere deelnemers.
 • Boek via de agenda.

Cadeaucheque


Nieuwsbrief

 • Blijf op de hoogte van onze rondleidingen.
 • Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Amsterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Amsterdam

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Amsterdam

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Amsterdam. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Amsterdam.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden