Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Alkmaar | Hofjeswandeling Alkmaar


Hofjeswandeling Alkmaar

De Alkmaarse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjeswandeling in Alkmaar voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden. Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Alkmaarse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.


Hofjeswandeling Alkmaar met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een hofjeswandeling met gids in Alkmaar boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling in Alkmaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandeling Hofjes Alkmaar

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we een hofjeswandeling in Alkmaar waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze hofjeswandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe hofjeswandelingen in Alkmaar middels onze nieuwsbrief.

Leuke en interessante Hofjeswandeling in Alkmaar gehad. Leuke gids met veel kennis!

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de hofjeswandeling in Alkmaar?


Hoe lang duurt de hofjeswandeling in Alkmaar?

  • De hofjeswandeling in Alkmaar duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling in Alkmaar kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40