Stadswandelingen Alkmaar

Ontdek Alkmaar met een professionele gids
Het sfeervolle stadshart van Alkmaar ontdek je het beste tijdens een stadswandeling. De bevlogen gidsen van Cicerones nemen u mee langs straatjes en grachten, naar de Grote Laurenskerk en het beroemde Waagplein. De route voert langs monumentale gebouwen en herinneringen aan een veelbewogen verleden. Onderweg luistert u naar de bijzondere verhalen over de Kaaskoppen en hun Kaasstad.

Stadswandelingen en arrangementen
Alkmaar is een kleine stad met een groot aanbod. Zo kunt u kiezen voor een hofjeswandeling langs verborgen tuinen en provenhuizen of een wandeling door het historische centrum met een speurtocht voor de kinderen. Alle wandelingen zijn uit te breiden met een hapje en drankje en voor een avondvullend programma kiest u voor het Happen & Stappen.


Groepsarrangementen Alkmaar

Zoekt u een leuke invulling voor uw bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of verenigingsuitje?

We hebben een aantal aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld. Maakt u een keuze? Dan regelen wij de rest!

Het Gidsenteam van Cicerones

Groepsarrangementen

Alkmaar


Agenda stadswandelingen Alkmaar

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een wekelijkse wandeling. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek tijdig. Er kunnen maximaal 15 personen per gids mee.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden

Volg ons