Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Alkmaar


Rondleidingen Alkmaar met gids

Alkmaar ontdekken? Tijdens een rondleiding met een gids ziet u zo veel meer in deze prachtige, historische stad. Laat u rondleiden langs de Grote Sint-Laurenskerk en het Stadhuis van Alkmaar, over het Waagplein met de beroemde Kaaswaag en langs het Huis met de Kogel. Geniet van de Alkmaarse grachten en straatjes en steegjes van de Oude Stad. Onze bevlogen stadsgidsen vertellen over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Alkmaar.


Rondleiding Alkmaar voor groepen

 • Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door Alkmaar met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Alkmaar. Vraag een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


U kunt kiezen voor een algemene historische rondleiding of een rondleiding met een thema, zoals de hofjes of de Victorie van Alkmaar. Denk ook eens aan een culinaire wandeling, een winterwandeling met warme drank of een wandeling in het donker.


Sluit aan bij een rondleiding door Alkmaar

 • Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


We hadden een leuke en interessante citytour en Mariska deed het top! Ze deed het echt geweldig. Nam ons helemaal mee in het verhaal. Alsof ze zelf meegevochten heeft met Alkmaars ontzet en Cornelis Drebbel persoonlijk heeft gekend!

Meer recensies

Stadswandelingen Alkmaar
Wat kosten de rondleidingen met gids in Alkmaar?

Hoe lang duren de rondleidingen met gids in Alkmaar?
 • Tenzij anders aangegeven duren de rondleidingen in Alkmaar 1,5 uur.

Hoe blijf ik op de hoogte van de rondleidingen met gids in Alkmaar?
 • Blijf op de hoogte van nieuwe rondleidingen middels onze nieuwsbrief.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Alkmaar kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Alkmaar

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Alkmaar

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Alkmaar. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Alkmaar.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden