Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Alkmaar


Rondleidingen Alkmaar

Met een gids zie je meer

Alkmaar ontdekken? Tijdens een rondleiding met een gids ziet u zo veel meer in deze prachtige, historische stad. Laat u rondleiden langs de Grote Sint-Laurenskerk en het Stadhuis van Alkmaar, over het Waagplein met de beroemde Kaaswaag en langs het Huis met de Kogel. Geniet van de Alkmaarse grachten en straatjes en steegjes van de Oude Stad. Onze bevlogen stadsgidsen vertellen over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Alkmaar.


Instaprondleidingen Alkmaar

Boek een ticket

In de maanden april-juni en september-november organiseren we wekelijks een aantal instaprondleidingen:

In de zomermaanden (juli, augustus) kunt u op zaterdagavond mee met een zomeravondwandeling.


Rondleiding Alkmaar met privégids

Vraag een offerte aan

Wilt u liever met uw eigen groep een rondleiding in Alkmaar beleven? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Alkmaar. U kunt kiezen voor een algemene historische rondleiding of een rondleiding met een thema, zoals de hofjes of de Victorie van Alkmaar. Denk ook eens aan een culinaire wandeling, een winterwandeling met warme drank of een wandeling in het donker.


Heel erg bedankt voor de stadswandeling door Alkmaar afgelopen zaterdag! Heb van mijn collega’s alleen maar positieve berichten gehoord over jou en de verhalen die je over Alkmaar hebt verteld! Kan niet anders zeggen dan dat ik echt zeer tevreden ben!

Stadswandelingen Alkmaar
Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Alkmaar kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Alkmaar

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Alkmaar

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Alkmaar. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Alkmaar.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden