Recensies

Lees hier de ervaring van onze deelnemers.

*****

Carla

7 maart 2020

Wat hebben we een fantastische wandeling gehad gisteren 7 maart. Niet alleen het weer was prachtig maar hadden tevens een geweldige gids. Nogmaals dank je wel.

Hofjeswandeling Utrecht

*****

Yvette N.

7 maart 2020

Vandaag samen met mijn moeder, een hele leuke hofjeswandeling gedaan met gids Loredana, ik ben een Haarlemse en ken een paar hofjes in Haarlem, maar Loredana heeft ons, voor ons geheel onbekende plekken, laten zien en hier heel boeiend over verteld. Het zonnetje werkte ook nog mee dus het was een succes. Bedankt Loredana, dit is voor herhaling vatbaar!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Ankje H.

29 februari 2020

Wij hebben een mooie stadswandeling gemaakt! Maarten heeft ons mooie dingen van de stad laten zien en bleek een echte deskundige die veel kon vertellen!

Stadswandeling Utrecht

*****

Joep R.

31 januari 2020

We hebben jl Dinsdagavond geweldig genoten van het happen en stappen arrangement. Het eten was prima, de eetlokaties hadden een fraaie ambience, (Waag en Burcht) en de wandeling in Leiden was geweldig; bij avondlicht, de vele prachtige gebouwen, inkijkjes en de boeiende verhalen. Graag bedank ik de beide gidsen Antoinette en Linda namens de gehele groep.

Dank voor organisatie; alles klopte tot in detail.

Happen & Stappen in Leiden

*****

Karen R.

18 januari 2020

We hebben het erg leuk gehad, prima verzorgd alles! Dank daarvoor.

Stadswandeling Den Bosch

*****

Bernard551

12 januari 2020

Vriendelijke dame, zeer deskundig, gaf bij het afscheid nog leuke tips mee voor de rest van de middag. Na rondleiding door Leiden gaan wij dit jaar zeker deelnemen aan de andere stadswandelingen.

Stadswandeling Leiden

*****

Mathilde D.

4 januari 2020

Een hele interessante stadswandeling, met veel geschiedenis en feiten over Haarlem. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Stadswandeling Haarlem

*****

Jef V.

7 december 2019

Het was een zeer leerrijke stadswandeling met een gedreven gids met kennis van zaken.

Stadswandeling Den Haag

*****

Marco S.

23 november 2019

Wat een ontzettend leuke verrassende wandeling, natuurlijk ken ik alle plekken waar we gelopen hebben al heel lang, maar door de verhalen de historie heeft onze tourgids de stad nog meer leven weten te geven super leuk om te doen of je nu bekend bent met de stad of niet een absolute aanrader.

Stadswandeling Den Bosch

*****

Nico L.

23 november 2019

... stuur ik je even dit berichtje om te vertellen dat je collega Antoinette het meer dan uitstekend heeft gedaan, zeker als je in ogenschouw neemt dat de groep best lastig kan zijn wat betreft vragen en opmerkingen! Alles ging gesmeerd en een ieder heeft de rondleiding als geweldig ervaren! Veel dank

Stadswandeling Haarlem

*****

Sybrand V.

22 november 2019

Alles is vrijdag uitstekend verlopen! Ik heb positieve reacties gekregen over de avond. De wandeling was erg leuk en eten was uitstekend! Dank hiervoor !

Happen & Stappen Haarlem

*****

Barbara M.

17 november 2019

Gisteren met een vriendin, Lucrete, de hofjeswandeling gedaan. Onze gids Loredana was geweldig. Ze was supervriendelijk en vertelde ontzettend veel. Ze deed dit op een leuke manier en je merkte dat ze het zelf ook interessant vond en het was daardoor ook geen verhaaltje dat ze voor de zoveelste keer vertelde. Ik heb als geboren en getogen Haarlemse een heleboel dingen geleerd en ik heb genoten. Ik ga zeker nog een keer met Cicerones mee op een van de andere wandelingen. Loredana ontzettend bedankt voor de leuke rondleiding!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Veerle V.

16 november 2019

Graag wilde ik u bedanken voor de fijne rondleidingen die we afgelopen zaterdag mochten krijgen in Leiden. We hadden drie heel erg goede gidsen en de groep was er bijzonder tevreden over. Ook de koffie werd bijzonder geapprecieerd!

Stadswandeling Leiden

*****

Tiny S.

12 november 2019

Ik heb zeer enthousiaste reacties gekregen van mijn collega’s over zowel de gidsen als over de wandeling zelf. Het was leuk en informatief en zelfs die in Utrecht wonen c.q. gewoond hebben werden verrast. Nogmaals dank aan Femke en Wendy. Bedankt voor de effort, zorg en de goede communicatie.

Stadswandeling Utrecht

*****

LinQ Amsterdam

2 november

Wij hebben met onze gasten (rolstoel afhankelijk) een stadswandeling gedaan via cicerones. Loredana heeft de rondleiding gegeven. Hield rekening met rolstoelers dat het wat langzamer gaat.wachtte met praten tot iedereen er was! Goede en leerzame uitleg! Dank voor deze topdag! Zonnebloem Jong Amsterdam.

Stadswandeling Haarlem

*****

Arie P.

2 november 2019

Alles is goed verlopen afgelopen zaterdag, nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende aanvraag.

Stadswandeling Haarlem

*****

Mo

2 november 2019

Echt zo leuk. Als “Hagenees” dacht ik mijn stad wel te kennen. Misss. Je komt door de gids ( die heel enthousiast is) op bijzondere plekken. Een echte aanrader voor iedereen.

Hofjeswandeling Den Haag

*****

Irma M.

26 oktober 2019

Het was super! Lisa is een leuke vrouw, die goed kan vertellen en ook op vragen ingaat. We hebben allemaal weer wat geleerd over onze mooie stad en vonden het allemaal ook voor herhaling vatbaar. Volgend jaar willen we een andere wandeling gaan doen. Welke weten we nog niet, maar ik houd jullie zeker in gedachten! Hartelijk dank voor de organisatie.

Hofjeswandeling Den Haag

*****

Barry S.

25 oktober 2019

We hebben een leuke/interessante wandeling gehad in Utrecht! Alles is geheel naar wens verlopen, ook dat we na de tijd op onze plaats van bestemming werden gebracht. Goed geregeld, bedankt.

Stadswandeling Utrecht

*****

Petra W.

25 oktober 2019

Het was heel geslaagd. Leuke gids. Top.

Stadswandeling Leiden

*****

Rob P.

20 oktober 2019

Een geweldige rondleiding gehad door het prachtige station Haarlem. Veel details gezien, voorzien van deskundige uitleg door de gids. Een aanbeveling waard!

Rondleiding Station Haarlem

*****

Gijs K.

20 oktober 2019

Ik heb op zondag 20 oktober 2019 de rondleiding op station Haarlem gedaan. Door een leuke en enthousiaste gids met grote kennis van zaken is het een geweldige ervaring geworden. Aanrader.

Rondleiding Station Haarlem

*****

Coen G.

20 oktober 2019

Margot was zeer goede gids en heeft de stad Den Bosch doen leven voor ons ! Veel dank

Stadswandeling Den Bosch

*****

Monique O.

19 oktober 2019

Wij hebben een hele leuke en interessante rondleiding gehad door Maarten. Dank daarvoor.

Stadswandeling Utrecht

*****

Esther Q.

17 oktober 2019

Alles is zeker naar wens verlopen, we hebben een hele leuke wandeling gehad met veel informatie. Zeker een aanrader!

Stadswandeling Utrecht

*****

Sharon R.

13 oktober 2019

Het was ontzettend leuk, bedankt voor het regelen, Franca heeft zelfs de Bosschenaren in het gezelschap kunnen verrassen;-) met nieuwe informatie. En de kinderen vonden de speurtocht te gek.

Familiewandeling Den Bosch

*****

Butternuttree

12 oktober 2019

Zaterdag 12 oktober een ontzettend leuke hofjeswandeling gedaan met vriendinnen, met Loredana als onze gids. We zijn allemaal Haarlemmers van huis uit, maar eigenlijk niet echt op de hoogte van onze eigen geschiedenis.Vandaag stonden 5 hofjes op het programma in een 1,5 uur durende wandeling. Loredana heeft veel over de geschiedenis verteld van de hofjes, en leuke wetenswaardigheden, en we hebben de hofjes ook van binnen mogen bekijken, Superleuk! We zijn er weer een stuk wijzer van geworden, en deze wandeling is zeker een aanrader, en qua wandelen uitstekend te doen. Wij hebben zelf dit uitstapje afgesloten met een lunch in een 'hofje', en was daardoor een dag om niet meer te vergeten. Dank je Loredana voor je enthousiasme en leuke wandeling!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Astrid dG.

12 oktober 2019

Heel erg leuk om te doen en de informatie die wij kregen van onze gids Loredana over de hofjes was geweldig!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Ria R.

12 oktober 2019

We hebben genoten, en een goede uitleg,ondanks het slechte weer. Een lieve en aardige gids,

Stadswandeling Den Haag

*****

Joosje D.

12 oktober 2019

We zijn heel tevreden. Wendy is een gedreven verteller en kent Utrecht heel erg goed. Ze lardeert haar verhalen met anekdotes. Het was een zeer leerzame stadswandeling.

Stadswandeling Utrecht

*****

Marcel Z.

3 oktober 2019

super-informatieve wandeling (weet weer alles over die Spanjaarden in de 16e eeuw en hoe ze de Haarlemmers te pakken namen) geleid door 2 lieve dames. beetje regenachtig helaas, maar daarom hadden we daarna des te meer zin om ook nog even te gaan borrelen.

Stadswandeling Haarlem

*****

Barbara A.

3 oktober 2019

Het was een hele leuke wandeling. Angelique is een bijzonder leuk enthousiast persoon die erg goed kan vertellen. Graag komen we (al dan niet in teamverband of prive) allemaal een keer terug naar Hoorn, en als ik weer eens een stadswandeling nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Nogmaals bedankt, en bedank alsjeblieft ook Angelique nogmaals van ons.

Stadswandeling Hoorn

*****

Janel vR.

29 september 2019

De stadswandeling onder leiding van Maarten is zeker goed bevallen. Met zijn rijke historische kennis van de stad heeft hij ons weer meer laten laten zien en weten te vertellen over deze steeds populairder wordende stad.. en hebben we het ondanks het slechte weer gedurende de gehele rondleiding droog weten te houden. Heel fijn dat we dit met Maarten (en de buienradar) vooraf zo gunstig mogelijk konden afstemmen.

Stadswandeling Utrecht

*****

Marina D.

28 september 2019

Alles is prima verlopen en we hebben genoten van de stadswandeling. Uitleg was goed en we hebben plekjes gezien die we op eigen houtje nooit gevonden zouden hebben.

Stadswandeling Utrecht

*****

Gea D.

20 september 2019

De klant heeft maandag al laten weten dat het een zeer geslaagde dag was. Ook de stadswandeling was uitstekend. Hartelijk dank voor alles en graag tot een volgende keer.

Stadswandeling Haarlem

*****

Anieka M.

14 september 2019

We hebben een hele leuke zaterdag gehad! Maarten heeft ons veel van Leiden laten zien in de twee uur met als extraatje de pieters kerk en de lakenhal en daarna ons afgezet bij de bootverhuur. De boottocht was ook interessant en sloot goed aan bij het verhaal van Maarten.

Stadswandeling Leiden

*****

Irma vV.

14 september 2019

Wij hebben een prima dag gehad. Het weer zat ook erg mee. Thessa is een heel enthousiaste gids die leuk kan vertellen over de dingen die we gezien hebben. Het was ook open monumentendag (een onverwachte meevaller) wat nog een extra dimensie gaf aan de wandeling.

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Maria C.

14 september 2019

We hebben een super leuke dag gehad! Het was erg druk ivm monumenten die gratis te bezoeken waren en het was natuurlijk fantastisch weer. Antoinette was voor ons de beste gids er was gelijk een klik dus héél erg bedankt voor de bemiddeling.

Stadswandeling Haarlem

*****

Olga dW.

11 september 2019

Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke en boeiende rondwandeling gisteravond over de Jonge Rembrandt. We hebben even de sfeer kunnen proeven van de tijd waarin Rembrandt opgroeide in onze stad. Bijzonder dat we dat nu nog kunnen zien. Ook zijn we geïnspireerd geraakt om meer van de activiteiten die nu worden georganiseerd over Rembrandt te gaan bezoeken. Ik kreeg van veel dames te horen dat ze jullie als gids erg leuk vonden, dus hierbij breng ik graag de complimenten over. Veel succes verder en wellicht tot ziens ergens in Leiden of Haarlem.

Stadswandeling Leiden Rembrandt

*****

Frits B.

7 september 2019

We hebben genoten van onze stadswandeling met Els. Dank en goed weekend nog.

Stadswandeling Hoorn

*****

Mieke S.

7 september 2019

Wij waren met 3 personen en het is ons alle 3 zeer bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar een zeer deskundige en aardige vrouw die de rondleiding gaf.

Hofjeswandeling Den Haag

*****

Joyce d.B.

1 september 2019

Vanmiddag een hele leuke Rembrandtwandeling gedaan door Leiden. Echt een aanrader!

Stadswandeling Leiden Rembrandt

*****

Aaf74

23 augustus 2019

Leuke rondleiding met een leuke gids die veel wist te vertellen over de stad. Ik vind het een aanrader en ik ga zeker nog meer stadswandelingen doen ik andere steden. Je kijkt op een andere manier naar de stad en je hoort en ziet meer.

Stadswandeling Den Bosch

*****

Martijn B.

19 augustus 2019

het is een leuke wandeling geweest OLV Antoinette, veel dank nog hiervoor!

Stadswandeling Leiden

*****

Schooljuffrouw

16 augustus 2019

Vandaag in Amsterdam met een gids een wandeling gemaakt langs diverse hofjes en een geweldige uitleg over alles gekregen ook over Amsterdam. En over de verschillende eeuwen en de 80 jarige oorlog. Fijne gids die veel wist te vertellen en ook ons een goed beeld schetste over de Jordaan en de grachten er om heen. Kan het iedereen aan bevelen. Wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Hofjeswandeling Amsterdam Jordaan

*****

M. Hooglander

15 augustus 2019

Heb afgelopen zondag de Frans Hals wandeling gedaan, Is me zeer goed bevallen, aardige mevrouw .
Veel gehoord en geleerd.

Stadswandeling Frans Hals Haarlem

*****

Conny S.

12 augustus 2019

Het was een zeer geslaagde middag. Het mooie weer hielp natuurlijk bij de wandeling. Onze gids was zeer ter zake kundig en deelde haar kennis op een fijne manier, niet betweterig maar “fijn dat ik dit jullie allemaal kan vertellen”. Ik heb haar ook bedankt voor de fijne en leerzame middag. De rondleiding in het museum was zeker van toegevoegde waarde. Mijn man en ik zijn van plan het museum weer te bezoeken en dan aan het verhaal van onze gids te denken. Je kijkt nu toch anders naar de schilderijen.

Stadswandeling Frans Hals Haarlem

*****

Carolien V.

11 augustus 2019

Zeer leuke tour met enthousiaste en ervaren gids. Hoorn is prachtig en interessant! Het is ook een lekker stukje wandelen :)

Stadswandeling Hoorn

*****

Mark V.

6 augustus 2019

De jonge Rembrandt in Leiden
Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

Rembrandtwandeling Leiden

*****

Yvonne K.

6 augustus 2019

De hofjeswandeling op zaterdag met Loredana en de Jonge Rembrand op zondag met Maarten gedaan afgelopen weekeinde. Wat een prachtige stad Leiden en wat een geweldige stadswandelingen, de stad vanaf een andere kant zien onder begeleiding van bevlogen gidsen die al je vragen kunnen beantwoorden.

Hofjeswandeling Leiden, Rembrandtwandeling Leiden

*****

Jeroen Z.

5 augustus 2019

Mooie stadswandeling met veel informatie op betrekkelijk korte loopafstand (deze gemaakt in Leiden)

Rembrandtwandeling Leiden

*****

MarianneNig

4 augustus 2019

Erg leuke wandeling met allerlei nieuwe weetjes over mijn stad en hofjes ontdekt waarvan ik het bestaan niet eens wist. Fijne gids

Hofjeswandeling Leiden

*****

V7005j3

27 juli 2019

Zeer interessant
De avondwandeling in 's-Hertogenbosch zat boordevol leuke feiten, nieuwe plekken gezien. zou wel handig zijn om toch aan te bevelen dat makkelijke loop schoenen aanbevolen zijn. Ik heb het als een zeer geslaagde avond ervaren en zal als familie of vrienden komen dit zeker met hun dit gaan doen.

Stadswandeling Den Bosch

*****

Jutta H.

22 juli 2019

Wij hebben zeker van Den Haag genoten. Linda was een zeer sympathieke, leuke gids. Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben wij ook daar nog geluk gehad. Op het moment dat zij ons ophaalde stopte de regen. Mochten wij ooit nog een keer een gids nodig hebben, komen wij graag terug.

Stadswandeling Den Haag

*****

Nel L.

22 juli 2019

Leuke wandeling gisteren door Hoorn gehad met gids Alette, tijd tekort ? Geen probleem, om toch nog wat meer te laten zien. Gaan zeker nog een keer mee wandelen.

Stadswandeling Hoorn

*****

Annemarie vL.

22 juli 2019

De wandelingen waren een groot succes en de deelnemers waren heel enthousiast. Mede namens de ICAS organisatie en het IIAS management team wil ik u en de rondleiders heel hartelijk bedanken voor jullie medewerking aan het enorme succes van de ICAS conferentie afgelopen week. We hebben de souplesse van de rondleiders zeer gewaardeerd: wanneer ingeschreven deelnemers niet kwamen opdagen, waren ze zo vriendelijk om die plekken te vullen met deelnemers die ter plekke kwamen vragen of ze alsjeblieft mee mochten. Ook de betreffende deelnemers hebben dat zeer op prijs gesteld.

Stadswandeling Leiden

*****

Baukje vD.

22 juli 2019

Alles is naar wens verlopen. Iedereen heeft wel iets kunnen oppikken wat ze nog niet wisten. De wandel-duur was voor de deelnemers ook voldoende ;-)

Stadswandeling Den Haag

*****

Els W.

15 juli 2019

Het is zaterdagmiddag goed gegaan. Rob stond klaar bij het standbeeld en hij kon goed vertellen. Nadat we het station hadden doorgelopen, zijn we nog naar het Staats hofje gelopen. Prima georganiseerd en dank daarvoor.

Rondleiding Station Haarlem

*****

Juliette M.

10 juli 2019

We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

Familiewandeling Haarlem

*****

Barbara L.

8 juli 2019

Het is heel erg naar wens geweest! Hartelijk bedankt!

Hofjeswandeling Leiden

*****

Jeroen D.

8 juli 2019

Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Stadswandeling Leiden

*****

Thea vG.

7 juli 2019

De hofjeswandeling was en is een aanrader.

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Martine vR.

6 juli 2019

Vandaag meegeweest, 4 prachtige hofjes bezocht, leuke uitleg! Echt een aanrader.

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Floor K.

1 juli 2019

Alles is naar wens verlopen. Chris kon heel leuk vertellen over de geschiedenis en wetenswaardigheden van Haarlem. Ondanks de hitte hebben we genoten!

Familiewandeling Haarlem

*****

Trezia V.

30 juni 2019

Het was super gezellig en boeiend er veel van opgestoken. Uw herinnering vond ik erg sympathiek en heb ik erg gewaardeerd. Tot een volgend keer.

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Riet B.

25 juni 2019

Leiden was geweldig ook voor de buitenlandse gasten. We hebben genoten van de stadswandeling. Iedereen is tevreden.

Stadswandeling Leiden

*****

Sylvia vL.

18 juni 2019

De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

Stadswandeling Alkmaar

*****

Michel B.

11 juni 2019

De wandeling is naar wens verlopen. Nogmaals dank aan de gids dat hij de wandeling heeft aangepast naar onze wens.

Stadswandeling Leiden thema architectuur

*****

Menke P.

9 juni 2019

We hebben genoten. De stadswandeling was heel erg leuk!

Stadswandeling Utrecht

*****

Chantal M.

6 juni 2019

Dit was zeker een geslaagde wandeling, alles ging perfect die dag volgens de klant, echt super, een dikke 10 volgens de klant. Nogmaals onwijs bedankt!

Stadswandeling Amsterdam

*****

Carla M.

1 juni 2019

Voor herhaling vatbaar. Haarlemse hofjes wandeling was een aanrader!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Lola S.

31 mei 2019

Loredana is een uitstekende gids! Zij heeft een mooie manier om geschiedenis vertellen, super leuk eigen gids style! De wandeling door de Hofjes in Jordaan was vol van leuke verhalen over de geschiedenis van de wijk en de hofjes.

Hofjeswandeling Amsterdam Jordaan

*****

Jos K.

27 mei 2019

Laat nog even weten dat iedereen het erg leuk heeft gehad – Maarten is een goede gids.

Stadswandeling Amsterdam Jordaan

*****

Nella K.

23 mei 2019

We hebben zeer genoten van de wandeling langs de hofjes! Interessant om de verhalen er achter te horen, was leerzaam en echt heel leuk!
Dank je wel Loredana!

Hofjeswandeling Leiden

*****

Irina B.

19 mei 2019

Het was zeker een geslaagde tour! Heel erg bedankt.

Stadswandeling Den Haag

*****

Angelina S.

12 mei 2019

Het was een indrukwekkende en mooie rondleiding. Heel erg bedankt! Alle lof voor de gids.

Joodse wandeling Amsterdam

*****

Rita P.

10 mei 2019

Amsterdam is een prachtige leuke stad we hebben er van genoten. Lia was een super aangename gids wanneer we nog eens op bezoek komen willen wij haar graag terug zien als onze gids. Bij een volgende keer zullen wij ook graag nog eens van uw diensten gebruik maken. Ik zal Cicerones ook aanbevelen. We wensen u nog van harte succes Cicerones!

Stadswandeling Amsterdam

*****

Kitty H.

7 mei 2019

Hi, just a short message to let you know that we had a very enjoyable tour.
Maarten is an excellent guide. Extremely knowledgeable but also very friendly and with a sense of humour.
We would recommend his services to any of your clients.
We were very satisfied with the event (despite the very cold weather). THANKS.

Stadswandeling Leiden

*****

Ernst W.

6 mei 2019

De deelnemers waren vol lof over Antoinette dus de stadswandeling werd erg gewaardeerd!
Nogmaals dank aan u en uiteraard aan Antoinette.

Stadswandeling Leiden

*****

Yvonne K.

25 april 2019

Op 20-4 een prachtige wandeling gemaakt langs de hofjes van Haarlem. Genoten van de omgeving, de geschiedenis, de kennis en het gezelschap. Ik was alleen en Antoinette zorgde ervoor dat dat helemaal niet erg is. Mooie herinnering, dank je wel Antoinette.

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Huub R.

24 april 2019

De stadswandeling door Utrecht was een groot succes. Alle deelnemers waren vol lof over het programma en de uitleg van gids Martine. Dit heb ik haar na afloop meegedeeld. Het schitterende weer van afgelopen zaterdag heeft ook goed meegeholpen.
Ikzelf ben zeer tevreden over de organisatie van Cicerones en het prettige contact dat ik met je heb gehad, zowel per mail als aan de telefoon. Veel dank daarvoor.

Stadswandeling Utrecht

*****

Freule57

23 april 2019
Op een hele mooie zonnige zaterdag deel genomen aan de wandeling, met een enthousiaste en leuk vertellende dame die ons mee nam naar een aantal prachtige hofjes in Haarlem! Zeker een aanrader!!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Ada K.

21 april 2019

Leuke en interessante wandeling. Pluim voor Loredana.

Stadswandeling Haarlem

*****

Petra R.

21 april 2019

Super leuke en leerzame hofjeswandeling gemaakt in Haarlem. Zeker een aanrader..

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Paula dG

21 april 2019

Beste Loredana, ik wilde je graag nogmaals bedanken voor de erg leuke rondleiding vandaag! Je vertelt boeiend en heb je ons mooie delen van de binnenstad laten zien, dank daarvoor! Ook de boottocht was leuk. En de lunch was prima verzorgd!

Stadswandeling Haarlem

*****

Birgitta B.

20 april 2019

Erg interessante wandeling door de hofjes van Haarlem olv deskundige en leuke gids Antoinette. Bedankt Antoinette!

Hofjeswandeling Haarlem

*****
Ruud K.

9 april 2019

Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de goede service m.b.t. de rondleiding die we afgelopen zondag in Leiden hebben gehad. Behalve dat het weer erg goed was, hebben we ook genoten van de manier waarop de beide gidsen ons wat van Leiden hebben laten zien. In de toekomst zullen we zeker weer graag gebruik willen maken van uw diensten.

Stadswandeling Leiden

*****

Elizabeth vdH.

2 april 2019

We (mijn zus, schoonbroer en ik) hebben via Cicerones afgelopen zondag Leiden bezocht onder leiding van Loredana het was weer zo leuk ze weet zoveel, het plezier in haar werk spettert ervan af niets aan de vragen is haar teveel. We hebben ook Amsterdam en Haarlem bezocht via Cicerones en nu zijn we alweer aan het bedenken waar we de volgende keer naartoe zullen gaan MET Cicerones natuurlijk die houden we er lekker in zo kom je op een hele ontspannen manier veel te weten over verschillende steden. Bedankt Loredana voor je inzet!

Stadswandeling Leiden

*****

Marjolein G.

2 april 2019

Ze is geweldig! Wij hebben de hofjes route gelopen in Haarlem en Amsterdam, top!

Hofjeswandeling Haarlem, hofjeswandeling Amsterdam

*****

Wimpus

1 april 2019

Leuke en verrassende wandeling langs diverse hofjes in de Jordaan. Leuke achtergrond informatie over het ontstaan van de hofjes. Aanbevolen!

Hofjeswandeling Amsterdam

*****

Anna G.

23 maart 2019

Enorm genoten, ondanks het zeer slechte weer, van de rondwandeling geleid door Loredana, zij wist met haar kennis iedereen te boeien van het eerste tot het laatste moment. Veel gezien en gehoord over deze hofjes. De andere steden komen bij mij zeker aan bod, via Cicerones.

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Nancy S.

18 maart 2019

Ondanks de harde wind, kou en regen toch een hele leuke hofjeswandeling gemaakt. Bedankt cicerones voor de leuke en informatieve wandeling.

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Jolanda K.

4 maart 2019

Met Hanneke een interessante en gezellige hofjeswandeling gemaakt in Leiden (2 uur). Veel leuke weetjes gehoord en Hanneke opende onze ogen voor zeer doordachte details!.

Hofjeswandeling Leiden

*****

Nanja vW.

17 december 2018

Samen met mijn team van 6 dames heeft Loredana ons een rondleiding gegeven door historisch Haarlem. Het was een koude maar heel zonnige dag in december. Ondanks de kou heeft iedereen er enorm van genoten. De achtergrondinformatie en toelichting die Loredana geeft tijdens de wandeling is precies goed. En niet alleen maar feitjes, maar juist ook de verhalen erachter. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Stadswandeling Haarlem

*****

Marjan W.

18 november 2018

Dank Loredana, voor je enthousiaste en informatieve verhaal bij onze hofjeswandeling van afgelopen woensdag; we hebben er allemaal van genoten en kijken nu heel anders tegen hofjes aan. Hartelijke groet namens ons allemaal.

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Marco A.

16 november 2018

Onder de gelukkige gesternte van rustig herfstweer zijn we onder deskundige begeleiding van Cicerones voorgelicht over de geschiedenis van Haarlem en zijn inwoners. Na afloop van de rondleiding waren we met de gehele groep (10 personen) erover eens dat we nooit meer door Haarlem kunnen lopen zonder naar de grond of naar gevels te staren. Hartelijk dank voor een fijne en informatieve avond.

Stadswandeling Haarlem

*****

Carla dJ.

12 november 2018

Met ruim 65 personen de stad Haarlem doorkruisen onder begeleiding van 5 enthousiaste gidsen, het was in één woord geweldig! Wat leer je op een andere manier naar het verleden van Haarlem en het leven en welzijn van zijn bewoners te kijken, dingen waar je normaal geen oog voor zal hebben of bij stil zal staan. De reacties uit de groep waren allemaal positief verrast. Nogmaals bedankt voor de rondleiding.

Stadswandeling Haarlem

*****

Gert W.

6 november 2018

Dank voor jouw inzet bij de training van Citystewards. Iedereen was erg enthousiast en verrast door wat ze geleerd hebben.

Stadswandelingen Leiden

*****

Mies v.D.

15 oktober 2018

Bedankt Loredana, jij brengt de geschiedenis tot leven door je mooie verhalen. Je kan zien dat jij er ook plezier in hebt. Wij hebben veel geleerd van ons eigen geboortestad Amsterdam en nu pas geleden van de wandeling beleg van Haarlem. Leiden is ons volgende uitstapje. Wij hopen dan dat jij weer onze gids bent.

Stadswandeling Amsterdam, stadswandeling Haarlem

*****

Germie Z.

15 oktober 2018

We hebben een heel fijn weekend gehad in Alkmaar. Mede dankzij jouw stadswandeling met uitleg. We vonden het allemaal een heel leuk onderdeel van ons weekendje. Bedankt nogmaals hiervoor en succes verder!!

Stadswandeling Alkmaar

*****

Juana B.

13 oktober 2018

Wat een fijne hofjeswandeling was dit zeg en met een hele aardige gids die zo fijn vertelde dat zij mij inspireerde om meer over hofjes te gaan lezen. Wie weet ga ik wel op sollicitatie bij de regentessen????

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Anita N.

10 oktober 2018

Hoi Loredana, ik wilde je nog even bedanken voor de leuke stadswandeling van afgelopen zondag, de dames en ik vonden het erg leuk en hebben genoten!

Stadswandeling Haarlem

*****

Hans G.

9 oktober 2018

Een natte dag in het vooruitzicht en we staan 's morgens om 11 uur op het winderige stationsplein met 6 vrienden die een weekend in Haarlem zijn neergestreken. Oh my God dacht ik, wat gaat dit worden....
Het was een leerzame en tevens onderhoudende en amusante tocht onder 'leiding' van Loredana die ons met veel enthousiasme rond leidde.
Kortom een geslaagde wandeling die ik iedereen aanbeveel.

Stadswandeling Haarlem

*****

Ben en Dineke H.

7 oktober 2018

We hebben een onwijs leuke en gezellige stadswandeling gehad. Dank voor het regelen op zo'n korte termijn.

Stadswandeling Haarlem

*****

Retthy G.

3 oktober 2018

Dank je wel Loredana, het was leuk en mijn collega’s vonden dat ook!

Stadswandeling Haarlem

*****

Annette S.

2 oktober 2018

Hallo Loredana,
Het is allemaal prima verlopen hoor vrijdag! Nog bedankt voor de organisatie!
Ik liep mee met gids Hanneke, vol leuke verhalen. Datzelfde hoorde ik ook over de andere gidsen.
Ook het varen en de bierproeverij waren heel geslaagd.

Stadswandeling Leiden

*****

Sven T.

25 september 2018

Loredana en haar collega wisten onze groep, een grote familie met leeftijden van 9-90 jaar, te vermaken met een rondleiding door de stad Leiden. Het was leerzaam en vermakelijk, en zelfs ondanks de aanhoudende harde regen kijken we terug op een geslaagde familie dag, inclusief ontvangst, lunch en borrel, alles georganiseerd door Cicerones.
Dank Loredana en Cicerones!

Stadswandeling Leiden

*****

Stella E.

25 september 2018

We hebben een mooie hofjestocht gehad met een dame die heel veel wist te vertellen. Wat ook nog eens zo genieten was is dat zij zelf ook zo verschrikkelijk enthousiast was over alles!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Jolanda E.

19 september 2018

Dankjewel! Het was weer zeer leuk en leerzaam!

Stadswandeling Haarlem

*****

Anouk M.

10 september 2018

Loredana denkt met je mee om de best mogelijk wandeling voor jouw wensen te vinden. Daarnaast pakt ze zaken snel op en is er veel mogelijk! De wandeling zelf was ook heel interessant en er was geen vraag te veel voor haar.

Stadswandeling Alkmaar

*****

Jon V.

4 september 2018

Gevelstenentoer was geweldig.

Je kijkt op een andere manier naar de stad Haarlem na deze tour. Duidelijk en helder de geschiedenis van de stad vertelt aan de hand van gevelstenen.

Stadswandeling Haarlem

*****

Maria J.
3 september 2018

Heerlijke en mooie beleveniswandeling met erg enthousiaste en open gids. Niet alleen geschiedenis via de grote lijnen en bijbehorende bezienswaardigheden maar ook leuke details om geschiedenis als iets creatiefs en menselijks te kunnen (blijven) beschouwen. Elke bijdrage van een mens kan tot positieve resultaten van schoonheid lijden, nog zichtbaar jaren/eeuwen daarna . Maar ook als een litteken dat ons steeds bij de les blijft houden om onze woonplek de liefde en eer te betonen die het verdient, het evenwicht te herstellen dat toentertijd verloren ging (door onmin, strijd, bezetting). Dat accent binnen de wandeling was erg fijn… en daarom kan iedereen die er woont/verblijft blij zijn met wat zijn/haar stad geeft, en positief gestemd blijven. Zoals ook wij, die er als toerist rondliepen, en van die stad zijn gaan houden met een gids als Antoinette. Dankjewel en alle goeds voor Cicerones en speciaal voor Antoinette.

Stadswandeling Haarlem

*****

Thea H.

31 augustus 2018

We hebben een hele leuke rondleiding gehad met een fantastische gids. Dank daarvoor.

Stadswandeling Haarlem

*****

Paul H.

30 augustus 2018

Bedankt Loredana, het was geweldig.

Stadswandeling Haarlem

*****

Jannet d.J.

18 augustus 2018

Vandaag de hofjeswandeling door Haarlem gedaan. Wat was dat leuk. Met een leuke groep enkele hofjes bezocht. Loredana als gids, veel informatie over de stad en de hofjes. We hebben enorm genoten. Dank je wel, Loredana, het was TOP.

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Marjo J.

16 augustus 2018

[...] wil ik jou nog mailen om jou te bedanken en te complimenteren. Voor de leuke manier van vertellen bij de rondwandeling en het regelen van het adres voor de High Tea. Het was perfect geregeld. Ik heb alleen maar leuke reacties gekregen. Jij hebt bijgedragen om mijn verjaardag tot een onvergetelijke dag te maken. Dank je wel daarvoor.

Stadswandeling Alkmaar

*****

Gijs19122015

7 augustus 2018

Leuk, leerzaam, brengt je langs verborgen juweeltjes.

Erg leuke wandelingen die je op plaatsen brengen waar je gewoonlijk zo aan voorbijloopt maar die echte juweeltjes verbergen. Leuk om ook te horen hoe zoiets is ontstaan. De gids maakt er met haar uitleg een prachtig geheel van.

Ik vind zelf de wandelingen van een mooie tijdsduur. Ik plak er daarna nog een lunch aan vast en ik heb een geweldig (half) dagje uit.

Hofjeswandeling Amsterdam

*****

Bomansmeisjes

4 augustus 2018

Een echte aanrader!
De hofjeswandeling in Leiden gedaan, met vriendinnen, onder leiding van Loredana.
Erg veel te weten gekomen, Loredana is een zeer vakkundige gids,die geboeid kan vertellen.

Hofjeswandeling Leiden

*****

Jan-Hylke d.J.

17 juli 2018

Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

Stadswandeling Haarlem

*****

Gijs K.

14 juli 2018

Ik heb vandaag de Hofjeswandeling gedaan. Erg leuke rondleiding waarbij Loredana laat zien wat er voor moois verborgen ligt achter sommige grauwe muren. Leuk ook om te horen hoe dit soort zaken is ontstaan. Oases van rust en stilte tijdens een stapje terug in de tijd. Erg van genoten. Tip: ik heb nog wat gegeten bij een eetcafé en had op deze manier een leuk "klein dagje uit".

Hofjeswandeling Leiden

*****

Henrieke V.

4 juli 2018

Wij hebben genoten. Het weer was schitterend, de lunch was lekker en de wandeling was leuk en interessant. Dank voor de samenwerking en ook (nogmaals) dank voor de gidsen die een leuke wandeling hebben verzorgd.

Stadswandeling Haarlem

*****

Joke V.

26 juni 2018

We hebben er geweldig van genoten en alle lof voor Hanneke.

Stadswandeling Leiden

*****

Anja V.

17 juni 2018

Genoten van Loredana’s deskundige rondleiding en de spontane interactie met andere wandelaars maakte de sfeer van de vrijdagochtend compleet. Een echte aanrader en onze groep van drie schoonzussen gaan de Hofjeswandeling in De Jordaan zeker ook doen in de nabije toekomst.

Stadswandeling Alkmaar

*****

Sandra S.

10 juni 2018

Beste Loredana en Antoinette, Hierbij wil ik namens ons allen jullie hartelijk bedanken voor de leuke en boeiende stadswandeling die we gisteren in Haarlem hebben gemaakt. Antoinette je was een geweldige gids! Ik ga jullie zeker aanbevelen bij andere mensen.

Stadswandeling Haarlem

*****

Deborah V.

1 juni 2018

Afgelopen zondag een mooie stadswandeling gemaakt. Het was heel interessant. Door de leuke weetjes en anekdotes die door de gids verteld werden bekijk ik Haarlem nu met andere ogen & zal voortaan ook meer naar de grappige details zoeken in bijvoorbeeld gevels en beelden die Haarlem bezit!

Stadswandeling Haarlem

*****

Jenny K.

30 mei 2018

Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

Stadswandeling Haarlem

*****

Dorris S.

26 mei 2018

Vandaag een heerlijke zonnige hofjeswandeling door Haarlem gehad. Leuke plekjes ontdekt waar je normaal gesproken zo aan voorbij zou lopen! De hofjes zijn een zee van rust in het soms drukke stadsleven daarbuiten. Loredana wist ons alles te vertellen over de oorsprong en de geschiedenis. Top gids! Ga je een dagje uit in Haarlem? Vergeet dan niet een stadswandeling te boeken bij Cicerones!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Gonny V.

25 mei 2018

De groep was heel tevreden, ze hebben een mooie dag gehad! Dank je wel voor het regelen en tot de volgende keer.

Stadswandeling Leiden

*****

Clair K.

22 mei 2018

Wij hebben zeer genoten van de de hofjeswandeling. Allemaal positieve reacties.

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Isabelle N.

16 mei 2018

De bijzondere Hofjeswandeling in Haarlem
De hofjeswandeling olv Loredana van Cicerones is een aanrader! Ze is een ervaren gids en dat merk je direct: op een rustige, respectvolle manier vertelt ze inspirerend over plekken waar je normaal gesproken niet komt. Dat maakt deze wandeling uniek! Loredana vertelt over het hofje voordat je er naar binnen gaat en dat maakt dat je aandachtig naar haar verhaal luistert en daarna in het hofje zelf je eigen ervaring (en foto's ;-) kunt opdoen. Van een drukke stad naar een stille groene oase!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Catinca V.

14 mei 2018

Zeer mooie wandeling langs hofjes in Haarlem, een aanrader!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Rob P.

4 mei 2018

Een ontzettend leuke en leerzame stadswandeling door Alkmaar gemaakt. Zeer deskundige gids die boeiend weet te vertellen. Een aanrader!

Stadswandeling Alkmaar

*****

Romy J.

21 april 2018

We hebben ontzettend genoten van de rondleiding van Antoinette vanmiddag in Leiden. Ze had een leuk verhaal en haakte goed in op onze vragen. Dank u wel.

Stadswandeling Leiden

*****

Ingeborg B.

10 april 2018

Beste Loredana, wilde nog even doorgeven dat we een topdag zondag hebben gehad met Sander.

Stadswandeling Leiden

*****

Anneke N.

4 april 2018

Het was een leuke wandeling gisteren. Nogmaals bedankt.

Stadswandeling Haarlem

*****

Klaas P.

19 februari 2018

De rondleiding was prachtig en een heel mooi begin van ons weekend in Haarlem. We hebben ons prima vermaakt en erg veel gezien.
Veel succes toegewenst!

Stadswandeling Haarlem

*****

Tineke K.

14 februari 2018

We hebben een gezellige stadswandeling door Leiden gemaakt! Graag tot ziens!

Stadswandeling Leiden

*****

Kea V.

20 december 2017

Het was ontzettend leuk, de stadswandeling door Haarlem! We hebben veel dingen voor het eerst gehoord, en ook wel heel fijn in het Nederlands! Antoinette was een heel enthousiaste gids, ondanks de kou…

Stadswandeling Haarlem

*****

Jos V.

2 december 2017

Hallo Loredana, de Hals-Teylerswandeling op 11 november was zeer geslaagd en de gids (Antoinette) professioneel, aangenaam en flexibel inspelend op ons maatverzoek. Dank.

Stadswandeling Haarlem

*****

Marinka v.M.

22 oktober 2017

Vanochtend in het historisch Haarlem een stadswandeling gehad. Start bij de Amsterdamse poort.....eindpunt Grote Markt. Ik kan alleen maar zeggen. ....een aanrader,ook al kom je er zelf vandaan....voorheen fietste je met een vaart door naar het centrum,en neemt geen dingen in je op,en door deze wandeling word je bewust gemaakt van het mooie historisch Haarlem.Dank je wel Loredana

Stadswandeling Haarlem

*****
Suzanne

20 oktober 2017

Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

Stadswandeling Haarlem

*****

Truus v.d.P.

18 oktober 2017

Het was een heel leuk en gezellige stadswandeling en Antoinette was een goeie gids voor ons groepje. Voor herhaling vatbaar.

Stadswandeling Haarlem

*****

Remy B.

18 oktober 2017

Was erg leuk. Ook de verhalen en historie die ze erbij vertelde. Echt een aanrader.

Stadswandeling Haarlem

*****

Lea V.

10 oktober 2018

De medewerkers en ikzelf hebben genoten van de wandeling en de uitleg. Dank u wel voor uw service en zeker ook voor het prettige contact de afgelopen tijd.

Stadswandeling Haarlem

*****

Marjolein S.

23 september 2017

We hebben vanmiddag een wandeling gemaakt langs de Hofjes. Erg leuke gids, en ook nog eens een zonnetje erbij. Zeer geslaagd!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Elly L.

17 september 2017

Voor onze vriendengroep van een Israëlreis heeft Cicerones een speciale stadswandeling 'Joods verleden van Haarlem' georganiseerd. We hadden in Loredana een uitstekende gids die zich heel goed had voorbereid. Het was een leerzame en verrassende tocht door kleine straatjes en grachten in het centrum, waar nieuwe perspectieven op de geschiedenis van de stad voor ons open gingen.

Joodse wandeling Haarlem

*****

Ties Z.

17 september 2017

Wij hebben een heel geslaagd weekend achter de rug. Onderdeel daarvan vormde een stadswandeling Haarlem met een gids van Cicerones. Hartelijk dank voor de toewijding en het enthousiasme waarmee de gids ons informeerde over de hofjes en historische plekken van Haarlem. Mijn vrouw en ik wisten het al; Haarlem is een mooie stad met een boeiende geschiedenis. Onze kinderen weten het nu ook. Dank. En natuurlijk voor de prettige manier waarop wij deze wandeling konden regelen.

Stadswandeling Haarlem

*****

Henk T.

15 september 2017

We hebben onder de deskundige en onderhoudende leiding van Antoinette een heel leuke wandeling gemaakt. Nogmaals dank aan haar.

Stadswandeling Haarlem

*****

Laura T.

24 augustus 2017

Fijne gids, ze kan goed vertellen en doet alles uit haar hoofd. De lengte van de wandeling was precies goed. Mooie dingen weer geleerd en ontdekt over onze mooie stad. Ga zo door!

Stadswandeling Haarlem

*****

Angélique L.

29 april 2017

Super gids! Geweldige ochtend gehad!

Hofjeswandeling Haarlem

*****

Ilona d.H.

28 april 2017

Ruime kennis van de historie van Haarlem wat ook nog eens duidelijk en goed te begrijpen wordt verteld. Ik en mijn man hebben een fijne rondleiding gehad, dank daarvoor!

Stadswandeling Haarlem

*****

Paul H.

10 april 2017

Goed en helder verhaal. Leuk om de stad ook anders te zien.

Stadswandeling Haarlem

*****

Petra P.

26 maart 2017

Een erg leuke en interessante rondleiding was historisch haarlem. Loredana weet heel veel te vertellen over de geschiedenis van haarlem en haar inwoners. Zeker een aanrader!

Stadswandeling Haarlem