Recensies Cicerones - Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Recensies Cicerones

Op deze pagina leest u de recensies over Cicerones van deelnemers van onze wandelingen. Wilt u zelf een recensie over Cicerones schrijven? Deze kunt u mailen naar info@cicerones.nl.

Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan. Altijd met een bevlogen gids.


NIenke D.

6 augustus 2022

Het was een erg leuke, en leerzame wandeling. De gids had enorm veel kennis en was bevlogen. We hebben een hele leuke middag gehad!

Reini V.

3 augustus 2022

We hebben een mooie wandeling gehad. Echt genoten.....we vonden Len het met veel enthousiasme doen heel erg leuk! We gaan het vast nog een keer doen. 's-Hertogenbosch vonden we alle 4 een geweldige stad prachtig!

Marlies F.

29 juli 2022

We hebben nog uren na gepraat over informatie die Barbara op hele leuke wijze heeft overgebracht aan ons! Wat zijn we veel te weten gekomen over onze eigen stad. Super leuk! Nogmaals bedankt!

Arjan vdV.

29 juli 2022

Het was uitstekend. De gids heeft ons een goed beeld kunnen geven van de omgeving. Gezellige kerel, en prima gids.

Ghislaine E.

28 juli 2022

We hebben een leuke rondleiding gehad van Rianne.

Petra Z.

27 juli 2022

The activity was great! It was perfect for us at the end of good day of work. It was laid back, outdoors and culturally interesting and stimulating. (Our guide did speak either French or English and of course Dutch which was ideal for our group!). The different stop over in the restaurants were a fun part as well. And the weather was perfect as well (well done on that too!). So all in all, a good team activity and good moment shared together after a long day in a meeting room. So it was perfect for us! Thanks again for facilitating and organizing the day for us. All worked out great!

Sabine S.

22 juli 2022

Gisteren, 22 juli, met onze vrienden een stadswandeling gemaakt in het Bergkwartier in Deventer. Onze gids was Barbera, een dame die op een ontzettend leuke manier over dit deel van de stad kon vertellen. Geen saai monoloog met opsomming van jaartallen maar een intrigerend verhaal over deze mooie Hanzestad waarin ze interessante verbintenissen legde tussen het verleden en het heden. Haar verhaal overgoot ze met een leuke dosis humor. Echt een aanrader!

Monica v.Z.

17 juli 2022

Het was een mooie dag met een mooie goed in elkaar gezette rondleiding! Beide groepen waren tevreden over alle twee de gidsen!! Ze konden goed vertellen met mooie boeiende informatie. Zeker een aanrader. We zeggen het voort!! Nogmaals bedankt voor het regelen.

Fred S.

16 juli 2022

Het was helemaal top. Mijn klant was super tevreden.


Marc N.

15 juli 2022

We hebben het allemaal erg leuk gevonden en als Alkmaarders ook weer nieuwe feitjes meegekregen.


Joyce V.

14 juli 2022

We hadden een leuke en interessante citytour en Mariska deed het top! Ze deed het echt geweldig. Nam ons helemaal mee in het verhaal. Alsof ze zelf meegevochten heeft met Alkmaars ontzet en Cornelis Drebbel persoonlijk heeft gekend!

Jim v.F.

12 juli 2022

Wij hebben een hele leuke dag gehad. De wandeling is ons erg goed bevallen, waar Margot ons alle leuke en mooie plekjes heeft laten zien, voorzien van vele mooie verhalen! Wij waren dus erg tevreden.

Marjon H.

12 juli 2022

Rondleiding vanmorgen was top! We hebben het heel gezellig gehad met zijn drieën.

José T.

10 juli 2022

Was super! Echt hele fijne en interessante wandeling met een top gids! Wat een aardige en deskundige man! We hebben Den Haag op een hele leuke manier kunnen leren kennen. Hebben genoten!

Ferry H.

10 juli 2022

Alles prima gelopen en verlopen. Tine is een wandelend visitekaartje voor cicerones, persoonlijk en professioneel.

Wendy H.

9 juli 2022

Het was een hartstikke leuke wandeling en Monique heeft het allemaal mooi verteld! Dank je wel!

Bram N.

9 juli 2022

Het was erg leuk en Rob deed het erg leuk en paste perfect bij onze groep. Dankjewel!

Hannelore R.

9 juli 2022

Het was heel erg leuk. We hebben een mooie en boeiende wandeling gemaakt.

Angelique V.

8 juli 2022

We hebben het erg leuk gehad en Rob heeft met veel enthousiasme dingen verteld over Amersfoort. Dank daarvoor. Veel succes, we zullen zeker jullie aanbevelen.

Sabine s.

7 juli 2022

Wij hebben erg genoten van beide enthousiaste gidsen. Ze waren erg goed geïnformeerd en konden boeiend vertellen! Alle collega’s waren zeer tevreden. De gidsen hadden zelfs research gedaan naar een GGZ onderwerp als extra service. Dat werd enorm door ons gewaardeerd. Achteraf waren we ook blij dat we ons konden opdelen in de twee kleine groepjes waardoor er veel gelegenheid was om het persoonlijker te houden. Een hit moet ik zeggen. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Maarten v.d.W.

7 juli 2022

Alles goed verlopen en we hadden een erg leuke gids!

Diana H.

4 juli 2022

We hebben hele leuke wandelingen gehad. Iedereen was erg enthousiast! De gidsen hebben ons veel verteld. We zullen ze zeker aanraden bij collega’s die in Zwolle ook een wandeling willen organiseren. Ontzettend bedankt!

Sieger S.

30 juni 2022

Deskundig, onderhoudend, prettig in het contact en perfect getimede rondleiding gehad.

Dick E.

30 juni 2022

We waren zeer tevreden over Gea. Gea heeft een schat aan kennis in huis. Wij hebben een mooie en leerzame tour gehad.

Monika K.

30 juni 2022

André wist genoeg te vertellen en ook op een leuke manier – wij hebben genoten van zijn verhalen en weetjes. Nogmaals bedankt.

Marieke B.

28 juni 2022

Ik heb alleen maar positieve verhalen van mijn collega’s gehoord over de gids en de stadswandeling. Kortom wij zijn heel tevreden.

George V.

26 juni 2022

Zeer leuke rondleiding gehad in het centrum van Den Bosch. Het boeken ging soepel via de site en mailcontact. Jelmer was onze gids. Hij speelde goed in op de groep, zit boordevol kennis en humor! Aanrader!

J-P. d.J.

26 juni 2022

Wij hebben op zondag enorm genoten van de rondleiding in Den Haag met Sylvia. Zij was kundig, origineel, vloeiend in Engels en Frans, en zeer vriendelijk. Zeker zal onze familie voor speciale gelegenheden in de toekomst van uw / haar diensten gebruik willen maken. Nogmaals bedankt.

Stan U.

23 juni 2022

Het was schitterend weer en Amersfoort is een prachtige stad. Wendy stond al klaar toen wij aankwamen en heeft ons anderhalf uur vermaakt met haar informatie over de stad. Het was heel prettig en we waren allemaal tevreden over wat ze vertelde.

Jozé O.

22 juni 2022

We hebben 22-6-2022 een fantastische middag/avond gehad! Leuke wandeling en de gids Carla wist heel veel te vertellen. Ze ging leuk op de vragen in vanuit de groep. Top gids! Het eten in de restaurants was ook goed verzorgd en smaakte heerlijk! Het team was unaniem eens over de goede verzorging/wandeling /gids! Kortom een leuke dag om op terug te kijken!

Mirella D.

19 juni 2022

Wij hebben een ontzettende leuke, gezellige en interessante stadswandeling gemaakt. Rob is duidelijk, enthousiast en weet veel. We waren constant geboeid. Hij deed het ook heel leuk met de kinderen. Zou hem zeker aanbevelen.

Luk v.L.

19 juni 2022

Onze wandeling van gisteren was aangenaam en interessant, niet in het minst dankzij de twee boeiend vertellende gidsen. Pluim voor hen!

Robin R.

19 juni 2022

Genoten hebben wij zeker! Femke was een onwijs aardig mens die ons wat heeft bijgebracht over Utrecht

Peter v.W.

18 juni 2022

We hebben als vriendengroep 18 juni een lange rondleiding gehad door Barbera in Deventer . Vooraf hadden we gevraagd om ook wat te horen over de sociaal economische kant, niet alleen historisch.

Ze heeft ons verrassende plekjes laten zien en op heel enthousiaste wijze ook kanten van Deventer laten zien die we niet wisten. Erg leuke en ook humoristische rondleiding gehad . Compliment voor Barbera en Cicerones

Davy M.

18 juni 2022

Was allemaal dik in orde! Gids was TOP!

Eric R.

17 juni 2022

Jos is een alleraardigste kundige gids, dus kortom wij waren bijzonder tevreden!

Ella W.

16 juni 2022

Het was een zeer geslaagde wandeling. Maarten was vriendelijk en wist veel te vertellen. Hij liet ons prachtige plekken zien. We waren zeer tevreden.

Peter v.A.

15 juni 2022

We hebben een hele leuke wandeling gehad. Jelmer deed het erg goed!

Rianne J.

14 juni 2022

Iedereen was super enthousiast over de stadswandeling en de enthousiaste gids!!

Karlijn K.

12 juni 2022

We hebben een hele interessante rondleiding gehad van Geert, hij kon het op een leuke manier vertellen. We hebben allemaal van de wandeling genoten.

Johan d.R.

11 juni 2022

Zeker een mooie dag, en wij waren zeker ook zeer tevreden over de gids: Marcel. Hij is een kundige man en hield de aandacht van de groep en stond ook open voor vragen en of mededelingen vanuit onze kant. Zeker iemand om bij mensen te adviseren!

Anky L.

11 juni 2022

De rondleiding was erg mooi en Wendy was een geweldige gids met prachtige verhalen. We hebben genoten!

Jan d.B.

10 juni 2022

De wandeling is prima verlopen : toffe gids en leuke, verzorgde restaurants!

Lex K.

8 juni 2022

Het was helemaal super!! Antoinette deed het perfect! Ze vertelde enthousiast en lag goed in de groep. Was goed verstaanbaar, nam de tijd en wijdde niet te lang uit over allerlei historische gebeurtenissen. Is ons goed bevallen en raden jullie aan bij anderen!

Susan K.

5 juni 2022

We waren zeer tevreden. Beide gidsen waren we tevreden over.

Ik zat zelf bij Edgar in de groep, die veel wist over het financiële verleden van de stad. Erg leuk.


Anja V.

5 juni 2022

In mijn eigen stad Rotterdam, tijdens de Art Street wandelingen weer dingen gezien die ik anders nooit zou hebben ontdekt.

Gudy B.

5 juni 2022

Stadswandeling gedaan in Haarlem, super leuk en mooie verhalen!

Er werd naar onze interesses gevraagd en de wandeling werd daardoor heel gezellig! Bedankt Antoinette voor de leuke middag! We komen zeker nog een keer terug in Haarlem voor de hofjeswandeling! Groetjes uit Volendam


Hennie V.

4 juni 2022

Was erg goed, duidelijk en met een vleugje humor! Dank aan Lisette

Ronald S.

3 juni 2022

We hebben een zeer geslaagde dag gehad. De gidsen waren subliem.

Elly P.

2 juni 2022

Deelnemers waren allemaal enthousiast, zowel over de gids als de keuze van de restaurants.

Carola W.

2 juni 2022

De wandeling is naar wens verlopen.

Rob heeft het goed gedaan, op een open/relaxte/vriendelijke manier.

En Amsterdamse collega die al keer eerder Jordaanwandeling had gedaan (en zijn vader Jordaans is) hoorde toch ook weer nieuwe info. Dus was geslaagde wandeling en zeker tevreden over Rob.


Henk L.

1 juni 2022

Het was erg leuk en leerzaam, zowel mijn ouders als onze gast uit Canada heeft genoten, en zelf zijn we ook op plekjes geweest waar we het bestaan niet van wisten.

Rob deed het uitstekend.

Linda K.

31 mei 2022

We kijken met veel plezier terug op de wandeling!

Annette P.

30 mei 2022

Complimenten voor Norman. Hij deed het echt super goed. Zeer tevreden over zijn kennis en stem (klinkt raar maar is ook belangrijk) en manier van spreken!

Ellen vdK.

29 mei 2022

Maarten is een bevlogen serieuze Gids, wij vonden het prachtig wat hij ons allemaal heeft kunnen laten zien en de uitleg hierbij. Wij zouden zo weer boeken!

Yolanda L.

29 mei 2022

Langs deze weg wil ik in naam van onze groep de gidsen nogmaals danken voor de leerrijke en fantastische rondleiding in ‘Den Bosch’. Het was met uw gidsen kuieren langs de mooie plekjes in uw stad.

Marjolijne M.

28 mei 2022

Wij hebben gisteren genoten van een wandeling vol verhalen in Leiden.

Gids Ruurd nam ons mee langs bijzondere plekken in de stad. Hij vertelde enthousiast en boeiend.

De door hem meegenomen kaarten en foto's waren een mooie aanvulling op zijn verhaal. Dank!


Werner W.

28 mei 2022

We vonden het heel leuk en interessant....de gids (Irene) vonden we ook allemaal een heel spontane, vriendelijke dame...kortom was top.

Daniëlle S.

26 mei 2022

We hebben een geweldige dag gehad in Den Bosch! De gidsen waren erg leuk. Zowel de groep volwassenen als de groep kinderen vonden het heel erg leuk om te doen en meemaken. Dankjewel!

Ellen d.F.

25 mei 2022

De wandeling door Dordrecht is prima bevallen en zijn zeer tevreden over gids Ad. We hebben met z’n zeer genoten van onze uitstap naar Dordrecht! Hartelijk dank!

Gert M.

22 mei 2022

Maarten was super. Hij heeft zo veel kennis maar kan ook goed vertellen.

Maurits S.

21 mei 2022

Iedereen was erg te spreken over Edgar. We vonden het een leuke rondleiding, op een relaxed tempo. Zeker voor herhaling vatbaar!

En jij ook bedankt voor de aangename manier om een en ander te organiseren. Dat heb ik als prettig ervaren.


Tineke B.

21 mei 2022

Onze excursie was een succes afgelopen zaterdag! Hoorn verkoopt zichzelf al heel goed maar Inge, Jos en Gea vielen buitengewoon goed in de smaak bij onze leden van de HKM.

En het Museum van de 20e eeuw was een feest van herkenning. Al met al een geweldig leuke dag geweest. Wil je je gidsen een compliment geven?


Alex d.B.

21 mei 2022

De meningen waren unaniem. Fantastische dag! Zeker voor herhaling vatbaar. De gids was zeer kundig en kon mooi vertellen.

Aukje D.

21 mei 2022

Wij hebben een fantastisch weekend gehad mede door de inbreng van Monique. Ze heeft ons op een leuke manier door verschillende hofjes geleid. Ze vertelt heel enthousiast.

Angela C.

21 mei 2022

De stadswandeling was heel erg leuk. Mede door Maria! Zij was zo enthousiast en wist heel veel over den Bosch.

Tevens heeft ze ons hele leuke plekjes en dingen laten zien. Wij weten zeker dat we de volgende keer als we in den Bosch komen, de stad heel anders gaan zien. Dankjewel en complimenten ook voor Maria.


Michael B.

21 mei 2022

Nogmaals dank voor het regelen van Sylvia als onze gids.

Ze heeft ons vandaag een hele fijne en interessante middag bezorgd.

Alice H.

21 mei 2022

We waren heel tevreden. De gidsen hebben ons op een leuke en ontspannen manier de stad laten zien.

Ik liep met de groep van Maarten mee en dat was erg leuk, hij weet ontzettend veel en stemde daarbij ook goed af op de groep. De mensen die met Jeroen meeliepen vertelden bij het diner dat ze het ook heel leuk hadden gehad. De restaurants waren top. Het eten bij beide locaties was erg lekker. Al met al een geslaagde avond!


Ron N.

20 mei 2022

Het was top met Wendy. Erg leuk.

Marlene v.IJ.

19 mei 2022

Het was een fantastische dag in Den Bosch. De rondleiding met Margot , was geweldig. Kom graag bij je terug.

Jos K.

19 mei 2022

Het was wederom een mooie en goed georganiseerde stadswandeling.

Marian R.

18 mei 2022

Het was heel leuk, de gids was echt goed het weer werkte mee dus top. Bedankt

Jolanda G.

17 mei 2022

Wij zijn zeer tevreden over de rondleiding. Iris was een heel prettige gids, vertelde erg boeiend en heeft ons naast de bekende hofjes ook een paar hele bijzondere plekjes laten zien.

Leo S.

14 mei 2022

Het was een hele leuke wandeling, echt voor herhaling vatbaar, zoveel dingen die we niet wisten over Nijmegen. Hele leuke gids ook complimenten en de restaurants waren ook goed.

Theo B.

14 mei 2022

Wij hebben een mooie dag gehad in Dordrecht.(mooie stad)

En we waren erg blij met Lisette als gids. Zeer tevreden dus.

Fon v.H.

14 mei 2022

Beste Loredana, het is goed gegaan.

Ik krijg heel veel positieve berichten over de gang van zaken en de deskundige informatie van de gidsen.

Graag tot een volgende keer.


Henriette K.

10 mei 2022
We hebben het goed en fijn gehad in Amsterdam, de wandeling met gids was leerzaam en goed. Wij zijn dik tevreden.

Arthur Z.

14 mei 2022

Het was hartstikke leuk met Maria!

Dankjewel daarvoor.


Bernard v.H.

14 mei 2022

Namens onze gehele groep van 8 personen deel ik u mede, dat wij enorm hebben genoten van de wandeling en uitleg van uw gids Jelmer in Den Bosch.

Remko K.

13 mei 2022

We zijn zeer tevreden over de stadswandeling en de leuke en goede gids!

Sandra T.

12 mei 2022

Het was een hele leuke middag met prachtig weer, leuke gidsen en een leuke wandeling. We hebben ervan genoten. Dank je wel.

Margot S.

10 mei 2022

Het was ontzettend leuk en interessant de wandeling, we hadden geweldig weer.

Gids Rob geeft de wandeling sjeu met zijn kennis en humor en vooral bevlogen in zijn vertelling. Een aanrader!

José E.

10 mei 2022

Wij waren zeer in onze schik met Rianne. Een leuke en gezellige dame, die goed kan vertellen en zich makkelijk aanpast aan het tempo van de groep en de interesses.

We gaan graag nog eens met haar mee! Dank voor je bemiddeling en misschien wel tot een volgende keer.


Leontine v.d.B.

10 mei 2022

We hebben gisteren een hele leuke stadswandeling gehad met jullie gids Andre. Wat een leuke verhalen heeft hij verteld. Ons hele team heeft er erg van genoten.

Tim C.

8 mei 2022

Wat betreft de door jouw voorziene stadswandeling en gidsen kunnen we alleen maar een 10 op 10 geven.

Maarten en Marcel hebben zich naar mijn mening uitstekend aangepast aan de samenstelling van de groepen. Van beide groepen heb ik alleen maar positieve reacties gekregen, zowel naar gids als naar inhoud toe. De wandeling van 1,5 uur was zo voorbij dus dat kan alleen maar betekenen dat het interessant en leuk was. We zullen zeker aan Cicerones denken bij een volgend bezoek aan Utrecht.


Fam. M.

8 mei 2022

Het is perfect verlopen, iedereen vond het erg interessant, zelfs de meeste kinderen.

Mona S.

7 mei 2022

Wij hebben een geweldige dag met een fantastische gids, Antoinette, gehad. Dank!

Lodewijk B.

7 mei 2022

We hebben zeker een mooie dag gehad. Het weer werkte natuurlijk erg mee.

Ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord over de gidsen dus we zijn meer dan tevreden.

Fam. Rietman

7 mei 2022

We hebben een hele mooie dag gehad zaterdag. Het was natuurlijk prachtig weer! Het was allemaal prima in orde.

Een mooie wandeling met een leuke enthousiaste gids!

Elise S.

7 mei 2022

We zijn heel tevreden over de wandeling en de info van de gids!

Kirsten P.

6 mei 2022

We hebben enorm van de wandeling genoten. Hartelijk bedankt voor het regelen van de gids, die zich vervolgens uitstekend had voorbereid, met materiaal dat was toegesneden op onze interesses.

Peter d.J.

6 mei 2022

De wandeling is zeker naar wens verlopen.

De gids Antoinette was perfect.

Frédérique A.

6 mei 2022

Beste Loredana, we hebben genoten van de prachtige wandeling en vooral de mooie verhalen eromheen.

Anouk v.O.

6 mei 2022

We hebben het hartstikke leuk gehad!

Hartstikke bedankt!


Mark d.V.

30 april 2022

Wij hebben het prima naar ons zin gehad in Zutphen.

Mooie stad en een leuke goede gids.

Yvonne K.

30 april 2022

Sylvia was een fantastische gids, daar was iedereen het in de groep over eens!

Ze weet ontzettend veel en wist dit op een leuke, begrijpelijke manier over te brengen. Daarnaast kon ze naar behoefte improviseren n.a.v. vragen of wat wij tegenkwamen. Prima wandeling, we hebben genoten!


Jan B.

30 april 2022

We hebben een hele leuke en interessante wandeling met Len gehad! Ze weet heel veel maar weet het ook met veel enthousiasme te vertellen. Wij gaan dit vaker doen! Dus tot een volgende keer!

Wendel D.

29 april 2022

Edgar heeft ons meegenomen op een fantastische wandeling door de stad.

Tempo was goed en hij vertelde interessante dingen. We hebben genoten!


Wijnand T.

27 april 2022

We hebben een heerlijke dag gehad gisteren. Jonn is een erg intelligente en spraakzame gids.

Hij heeft ons een mooi stuk van Kampen laten zien met prachtige verhalen en inzichten in de vele ontwikkelingen van Kampen.


Corine d.M.

24 april 2022

De stadswandeling was geweldig. De gids wist enorm veel en we hebben veel nieuwe details gehoord. Omdat we in Amersfoort wonen wisten we al het een en ander maar dit was erg uitgebreid. Het tijdstip was ook perfect, eerst was het nog rustig en stil, aan het einde was het al druk.

Iedereen was erg enthousiast en complimenten voor de gids.

Jacqueline F.

24 april 2022

Inmiddels twee wandelingen bijgewoond van Cicerones. Een maal in Rotterdam, de zomeravond wandeling met gids Astrid en de bierwandeling in Delft met gids André.

Beide keren aangenaam verrast door de deskundigheid, het enthousiasme en de leuke verhalen. Beide wandelingen ook aanraders, wij gaan zeker nog een keer mee met Cicerones.

Ger B.

23 april 2022

Wij hebben genoten van onze hofjestocht en de zeer deskundige begeleiding en mooie verhalen van Monique!

Hans v.H.

20 april 2022

Wij hadden een super uitje naar Den Bosch. De rondwandelingen hebben daar heel veel aan bijgedragen.

De gidsen waren allemaal zeer aardig, bijzonder bekwaam, en hadden goed oog voor wat voor mensen zij voor zich hadden, en konden daar flexibel mee omgaan.

Wij hebben genoten van alle rondleidingen en uw zeer bekwame en vriendelijke begeleiders.


Kathleen A.

17 april 2022

We hebben echt genoten, Edgar is een super gids!

Nancy B.

16 april 2022

We hebben een heerlijk paasweekend gehad in Deventer en een fantastische wandeling.

Wat een leuk mens die Tine en wat weet ze veel. We hebben genoten.

Ze wist zoveel vragen te beantwoorden. Nogmaals dank.


Jos K.

16 april 2022

Het was een fantastische wandeling.

De gids is echt een topper, veel kennis en met veel passie maakte hij met leuke verhalen er echt een belevenis van.

Jan v.E.

16 april 2022

Het was een leuke middag en een enthousiaste goede gids.

Vivijan S.

16 april 2022

Wij hebben een geslaagde dag gehad (geweldig weer ook natuurlijk!). De stadswandeling met Rob was leuk!

Rob is een hele leuke gids met ontzettend veel kennis!

Hij heeft ons mooie plekjes in Haarlem laten zien waar je anders zo aan voorbij loopt. Dank en super dat jullie zo flexibel zijn!


Corry Z.

15 april 2022

We waren heel enthousiast over de rondleiding en vooral ook de gids Wendy.

Zij heeft ons zoveel leuke anekdotes verteld en wist ook heel veel van de geschiedenis van de kerken en mooie plekjes. Zeker de moeite waard om nog eens met een groep te doen.


Rita K.

14 april 2022

Ik wil je graag persoonlijk heel hartelijk bedanken voor het organiseren van de 3 stadswandelingen voor mijn collega’s op donderdag 14 april jongstleden.

We hebben alleen maar enthousiaste reacties gehad.

Alles verliep perfect en het weer was natuurlijk een enorme bonus!


Inga K.

14 april 2022

Wij hebben een hele mooie dag gehad. Gelukkig was het weer geweldig die middag. De enthousiaste gidsen hebben een leuke en informatieve rondleiding gegeven. Bedankt voor de goede zorgen.


Jessica W.

12 april 2022

We waren zeer tevreden over Len als gids. Erg veel kennis van zaken, een heel enthousiaste verteller, en wist goed op onze behoeftes in te spelen. Complimenten!


Lonneke E.

10 april 2022

Ik en mijn vriend zijn aan het oriënteren om te verhuizen naar Haarlem maar kennen de stad nog niet zo goed. Daarom hebben we via Cicerones een privé rondleiding met gids Antoinette geregeld. We hebben een hele goede mix gehad tussen geschiedenis en het mooie centrum van de leuke wijken van de stad waar wij onszelf wel zien wonen. We zijn echt nog meer verliefd geworden en dat komt ook helemaal door Antoinette! Ze heeft het ontzettend leuk verteld en heeft de tour helemaal aangepast op onze wensen en de dingen die we tegen kwamen.

Ik raad deze rondleiding echt 100% aan!

Jochem v.R.

9 april 2022

Maarten was een geweldige gids en alle deelnemers hebben ervan genoten.

Dank je wel voor het regelen.


Sherida M.

9 april 2022

Heel erg bedankt voor de tour door Den Bosch.

Wat kan Len op een leuke manier vertellen!

Thea d.B.

9 april 2022

We hebben een hele leuke wandeling gehad met Monique. Ze is een enthousiaste en boeiende verteller.

We hebben genoten van de hofjes.


Lidy H.

2 april 2022

Het was een prima stadswandeling, Rianne de gids is een leuke spontane vrouw. De groep had een goede klik met haar en als er wat dames achter bleven , wachtte ze keurig zonder iets te zeggen.

Een gids die ik iedereen zou aanbevelen!

Conny F.

2 april 2022

Wij hebben een mooi stadswandeling gehad.

Frank was de juiste gids voor onze groep.

Duidelijke uitleg en niet teveel en niet te weinig!


Martien H.

2 april 2022

Wij vonden het leuk en leerzaam.

We zijn erg tevreden met de gids.

Hij had ook een leuke rondleiding door de stad gehouden. Top


Hein K.

29 maart 2022

Top gids !! Was een leuke en ongedwongen wandeling, iedereen heeft ervan genoten

Nanda K.

23 maart 2022

Wij kijken terug op een FANTASTISCHE dag waarin alles mee gezeten heeft. Het weer, het in elkaar overlopen van het programma, de wandeling, de gezelligheid en de verrassing.

Wij hebben genoten van Maarten. Wat een ongelofelijke gepassioneerde gids is hij. Wij hingen aan zijn lippen. En wat een kennis heeft deze man. Een topper is het die wij bij een volgende wandeling zeker weer boeken.

Super bedankt voor de organisatie.


Judith H.

26 maart 2022

Het was echt geweldig. Het zijn echt toppers.

Estelle M.

26 maart 2022

Het was een ontzettende leuke stadswandeling!

Franca is een attente, goede en zeer prettige gids. We hadden het niet beter kunnen treffen.

Aad v.O.

26 maart 2022

Het was zeer geslaagd. Het weer hielp ook mee.

We waren zeer tevreden/blij met Rianne als gids.

Dank je wel en de kans bestaat zeker dat we het nog een keer in een ander stad doen.


Gideon S.

22 maart 2022

Nogmaals dank voor de leuke en leerzame stadswandeling. Zowel mijn collega’s als leerlingen hebben het echt heel leuk gevonden. Volgend jaar meld ik me zeker weer voor de wandelingen.


Henk K.

22 maart 2022

We hebben een interessante wandeling door Nijmegen gemaakt en waren zeer tevreden over Rianne. Ze wist de historie van Nijmegen op een boeiende en rustige manier te vertellen

Mireille H.

22 maart 2022

We hebben heel erg genoten van de wandeling.

Het was echt leuk en de gids nam ons op een mooie manier mee door de geschiedenis van de vijfhoek. De reacties van mijn collega’s waren allemaal positief. Dank voor de wandeling!


Frank A.

20 maart 2022

We hebben via Cicerones een hofjeswandeling in Leiden gemaakt en dit is uitstekend bevallen. De meesten van onze groep zijn goed bekend in Leiden maar onze gids wist iedereen toch te verrassen met plekjes die we nog nooit gezien hadden. Verder wist ze veel interessante dingen te vertellen bij ieder hofje. En ook de kinderen in de groep hebben zich uitstekend vermaakt.

Kortom: een echte aanrader!

Stijn L.

20 maart 2022

Hoi Loredana, alles goed en vlot verlopen!

Len is een fijne en goede gids!

Dankjulliewel voor de goede zorgen en groet haar van ons.


Fam. Bouma

20 maart 2022

We hebben een mooie dag gehad. Maartje was stipt op tijd en heeft ons enthousiast en met kennis van zaken door een stuk van de binnenstad geleid. Ook onze drie kinderen vonden het leuk en hadden het er later nog over!


Judith B.

19 maart 2022

Wat een top gids, super enthousiast en zeer kundig , het is een echte topper.

Renée d.H.

19 maart 2022

We zijn net weer thuis :) Het was fantastisch! We hebben van alles genoten, zeer zeker ook van de wandeling samen met jou. Nogmaals dank!


Merel T.

19 maart 2022

We hebben een erg leuke dag gehad in Enkhuizen.

Gea was een hele fijne en goede gids.

We hebben veel van haar kunnen leren.


Sandra S.

19 maart 2022

Het was een heerlijke dag! Heerlijk weer, bruisende stad en de wandeltocht met Thijs was ook erg leuk.

We hebben genoten.

Farida d.R.

15 maart 2022

Bij deze nog even een bedankje voor jouw leerzame en leuke rondleiding door de mooie historische stad Alkmaar. Iedereen was heel enthousiast en heeft weer nieuwe dingen gehoord en geleerd over Alkmaar.

Wij hebben genoten!

Astrid Z.

18 maart 2022

Wij hebben allemaal genoten van de hofjeswandeling en zeker de jarige. Ondanks dat de jarige in Haarlem woont heeft zij en wij ook toch allemaal nieuwe dingen geleerd over de hofjes. Het was een gezellige educatieve middag, dank daarvoor.


Jeske v.V.

13 maart 2022

De wandeling is zeer geslaagd geweest.

Bieke is een kundige gids die de juiste toon wist te raken bij onze groep.

Hulde voor haar en jullie verrassende rondleiding.


Michelle G.

13 maart 2022

Was super leuk en Rob was echt een top gids! Heel blij mee

Bob vd H.

12 maart 2022

Het was een mooie dag, en wat ons betreft een groot succes!

We waren zeer tevreden over Frank;

hij was een uitstekende en boeiende spreker, en stond erg open voor plotselinge vragen etc. Onze studenten hebben het zover ik heb meegekregen heel erg interessant gevonden!


Eke L.

8 maart 2022

We waren heel tevreden.

Het weer was prachtig en Frank weet enorm veel te vertellen. Hij heeft ons een leuke mix van architectuur, beelden, graffiti etc... laten zien en ons veel nieuwe informatie gegeven.


Sandra F.

5 maart 2022

We hebben een prachtige dag gehad

en de gidsen waren heel goed dus meer dan tevreden!

Fijne dag en mochten we nog eens een wandeling willen dan weten we je te vinden.


Robbert vdK

5 maart 2022

Zeer goed

Robert dR.

5 maart 2022

Het was zeer geslaagd en kom vast nog een keer bij je in de lucht met een ander groepje.


Lia K.

2 maart 2022

Wij hebben afgelopen woensdag een fantastische dag gehad met Iris,

nieuwe en leuke weetjes gehoord over Amersfoort en het weer werkte deze dag ook goed mee!


Bernard F.

26 februari 2022

We zijn weer veilig thuis en hadden gisteren een topdag:

Angelique heeft ons vakkundig door Enkhuizen rondgeleid.

Vervolgens zijn we na de lunch per OV-fiets naar Hoorn gefietst, alwaar Angelique ons ook een leuke rondwandeling heeft bezorgd, eindigend op de Roode Steen. Al met al superdepuper en ook nog prima weer (wel koud!). Tot een volgende keer.


Margo vd B.

26 februari 2022

Wij hebben een fantastisch weekend in Delft gehad

en hebben genoten van André.

Erg leuke rondleiding.


Matzy vH.

19 februari 2022

We hebben van Loredana een training 'gastheerschap' gehad voor onze vrijwillige gidsen in de Vestingstad Nieuwpoort. Er werd veel gelachen, we hebben veel geleerd en zijn helemaal enthousiast geworden om het geleerde in de praktijk te brengen. Wij zijn er klaar voor om jullie te ontvangen in de Vestingstad Nieuwpoort (ZH), onderdeel van de Oude Hollandse Waterlinie. Jullie zijn van harte welkom!


Jacky P.

19 februari 2022

Irene was een erg leuke gids.

Ze heeft veel kennis en weet het erg goed over te brengen!!


Osman Y.

19 februari 2022

Het was zeer interessant, en we waren erg blij met Anja.

De Rotterdam-ers vonden de standswandeling erg leuk, omdat ze heel veel punten konden thuis brengen. Zeker de moeite waard om te herhalen.


Patricia S.

17 februari 2022

Wij hebben genoten van gids Astrid.

Zonder uitzondering waren allen zeer enthousiast over haar plezierige manier waarop zij haar kennis over Rotterdam en specifiek over streetart met ons deelde. Veel dank


Hinde B.

15 februari 2022

Dinsdag was een mooie dag! We hebben erg genoten van de wandeling en de tour van Andre. Hij vertelt met enthousiasme en bracht de tour goed over!

Voor herhaling vatbaar!

An v.E.

15 februari 2022

Onze wandeling in Utrecht op 15 Februari was erg goed. Een duidelijke uitleg door de gids, met mooie hoogtepunten van Oud Utrecht.


Jan R.

12 februari 2022

Het was een leuke ochtend/ middag.

Franca deed het uitstekend.

Duidelijk, Vrolijk en Veel kennis. We hebben ook allemaal genoten van de rondleiding


Thats Else

2 februari 2022

Loredana heeft voor mij een groep begeleidt die de leuke anekdotes en weetjes van de stad wilden weten en niet alleen historische feiten.
Onderweg stopte de groep 3 x keer voor koffie en een klein gerecht (to go).


Loredana is flexibel, waardoor ik zonder problemen het programma een aantal keer kon wijzigen. Ook dacht ze mee over een leuke plek om het laatste gerecht te halen.


De groep was blij met de gids en een volgende keer werk ik weer graag met haar/ Cicerones samen.

Joyce G.

28 januari 2022

Het was super gezellig en interessant.

Bart is een topper, ik hing aan zijn lippen!

En super leuk dat hij zo flexibel met onze verzoeken om ging.


Ilse K.

15 december 2021

Wij hebben een top middag gehad in Rotterdam. De wandeling was erg leuk. Zelfs de Rotterdam kenners onder ons hebben nog een hoop nieuws geleerd.

Astrid was een leuke, duidelijke en goede gids.

Frank D.

14 december 2021

De rondleiding door oud-Deventer was erg geslaagd.

Mede door het enthousiasme en kennis van Tine!

Als oud-inwoner van Deventer ben ik op voor mij nog niet eerder ontdekte plekken geweest. Erg leuk!


Gea G.

11 december 2021

Het was een prachtige wandeling door mooi Utrecht. Ondanks de kou hebben we genoten!

Wendy deed het uitstekend.

Ze wist ontzettend veel over de geschiedenis van Utrecht en kon hierover goed vertellen. Bedankt!


Pieter-Dirk W.

10 december 2021

We hebben echt een hele mooie leuke avond gehad in Rotterdam en dat was voor een bijzonder groot deel te danken aan Frank.

Leuke, kundige gids met een schat aan kennis die hij op een bijzonder leuke manier weet in te zetten.

Marloes P

5 december 2021

We waren super tevreden – en de kids ook. Echt leuk gedaan.

Combinatie tussen wat spannende verhalen en geschiedenis en precies lang genoeg. Veel dank aan Tijs!


Sandra tB.

4 december 2021

Wij hebben vandaag Super genoten van een "natte" stadswandeling. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was erg leuk en leerzaam.

En wat deed ineke het vol passie en liefde.

Wij hebben genoten. Wij vertellen het voort. Super bedankt.


Johan vdV.

21 november 2021

Alvorens de wandeling aanving exact op de afgesproken tijd vroeg Jeroen naar onze wensen. De wandeling die we daarna hebben gedaan voldeed aan al onze verwachtingen duurde zelfs iets langer dan de afgesproken tijd. We hebben wat geleerd we hebben gelachen en ook Jeroen was blij met ons als geïnteresseerde deelnemers.

Kortom Jeroen is een top gids.

En ook de door jou geleverde service was perfect. Tot een volgend keer


Richard D.

21 november 2021

Wij hebben met zijn allen een hele leuke dag gehad in Amersfoort. Zelfs met een Amersfoortse in ons midden zijn er voor haar toch nog nieuwe wetenswaardigheden naar boven gekomen.

De gids Rob heeft ons op een leuke en enthousiaste manier meegenomen op zijn wandeling door Amersfoort.

Wij komen allen zeker weer een keer terug en zijn al aan het kijken voor een volgende stadswandeling in den lande. Dank je wel ook voor de prettige communicatie voorafgaand, tijdens en ook na de wandeling.


Marion H.

20 november 2021

Wij hebben een prachtig weekend gehad. Mijn man was inderdaad zeer verrast.

Wij vonden de gids geweldig, wat een ongelofelijke, enthousiaste man.

Wat is Den Haag een mooie stad, door het enthousiasme van André hebben wij voor na de kerst weer een hotelletje geboekt voor 3 dagen, er valt nog zoveel te zien.

Ik wil jou nog bedanken voor de prettige communicatie, je reageerde vlot en vriendelijk op mijn mails. Wij gaan jullie zeker weer benaderen als wij een stad gaan bezoeken, Leiden staat ook nog op ons lijstje, dan willen we natuurlijk wel weer André


Joke B.

14 november 2021

Het was erg leuk en gezellig en Astrid haar Duits was heel goed! Ze was duidelijk goed voorbereid, dit was te merken aan bepaalde woorden/uitdrukkingen die je niet uit ‘school-Duits’ kent. We houden Cicerones zeker in gedachten.


Marijn S.

11 november 2021

Het was ontzettend leuk. Jammer van het weer, het was koud en helaas hebben we ook wat regen gehad.

Maar alle lof voor Femke, wat een kennis en enthousiasme.

Iedereen is zeer over haar te spreken! Mochten wij nog een keer een andere wandeling doen dan zouden wij haar graag weer als gids willen.


Marielle W.

9 november 2021

We hebben een ontzettend leuke middag gehad en complimenten voor de gids!

Ze heeft ons naar leuke plekken gebracht en vertelde ook leuk over de historie van Utrecht. Restaurant Seven en de borrellocatie bevielen ook erg goed. Goed geregeld allemaal.


Jolanda B.

5 november 2021

We hebben de wandeling als zeer prettig ervaren, we troffen het met het weer, het restaurant waar we thee hebben gedronken was een fijne gelegenheid.

Over de gids zijn we zeker te spreken, deze mevrouw weet heel veel over Den Bosch en vertelde hierover met veel enthousiasme en op een grappige manier.

We werden keurig opgehaald bij Banketbakkerij Jan de Groot door de gids. We zullen dit zeker aanraden bij ander personen/bedrijven en wellicht zelf nog eens boeken, want we hebben ook heel veel nog niet gezien. Bedankt voor de goede zorgen.


Anne-Minke dB.

6 november 2021

Het was een heerlijke middag en avond in Alkmaar! Ondanks de kou, hebben we allemaal genoten van de leuke stadswandeling met Mariska!

Ze weet heel veel en leuk te vertellen over haar eigen stad Alkmaar.

Leuke wetenswaardigheden zowel verleden als heden gemixt over Alkmaar. Plekjes ontdekt die ik nooit heb gezien. Al met al een zeer geslaagde en gezellige middag en avond. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar! Hartelijk dank voor de leuke stadswandeling en de leuke gids!


Robert K.

5 november 2021

De stadswandeling is uitstekend verlopen. Ook het tijdstip was geen probleem. Deels in goed daglicht, deels schemering en in het donker kwam het nostalgische aspect van het mooie historische centrum nog beter tot zijn recht.

We hebben genoten van de mooie verhalen en de historische, geschiedkundige en architectonische kennis van onze gids Maarten die met veel enthousiasme ons heeft laten genieten van het prachtige historische centrum van Amersfoort.

Deze wandeling is zeker een aanrader. Dankjewel voor de organisatie.


Yvonne O.

3 november 2021

Alle aanwezigen waren bijzonder tevreden over de enthousiaste gids Astrid.

Ook de keuze van de wandeling viel goed in de smaak.


Laila B.

4 november 2021

Rob is echt heel goed

Gisteren 4 november 2021 stond Rob op mij en mijn HR team te wachten bij de Koppelpoort in Amersfoort. We hadden een zeer drukke ochtend op het werk achter de rug en Rob heeft vanaf het eerste moment goed afgestemd en ons meegenomen in een andere wereld. Wat hebben we interessante details gehoord over de historie van de stad Amersfoort.


Zijn aanstekelijke enthousiasme, vrolijkheid, deskundigheid en strakke planning (we stonden exact om 17.00 uur op het eindpunt) heeft het wezenlijke onderscheid gemaakt. We hebben er een mooie herinnering bij. Veel dank aan Rob.


Trudy

1 november 2021

de duidelijkheid waar Maarten mee spreekt en zeker zijn kennis, prettige ervaring was dit,

veel te weten gekomen over een stukje Joodse Geschiedenis


Milton W.

31 oktober 2021

Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad, we waren heel tevreden met de gids.

De volgende stadswandeling in Den Haag of een andere stad zal ik zeker contact met jullie maken. Succes en tot ziens


Joyce B.

31 oktober 2021

De stadswandeling was leuk en onze gids was erg enthousiast en deed het goed!


Ronald B.

30 oktober 2021

Het was een boeiende wandeling voor ons gezelschap (bestaand uit verschillende leeftijdscategorieën).

Voor herhaling vatbaar!

Lily vD.

28 oktober 2021

We hebben een fijne avond stadswandeling gehad in het prachtige Den Bosch. Met een culinair tintje. Onze gids was een onuitputtelijke bron van informatie. Twee leuke restaurants bezocht! Een warme aanbeveling waard.


Natalie

25 oktober 2021

Met vrienden een stadswandeling gedaan op zondag ochtend.

We hadden een zeer gepassioneerde gids met veel liefde voor de Bossche geschiedenis.

Een enorme schat aan informatie afgewisseld door luchtige, hilarische anekdotes bracht ons in de achteraf straatjes van Den Bosch. Iedereen heeft genoten! Dank voor de snelle en goede organisatie.


Astrid S.

25 oktober 2021

Lia heeft het heel goed gedaan! Ik ben dingen over Amsterdam te weten gekomen die ik niet wist terwijl ik hier al heel mijn leven woon. Ze is heel aardig en een wandelende kennisbank! Veel dank dat je haar aan ons had gekoppeld.


Peter S.

25 oktober 2021

Prettig contact met de organisatie. Onze gids Jeroen was heel enthousiast en vertelde op een prettige wijze over de stad Leiden, belangrijke bewoners en historische gebeurtenissen en locaties. De groep van 12 personen was zeker tevreden!


M.Z.

25 oktober 2021

Leuke rondleiding gehad.

Fijne en toegankelijke gids met humor.

Wij waren erg tevreden!!


Natalie vG.

24 oktober 2021

We hadden prachtig weer en een fantastische gids met informatieve verhalen afgewisseld met hilarische anekdotes op een luchtige manier gebracht. Ik had het idee dat deze mevrouw ontzettend goed op de hoogte is.

Kortom een gepassioneerde gids met liefde voor de geschiedenis van Den Bosch in de breedste zin van het woord.

Christine E.

23 oktober 2021

Het was werkelijk super!

Maartje was geweldig met de wisselende groep van 4 jaar tot 80 jaar en twee honden! Heel veel dank!


Tolinda dV.

23 oktober 2021

De wandeling was perfect.

Leuke gids, Maarten. Wist veel te vertellen. Mooi weer, dat maakt het altijd leuker. Dank je wel.


Peter A.

23 oktober 2021

Wij zijn erg tevreden.

Linda is een leuke deskundige gids en heeft ook met illustraties veel duidelijk gemaakt.

Fijne wandeling en ook onze gasten waren enthousiast


Peter S.

23 oktober 2021

De wandeling is voorspoedig verlopen. Jeroen was een prettige gids, die op enthousiaste wijze interessante en grappige feiten over bracht. Alle groepsleden waren zeer tevreden.


Leonieke S.

23 oktober 2021

Dank je. Het was zeker geslaagd. De gids had erg zijn best gedaan om leuke dingen over de buurt te vertellen.


Jan R.

19 oktober 2021

Fijne gids, prima te verstaan, leuk gebied om wat meer van te horen, de groep was zeer tevreden.


Tineke R.

17 oktober 2021

Gisteren (zondag 17 oktober), samen met vriendin Joke de stadswandeling Joods Haarlem gelopen. Maarten was onze gids en hij vertelde op een deskundige, prettige en interessante wijze over het Joods verleden van Haarlem. Wij vonden het een fijne rondleiding!


Johan S.

17 oktober 2021

we zijn heel tevreden hoor! We waren iets later maar de gidsen hebben iets langer gegidst! Zeer zeer content!


Irene vdH

16 oktober 2021

We hebben gisteren genoten van de hofjeswandeling in Dordrecht met Remy. Prima gids, mooi weer, leuke stad!


Rachel S.

14 oktober 2021

Dank voor de leuke stadswandeling! Wij hebben ervan genoten


Stefan G.

9 oktober 2021

Heel erg bedankt voor de stadswandeling door Alkmaar afgelopen zaterdag!

Heb van mijn collega’s alleen maar positieve berichten gehoord over jou en de verhalen die je over Alkmaar hebt verteld!

Kan niet anders zeggen dat ik echt zeer tevreden ben!

Paulien D.

6 oktober 2021

De gasten hebben een hele leuke wandeling gehad en waren erg te spreken over de gids.


Fennie W.

5 oktober 2021

De stadswandeling was heel erg leuk. Het regende lekker, maar gids Rob heeft het super gedaan. De collega’s waren enthousiast.


Hanneke W.

5 oktober 2021

We hebben een fijne dag gehad in Den Bosch. De wandeling is zeker naar wens verlopen. De gids heeft op een leuke en luchtige manier een aantal bijzonderheden over de geschiedenis van Den Bosch verteld. We hebben gebouwen en beelden gezien, waar je normaal gesproken aan voorbij loopt, maar die veel vertellen over Den Bosch.

Len (als ik haar naam goed onthouden heb) was mooi op tijd bij het restaurant en heeft ons ontspannen door de stad geleid. We waren ook precies op tijd bij het eindpunt zonder gehaast of stress. Iedereen vond het een prettige rondleiding. U mag haar namens ons nogmaals hartelijk bedanken.


Frank L.

3 oktober 2021

Ik heb een fijne middag gehad.

Gea is aardig en is een geweldige gids.

Jenny vK.

3 oktober 2021

Op 3 oktober hebben we de Street Art wandeling gemaakt in Rotterdam met de bevlogen gids Astrid. Ze wist ontzettend veel te vertellen en haar kennis van de muurschilderingen waar ze ons langs bracht maar ook van alle andere zaken die we tegenkwamen heeft een diepe indruk op ons gemaakt. Het weer was vreselijk, regen regen en nog eens regen maar we kwamen met een zonnig humeur thuis!


Joop A.

2 oktober 2021

De wandeling is ons erg goed bevallen.

Maarten deed het uitstekend en had zich goed verdiept in de Leidse geschiedenis.

Hij had ook interessante gegevens over de Joodse geschiedenis van Leiden weten te vinden.


Christa H.

2 oktober 2021

De wandeling was echt een groot succes.

Erg leuk om de geschiedenis van Zandvoort te horen en Ellen vertelde het erg leuk en bevlogen. Leuke vrouw en prettig om naar te luisteren. Iedereen was zeer enthousiast dus wie weet komt er nog vervolg voor een andere stad. Hartelijk dank voor het prettige contact


Monique R.

2 oktober 2021

De gids was uitstekend. Zeer informatief en onderlegd. Er was een leuke klik met de groep.

Andreas W.

2 oktober 2021

Wij waren heel blij met de stadswandeling. Super leuk!!


Frank A.

2 oktober 2021

Wij hebben een prima dag gehad in Den Bosch en zeker met de start van de dag met de rondleiding met jullie gids Margot, was het begin al helemaal prima. Wij kijken zeer tevreden terug op de rondleiding. Vlot gedaan en gezellig verlopen.


Heidi P.

2 oktober 2021

We hebben een mooie stadswandeling gehad afgelopen zaterdag in Kampen en we zeker zijn tevreden over de gids. Voor herhaling vatbaar.


Jan L.

30 september 2021

De groep vond het heel leuk, er ontstond een goede wisselwerking tussen de gids en de groep.

Locatie was goed afgesproken, paste prima in de planning.

Nogmaals dank voor het regelen.


Jos dR.

28 september 2021

Een hele dikke PLUIM voor Mariska! Ze heeft het geweldig gedaan en wij hebben er allemaal erg van genoten!!

Hans H.

26 september 2021

Wij hebben erg genoten van de stadswandeling.

De gids was goed geïnformeerd en haar persoonlijke betrokkenheid bleek uit haar enthousiasme.

Corine M.

25 september 2021

Wij hebben een hele leuke en leerzame wandeling door de stad gemaakt onder leiding van Franca. Ze is erg enthousiast en weet op een leuke manier te vertellen over de stad.


Erwin M.

25 september 2021

Wij waren heel erg tevreden. De gids (met de Friese naam) was zeer aangenaam en leuk en bracht de informatie afgestemd op onze groep, op een boeiende manier!

Echt perfect!

Léonie L.

25 september 2021

Het was een topochtend!

Antoinette is echt waanzinnig, we gaan zeker nog een keer een rondleiding bij haar aanvragen!!

Lieke F.

25 september 2021

Het was een mooie wandeling en ook de gids is goed bevallen. Dus wij zijn tevreden!


Carolien K.

20 september 2021

Wij hebben zeker een mooie dag gehad, zowel het weer als het dagje in Den Bosch. Wij waren ook zeer tevreden over onze gids, zij kon zeer geanimeerd vertellen en wist enorm veel, was eigenlijk te kort. Een dikke 10.


Barbara M.

19 september 2021

Zojuist de wandeling gedaan door het Joods verleden van Haarlem met gids Maarten. Dit was mijn tweede wandeling met jullie en wat een wandeling weer. Een tweede wandeling/keer is wat spannend, want gaat het net zo leuk zijn als de eerste keer, maar mijn verwachtingen werden meer dan vervuld. Zoveel interessante informatie en wetenswaardigheidjes.

En weer een gids die met passie over het onderwerp verteld en wat een aardige en grappige gids.

Ik ga graag weer een keer mee. Gelukkig hebben jullie nog veel meer wandelingen in Haarlem maar ook andere steden dus voorlopig zit/wandel ik goed.


Bernadette P.

19 september 2021

Ik heb echt genoten van de wandeling en wat je allemaal vertelde. Veel bijgeleerd!


Anet L.

18 september 2021

We hebben genoten van een interessante en leuke rondleiding.

De tijd vloog om door de prettige sfeer en de inspirerende verhalen van de gids.

Voor iedereen aan te raden!


Deirdre S.

18 september 2021

Het was een erg leuke rondleiding, gids wist veel en we waren verrast door alle onverwachte plekken.

Ze sprak fantastisch Duits. Dus: we waren blij.

Danny N.

17 september 2021

Super leuke dag gehad en complimenten aan de gids.

Bijzonder enthousiaste verteller dus alles perfect verlopen.

Ingrid H.

15 september 2021

De wandeling met Lia is heel goed verlopen, helaas te kort naar mijn zin, ik had graag nog zo veel meer naar haar geluisterd. De collega’s waren zeer positief en we waren net terug bij het hotel, het begon te regenen. Alles was perfect en te weinig tijd, daar kan helaas Lia niets aan doen, ons agenda zat helaas te vol. Ik dank u en Lia nog voor de goede zorgen en wens jullie een prettig weekend! Hopelijk tot een volgende keer! Want er is nog veel te om naar te kijken en om over te horen vertellen in Amsterdam!


Sabine dW

14 september 2021

Het was super leuk!! Dank. Alles ging goed.


Dirk

13 september 2021

Hofjeswandeling en presentatie zorgt voor een interessante historische beleving!!

We hebben met onze vriendengroep gedurende 1,5 uur een erg leuke en interessante wandeling gemaakt langs een aantal hofjes in Haarlem, ieder hofje met een eigen- en indrukwekkend verhaal. Loredana vertelde op een ontspannen manier de wetenswaardigheden over de hofjes waardoor we ons enigszins konden inleven in de bewoners van de hofjes!! Super leuk!


Hanneke vdM.

12 september 2021

De stadswandeling is perfect verlopen.

De gids Maarten vinden wij allemaal heel goed.

Dit uitte zich in zijn kennis, leuke anekdotes en zijn goede omgang met de verschillende leeftijdscategorieën. We kijken nu met andere ogen wanneer we door Amersfoort lopen.

Mede door de fijne rondleiding is het een dag met een gouden randje geworden.

Wij zullen uw organisatie zeker aanbevelen bij anderen. Met name de manier van communiceren is ons goed bevallen.


Saskia vdP.

12 september 2021

Wat een fantastische middag hadden we gisteren met gids Rob.

Op een leuke, ontspannen wijze wist hij onze groep 1,5 uur enorm te boeien. Interessante verhalen en mooie plekken in Haarlem ontdekt of opnieuw leren kennen. Voor herhaling vatbaar. Dank!


Annemiek R.

12 september 2021

Tot nu toe 3 verschillende wandelingen gemaakt met Cicerones en ze zijn alle 3 prima bevallen. De gidsen zijn goed op de hoogte en hebben veel te vertellen. Tempo is prima. Nu ivm corona zijn het kleine groepjes en dat is wel erg prettig. (Maar ik kan me voorstellen dat dat niet echt rendabel is.) Ik kan Cicerones van harte aanbevelen.


Rutger T.

12 september 2021

We waren heel tevreden. De gids heeft met ons heel fijn overlegd wat we precies wilden en gaf vervolgens een heel leuke rondleiding met mooie verhalen. Een geslaagde ochtend. Bedankt!


Pauline Bosman

12 september 2021

Inmiddels al 2 keer een wandeling met jullie gidsen gemaakt. Het waren leuke wandelingen en veel wetenswaardigheden gehoord, zelfs in mijn eigen stad een hoop geleerd en gezien.


Dirk

11 september 2021

Wij hebben met onze vriendengroep een ontzettend leuke hofjeswandeling gemaakt in Haarlem zaterdag 11 september 2021. Loredana wist ons op een boeiende manier van vertellen mee te nemen naar de tijd van het ontstaan van de hofjes en voor wie die hofjes bestemd waren.

Super leuk, ik zou het wel een keer over willen doen!

Jeanette P.

11 september 2021

Fantastische stadswandeling gemaakt met als thema Bierhistorie van Haarlem. Dank Loredana voor de ontzettend leuke extra informatie die je ons meegaf.


Marion

11 september 2021

Hofjeswandeling Amsterdam: heel verrassend!

Leuke wandeling langs Hofjes in de Jordaan Amsterdam. Mooi om deze oases van rust te zien in de drukke stad. Je komt op plekken die je anders nooit zou ontdekken!

Onze gids Wendy had veel kennis en kon er leuk over vertellen!

Julietta dB.

11 september 2021

We hebben een hele leuk dag gehad in Delft.

De wandeling was geweldig met een kundige gids.

Hij is vriendelijk en probeerde ook de route naar onze interesses in te vullen, wat ook gelukt is.


Rena B.

11 september 2021

We hebben erg genoten. Prima gids. Alles verder goed geregeld.


Marion V.

11 september 2021

Alles was naar wens! Wendy is een leuke gids, veel kennis! We hebben genoten!


Hetty K.

11 september 2021

Onze gids was ruim op tijd op de afgesproken plek. Vroeg naar onze wensen (de bekende plekken of toch de hofjes) en vertelde veel tijdens de wandeling. Zeer tevreden.


Gerland dV.

10 september 2021

Had al via de app gehoord dat het zeer geslaagd was van de deelnemers en vanmorgen nog een keer. Had vooraf contact met Mariska… zij is een topper! En met jou was het ook fijn communiceren en jij hebt het ook goed geregeld dankjewel!


Dirk F.

10 september 2021

We hebben niets dan lof voor jullie gidsen, Len en Jelmer. Ik zat zelf in de groep met Len.

Een voortreffelijke gids. Enthousiasme, humor, kennis en takt.

Cicerones hebben veel bijgedragen aan het succes van onze reünie, Dank hiervoor en succes met jullie werk.


Marilyn vR

10 september 2021

We kregen van Alexandra een super leuke rondleiding door Alkmaar. We kwamen op plekjes waar je anders niet komt en ze vertelde leuke en interessante weetjes. Nogmaals bedankt voor de leuke middag.


Daphne M.

10 september 2021

Het was een geslaagde avond en we zijn zeer tevreden over de gids,

ze vertelde erg enthousiast en heeft veel kennis over de geschiedenis van de stad Deventer.

Bedankt voor de goede organisatie.


BAS Consultancy

6 september 2021

Gidsen waren informatief en energiek! Aanrader


Nelly W.

6 september 2021

Een bedrijf dat niet stopt met werken in het weekend. Aan een verzoek voor een gids in Rotterdam in het weekend van de Wereldhavendagen werd grandioos voldaan. De gids Isabelle bleek top.


Ruud M.

5 september 2021

Beste Loredana,

Isabelle blijkt in alle opzichten een prima gids te zijn, die die erg goed paste bij de groep!

Haar kennis van Rotterdam is indrukwekkend! Bedankt voor de bemiddeling.


Wim B.

4 september 2021

Zeer tevreden over de gids.


Dewi H.

4 september 2021

De deelnemers vonden de tour en gidsen erg aangenaam! Bedankt voor de goede zorgen en tot een volgende keer!


Johan vd E.

4 september 2021

Het was echt leuk! We hadden zelf alleen weinig tijd, maar Carla is een hele goede en leuke gids! Dankjewel en ik ga zeker nog een keer gebruik maken van jullie gidsen.


Paul R.

4 september 2021

Het was een mooie dag en de gids was uitstekend.


Geert & Irene D.

4 september 2021

Goedemorgen Loredana, we hebben gisteren een hele leuke dag in Leiden gehad. Dit kwam ook mede door de leuke rondleiding die je ons hebt gegeven. Nogmaals bedankt.


Thamar H.

3 september 2021

We hebben allen erg genoten van de stadswandeling en de verhalen erbij. Hartelijk dank!


Joris vG

28 augustus 2021

Wij hebben echt een super rondleiding gehad van Tine! Zo tof hoe ze vol beleving kan vertellen over haar stad Deventer. Door haar verhalen gaat de stad echt leven en waan je jezelf in oude tijden. Dank je wel


Andreas W

24 augustus 2021

Bei
Cicerones winnaar travelers' choice award

Van TripAdvisor ontvingen we de Travellers' Choice Award!
Travellers’ Choice erkent bedrijven die consistent geweldige service bieden. Ongeveer 10% van alle op Tripadvisor vermelde bedrijven ontvangt een Travellers' Choice Award.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief!