Recensies Cicerones - Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Recensies Cicerones

Op deze pagina leest u de recensies over Cicerones van deelnemers van onze wandelingen. Wilt u zelf een recensie over Cicerones schrijven? Deze kunt u mailen naar info@cicerones.nl.

Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan. Altijd met een bevlogen gids.


Pamela vW.

11 juni 2024

Was super! Met goede gidsen. echt perfect! Gelukkig ook droog gebleven, so lucky.

Vera H.

11 juni 2024

De rondleiding was hartstikke leuk. Janny is enthousiast, vertelde op een prettige manier en had leuke weetjes.

Daphne V.

9 juni 2024

We hebben een super wandeling gehad gisteren en waren erg blij met Arjan!

Marius P.

8 juni 2024

Wij waren zeer tevreden over de rondleiding. Het waren prachtige geschiedenis verhalen. Zeer genoten en zeer tevreden.

Meggy
8 juni 2024

De avond was super geslaagd. Alle gasten waren zeer tevreden en complimenten voor Janny en Martijn voor hun enthousiasme! Nogmaals bedankt voor je hulp en het snelle schakelen. Echt ontzettend fijn. In de toekomst gaan we zeker aan jullie denken!!

Eva M.

7 juni 2024

Wij hebben een heel leuke wandeling gehad! Onze gids heeft dat super goed gedaan en speelde in op onze wensen, zo heeft ze de tour aangepast zonder problemen omdat we nog een uniek lunchplekje zochten. Bedankt voor de vlotte service!

Ton vdB
7 juni 2024

Ben was een geweldige gids. Nogmaals bedankt voor het snelle regelen van de rondleiding.

Ivonne V.

3 juni 2024

De vrouwenwandeling is meer dan naar wens verlopen. Wij vonden het allemaal helemaal geweldig!! Het succes van de wandeling was echt te danken aan onze gids Wendy. Zij heeft ons op een hele leuke manier de stad geleid en ons enorm geboeid met haar kennis en verhalen. Echt super!!

Ellen P.

2 juni 2024

Wij hebben enorm genoten van de stadswandeling met Loredana in Haarlem op 2 juni j.l. Was precies goed. Ze wist overduidelijk veel van de stad en historie. Wij hebben een fijne ochtend gehad.

Klaas en Suzan B.

2 juni 2024

We en vooral onze (schoon) moeder (oma) heeft enorm genoten. Prachtige stad Amersfoort. Over de gidsen waren we heel tevreden.

Paul d.K.

1 juni 2024

De gids Martijn was echt heel goed - dit was de universele feedback van de hele groep.

Brigit M.

1 juni 2024

De gids Barbera was fantastisch. We hebben genoten van haar verhalen, humor en enthousiasme. Ze had zich zeker voorbereid en was ook flexibel. De kermis heeft ze mooi kunnen ontwijken. Ik zou haar zo weer boeken. Dank voor de organisatie.

Susanne S.

1 juni 2024

Chapeau!!! Ter gelegenheid van mijn 80e verjaardag hadden wij een stadswandeling georganiseerd. Complimenten voor de voortreffelijke communicatie met de organisatie, bovenal was de kennis en vriendelijkheid van onze gids Arjan, bijzonder te noemen. Kortom ik zal zeker aan vrienden en kennissen “Cicerones Stadswandelingen”, aanbevelen.

Ronald B.

1 juni 2024

We waren zeer tevreden. Gids heeft ons geleerd en verteld. Aanrader.

Debby
1 juni 2024

We hebben een erg leuke stadswandeling gehad. Lisette heeft ons leuke highlights laten zien! We hebben genoten van het mooie Dordrecht.

Henriëtte S.
31 mei 2024

Het was superleuk en Bert was fantastisch! Hebben enorm genoten met z’n allen!

Jasper H.

30 mei 2024

Wii hebben Inderdaad een leuke dag gehad in Leiden. In 1,5 uur veel geleerd en gezien. Het weer zat niet helemaal mee, maar alles bij elkaar een interessante stadswandeling gemaakt. Heel tevreden over Loredana.

Liedewij A.

28 mei 2024

Nog even een korte terugkoppeling, we hebben een heerlijke dag gehad in Den Haag. De wandeling is erg goed bevallen en de gidsen waren helemaal naar wens. Dank jullie wel voor het regelen.

Esther B.

26 mei 2024

Ik wil weer even zeggen dat we het weer goed georganiseerd vonden gisteren. Wat een leuk gidsen had je weer voor ons. We hebben genoten. Ikzelf had Maggy, wat een leuke vrouw. Misschien weer tot een volgende keer.

Berend V.

26 mei 2024

Hoi, we hebben genoten van Barbara, haar mooie verhalen en kennis van de oudere en moderne geschiedenis van Deventer. Een aanrader. Bedankt haar nogmaals namens ons, aub!

Sjoukje vdM.

25 mei 2024

We zijn heel tevreden over de wandeling! Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord en als we ooit een wandeling in Leiden of Amsterdam organiseren vragen we Loredana weer als gids. Dus we hebben niets aan te merken en ik zal jullie bureau zeker onthouden voor toekomstige wandelingen.

Joost d.B.

25 mei 2024

Wij hebben een hele leuke stadswandeling gehad. Ik zal zelf in de groep van de mannelijke gids. Hij weet heel veel en erg leuk dat hij sleutels heeft van bepaalde gebouwen, zodat je binnen kunt kijken. Van de andere groep hoorde ik ook alleen maar positieve verhalen. Bedankt voor de leuke ochtend.

Jakob-Jan H.

24 mei 2024

We hebben een prachtige wandeling gehad en de weergoden waren ons ook gunstig gestemd. Het verliep allemaal prima, ze waren mooi op tijd en hebben ons weer keurig bij het hotel afgeleverd.Dus helemaal tevreden!

Wiesje M.

24 mei 2024

We waren zeer tevreden. Angelique heeft ons een inkijk gegeven van het mooie Delft. Ook op plekjes gekomen die we zelf niet gevonden zouden hebben. Echt genoten.

Maud

24 mei 2024

Ik wilde even laten weten dat we een ontzettend leuke wandeling gehad hebben vandaag! Precies goed qua timing en verhaaltjes. Mijn dank voor de gidsen!

Avital d.W.

23 mei 2024

Het was super, het zonnetje scheen en Paul was de perfecte gids voor onze groep!

Jimmy S.

22 mei 2024

De stadswandeling is bijzonder goed verlopen. De conversatie verliep hoofdzakelijk in de Engelse taal en Sylvia heeft ons vele wetenswaardigheden verteld. En dat heeft ze uitstekend gedaan, ook met komische noten omlijst. Onze gasten uit Gouda en New Zealand waren ook heel tevreden. Sylvia is zonder te overdrijven een echte aanrader! Jullie ook bedankt voor de goede en efficiënte communicatie.

Mathilde d.L.

22 mei 2024

Stadswandeling was super mooi. De kleine straatjes waren geweldig. Aan te bevelen bij anderen.

Anne Lise

21 mei 2024

De wandeling is zeker naar wens verlopen. Gids Maggy heeft ons enthousiast door Den Bosch geleid. Leuk ook voor de mensen die Den Bosch kenden van ‘gewoon’ winkelen etc., dat er zo veel nieuwe informatie te horen was en dingen te zien waren. Hartelijk dank en groet aan gids Maggy.

Bianca

18 mei 2024

Het was een hele leuke gids met een mooie rondleiding.

Dorret H.

15 mei 2024

Wij waren erg tevreden over de stadswandeling en uiteraard ook over de gids. We zijn een hoop te weten gekomen over de geschiedenis en ook een aantal leuke feitjes te weten gekomen. Al met al een geslaagde activiteit, zeker ook met het mooie weer.

Anja d.M.
11 mei 2024

Het was een mooie stadswandeling en een top gids! Dank jullie wel

Nils vdS

9 mei 2024

Dank voor de leerzame en authentieke wandeling door de Jordaan en de hofjes. Wij hebben er enorm van genoten, met dank aan Catharina!

Kees d.G.

7 mei 2024

We hebben genoten. Het was informatief en zeer ontspannen. We troffen het natuurlijk met het weer maar ook met minder weer zouden we het zeer geslaagd hebben gevonden. Goed idee om de groep in 2 en te splitsen en ook dat er 2 keuzes waren omtrent de rondleidingen. Konden de mensen kiezen. De gidsen waren uitstekend en aardig. Iedereen van de groep was enthousiast. Ook je advies om de lunch bij Dudok te doen, was een heel goed advies. Ook daarvoor dank. Kortom: Bedankt voor deze rondleiding. Een 10.

Tamara G.

7 mei 2024

Alles is naar wens verlopen. Pluspunt was dat we een gids hadden met een achtergrond in architectuur wat heel fijn aansloot bij de groep, een goede match. Dank voor jullie flexibiliteit, om op korte termijn onze groep van architecten een interessante de tour door Rotterdam te geven!

Rien vdH

3 mei 2024

De wandeling is verlopen zoals gewenst en wij hebben genoten van de wijze waarop de gids (mevrouw Len) ons op een boeiende en tevens humoristische wijze de geschiedenis van Den Bosch verteld heeft. Wij hopen in de toekomst weer van de dienstverlening van uw organisatie gebruik te maken.

Piet B.

2 mei 2024

Wandeling en eten is naar wens verlopen. Alles was goed verzorgd. Gids Joop was top! Hij heeft ons heel veel over Delft en de historie verteld. Ook de boeking en het contact met jullie verliep goed. Wij hadden nog een wijziging in het aantal deelnemers die door jullie goed was doorgevoerd. Dus, overall, de complimenten en ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Bernadet V.

30 april 2024

Alles was perfect geregeld! De gids was ontzettend leuk en goed. Veel nieuwe wetenswaardigheden te weten gekomen! En op plekken geweest waar we nooit eerder waren geweest. Ze voelde de groep goed aan en was toegankelijk. Het eten was op beide locaties heerlijk en we vonden het fijn om op het terras te eten bij Baek. Kortom... een geslaagd teamuitje, waarvoor dank!

Pauline M.

25 april 2024

We hebben een heel gezellige dag gehad in Hoorn, hoewel het weer niet echt meezat. Over Inge, de gids, zijn wij erg te spreken. Zij wist veel bijzonderheden te vertellen over Hoorn, ging goed in op onze vragen en was aangenaam in ons gezelschap. Het was allemaal prima georganiseerd!

Aart O.

24 april 2024

De stadswandeling was erg geslaagd. Gelukkig was het ook zo goed als droog, de gids heeft ons meegenomen door de stad en diverse mooie dingen laten zien en vertelt. Hij heeft ons op een fijne manier meegenomen en van de geschiedenis verteld. En de binnenstad van Amersfoort is sowieso een mooie oude stad. Dus zeker geslaagd!

Koen dJ.

21 april 2024

Iris was erg goed, veel kennis en ze deelde op een heel prettige manier haar kennis met ons.

Annelies G.

21 april 2024

We hebben een leuke wandeling met interessante verhalen gehad. Nikkie is een goede verteller. We waren zeer tevreden met onze gids.

Marion J.

21 april 2024

We hebben een fijne street art tour gehad . Astrid is een enthousiaste en fijne gids.

Godelieve v.P.

20 april 2024

Het was een hele mooi en leuke wandeling en we waren heel tevreden over de gids. Hij sloot goed aan op ons als groep, had interesse in wie wij waren, had veel kennis, toetste wat wij wilden zien, en deed de wandeling de humor. Leuk dat wij nu meer weten van Nijmegen!

Erik v.V.

20 april 2024

We hebben een top tour gehad van Petra. Zij was echt super en we hebben zoveel geleerd. Gaan dit zeker nog een keer doen. Petra krijgt een 10!

Jasper K

20 april 2024

We hebben genoten van de rondleiding!

Agnes K.

20 april 2024

Wij hebben een ontzettend mooie dagen gehad in Kampen. Bram, onze gids heeft ons zaterdag prima begeleid. Goede en duidelijke informatie over de stad Kampen en omgeving. Wij kunnen hem echt aanbevelen. Ondanks n enkele regenbui, hebben wij genoten.

Brigitte B.

20 april 2024

Wij hebben -ondanks het regenachtige en winderige weer- een mooie dag gehad. Laura was een prettige gids en kon mooi vertellen. Iedereen had het naar zijn zin!

Marianne vdL

19 april 2024

Wij hebben een fantastische middag gehad, Rob heeft echt het beste van zichzelf gegeven. De restaurants vonden wij ook heel gezellig, een aanrader voor de volgende keer als we gaan fietsen naar Amersfoort. Amersfoort is een absolute aanrader. Dankjewel voor de organisatie.

Miranda & Maaike

14 april 2024

Ik wil jou/Cicerones bedanken voor het organiseren van de mooie wandeling die wij vandaag gelopen hebben met Yvet. Het was geweldig. Speciaal dank aan Yvet!! Wat hebben wij genoten van jouw mooie (en schrijnende) verhalen, van al jouw kennis, van jouw mooie boodschap en van jou. Het was echt heel bijzonder vonden wij!!

Claire H.

14 april 2024

Ik wil je graag laten weten dat wij vandaag een geweldige rondleiding van Charlotte in Leiden hebben gehad! Het is ons zo goed bevallen dat we als familie hebben besloten dit ieder jaar te doen in steeds een andere stad. Dus jullie horen weer van ons!

Josephine vdB.

13 april 2024

Het was een zeer geslaagde wandeling. Leuke route, zeer vriendelijke gids. We hadden ook nog twee kleintjes bij ons, en daar ging ze heel flexibel mee om, dus dat was extra fijn. We zijn erg tevreden, veel dank!

Maria v.D.
13 april 2024

We hadden een hele mooie dag! Onze gids deed het super, was enthousiast, heel betrokken op haar stad en bracht dat naast alle info ook met persoonlijke anekdotes heel goed over. Complimenten!

Monica K.

13 april 2024

We hebben een heel leuke en informatieve ochtend gehad. Maarten was een goede gids, die ons veel heeft verteld en zich ook goed had voorbereid op de specifieke wensen die we hadden. Heel leerzaam allemaal. Dank voor jullie organisatie en nogmaals veel dank aan Maarten namens ons allen!

Pauline O.

10 april 2024

De groep vond het enorm leuk en fijn om na een vergaderdag binnen iets van de stad te zien. Onderweg hebben ze nog een biertje gedronken en daarop paste de gids haar programma naadloos aan. Dank dus, ook nogmaals dat je op zo’n korte termijn schakelde. Ik bewaar je adres voor een volgende gelegenheid.

Elisabeth M.

9 april 2024

Het was zeker een geslaagde dag! Beide gidsen waren op tijd aanwezig op de gewenste startlocatie en hebben ons op tijd afgezet bij het eindpunt. Ik ben zelf met Jelger meegegaan en hij deed het erg leuk. Van de andere groep heb ik ook vernomen dat de stadswandeling goed ging. Fijn ook dat er rekening is gehouden met onze wens qua inhoud.

Lilian S.

7 april 2024

Het was een prachtige rondleiding: dank jullie wel!

Adrie L.
6 april 2024

Wij hebben twee dagen genoten van Delft. Delft staat sinds afgelopen wekend in onze top drie van Nederlandse steden. De gidsen waren top. Ze hadden de groep van 20 verdeeld in een groep vrouwen en een groep mannen. Beide gidsen vertelden op een leuke manier, stelden vragen, echt interactief. Geen stijve bedoening maar op een gezellige manier. Het anderhalf uur is omgevlogen. We hebben genoten van de geschiedenis van Delft en de tips die we kregen. Met andere woorden het was gewoon top, vol lof over jullie rondleiding en de gidsen.

Marja v.R.

6 april 2024

We hebben een leuke stadswandeling gehad. Onze gids Len was fantastisch, wat weet deze dame veel van de stad. Namens mijn vriendinnen en mijzelf. Top geregeld.

Margriet D.

6 april 2024

Het was heel geslaagd. Gids Lisette deed het heel goed en we hadden mooi weer. Ook de tijd van 1.5 uur is net goed (niet te lang en niet te kort). Dus alleen maar positieve reacties.

Micha P.

6 april 2024

We hebben genoten! Rob heeft een mooi verhaal verteld. Iedereen was enthousiast. Dank jullie wel!

Klaas R.

4-5 april 2024

Wij hebben hele mooie dagen gehad in beide steden. Wij waren zeer tevreden over André. Complimenten voor zijn begeleiding.

Rogier K.

4 april 2024

Stadswandeling verzorgd door Maggy was erg leuk en onderhoudend. Zou het de volgende keer zo weer doen!

Aly R.

1 april 2024

We hebben genoten en heel veel opgestoken van de stad waar we redelijk dicht bij wonen maar niet veel van wisten naar nu blijkt. De gidsen waren goed en wisten veel en onvermoeibaar in vragen beantwoorden en de kids erbij betrekken. Dus al met al zeer geslaagd.

Wiger W.

30 maart 2024

We hebben een heerlijk dag gehad en daar heeft onze gids een grote bijdrage in gehad. Kort kennis gemaakt en gauw besproken waar de interesse lag. Ze was voorzichtig met het ww2 thema gezien de gelegenheid. Maar na een kort overleg een hele indrukwekkende en duidelijke uitleg en wandeling gehad. Waar we op een hele flexibele manier een mooie wandeling hebben gehad met een flexibele gids die bij vragen moeiteloos uitleg gaf. Kort te gaan. Het was een topper. En een hele leuke stad overall. We hebben een hele leuke dag gehad. En daar was de gids een gedegen onderdeel van.

Joop S.

30 maart 2024

De dag was prima en ook de stadswandeling is goed verlopen. De gids was informatief en onderhoudend en twee uur was een goede tijdsduur. Dank u wel voor het organiseren.

Robbert L.

30 maart 2024

We hebben een prima, leuke duidelijke uitleg gekregen van de gids. Wij zijn tevreden.

Manu D.

27 maart 2024

Wij waren heel tevreden van de wandeling alsook van onze gids Anet. Zeker aan te raden aan toekomstige Rotterdam-bezoekers. Bedankt ook voor jouw reactiviteit en flexibiliteit.

Marja K.

26 maart 2024

De dames incl. mijzelf vonden het erg leuke gids heeft veel verteld. We zijn in het verhalenhuis geweest met ook daar een prachtig verhaal. Geslaagde gids.

Karin S.

23 maart 2024

Wat hebben we genoten van de tocht. De gids was geweldig, heel veel informatie over Dordrecht en de geschiedenis, lekker tempo, heel vriendelijk! Wat een kanjer. Veel complimenten voor deze gids en de hofjestocht!

Charlotte K.

20 maart 2024

Wij waren unaniem zeer te spreken over Ellen als gids. Ze paste zich goed aan aan onze interesses, en sprak prima Engels. Ze liet ons bijzondere dingen zien en wist veel te vertellen over de geschiedenis van Haarlem. Zoals een van mijn collega's haar vertelde: we hadden wel een hele dag door haar op sleeptouw genomen willen worden. Over Cicerones in het algemeen ben ik ook heel tevreden: ik had het op heel korte termijn geregeld, maar door de snelle reactie en flexibiliteit verliep alles perfect. Ik zal Cicerones zeker aan anderen aanbevelen.

Gilbert B.

20 maart 2024

Het was excellent. Boeiende wandeling met prima gids. Lekker eten!

Nel V.

16 maart 2024

Zeer tevreden. Van de groepsgenoten ook alleen maar lof. Er werd boeiend en met humor verteld. Veel feitenkennis en weer nieuwe dingen geleerd. Goede afstemming op wensen van de groep. Hartelijk dank!

Maja v.S.

16 maart 2024

De stadswandeling Haarlem was heel geslaagd. Gids Petra vertelde een aantal interessante dingen over sommige gebouwen, straten en plekjes. Dat deed zij op een boeiende manier. Ook nam zij ons mee naar een paar bijzondere plekken, bijvoorbeeld een oud hofje. Zij hield rekening met de samenstelling van ons gezelschap, waaronder ouderen en kinderen. Zij weet veel van de stad. Wij kijken terug op een leuke dag en leuke stadswandeling

Aart v.T.

15 maart 2024

De wandeling was perfect en de gids was een tien!

Mark G.

10 maart 2024

Uitstekende gids mevr.Len Janssens en wel omdat;
a) keurig optijd op de afgesproken plek
B) inventariseerde het gezelschap even
C) komt uit de regio wist heel veel van den bosch en panden etc etc zeer veel kennis
D) zeer vriendelijk en meegaand in de gesprekken speelt goed in op behoeftes etc.
Kunnen deze gids aan iedereen aanbevelen, complimenten!!
Ps ook belangrijk is de zeer snelle en soepele opstelling bij boeking/reservering met Loredana van reservering tot boeking incl betaling binnen 1,5 uur rond heerlijk dat wil je !

9 maart 2024

Klaartje P.

Charlotte was echt fantastisch! We hebben genoten en wat is Leiden een prachtige stad.

9 maart 2024

Gert T.

Topwandeling gehad. Ontzettend veel kennis opgedaan. Terwijl we zelf natuurlijk alles over bier wisten heeft onze supergids de historie prima uit de doeken gedaan. Daarnaast hebben we haar wat historie bijgebracht over de Nedersaksen en vervolgens kon ze ons haarfijn de connectie tussen de historische stad Haarlem en de Hanze steden uitleggen. Nogmaals hartelijk dank

9 maart 2024

Henk A.

We zijn heel tevreden over Leonie. Ze heeft ons een mooi stukje van Leeuwarden laten zien en mooie verhalen verteld. Dank!!

9 maart 2024

Ellen B.

We hebben een leuke wandeling gehad door Gouda met elkaar. Het weer werkte natuurlijk ook prima mee. Bedankt voor de prettige en vlotte communicatie van jullie kant.

9 maart 2024

Hester J.

De stadswandeling was fantastisch en de gids ook. Hij kon veel vertellen en ook de vragen goed beantwoorden. We zijn zeer tevreden.

7 maart 2024

Ilse J.

De wandeling was zeer geslaagd met Frank als gids. Informatief en gezellig. Onze complimenten!

6 maart 2024

Wij hebben genoten! Genoten van de stad Haarlem en genoten van de verhalen van onze gids Rob. Veel dank namens ons allen.

6 maart 2024

Annelies N.

Gisterochtend hebben mijn gasten en ik een geweldige rondleiding gehad! Iedereen heeft genoten. Jullie zijn een echte aanrader.

2 maart 2024

Bart M.

We hebben een prachtige dag gehad. Fijne gids met een heldere uitleg. Zeker voor herhaling vatbaar. Een aanbeveling voor iedereen.

2 maart 2024

Saskia K.

Was zeker naar wens. Zeer gepassioneerde bekwame gids. Mijn complimenten!

2 maart 2024

Erik B.

Het was een hele leuke middag met Gertjan, heel informatief en gezellig!

28 februari 2024

Yasmin v.C.

Het team laat weten een heel goede ervaring te hebben gehad met de culinaire wandeling. Zowel de gids als de keuze van restaurants hebben ze top gevonden. Bedankt voor jullie goede zorgen. We hopen dit nog eens te herhalen.

25 februari 2024

Joris v.N.

Complimenten, prima en deskundige gids, met een leuk verhaal. Eten was uitstekend en gastvrij, dus we waren erg tevreden, waarvoor dank!

24 februari 2024

Anita W.

We hebben een ontzettend leuke wandeling gehad! Reino heeft ons veel verteld en laten zien. Daarnaast hebben we ook heel veel plezier gehad. De wandeling was heerlijk ongedwongen en informeel. Dat vonden we alle vier erg fijn. Dus, ja! We hebben een heerlijke dag gehad in Nijmegen, de wandeling was super naar wens en mochten we Nijmegen nog een keer aandoen zouden we heel graag weer met Reino op stap gaan! Was met jullie ook heel prettig zaken doen. Dus voor een volgende steden trip weten we jullie te vinden.

24 februari 2024

Marcel Z.

Wij hebben een leuke stadswandeling met Angelique gemaakt, leuk rondje gemaakt, een en ander gezien en geleerd, iedereen was enthousiast. Er was genoeg informatie om het gezelschap te boeien. Het weer zat mee, het was gezellig en leerzaam, wat wil je nog meer? Alles bij elkaar prima evenement, voor herhaling vatbaar!

17 februari 2024

Michel D.

Een leuke wandeling in Delft, gidsing van Frank hebben wij als prettig en informatief ervaren. Tijdstip van een "vroege" stadswandeling is goed hierdoor is het rustig in de stad wat de wandeling en het bekijken van de gebouwen ten goede komt. We zullen jullie in de toekomst zeker benaderen voor begeleiding van andere "oude" stadscentra.

17 februari 2024

Annette O.

Super leuke wandeling gehad en de gids , Joop, kon goed vertellen. Leuke middag gehad, dank voor het organiseren.

16 februari 2024

Simo G.

Geweldige hofjeswandeling gehad met historicus Frank in Den Haag. Bijzondere geschiedenis, mooie architectuur. Perfect onderdeel van een dagje uit in Den Haag!

13 februari 2024

Cedric R.

Het was een hartstikke leuke rondleiding, kundige gids, duidelijk en sympathiek. Heb ook het gevoel dat we veel hebben gezien (ik kende Zwolle al wel wat en alle hotspots kwamen langs, maar ook wat onbekende plekken). Zal het anderen zeker aanraden.

Ankie V.

12 februari 2024

Wij hebben genoten van de wandellingen en zeker tevreden over de gidsen.

Thea v.L.

7 februari 2024

We zijn zeer tevreden. De gids wist de studenten goed te boeien en leuk om ze op deze manier wat van politiek Den Haag te laten zien.

Chantal S.

4 februari 2024

Het was erg leuk meer te leren over de stad waar wij toch alweer een paar jaar wonen! Het was een ontzettend bevlogen verhaal waar iedereen geboeid naar heeft geluisterd, top gids!! Veel dank!

Roxanne G.

4 februari 2024

Vandaag hebben wij mogen genieten van een Carnavalswandeling in Den Bosch! Dit was een super leuke ervaring, met een enorm enthousiaste en ervaren gids! Ondanks dat we beiden al lang in de stad wonen, is het een heel leuke manier om zo toerist in eigen stad te zijn. Zeker een aanrader!

Ed d.W.

3 februari 2024

Wandeling was helemaal goed. Altijd weer mooi om te zien dat een groep eigenwijze ondernemers op een gegeven moment toch stil is te krijgen, omdat ze er achter komen dat ze toch echt niet alles weten van hun geboorteplaats. Iedereen was na afloop ook enthousiast over de wandeling en de mooi en goed gebrachte info over de stad

Antoinette v.B.

3 februari 2024

Hele leuke stadswandeling door Delft gehad met gids Sylvia! De tijd vloog voorbij! Sylvia weet erg veel over de historie van de stad en weet dit op een enthousiaste manier over te brengen! Absoluut een aanrader

Jane K.

2 februari 2024

Stadsgids Bart van Cicerones heeft een hele leuke stadswandeling verzorgd. Zo veel kennis over de stad en alle verborgen bijzondere plaatsen en verhalen! Genoten!

Jeanet d.V.

1 februari 2024

We hebben het geweldig gehad met Astrid! Deelnemers hebben enorm genoten van haar hartelijkheid en verhalen tijdens onze roadtrip, heel erg bedankt hiervoor.

Mark G.

28 januari 2024

Het was een prachtige dag en we hebben erg genoten van de tour met Loredana. Alles is naar wens verlopen.

Johanna P.

27 januari 2024

Super leuke wandeling en top gids. Wist veel ook historisch maar ook over carnaval. Wij hebben genoten!

Mirjam B.

27 januari 2024

We vonden het een erg leuke wandeling en zeer prettige gids. Interessante informatie op een prettige manier gebracht.

Bouke C.

27 januari 2024

We hebben genoten van de stadswandeling met een uitstekende gids Sylvia. Het diner in Sevenhills was heerlijk. Ik kijk terug op een hele geslaagde bijeenkomst en kreeg veel complimenten van mijn gasten. Bedankt voor de organisatie en flexibiliteit voor mijn specifieke wensen.

Judith D.

27 januari 2024

Wij zijn een weekend in Amsterdam geweest. De wandeling op zaterdag met Rob was top ! Hij hield rekening met de kinderen en wist hun 2 uren lang te animeren met allerlei leuke weetjes op hun maat. Een topgids en een leuke mens. Op vrijdag hadden we ook een gids via ‘GetYourGide’ en dat was veel minder.

Jet J.

25 januari 2024

Wij hebben een hele enthousiaste en leerzame rondleiding mogen ontvangen van Gerard!! Was TOP!!!

Hannie H.

19 januari 2024

Het was de moeite waard en Ingrid was super goed als gids

Annemiek vdE

18 januari 2024

Het was erg leuk! De gidsen wisten veel te vertellen en hadden ook wat info over gemalen en dijken. Leuk gedaan! We zijn tevreden hoor!

Marthe B.

15 januari 2024

We hebben het heel leuk gehad in Hoorn en de wandeling was een groot succes! Mijn man vond het een leuke verrassing. Inge was een geweldige gids, ze wist veel te vertellen en was erg enthousiast. We hebben een hele leuke dag gehad!

Sanne t.M.

13 januari 2024

Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad in Utrecht. De wandeling met Maarten was echt een succes. Zowel qua organisatie verliep het heel erg goed, maar vooral natuurlijk de inhoud van de wandeling. Maarten is een heel prettig persoon en kundige gids. Hij heeft ons veel kunnen leren over Utrecht en we kijken echt met veel plezier terug aan deze stadswandeling!

Bas v.H.

12 januari 2024

We zijn zeer tevreden over Frank. Op een ontspannen en inhoudelijke wijze een prima stadswandeling gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Shelan E.

10 januari 2024

De groep was erg enthousiast over de wandeling. Al met al dus weer erg geslaagd. En niet te koud gehad.

Martijn v.W.

9 januari 2024

Erg leuke gids, iedereen vond het erg leuk en informatief.

Kobe v.I.

7 januari 2024

Alles is prima verlopen gisteren - veel dank. Monique was helemaal top!

Evelien

6 januari 2024

We hebben een leuke wandeling gehad zaterdag. Het was koud, maar gelukkig droog na de vele dagen met regen. Franca kon boeiend en veel vertellen. Ook de vragen die wij hadden wist ze te beantwoorden. Ze vertelde ook enthousiast! Kortom, wij hebben een hele leuke dag gehad.

Ap v.D.

6 januari 2024

Het was een leuke wandeling met precies de goede hoeveelheid informatie van Astrid. Mijn vriendengroep vond het leuk om te doen.

Annegien K.

4 januari 2024

We hebben een heerlijke droge en interessante middag in Leiden gehad. Onze gids heeft veel verteld en was een super enthousiaste gids door Leiden.

Jennifer Z.

15 december 2023

Het was echt heel leuk! Carla was super enthousiast en vertelde leuke dingen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Henk v.d. Water

13 december 2023

De gids was top!! Erg genoten van haar kennis en spontaniteit.

Andrea M.

19 november 2023

Gisteren hebben we een stadwandeling gehad van Angelique. Ze heeft het fantastisch gedaan met veel kennis over de historie van Delft. Bedankt voor het bezorgen van een leuke middag en de goede service.

Bianca B.

17 november 2023

Het was een groot succes om onder begeleiding toch weer meer informatie over Deventer te verkrijgen. Complimenten voor Tine.

Yvonne T.

14 november 2023

Just a quick note to say we really enjoyed our walking tour yesterday with Robert. We walked a good deal but saw so many interesting locations and lots of small points of interest that we would never have seen without a knowledgeable guide. I've lived here in Amsterdam for many years and I'm always surprised that there is still so much to see and discover. Please give our compliments and thanks to Robert who was a wonderful and enthusiastic guide.

Alex G.

12 november 2023

De wandeling was ontzettend interessant, complimenten voor de enthousiaste en vriendelijke gids!

Sonja v.W.

11 november 2023

We zijn zeer tevreden over de stadswandeling en het bezoek aan de nieuwe kerk met onze gids Angelique. Ze weet ontzettend veel te vertellen en we hadden een leuke klik met haar.

Wiep S.

11 november 2023

Hartelijk dank voor de aangeboden wandelingen! Iedereen was erg enthousiast, we zijn dus erg tevreden. Graag tot een volgende keer!

Imca B.

11 november 2023

De gids was top! Heel erg bedankt.

Lizet v.L.

1 november 2023

Dank je wel voor het korte termijn regelen. Het was een erg leuke rondleiding en vonden alle 5 dat Antoinette het super leuk deed!

Liesbeth v.E.

29 oktober 2023

Wij hebben gisteren een wandeling gedaan onder leiding van Gert-Jan. Het was een verrassing voor mijn vader die deze week 80 jaar wordt. We hebben genoten. Namens mijn vader hartelijk dank.

Mark v.d.P.

25 oktober 2023

Wij waren super tevreden. Ondanks de regen was het een leuke informatieve en gezellige middag. Topgids!

Bastiaan B.

24 oktober 2023

De stadswandeling was perfect. De toelichting en wandeling zelf (leuke route!) was geweldig. Zowel de Nederlandse als de Engelse gasten vonden het erg leuk om zo Amsterdam (beter) te leren kennen. Beide gidsen erg vriendelijk en goed bespraakt. Dank daarvoor.

Ingrid R.

21 oktober 2023

Wat een fantastische rondleiding hebben wij gehad van gids Lieke langs de highlights van Nijmegen. Met heel veel enthousiasme, kennis en passie heeft zij haar stad aan onze vriendinnengroep laten zien, een toppertje!

Tini S.

19 oktober 2023

Hartelijk dank voor de mooie stadswandelingen. De gidsen waren top en hebben heel veel verteld over het Denneweggebied. Veel goede reacties al gehad. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Linda v.d.H.

14 oktober 2023

Was heel geslaagd. Bedankt!!

Anne-Marie M.

12 oktober 2023

De wandeling was zeer zeker naar wens. Onze gids Lieke deed het zeer goed. Ze was heel informatief en enthousiast en zo creëerde ze een hele leuke sfeer.

Willemijn H.

10 oktober 2023

De rondleiding was een groot succes! We komen allemaal uit de buurt en hebben veel voor ons onbekende plekken gezien: echt leuk!!

Ronald S.

10 oktober 2023

Vandaag stadswandeling Delft gehad. Gidsen waren perfect, wisten heel veel te vertellen en ook op een boeiende manier. Complimenten!!!

Laura v.d.W.

8 oktober 2023

We hebben een heel leuk verblijf gehad in Hotel des Indes met als klap op de vuurpijl een rondleiding door Den Haag. André was geweldig.

Chris B.

7 oktober 2023

We hebben genoten van de rondleiding o.l.v. Monique. Een verhalenverteller die ons enthousiast Haarlem heeft getoond.

Rita M.

7 oktober 2023

Onze gids - Jelmer - was een heel aangename verteller, en we hebben veel bijgeleerd. Iedereen was heel tevreden!

Mark F.

7 oktober 2023

Barbera heeft er een mooie, inspirerende wandeling van gemaakt. Een bevlogen gids!

Mirjam v.K.

7 oktober 2023

De wandeling was leuk en informatief. En Maarten vonden wij een goede en gezellige gids!

Pieter-Joep H.

5 oktober 2023

De stadswandeling was uitstekend geslaagd. Informatief, plezierig en goed ingespeeld op ons gezelschap! Loredana is niet voor niets de initiator van Cicerones.

Machtelt d.V.

30 september 2023

We hebben een leuke wandeling met super leuke gids gehad! Heerlijk weer (zon) en ‘s Hertogenbosch is echt erg leuk. Thanks voor het regelen,

André v.d.W.

24 september 2023

Mariska is een leuke gids, weet veel te vertellen en heeft ons dingen laten zien en weten die wij nog niet kenden. Ook op vragen van ons uit kon ze goed en duidelijk antwoord geven. Ze praat makkelijk, duidelijk en vlot erg prettig.

Joyce L.

23 setember 2023

Tijmen, onze gids, was heel enthousiast en heeft ons, met de nodige humor, veel kunnen vertellen (en laten zien uiteraard) over de historie van Haarlem en haar bekende inwoners. Kortom, het was een geslaagde dag!

Arjan W.

23 september 2023

Super gids

Jaap v.B.

23 september 2023

Het was weer een geslaagde middag. Complimenten voor de gids. André was heel enthousiast, vol met kennis en humor en zeer authentiek. Ik geloof dat iedereen het erg naar de zin heeft gehad.

Koen K.

21 september 2023

De feedback van de deelnemers was enorm positief! Bedankt voor de fijne samenwerking,

Ruben v.D.

21 september 2023

Het is geheel naar wens verlopen. Het was een boeiende wandeling en er werd leuk en interactief verteld. Veel wandelaars hebben wel wat opgestoken. Beide groepen hebben het erg naar de zin gehad en ik heb veel positieve reacties ontvangen. Een volgende keer zullen we zeker aan Cicerones denken.

Mark C.

13 september 2023

Het is helemaal naar wens verlopen en was een groot succes. Mijn collega’s waren onder de indruk van de kennis van de gids. Voor herhaling vatbaar!

Martin T.

10 september 2023

Niets dan lof voor onze gids. Duidelijk zeer goed geïnformeerd over de stad en haar historie, goed inspelend op de groep van 4 personen en lekker ongedwongen. Het was een ontzettende leuke en interessante stadswandeling! Nogmaals dank voor de uitstekende service.

Charlotte P.

10 september 2023

Alles naar wens. Het was een prachtige dag en Maarten een geweldige gids. Op schaal 1-10 een 10.

Els V.

8 september 2023

We zijn zeer tevreden en hebben genoten van het mooie weer en het prachtige Den Haag. Het was een super goeie gids.

Daniëlle J.

8 september 2023

Men was er zeer over te spreken om op deze manier de dag te starten. Leuke gids met boeiend verhaal, absoluut de moeite waard. Dus hartelijk dank voor het organiseren van deze stadswandeling en nogmaals de complimenten aan de gids.

Liesbeth H.

7 september 2023

We hebben een heel leuke wandeling gehad! Ik vond Len een bijzonder leuke gids en ze had echt haar best gedaan om de wandeling aan te passen aan de (bouwkundig georiënteerde) groep, waarvoor we haar ook al hebben bedankt.

Yvonne W.

1 september 2023

Heel erg dank voor de goede rondleiding. Maarten is echt een topper! We hebben allevier enorm genoten van zijn kennis en enthousiasme. Het was perfect!! Veel groeten en heel graag tot een volgende keer!

Joyce v. D.

25 augustus 2023

Wat een perfect match was de gids Frank in combinatie met ons gezelschap, uitstekend gedaan! De gasten waren vol lof over zijn kennis en kunde maar ook over zijn persoon en voorkomen (hij droeg een vogelaar-polo). Daarnaast had hij ook nog eens humor, was hij welbespraakt maar niet té, en last but not least uitermate vriendelijk en bescheiden. Kortom, allemaal superlatieven. Als ik in de omgeving nog eens een gids zoek, weet ik waar ik moet zijn.

Yvette H.

12 augustus 2023

Het was een super leuke wandeling. We zijn erg tevreden over Astrid, onze gids. Wat een leuke vrouw. Enthousiast vertellen, maar wel op een relaxte manier.

Eva K.

9 augustus 2023

We hebben een héél erg leuke wandeling gehad, iedereen was zeer enthousiast na afloop.

Jaap v.B.

29 juli 2023

Het was weer een hele mooie rondleiding. Indrukwekkend met name vanwege de beladen historie. Maarten is een hele enthousiaste en bevlogen gids. Wat hij vertelde en liet zien heeft indruk gemaakt op de groep. Al met al een zeer geslaagde middag.

Maarten K.

29 juli 2023

Het was een zeer geslaagde avond! Bedankt voor de goede service!

Paul H.

29 juli 2023

Het was weer een fantastische wandeling met Hagenees Joop. Heerlijke verhalen weer gehoord.

Paul IJ.

24 juli 2023

Ons groepje van afgelopen maandag 24 juli 2023 wil jullie van harte bedanken voor de mooie stadswandeling met Guus. Onze dank gaat helemaal uit naar Guus, die een fantastische gids was. Iedereen in ons groepje was enthousiast over zijn uitleg, en dat in vlekkeloos Duits. Nijmegen heeft op mijn Duitse vriend, dankzij Guus, een diepe indruk gemaakt. Guus, je was fantastisch, dank je wel.

Hein t.R.

23 juli 2023

De gids kende haar geschiedenis en had mooie verhalen. We hebben het een en ander geleerd over Zwolle en van de stadswandeling genoten.

Bianca D.

22 juli 2023

Mag ik je bedanken voor de door jullie georganiseerde culinaire wandeling in Rotterdam! Wij hebben het ontzettend getroffen met het weer, we hebben genoten van de enthousiasme van de gidsen en………..we hebben ontzettend genoten van de heeeeerlijke gerechten!!! Kwaliteit en de gastvrijheid van de gekozen restaurants was TOP!!! We komen graag volgend jaar weer bij je terug om deze ervaring in een andere stad te gaan beleven.

Rien v.d.H.

22 juli 2023

Ook deze stadswandeling is naar wens verlopen. De complimenten aan de stadsgids Lisette.

Ivonne v.H.

16 juli 2023

We hebben een fantastische dag gehad in Haarlem. De gids Rob is een leuke man en wist interessante en leuke anekdotes te vertellen. Kortom super!

Linda D.

15 juli 2023

Nogmaals hartelijk dank voor de superboeiende stadswandeling in Muiden afgelopen zaterdag.

Jeroen G.

15 juli 2023

De wandeling gisteren in Leiden was erg leuk. Jeroen wist leuk en enthousiast te vertellen! Hij had ook aanvullende platen bij zich om her en der wat extra info te geven. Dank voor het goeie regelen!

Maaike v.D.

15 juli 2023

Alles was zeker naar wens en we waren zeer tevreden over de gids! Hartelijk bedankt voor de interessante wandeling.

Rudy

12 juli 2023

Onze gids Rob was een hele leuke man met humor en allemaal leuke verhalen en weetjes. Hij kwam op tijd, prima voor elkaar.

Dorith G.

12 juli 2023

De wandeling is naar wens verlopen, het regende maar de gids ging daar goed mee om. Wij waren ook erg tevreden over de gids. Zij heeft heel boeiend en beeldend de verhalen verteld. Kortom een geslaagde middag.

Kees v.H.

9 juli 2023

De deelnemers aan de wandeling waren zeer te spreken over Monique, onze stadsgids. Zij heeft ons met enthousiasme enkele bijzondere plaatsen laten zien in Haarlem en haar uitleg was voor iedereen helder en duidelijk. Voor een eventueel volgende bezoek aan Haarlem zullen we zeker ons weer willen laten begeleiden door Monique.

Hans en Marjolijn P.

9 juli 2023

Wij hebben gisteren een wandeling door Delft gemaakt onder leiding van gids André. Ik wilde graag zeggen dat het heel leuk en interessant was. André was erg enthousiast, vertelde veel en wist op alle vragen antwoord. We hebben genoten!

René v.L.

8 juli 2023

Goedemorgen, wij hebben een heel leuke wandeling gehad. Met een prettige goed geïnformeerde gids. Het was top.

Frank K.

8 juli 2023

Het was heel leuk en ontspannen. Joop heeft ons ontzettend goed rondgeleid met veel humor en ook historische kennis. Kortom: helemaal top!

Paul en Ariaen

8 juli 2023

De wandeling was heerlijk en Monique is een warme, vrolijke gids die veel leuke details weet te vertellen. Doe de hartelijke groeten aan Monique van ons.

Martijn d.V.

7 juli 2023

De stad Kampen heeft veel moois om te bekijken! De gids was super!

Sita J.

6 juli 2023

De wandeling is naar wens verlopen, het kan ook niet anders als je Peter als gids hebt. Hij heeft ons een prachtige geschiedenis rondleiding gegeven met veel passie/enthousiasme en geduld. Hij nam alle tijd om het goed te vertellen. Top!

Steven D.

5 juli 2023

Wij waren zeer tevreden met onze gids Astrid. Zij heeft een heel leuke informatieve rondleiding gegeven. Ik ben zeker meer te weten gekomen over de street art in Rotterdam.

Marie- Lousie

2 juli 2023

Even laten weten dat wij gisteren een geweldige stadswandeling gehad hebben onder leiding van Martijn.

Edith K.

2 juli 2023

Het was geweldig! Onze gids Andre heeft ons op een fijne en bevlogen manier heel veel kunnen vertellen over Delft. Wij kijken daar heel leuk op terug!

Rosé v.Z.

24 juni 2023

Wij willen u laten weten, dat Iris een hele fijne gids is. Zij wist veel en heel leuk te vertellen over mooie plekjes in de stad. Wij hebben ervan genoten.

Natasja K.

16 juni 2023

Allemaal enthousiaste reacties. Onwijs bedankt voor de zeer geslaagde wandeling.

Liza v.E.

11 juni 2023

Ondanks het hele warme weer hebben we een super dag gehad en Joop deed het geweldig. Leuk om Delft zo een beetje beter te leren kennen.

Marja Z.

10 juni 2023

Was erg leuk, nou ja uitstekend!

Ard L.

10 juni 2023

Prima gids. Ineke is een topper. Dank voor het geregel.

Mimi H.

10 juni 2023

We hebben genoten van de wandeling. Sifra deed het vol passie en wist leuke feiten.

Martien v.Z.

10 juni 2023

Samen met de stadsgids Rob een leuke, mooie en gezellige wandeling gehad door een fantastisch en ontspannen stad Haarlem. Rob nogmaals HARTSTIKKE bedankt en Houdoe.

Agnes B.

9 juni 2023

Wij (buurvrouwenclubje) hebben een ontzettend leuke middag in Amsterdam gehad. Loredana heeft veel kennis die ze op een leuke manier weet over te brengen door je mee te nemen in het verhaal door de tijd heen. Zij stelt vragen waardoor je interactief mee gaat denken en niet alleen maar passief luistert. En dmv afbeeldingen hoe t vroeger was gaat t ook wat meer leven. Wij hebben zeker genoten!

Serafina K.

8 juni 2023

Mijn collega’s waren super enthousiast over de rondleiding en gids. Bedankt voor de leuke tour en ik zal jullie zeker aanraden bij anderen.

Alice Y.

8 juni 2023

De wandeling is prima verlopen en de gids was uitstekend. De groep vond het een leuke en ook leerzame ervaring. Dank voor het verzorgen van dit onderdeel van ons teamuitje. Mede dankzij jullie organisatie hebben we een erg fijne dag gehad.

Jacco B.

8 juni 2023

Was een mooie wandeling en onderhoudende gids!!

Mark v.O.

7 juni 2023

Iedereen die ik gesproken heb was positief over de gidsen en in combinatie met het mooie weer maakte de dag helemaal top.

Marieke V.

6 juni 2023

De wandelingen waren stuk voor stuk super. Mensen die in Rotterdam zijn opgegroeid, werden gewezen op nieuwe dingen en mooie verhalen en voor de anderen was het een mooie kennismaking met verschillende plekken rondom de werkplek. Het enthousiasme bij terugkomst was groot en ik vermoed dat ik ergens ooit nog wel weer ene keer bij je terugkom, want het smaakt zeker naar meer.

Cora d.G.

5 juni 2023

HET WAS SUPER!!!!

Marlene v.IJ.

3 juni 2023

Joop was een topper! De heren hebben een fantastische en interessante rondleiding gehad. Tot de volgende keer.

Harm H.

3 juni 2023

"De stadswandeling in Amersfoort van zaterdag jl. was geweldig. De gids Maarten had heel veel interessante wetenswaardigheden. Leuke manier van vertellen en heel veel kennis van zaken. Echt top en voor herhaling vatbaar."

Manou B.

3 juni 2023

De wandeling was zeker naar wens en Monique was een heel goede gids. We hebben mooie plekken gezien, ook weer nieuwe dingen voor degene die in Haarlem woonde. En veel vragen mogen/kunnen stellen, waar Monique eigenlijk altijd het antwoord op wist. En toch bleef het ook ontspannen, nergens een overload (aan informatie of grote afstanden lopen). Dus: we waren zeer tevreden.

Stella v.V.

3 juni 2023

De dag was perfect en de rondwandeling paste perfect in het programma. Leuke gids die interessante dingen wist te vertellen. Ze paste haar verhaal en het tempo goed aan aan de groep. Kortom, we zijn zeer tevreden.

Cees N.

3 juni 2023

We zijn een hoop te weten gekomen tijdens de stadswandeling met de gids van Cicerones. Onze gids vertelde van alles over de gebouwen geschiedenis in anderhalf uur. Ik denk dat ze nog wel uren kon doorgaan.

Ine K.

2 juni 2023

We hebben een ontzettend leuke dag gehad. We hadden het geluk dat het mooi weer was en de gids heeft ons veel mooie plaatsen in de stad laten zien en wist hier op een inspirerende leuke manier over te vertellen. Kortom een geslaagd uitje!

Berna B.

1 juni 2023

We hebben een fantastische ochtend gehad en we zijn heel tevreden over Bart de gids. Nogmaals dank voor de organisatie en wellicht tot in de toekomst!

Erwin S.

1 juni 2023

De wandeling naar wens verlopen en wij zijn zeer tevreden over de gids. Ik heb alleen maar positieve berichten gekregen van de deelnemers. Complimenten dus!

Jonna v.A.

30 mei 2023

Wij, als groep waren zeer tevreden. Allemaal, zonder uitzondering, hebben genoten van de stadswandeling. Len, vertelde op een enthousiaste manier over de geschiedenis van Den Bosch. Duidelijke taal, iedereen kon het goed verstaan, niet te lang en met humor. Zij wist de aandacht van de groep goed vast te houden. Ook op de vragen , die werden gesteld, ging zij uitgebreid op in. De platen die zij liet zien van het vroegere Den Bosch maakte het verhaal ook helemaal compleet. Dus….een dikke tien. Laat het haar maar weten!! Ik weet in ieder geval naar wie ik moet verwijzen, als ik een stadswandeling aanbeveel aan mensen.

Carin T.

27 mei 2023

Jaaa super geslaagd echt erg leuk en heel wat anders dan de vorige keren en dat was de bedoeling.

Esther B.

27 mei 2023

Kreeg van iedereen complimenten over de wandeling en over de Jopenkerk. Dus mijn complimenten naar jullie toe. We hebben genoten, was natuurlijk ook prachtig weer. Voor mij was dit de tweede wandeling in 1,5 jaar. Heb al eens eerder de hofjeswandeling in Amsterdam gedaan. Dus wist al dat het goed georganiseerd was. Tot de volgende keer zeg ik dan hierbij. We komen zeker nog eens bij jullie aankloppen.

Mark V.

27 mei 2023

Wij hebben een hele leuke wandeling gehad, Andre was een prima gids, wist overal van en was heel erg aardig.

Hellen P.

26 mei 2023

Wij hebben een heerlijke dag gehad en de rondleiding is door ons allemaal als zeer plezierig ervaren. De gids gaf nuttige, historische en actuele informatie over de route die we gewandeld hebben. Dank jullie wel!

Rachelle G.

25 mei 2023

De wandeling in Haarlem met Loredana en Antoinette afgelopen donderdag was een groot succes. Nogmaals veel dank!

Cor G.

22 mei 2023

Prachtige stadswandeling gemaakt in Enkhuizen met gids Gea! Erg goed op de hoogte van de"ins and outs" van Enkhuizen en een mooi onderhoudend verhaal met alle ruimte voor onze vragen daarbij! Aanbevolen!

Simone L.

20 mei 2023

Wij waren heel blij met onze gids. Ze had heel enthousiaste verhalen, was duidelijk ervaren en trots op haar stad. We hebben ervan genoten!

Ingrid v.B.

17 mei 2023

ik heb alleen maar goede reacties ontvangen, de gids was (is) heel aardig en had veel kennis.

Julia N.

16 mei 2023

We hebben een hele leuke middag gehad met Rob! Hij is een enthousiaste verteller en we zijn weer een stuk wijzer geworden van de Amsterdamse geschiedenis.

Anja K.

16 mei 2023

Wij hebben een hele leuk rondleiding gehad van een enthousiaste gids. Ze nam ons mee naar plekken waar je doorgaans niet zelf naar toe gaat en vertelde hier heel boeiend over. Wij hebben het allemaal als zeer positief ervaren.

Liesbeth K.

13 mei 2023

We hebben erg genoten van onze dag in Den Bosch. Supermooi weer er bij … kon niet beter. We waren zeker tevreden over de gidsen. Hebben heel goed meegedacht en brachten het leuk.

Paul W.

12 mei 2023

Rob was geweldig. Leuke kerel en kon ook nog eens prachtig vertellen.

Kathy v.D.

11 mei 2023

Het is een supermooie dag geweest vorige week in Haarlem. We hebben enorm geluk gehad met het weer. Maar ook met de gids Thessa. Wat heeft zij een passie voor de geschiedenis van de stad Haarlem. Heerlijk mens met veel humor. Bedankt voor jullie geduld en meedenken met het organiseren hiervan.

Paula H.

8 mei 2023

Peter heeft het heel goed en gezellig gedaan. Een goede indruk van de belangrijkste plekken vd stad gekregen.

Marco L.

7 mei 2023

Het was een geslaagde dag en de gids gaf goede duidelijke uitleg. We waren super tevreden over de gids.

Stefaan C.

6 mei 2023

Alles is gisteren perfect verlopen. Twee boeiende gidsen en mooi weer, meer konden we niet wensen. We hadden een mooi interessant bezoek. Tot een volgende keer.

Evelyn G.

6 mei 2023

Wij hebben een hele mooie middag gehad met jullie gids André…. We zeiden al wat een uitleg… en informatie… Echt super leuk ….

Eefke S.

6 mei 2023

We hebben net een geweldig leuke wandeling gehad.

Rob E.

6 mei 2023

Wij hebben een hele leuke wandeling gehad. Alles goed verlopen en naar volle tevredenheid!

Bernadette v.W.

4 mei 2023

Zeer tevreden over de gids. Enthousiast, veel kennis en communicatief uitstekend.

Michel P.

29 april 2023

De stadswandeling over de Tweede Wereldoorlog in Leiden, door Ruurd Kok, was enorm interessant. Veel zaken die ik niet wist en dingen die mij niet eerder waren opgevallen. Aanrader!

Ruud v.A.

29 april 2023

Fijne rondwandeling in Dordrecht gekregen van Lisette. Leuk, gedetaileerd van deze geweldig vriendelijke gids! Top!

Reinout V.

29 april 2023

We hebben het echt prima naar ons zin gehad. We kwamen soms ook andere gidsen tegen en later zeiden de kinderen: Fijn dat we deze hadden!!! Alles was zeer naar wens. Veel dank.

Cor O.

29 april 2023

Hele lieve gids, geduldig en leuke route gelopen. Iedereen was tevreden.

Floor v.d.F.

20 april 2023

Het was een prima rondleiding onder de bezielde leiding van André.Hij maakte een uitstekende indruk door leuke verhalen, inhoudelijke kennis. We vonden het vooral goed omdat we naar plekken zijn geweest waar je als normale toerist nooit zal komen. Kortom, een 10 voor de rondleiding.

Helen S.

19 april 2023

Super tevreden over Andre, hele goede gids.

Sjef IJ.

19 april 2023

Wij hebben zeer genoten van de rondleiding van Rob . Hij is een goed geïnformeerde, plezierige en humorvolle gids waarmee we graag nog eens op stap gaan. Veel dank. Cicerones heeft ons een mooie dag bezorgd!

Paula O. & Christina K.

18 april 2023

Het Moba team heeft een fantastische avond gehad in Amersfoort, genoten van de geschiedenis van Amersfoort met daarbij de vele unieke plekken en verhalen. De gids was uitstekend. Mochten wij in de toekomst wederom een dergelijk event gaan organiseren, dan weten wij jullie te vinden!

Miranda v.H.

16 april 2023

We hebben een leuke wandeling gehad. De gids was erg enthousiast en vertelde leuke verhalen. Een topper.

Aïsha N.

16 april 2023

Wij hebben genoten van de wandeling met Antoinette. Het was geweldig! Ze kon heel mooi vertellen en betrok de hele groep er bij. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Dankjulliewel!

Annemieke C.

15 april 2023

We waren heel tevreden! Lieke had veel leuke informatie en mooie verhalen. Ze reageerde gezellig op ons geneuzel, wist ons goed te boeien en wij vonden haar sympathiek. Erg leuk uitje dat wij zeker zullen aanraden!

Carinä S.

16 april 2023

De wandeling was heel erg leuk en wij hebben ondanks de kou een hele leuke dag in de Vesting gehad mede door de ontzettend vriendelijke dames die heel veel te vertellen hadden.

Michel G.

15 april 2023

We hebben genoten van de stadswandeling met de gids. Leuk uitleg en erg interactief. Zeker een aanrader

Hans H.

15 april 2023

We hebben van een leerzame stadswandeling en leerzame rondleiding in de voormalige koepelgevangenis genoten verteld/begeleid door twee zeer enthousiaste gidsen.

Angela d.H.

15 april 2023

Alles is zeer naar wens verlopen. Carla heeft enthousiast en bevlogen verteld over 'haar' stad. Dus zondermeer positief.

Gert Z.

15 april 2023

Wij hebben het goed naar het zin gehad!. Lisette was een prima en gezellige gids en we hebben een hoop geleerd over Dordrecht.

Jolanda M.

15 april 2023

Ons programma is goed verlopen. Martijn wist veel te vertellen, zorgde ervoor dat we op tijd in het volgende restaurant waren en het eten was heerlijk. Wij kijken terug op een geslaagde avond. Bedankt voor jullie organisatie.

Ellen v.d.E.

14 april 2023

Wij hebben van een hele mooie wandeling genoten met een hele fijne kundige gids! We zeggen het voort!!

Ellen B.

10 april 2023

Perfecte gids!!! Informatieve wandeling, heel leuk!

Bart J.

2 april 2023

De rondwandeling is heel goed bevallen. Gea was niet alleen enthousiast, vriendelijk en gezellig, maar ze had er zichtbaar zelf ook plezier in. Zeer geslaagd dus! Bedankt voor alle informatie en de communicatie vooraf. Ik zou het absoluut een ander aanraden.

Annemiek G.

2 april

Wij hebben enorm genoten!!

Frans S.

2 april 2023

Heden ochtend 2 april 2023, een zeer interessante stadswandeling meegemaakt. Weten nu veel meer van Alkmaar en de geschiedenis. Zelfs nog even in het Stedelij
Cicerones winnaar travelers' choice award

Van TripAdvisor ontvingen we de Travellers' Choice Award!
Travellers’ Choice erkent bedrijven die consistent geweldige service bieden. Ongeveer 10% van alle op Tripadvisor vermelde bedrijven ontvangt een Travellers' Choice Award.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief!