Recensies Cicerones - Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Recensies Cicerones

Op deze pagina leest u de recensies over Cicerones van deelnemers van onze wandelingen. Wilt u zelf een recensie over Cicerones schrijven? Deze kunt u mailen naar info@cicerones.nl.

Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan. Altijd met een bevlogen gids.


Marlene v.IJ.

23 maart 2023

We hebben een fantastische rondleiding gehad met André in Leiden. Kijken uit naar de volgende tour.

Erik v.S.

22 maart 2023

Mooie stukken Amsterdam gezien, net buiten de “gebaande paden” en met veel interessante plekken en weetjes waar je normaal volledig aan voorbij gaat. Iedereen was razend tevreden en enthousiast, zeker ook over de wijze waarop Sylvia iedereen weet te boeien en enthousiasmeren!

Jeroen W.

18 maart 2023

We hebben de wandeling heel leuk en interessant gevonden! Len heeft enthousiast (een stukje van) haar kennis over Den Bosch met ons gedeeld.

Karin v.K.

19 maart 2023

Iedereen was erg enthousiast. Gids wist veel te vertellen. Was zeker een mooie wandeling.

Klaas K.

18 maart 2023

De wandeling was erg de moeite waard en Antoinette speelde goed in op de kennis in en het enthousiasme van het gezelschap.

Renée W.

18 maart 2023

Iedereen vond het een hele leuke avond. De gidsen hadden goed verhaal en lekker gegeten!

Lyanne L.

18 maart 2023

Wij hebben een erg leuke dag gehad. De rondleiding was zeer geslaagd, de gids heeft leuke dingen over de stad verteld. Ze weet de verhalen goed te brengen met een beetje humor.

Maria v.D.

17 maart 2023

Vanmiddag de stadswandeling in Haarlem gemaakt. Het was een mooie wandeling en Antoinette kon het duidelijk vertellen. Er was een fijne sfeer en leuke interactie. Daarvoor even deze e-mail om jullie te bedanken voor het snelle regelen.

Koos v.M.

17 maart 2023

Wij waren heel blij met de gids. Paste goed bij het gezelschap.

Klaas G.

16 maart 2023

Wij zijn zeer tevreden! Enthousiast, vriendelijk, onverwachte zaken aan de orde. Complimenten en dank.

Anja G.

16 maart 2023

De stadswandeling is helemaal naar wens verlopen. Leuk om op een andere manier de stad te leren kennen. Diana was hierin ook een hele fijne en leuke gids. Nogmaals bedankt.

Emmy N.

15 maart 2023

Antoinette heeft ons een hele leuke rondleiding gegeven, wij zijn heel tevreden en willen in de toekomst ook een keer met haar door Leiden gaan wandelen. Dus voor herhaling vatbaar.

Sander S.

14 maart 2023

We hebben genoten van onze gids. Ze heeft humor, kennis en een luisterend oor. We waren allen zeer tevreden. De rondleiding in het mooie Zwolle is omgevlogen en voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Karin K.

11 maart 2023

We hebben ontzettend genoten van de stadswandeling. Vriendelijke gids, boeiend verteld, leuke route.

Elvira C.

11 maart 2023

Heel tevreden en een superleuke middag/avond in Leiden. Dank voor de goede zorgen.

Reiny S.

11 maart 2023

Loredana, superleuke wandeling was het.... thxxxxx

Tobias H.

4 maart 2023

Wij hebben een hele leuke en leerzame rondleiding gehad. Jelmer deed het heel leuk en voelde de groep goed aan. Complimenten!

Sylvana S.

25 februari 2023

Was een super leuke, mooie, zonnige dag. De gids was perfect, enthousiast, uitgebreid, gezellig. We hebben echt genoten.

Martine H.

25 februari 2023

Hartelijk dank voor de inspirerende stadswandeling in Deventer. De gids was bevlogen en had een prachtig samenhangend verhaal.

Dick G.

25 februari 2023

Was een succes. Informatieve wandeling. Gezellige gids die veel wist te vertellen en het weer werkte goed mee. Kortom voor herhaling vatbaar.

Arien M.

24 februari 2023

Wij hebben heel gezellige dagen in Haarlem doorgebracht. Met name was iedereen heel blij met de manier waarop jij ons de interessante geschiedenis over Haarlem vertelde. Nogmaals dank, ook namens mijn vriendinnen, voor de zó gezellige stadswandeling met jou.

Henk A.

24 februari 2023

Het was heel leuk en onze gids stopte er veel energie in. Was top.

Daniel v.D.

23 februari 2023

Het was heel leuk! We hebben er van genoten, en we gaan hier zeker vaker gebruik van maken!

Adri B.

19 februari 2023

Het was erg leuk met onze gids! Grappig, onderhoudend en veel kennis van zaken. Dankjewel voor de goede organisatie.

Arthur v.N.

18 februari 2023

Het is een mooie dag geworden. De bevlogen, vriendelijke Verena heeft ons veel geleerd over tal van wetenswaardigheden van Schiedam.

Bart V.

18 februari 2023

Hartstikke bedankt voor de wandelingen van zaterdag! Ik heb mijn ronde al even langs de collega’s gedaan, zij hadden niets dan lof voor de wandeling. Gezellig, interessant en de verdeling tussen historisch en bierhistorie was ook positief bevallen. Ook de flexibiliteit met personen die later aansloten, was geen probleem voor jullie. Kortom, erg positief, nogmaals dank!

Hans P.

12 februari 2023

Wij hebben een hele leuke en leerzame wandeling gemaakt. Bart heeft passie voor zijn vak en de stad en weet het erg leuk te vertellen. We hebben ter afsluiting nog even gezellig een biertje met hem gedronken, top

Marit vd B.

11 februari 2023

Flexibele opstelling bij wijzigingen m.b.t. de wandeling, snelle respons op vragen vooraf. Leuke gids die veel wist te vertellen en onze vragen heel goed kon beantwoorden, fijne sfeer. Al met al zeker de moeite waard, aanrader!

Michael S.

11 februari 2023

Het was een groot succes. Iedereen was erg enthousiast en de gids Rob deed het erg leuk is zeer vriendelijk en goed geïnformeerd. Dus kortom, is voor herhaling vatbaar.

Ben v.V.

10 februari 2023

We hebben een erg leuke wandeling door Den Bosch gehad en waren heel blij met de rondleiding en de verhalen en info van Len: zij deed dat heel erg goed (informeel en informatief)!

Jaap S.

4 februari 2023

Was erg leuk. De gids deed het goed en plezierig! Dank!

Robine v.D.

28 januari 2023

Helemaal goed verlopen en heel tevreden over de gids - enthousiast en interessante, leuke feiten en anekdotes.

Emma H.

28 januari 2023

A great tour around Amersfoort hosted by Maarten. His knowledge and passion for his city was clear as was his absolute delight in sharing it with us. Thank you!

Anita M.

28 januari 2023

Het was een hele fijne wandeling, mooie uitleg en veel gezien.

Rosanna M.

26 januari 2023

Ik liep in het groepje met Astrid en was na 5 min al ‘verliefd’ op haar.. wat kan zij veel en vol enthousiasme vertellen zeg! WAUWWWW!!! Het was het leukste onderdeel van de driedaagse… Vanuit de groep heb ik ook alleen maar positieve geluiden gehoord, dus het was goed bevallen. Dank je wel voor alles!

Judith H.

26 januari 2023

We hebben het ontzettend naar ons zit gehad vorige week. André is een hele gezellige en enthousiaste gids met erg veel kennis, we hebben heel wat geleerd in 1.5 uur tijd :-)

Sandra F.

Een prachtige wandeling gehad met zeer deskundige gidsen. Alle deelnemers waren vol lof ( 44 personen). Zeker de moeite waard en weer eens wat anders als motorrijden. Groet team Zuid Goldwing Club Holland

Louis L.

22 januari 2023

Wij hebben een heel leuke dag gehad en beide gidsen waren top. Een 10!

Richard F.

22 januari 2023

We hebben een fantastische middag gehad met ontzettend bevlogen gidsen met heel veel humor.

Marius v.P.
21 januari 2023

Het was top. De gids heeft het echt geweldig gedaan. Ook de tafel stond klaar. Bedankt.

Erik

30 december 2022

De stadswandeling was erg interessant en zeer leuk verteld door Loredana. We konden door een ongeval niet op het tijdstip dat we in eerste instantie afgesproken hadden, Loredana kwam meteen met een voorstel voor een andere tijd waardoor we toch de stadswandeling konden doen! Topper!

Hans R.

10 december 2022

Beste Loredana, nogmaals veel dank voor de zeer boeiende en leuke hofjeswandeling gisteren. We hebben ervan genoten!

Inge v.d.Z.

10 december 2022

Het was een hele leuke gezellige avond mede dank zij jullie fantastische gids Franca. De wandeling was erg gezellig en de restaurants waren ook prima. We hebben lekker gegeten, en iedereen heeft ontzettend genoten. Mochten we nog een keer zoiets willen organiseren dan weten we jullie zeker weer te vinden. Top geregeld allemaal. Dank je wel.

Lesley O.

8 december 2022

We hebben er zeer van genoten. Prettige gids: fijne stem en houding, tempo en goede informatie. We raden het zeker aan bij anderen!

Sidney A.

7 december 2022

Top gids ! Zeer aardig en bekwaam. Iedereen heeft het zeer gewaardeerd. Dank daarvoor.

Johnny A.

30 november 2022

We hebben een geweldige dag gehad met droog en koud weer ideaal voor een stadswandeling met gids. De terugkoppelingen die ik kreeg waren erg positief zelfs van mensen die wonen in Zwolle, dus complimenten en erg bedankt.

Gerard v.T.

27 november 2022

We hadden een topgids. Vriendelijk, enthousiast en terzake kundig. Een aanrader. Bedankt voor het regelen.

Ineke A.

26 november 2022

We hebben een mooie dag gehad in Zutphen en zijn heel tevreden over onze gids. Ze heeft ons prima rondgeleid en interessant verteld over de historie van Zutphen en goede tips gegeven voor een mogelijk volgend bezoek aan Zutphen.

John K.

25 november 2022

De gids was verrassend. Andere stijl dan we bij stadswandelingen gewend zijn, zeer spontaan en gemakkelijk in omgang. Ze speelde goed in op de groep en had, aanvullend op het reguliere verhaal, ook aandacht voor net andere dingen dan gebruikelijk. Kort te gaan, de groep was zeer tevreden.

Ellen W.

23 november 2022

We hebben genoten van de wandeling met Astrid! Ze wist veel te vertellen en iedereen was enthousiast.

Fron S.

19 november 2022

We hebben t geweldig gehad. En Barabara was geweldig! Heerlijke humor en veel kennis. Waar voor ons geld hoor!

Arjan L.

19 november 2022

We hebben enorm genoten ondanks de temperatuur en dik tevreden!

Ton S.

18 november 2022

Prima dag gehad met bijzonder gedreven gidsen.

Carolien G.

16 november 2022

De stadswandeling is zeer naar wens verlopen en over de beide gidsen André en Frank waren wij allemaal zeer tevreden.

Lydia E.

12 november 2022

Meer dan tevreden! Zeer gezellige enthousiaste sympathieke gids, humor en kennis ruimschoots aanwezig. We zouden het zo weer boeken.

Marien L.

12 november 2022

We hebben het heel prettig en informatief gevonden. Hele aardige kundige gids. Hele gezelschap is uiterst tevreden.

Yoëlle A.

11 november 2022

Alles is goed verlopen en de groep heeft het enorm naar hun zin gehad!

Anita H.

6 november 2022

We hebben enorm genoten, goede en zeer vriendelijke gids. Echt complimenten en zeker een aanbeveling!

Mijke M.

5 november 2022

Wat is Sylvia een leuke gids zeg! Wij zijn super content met het verloop van de rondleiding.

Goof Z.

5 november 2022

Erg plezierige en enthousiaste gids, wist veel over de stad te vertellen. Mooie rondleiding dus.

Jolanda A.

4 november 2022

Wij hebben genoten van de hofjeswandeling. Geweldig leuke tocht om te doen met goede uitleg. Mooi om Haarlem te zien aan de binnenkant. De high tea was ook geweldig bij meneer Frans. Groeten, en misschien tot ziens in andere wandeling. Vriendinnengroep St Jansklooster

Gavin N.

3 november 2022

Wij hebben een fijne dag gehad in Haarlem. Alles verliep netjes volgens schema. Ook zijn wij erg tevreden over de enthousiaste gidsen met hun indrukwekkende verhalen!

Hella V.

3 november 2022

Het was een leuke en interessante wandeling, over beide gidsen zijn we zeer tevreden!

Malou J.

3 november 2022

Wij hebben een superleuke, informatieve wandeling gehad met Rob. Rob is een gids met heel veel kennis maar ook erg gezellig en goedlachs. Bedankt voor het regelen!

Caroline N.

30 oktober 2022

De wandeling is heel goed verlopen en we waren heel tevreden over de gids!

Anja vdW.

29 oktober 2022

Ik wilde je bedanken voor de goede keuze van de gids Jelmer. Hij paste precies bij onze groep. Met humor en wijsheid heeft hij ons een beetje van het mooie Den Bosch laten zien. We hebben allemaal genoten, zeker met het prachtige weer maakte het helemaal een perfect uitstapje.

Anouk S.

29 oktober 2022

Was een leuke rondleiding. Zwolle wat meer van 'dichtbij' leren kennen. En Diana had leuke plekjes waar we ook naar binnen mochten. Geslaagde middag!

Paul H.

29 oktober 2022

Het was weer een prachtige wandeling. En gids Joop had mooie verhalen te vertellen.

Marlene IJ.

27 oktober 2022

Wij hebben een fantastische dag gehad, met 2 super gidsen!! Tot de volgende keer.

Dominique

25 oktober 2022

Mijn collega's waren zeer lovend! De tour was precies lang genoeg en de de gids was zeer enthousiast wat aanstekelijk werkte. Al met al, een goede match. Ik wil je nogmaals danken voor het snelle regelen.

Miranda V.

22 oktober 2022

We vonden het allemaal super leuk!! Mariska deed het ook leuk. Leuke details gehoord.

Wendy v.V.

21 oktober 2022

Het was zeker naar wens gegaan. Hele leuke gids en wij waren mooi op tijd klaar. Bedankt voor de goede zorgen!

Wilfried B.

18 oktober 2022

Het was een prachtige dag, lucky ook met zo’n mooi weer. Jeroen is een topgids, We hebben genoten van zijn verhalen, de stad zit in zijn hart.

Joke H.

18 oktober 2022

Wij hebben enkele gezellige en geslaagde dagen in ’s-Hertogenbosch doorgebracht. Deel uitmakend hiervan was zeker ook onze gids Margot. Zij heeft ons op een plezierige en begeesterde manier door de stad rondgeleid. Wij hebben ons verwonderd over haar goede kennis van de Duitse taal en haar ook hiervoor gecomplimenteerd.

Reva A.

17 oktober 2022

De wandeling was super! Wij vonden onze gids ook heel leuk. Ze wist ons veel te vertellen en deed het ook op een hele leuke en interactieve manier.

Karin A.

16 oktober 2022

We hebben een prima dag gehad! Niet alleen het gezelschap, het mooie weer, maar de gids was ook een fijne aanvulling op ons dagje uit. De wandeling verliep perfect, met deze vriendelijke, invoelende gids. Alle lof voor haar.

Bieke B.

15 oktober 2022

Wij hebben een héél fijne dag gehad in Haarlem, zaterdag jongstleden. Het weer was prima, de wandeling was erg interessant en onze gids was uitstekend! Antoinette is een rustige, geduldige en niet opdringerige dame die het ook fijn vond als er interactie was met ons gezelschap. We hebben genoten. Ik zal Cicerones zeker onthouden voor een volgende keer.

Michel v.d.G.

15 oktober 2022

Was super leuk en interessant, verrassend dat je in je eigen stad op plekjes komt waar je het bestaan niet van wist. Monique was erg enthousiast en wist veel te vertellen. Ja absoluut tevreden.

Francine C.

14 oktober 2022

We hebben ongelooflijk genoten. Wat een ontzettend fijne, leuke, lieve en vooral goede gids had je voor ons uitgezocht. Astrid was ontzettend goed geïnformeerd en heeft onze dag gewoon helemaal compleet gemaakt. Ik hoop dat je de complimenten door kan geven aan Astrid. Onze herinnering aan deze dag is mede door haar echt goud! Dankjulliewel voor de fantastische hulp!

Lydia t.H.

14 oktober 2022

Hartelijk dank voor al je werk! Wij hebben een hele leuke dag gehad en alles was perfect geregeld. Allereerst zijn wij heel fijn ontvangen in de waag, er stond een keurige tafel klaar en we zijn vlot geholpen. We waren op tijd klaar voor de gids, en wat een leuke gids hadden wij en ze wist ook erg veel van de stad! Daarna stond er weer een keurige tafel klaar bij de kade. Ook daar was het eten prima en keurig geregeld. We hadden allemaal ruim genoeg! Hierna zijn wij naar huis Bonck gelopen wat een bezichtiging meer dan de moeite waard was. Nogmaals hartelijk dank voor de organisatie. Wij zijn zeer tevreden.

Pheneke K.

14 oktober 2022

Het was superleuk. Inge vertelde heel leuk en de groepsgrootte was prima. Dank!

Loy L.

14 oktober 2022

Mijn collega’s waren heel enthousiast. Ze hebben genoten en gelachen tijdens de wandeling. Alles bij elkaar het was een geslaagde dag. Haarlem is een fantastische stad.

Jan G.

14 oktober 2022

We hadden een verrassende wandeling met veel hofjes, die we nog niet kenden. Iedereen was positief, ook over de prettige en kundige begeleiding van Lisa en Hanneke.

Suzanne v.d. M.

13 oktober 2022

We hebben erg genoten van de stadswandeling en het eten. Sylvia heeft alles goed uitgelegd, waardoor we allemaal leuke feitjes weten over Den Haag. De restaurants waren ook erg goed uitgezocht. Vooral de eerste, Cafe de Florez, viel erg in de smaak. Overal ook super lekker gegeten.

Liesbeth K.

13 oktober 2022

Het is een geslaagde dag geweest met een mooie wandeling. Wij waren zeker tevreden over de gids! Ze heeft een aantal leuke en interessante plekken laten zien waaronder ook plekken waar je niet snel komt zonder gids, dus helemaal goed.

Ton H.

9 oktober 2022

We hebben een prachtige middag gehad met jullie gids. Ze heeft veel ervaring, mooie verhalen, diepgang en deed het bovenal erg goed met en voor ons. Tot de volgende keer!!

Jan v.d.H.

9 oktober 2022

De wandeling is goed verlopen, mede ook door het super weer natuurlijk. Onze gids Inge was prima, wist veel en heeft leuke dingen en weetjes laten zien en verteld. Kortom, dik tevreden.

Anton v.K.

9 oktober 2022

Wij hebben een fantastisch weekend gehad in Deventer met als afsluiting de wandeling door het Noordenberg kwartier. Tine deed het uitstekend, er werd aandachtig geluisterd. Iedereen was erg tevreden.

Manette v.M.

8 oktober 2022

We waren bij verrast over de kennis van Len. De bevlogenheid waarmee ze ons door de geschiedenis meenam, overviel ons. We hebben veel nieuwe kennis opgedaan. Wees maar zuinig op deze geweldige gids.

Gerrit vdM

8 oktober 2022

Het was zeer geslaagd. Rondleiding was prachtig, en gids Tine was fantastisch. Zeer gedreven, veel achtergrondkennis, en ze weet het ook leuk en duidelijk over te brengen. Complimenten, mede namens mijn kameraden.

Jan en Yolanda U.

8 oktober 2022

Wij vonden de stadswandeling geweldig. Zeker ook voor de kleintjes de zoektocht van de plaatjes. Zij vonden t prachtig. Bij deze Angelique, namens ons allen en zeker de jarige job. Hartelijk bedankt voor je uitleg en gezelligheid tijdens de wandeling.

Jet V.

8 oktober 2022

Hallo, wat een plezierige wandeling met gids Angelique, duidelijke en rustige, vrolijke verteller, veel kennis. Heel prettig!!

Gerrie K.

8 oktober 2022

De gids Jelmer was super. Vriendelijk een fijne uitleg en grappig. We hebben het leuk gehad. Bedankt.

Caroline M.

5 oktober 2022

Het was een geslaagde avond! Zeer tevreden over de gids. Bedankt voor het organiseren.

Fabienne vdP.

4 oktober 2022

Wij hebben het ontzettend leuk gehad en vonden het erg leerzaam!

Joost B.

3 oktober 2022

De rondwandeling onder leiding van onze gids viel zeer in de smaak!

Camilla T.

2 oktober 2022

Heel erg bedankt voor een top wandeling vandaag! We vonden het zeer interessant en de wandeling heeft onze ogen voor een nieuwe dimensie in Haarlem geopend! Fantastisch om zoveel over de geschiedenis van Haarlem te leren. Hopelijk tot een volgende keer!

Piet v.R.

2 oktober 2022

Wij hebben een top weekend gehad in Dordrecht. Zelfs het weer zat mee en de Stadswandeling was geweldig. Lisette heeft ons erg leuk rondgeleid we konden alles vragen overal was op een vriendelijke manier een antwoord op. Bedankt namens de hele familie.

Tineke R.

2 oktober 2022

Het was een super mooie dag. Lisette heeft ons een mooie stadswandeling gegeven. We hebben ervan genoten.

Filip K.

1 oktober 2022

We hebben echt genoten van de gidsen en zijn vol lof over de kennis en kunde van de gidsen. Wij komen volgend jaar hoogstwaarschijnlijk terug.

Bas Z.

1 oktober 2022

We zijn buitengewoon te spreken over de rondleiding! Zeer boeiend.

Kees K.

1 oktober 2022

Wij hebben een super mooie dag gehad. Allebei de gidsen waren top. Ze speelden heel goed in op wat de groep nodig had. Spitsvondig en humor boven op deskundigheid over de stad. Ik heb alleen maar lovende woorden over de gidsen vernomen. Bovendien waren zij zeer flexibel. Ik zou beiden dan ook zeker aanbevelen.

Yann M.

30 september 2022

Alles heel goed verlopen! Topgidsen en goede restaurants!

Ingrid K.

28 september 2022

Wij hebben gisteren een mooie dag gehad en het weer zat ook ontzettend mee. 2x kleine regenbuien, anders prachtig. De wandeling was ook naar wens en waren zeer tevreden over de gids. Dat was een goede match. Nogmaals erg dank..

Hans L.

25 september 2022

De stadswandeling is uitstekend verlopen met een duidelijke uitleg.. We zijn tevreden

Carla & John W.

25 september 2022

Leuke en gezellige gids. Zij praatte duidelijk en was goed te volgen. Ze wist veel over de geschiedenis van Haarlem.

Henny K.

24 september 2022

Wij zijn zeer tevreden over onze gids Franca. Zeer deskundig, gedetailleerd en… humor.

H. vdB.

24 septeber 2022

We (mijn moeder en ik) hebben genoten van de hofjeswandeling in Leiden! Heel fijne gids, Charlotte, heel interessant wat ze vertelde en liet zien en wat een bijzonder mooie stad. Ik ga zeker nog wandelingen in andere steden doen!

Ernani B.

23 september 2022

De rondleiding is zeer naar wens verlopen. Onze gids Jeroen is ons erg goed bevallen, hij wist alles mooi te vertellen en had een goed gevoel voor de groep. Zeker een aanrader, ook de rondleiding vanuit de boot is ons goed bevallen.

Ans B.

23 september 2022

Het was een mooie wandeling en Jos heeft ons een hoop verteld op een hele leuke manier. We zijn zeer tevreden ook over het contact met u. Als het ter sprake komt, zal ik uw organisatie zeker aanraden bij mensen.

Ineke M.

23 september 2022

Joop was een hele leuke gids dus we waren zeker heel tevreden!

Andrea S

22 september 2022

Vanuit onze groep alleen maar positieve berichten. We hadden super weer, mooie wandeling, leuke feitjes en een hele leuke gids! Top geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

Michael M.

20 september 2022

We hebben het heerlijk gehad, het weer zat op 3 spetters na mee met zelfs redelijk veel zon. Maarten, de gids, was top, hij had een leuke route en heeft verteld over de echte oude dingen en het ontstaan van Amsterdam. Wij hadden hem ook de vrije hand gegeven om het programma zelf te bepalen, daar heeft hij een mooi rondje van gemaakt door het gedeelte ten oosten van de dam, zonder echt langs de prostitutie te gaan. We hebben er veel van opgestoken en hij heeft het met veel passie aan ons overgebracht.

Fania K.

18 september 2022

Zowel de wandeling als de restaurants waren zeer naar wens! Antoinette sloot mooi aan bij de groep en had interessante dingen te vertellen. Enthousiast ook, dus ze heeft een goede sfeer neergezet ondanks de regen. En het eten was fantastisch, echt genieten. Ook was het fijn dat we als groep een beetje apart zaten, dat was voor het geluid prettig. Ik zal jullie zeker aanraden mocht iemand een stadswandeling willen ondernemen! Dus dank daarvoor!

DWEM K.

18 september 2022

We hebben een hartstikke leuke middag gehad. De gids was vriendelijk, had veel leuke dingen te vertellen en was keurig op tijd. We zijn heel tevreden.

Ingrid J.

17 september 2022

Wij hebben een fantastische dag gehad in Haarlem. Zelfs het weer was ons goedgezind. En veel dank voor de geweldige gidsen waarvan wij allemaal verrukt zijn. Wat een prachtige verhalen zijn ons verteld. En alles stipt op tijd. Heel veel dank voor zoveel kennis en kunde over de geschiedenis. Chapeau voor jouw mooie bedrijf Cicerones. Wij komen graag nog eens terug!

Leida O.

14 september 2022

Dank voor je berichtje.. ik had je sowieso ook nog even een bericht gestuurd om je te bedanken voor de enorme service om zo last-minute een gids voor ons te kunnen regelen. Dat is 1.
Punt 2, toen ik vanmorgen de collega’s sprak over de tour gisteravond, waren ze stuk voor stuk echt ontzettend enthousiast en ze vonden de gids geweldig, grappig en ze wist ontzettend veel! Dus kortom: zeer tevreden.

Marijke v.Z.

12 september 2022

Wij hebben een erg leuke wandeling gehad met Tine afgelopen maandag. Wij zijn erg tevreden over de gids, ze wist veel te vertellen over de stad en kon de vragen die wij hadden goed beantwoorden.

Albert & Sacha vdV.

11 september 2022

We hebben een hele fijne wandeling gehad! Onze gasten en wijzelf hebben genoten van de mooie verhalen die Martijn ons vertelde tijdens de wandeling. Onderweg hebben we nog lekker een ijsje genuttigd in de Lepelstraat waardoor de wandeling wat uitliep maar dat was helemaal geen probleem. Het was een hele ontspannen dag, dank jullie wel!

Karine O.

11 september 2022

De wandeling is prima verlopen! Een prima, deskundige, betrokken gids!

Eva v.E.

10 september 2022

Wij kijken zeker terug op een mooi weekend Haarlem. Ik heb veel positieve reacties ontvangen. Ze vonden de wandeling verrassend mooi. Nog bedankt.

Tjitske P.

10 september 2022

We hebben een hele leuke dag gehad. een goede bui gehad, maar verder heel leuk Den Bosch leren kennen. Ik heb over alle vier de gidsen enthousiaste verhalen gehoord. Dus helemaal tevreden.

Willeke H.

10 september 2022

Voor een VanWonen Project Park Nova gingen wij aan de wandel met een klein groepje belangstellenden om de omgeving van de locatie te ontdekken. Onze gids Barbara vertelde enthousiast over de historie van de Hanzestad en wist zelfs de geboren Deventernaar te verrassen met nieuwe informatie.

Gea K.

10 september 2022

Wij hebben afgelopen zaterdag 10 september een stadswandeling gehad in Amersfoort door Maarten. Het was een prachtige rondleiding door de stad Amersfoort. Onze gids Maarten deed het geweldig. We vonden het allemaal super.

Arend V.

10 september 2022

De stadswandeling was een groot succes! Zeer onderhoudend en interessant. En Ingrid is een enthousiaste gids, die veel weet te vertellen. We hebben er van genoten!

Hans v.H.

10 september 2022

De wandeling en de gids waren zeer geslaagd. De deelnemers waren allemaal positief over het geheel.

Willemien L.

10 september 2022

We hebben een heerlijk weekend gehad in Den Haag, en Sylvia heeft ons een fijne rondleiding gegeven en ons op een leuke manier een heleboel verteld. We hebben er erg van genoten.

Leo v.W.

8 september 2022

Kort en krachtig: we hebben gisteren een heel leuke tijd beleefd met Barbera!

Ina K.

7 september 2022

We hadden een heel leuke wandeling met Frank. Frank had een heel andere insteek dan de gidsen van de vorige keer dat ik meeliep. Dit keer was er veel aandacht voor bouwkunst. Net als de andere gidsen was Frank een geanimeerd verteller. Ik ben zeker van plan om dit onderdeel in ons programma te houden. Dank voor het organiseren!

Jacqueline T.

8 september 2022

Wij hebben een leuke stadswandeling gehad met een gids die heel veel wist over de geschiedenis van de stad en daar goed over kon vertellen. Bedankt hiervoor.

Clazien S.

7 september 2022

Het was een fantastische middag. Ingrid is geweldig en kan het interessant vertellen. We hebben genoten en het was gezellig!!!!

Marlies v.L.

6 september 2022

Het was hartstikke leuk. Mooi weer, leuke deskundige gids en leuke restaurants. Iedereen vond het een superdag.

Berna V.

6 september 2022

We hebben het erg naar onze zin gehad. Anet bracht als architect leuke weetjes naar voren.

Jean-Paul A.

4 september 2022

De rondleiding was erg geslaagd en Ad heeft het geweldig gedaan. Hij heeft zijn rondleiding aangepast aan de tijd die wij beschikbaar hadden. Zijn verhaal wordt met humor gebracht en als kers op de taart konden we het "patriciërshuis" ook van binnen bezichtigen. het was een zeer geslaagde stadswandeling. Ik kan Cicerones en Ad in het bijzonder zeer aanbevelen. Bedankt voor de goede service.

Marijke V.

4 september 2022

Wij hebben een prachtige stadswandeling gemaakt met een fantastische gids met leuke verhalen en anekdotes, precies goed! Heel er bedankt, namens alle deelnemers.

Hijmen vM

4 september 2022

Het was een leuke, informatieve kennismaking met Kampen.

Gea v.H.

3 september 2022

Wij hebben alleen maar complimenten ontvangen over de stadswandelingen. Ook ben ik erg tevreden over ons contact. Namens de gehele lustrumcie: dank

Ingeborg H.

3 september 2022

Het was erg leuk en je hoort van alles over Leiden wat niet bij ons bekend was. Jeroen was een prima verteller en ook de vragen die gesteld werden beantwoorde hij goed en vriendelijk. Kortom het was geslaagd. We gaan zeker nog een keer een wandeling met gids maken.

Chris B.

3 september 2022

Nou en of we een mooie dag in Leiden gehad hebben. Jeroen was de meest ideale gids die we ons maar konden wensen. Een ontzettend aardige, sociale gids die bijzonder goed geïnformeerd was. Het was dan ook een topuitje! 10/10

Anneke G.

3 september 2022

Astrid was een geweldige gids, enthousiast, leuke, interessante verhalen! We waren allemaal zeer tevreden.

Joëlle H.

3 september 2022

Het was superleuk, we hebben heel veel geleerd en ze deed het heel amusant! Veel dank!

Bert B.

2 september 2022

We hebben een mooie avond gehad in het mooie Den Bosch. Zeer tevreden over de organisatie.

Heleen V.

2 september 2022

Het was een zeer leuke gezellige gids, heel enthousiast!

Nadine dR.

1 september 2022

We hebben een zeer leuke en interessante rondleiding gehad. De gids nam echt de tijd voor ons en vertelde ons leuke wetenswaardigheden. We komen graag nog een keer terug.

Welmoed F.

30, 31 augustus 2022

Was beide dagen top, dankjulliewel!!

Anouk R.

27 augustus 2022

We hebben een ontzettend leuke wandeling gehad! En het was een ontzettend leuke gids!

Marijke G.

25 augustus 2022

Wij hebben een hele fijne dag gehad gisteren in Amersfoort. De gids was geweldig, we hebben veel opgestoken. De restaurants waren ook goed en gezellig. Het voorgerecht echt verrassend. Het hoofdgerecht was goed verzorgd en meer dan genoeg.

Liesbeth P.

24 augustus 2022

Wij hebben echt genoten gisteren! Leuke verhalen, leuke wandeling, restaurants waren echt top, allebei! Volgens mij heel geslaagd!

Petra vdB.

24 augustus 2022

We hebben ondanks de warmte genoten van de stadswandeling. Iedereen vond het erg leuk en charlotte heeft ons prima rond geleid! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar, dus wie weet tot ziens!

Janneke W.

23 augustus 2022

Beide groepen hebben een hele leuke stadswandeling gehad. Beide gidsen waren helemaal naar wens.

Patrick D.

20 augustus 2022

Astrid doet dit héél goed, héél enthousiast

Liesbeth S.

14 augustus 2022

Alles is prima gegaan en wij hebben genoten van de wandeling. Het was leuk om extra informatie te krijgen over de stad en wij waren erg tevreden over de gids! En in verband met het warme weer was de duur van de wandeling precies goed!

Esther V.

13 augustus 2022

Het was heel erg leuk en interessant. Goede mix van info en entertainment. We zeiden na afloop nog tegen elkaar dat Len zo gedreven kon vertellen, met hart voor haar vak.

Laurent B.

13 augustus 2022

Alles is prima verlopen. De gids was ruim op tijd aan ons hotel en heeft er een schitterende wandeling van gemaakt. We vonden het allemaal een zeer aangename en deskundige gids. We waren dan ook zeer tevreden met onze gids en met de wandeling.

Yvette R.

11 augustus 2022

Het was een fijne gids, toegankelijk, geïnteresseerd in ons, informeel en heeft ons veel van de stad laten zien. Een leuke dag om op terug te kijken! Bedankt.

Nienke D.

6 augustus 2022

Het was een erg leuke, en leerzame wandeling. De gids had enorm veel kennis en was bevlogen. We hebben een hele leuke middag gehad!

Reini V.

3 augustus 2022

We hebben een mooie wandeling gehad. Echt genoten.....we vonden Len het met veel enthousiasme doen heel erg leuk! We gaan het vast nog een keer doen. 's-Hertogenbosch vonden we alle 4 een geweldige stad prachtig!

Marlies F.

29 juli 2022

We hebben nog uren na gepraat over informatie die Barbara op hele leuke wijze heeft overgebracht aan ons! Wat zijn we veel te weten gekomen over onze eigen stad. Super leuk! Nogmaals bedankt!

Arjan vdV.

29 juli 2022

Het was uitstekend. De gids heeft ons een goed beeld kunnen geven van de omgeving. Gezellige kerel, en prima gids.

Ghislaine E.

28 juli 2022

We hebben een leuke rondleiding gehad van Rianne.

Petra Z.

27 juli 2022

The activity was great! It was perfect for us at the end of good day of work. It was laid back, outdoors and culturally interesting and stimulating. (Our guide did speak either French or English and of course Dutch which was ideal for our group!). The different stop over in the restaurants were a fun part as well. And the weather was perfect as well (well done on that too!). So all in all, a good team activity and good moment shared together after a long day in a meeting room. So it was perfect for us! Thanks again for facilitating and organizing the day for us. All worked out great!

Sabine S.

22 juli 2022

Gisteren, 22 juli, met onze vrienden een stadswandeling gemaakt in het Bergkwartier in Deventer. Onze gids was Barbera, een dame die op een ontzettend leuke manier over dit deel van de stad kon vertellen. Geen saai monoloog met opsomming van jaartallen maar een intrigerend verhaal over deze mooie Hanzestad waarin ze interessante verbintenissen legde tussen het verleden en het heden. Haar verhaal overgoot ze met een leuke dosis humor. Echt een aanrader!

Monica v.Z.

17 juli 2022

Het was een mooie dag met een mooie goed in elkaar gezette rondleiding! Beide groepen waren tevreden over alle twee de gidsen!! Ze konden goed vertellen met mooie boeiende informatie. Zeker een aanrader. We zeggen het voort!! Nogmaals bedankt voor het regelen.

Fred S.

16 juli 2022

Het was helemaal top. Mijn klant was super tevreden.


Marc N.

15 juli 2022

We hebben het allemaal erg leuk gevonden en als Alkmaarders ook weer nieuwe feitjes meegekregen.


Joyce V.

14 juli 2022

We hadden een leuke en interessante citytour en Mariska deed het top! Ze deed het echt geweldig. Nam ons helemaal mee in het verhaal. Alsof ze zelf meegevochten heeft met Alkmaars ontzet en Cornelis Drebbel persoonlijk heeft gekend!

Jim v.F.

12 juli 2022

Wij hebben een hele leuke dag gehad. De wandeling is ons erg goed bevallen, waar Margot ons alle leuke en mooie plekjes heeft laten zien, voorzien van vele mooie verhalen! Wij waren dus erg tevreden.

Marjon H.

12 juli 2022

Rondleiding vanmorgen was top! We hebben het heel gezellig gehad met zijn drieën.

José T.

10 juli 2022

Was super! Echt hele fijne en interessante wandeling met een top gids! Wat een aardige en deskundige man! We hebben Den Haag op een hele leuke manier kunnen leren kennen. Hebben genoten!

Ferry H.

10 juli 2022

Alles prima gelopen en verlopen. Tine is een wandelend visitekaartje voor cicerones, persoonlijk en professioneel.

Wendy H.

9 juli 2022

Het was een hartstikke leuke wandeling en Monique heeft het allemaal mooi verteld! Dank je wel!

Bram N.

9 juli 2022

Het was erg leuk en Rob deed het erg leuk en paste perfect bij onze groep. Dankjewel!

Hannelore R.

9 juli 2022

Het was heel erg leuk. We hebben een mooie en boeiende wandeling gemaakt.

Angelique V.

8 juli 2022

We hebben het erg leuk gehad en Rob heeft met veel enthousiasme dingen verteld over Amersfoort. Dank daarvoor. Veel succes, we zullen zeker jullie aanbevelen.

Sabine s.

7 juli 2022

Wij hebben erg genoten van beide enthousiaste gidsen. Ze waren erg goed geïnformeerd en konden boeiend vertellen! Alle collega’s waren zeer tevreden. De gidsen hadden zelfs research gedaan naar een GGZ onderwerp als extra service. Dat werd enorm door ons gewaardeerd. Achteraf waren we ook blij dat we ons konden opdelen in de twee kleine groepjes waardoor er veel gelegenheid was om het persoonlijker te houden. Een hit moet ik zeggen. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Maarten v.d.W.

7 juli 2022

Alles goed verlopen en we hadden een erg leuke gids!

Diana H.

4 juli 2022

We hebben hele leuke wandelingen gehad. Iedereen was erg enthousiast! De gidsen hebben ons veel verteld. We zullen ze zeker aanraden bij collega’s die in Zwolle ook een wandeling willen organiseren. Ontzettend bedankt!

Sieger S.

30 juni 2022

Deskundig, onderhoudend, prettig in het contact en perfect getimede rondleiding gehad.

Dick E.

30 juni 2022

We waren zeer tevreden over Gea. Gea heeft een schat aan kennis in huis. Wij hebben een mooie en leerzame tour gehad.

Monika K.

30 juni 2022

André wist genoeg te vertellen en ook op een leuke manier – wij hebben genoten van zijn verhalen en weetjes. Nogmaals bedankt.

Marieke B.

28 juni 2022

Ik heb alleen maar positieve verhalen van mijn collega’s gehoord over de gids en de stadswandeling. Kortom wij zijn heel tevreden.

George V.

26 juni 2022

Zeer leuke rondleiding gehad in het centrum van Den Bosch. Het boeken ging soepel via de site en mailcontact. Jelmer was onze gids. Hij speelde goed in op de groep, zit boordevol kennis en humor! Aanrader!

J-P. d.J.

26 juni 2022

Wij hebben op zondag enorm genoten van de rondleiding in Den Haag met Sylvia. Zij was kundig, origineel, vloeiend in Engels en Frans, en zeer vriendelijk. Zeker zal onze familie voor speciale gelegenheden in de toekomst van uw / haar diensten gebruik willen maken. Nogmaals bedankt.

Stan U.

23 juni 2022

Het was schitterend weer en Amersfoort is een prachtige stad. Wendy stond al klaar toen wij aankwamen en heeft ons anderhalf uur vermaakt met haar informatie over de stad. Het was heel prettig en we waren allemaal tevreden over wat ze vertelde.

Jozé O.

22 juni 2022

We hebben 22-6-2022 een fantastische middag/avond gehad! Leuke wandeling en de gids Carla wist heel veel te vertellen. Ze ging leuk op de vragen in vanuit de groep. Top gids! Het eten in de restaurants was ook goed verzorgd en smaakte heerlijk! Het team was unaniem eens over de goede verzorging/wandeling /gids! Kortom een leuke dag om op terug te kijken!

Mirella D.

19 juni 2022

Wij hebben een ontzettende leuke, gezellige en interessante stadswandeling gemaakt. Rob is duidelijk, enthousiast en weet veel. We waren constant geboeid. Hij deed het ook heel leuk met de kinderen. Zou hem zeker aanbevelen.

Luk v.L.

19 juni 2022

Onze wandeling van gisteren was aangenaam en interessant, niet in het minst dankzij de twee boeiend vertellende gidsen. Pluim voor hen!

Robin R.

19 juni 2022

Genoten hebben wij zeker! Femke was een onwijs aardig mens die ons wat heeft bijgebracht over Utrecht

Peter v.W.

18 juni 2022

We hebben als vriendengroep 18 juni een lange rondleiding gehad door Barbera in Deventer . Vooraf hadden we gevraagd om ook wat te horen over de sociaal economische kant, niet alleen historisch.

Ze heeft ons verrassende plekjes laten zien en op heel enthousiaste wijze ook kanten van Deventer laten zien die we niet wisten. Erg leuke en ook humoristische rondleiding gehad . Compliment voor Barbera en Cicerones

Davy M.

18 juni 2022

Was allemaal dik in orde! Gids was TOP!

Eric R.

17 juni 2022

Jos is een alleraardigste kundige gids, dus kortom wij waren bijzonder tevreden!

Ella W.

16 juni 2022

Het was een zeer geslaagde wandeling. Maarten was vriendelijk en wist veel te vertellen. Hij liet ons prachtige plekken zien. We waren zeer tevreden.

Peter v.A.

15 juni 2022

We hebben een hele leuke wandeling gehad. Jelmer deed het erg goed!

Rianne J.

14 juni 2022

Iedereen was super enthousiast over de stadswandeling en de enthousiaste gids!!

Karlijn K.

12 juni 2022

We hebben een hele interessante rondleiding gehad van Geert, hij kon het op een leuke manier vertellen. We hebben allemaal van de wandeling genoten.

Johan d.R.

11 juni 2022

Zeker een mooie dag, en wij waren zeker ook zeer tevreden over de gids: Marcel. Hij is een kundige man en hield de aandacht van de groep en stond ook open voor vragen en of mededelingen vanuit onze kant. Zeker iemand om bij mensen te adviseren!

Anky L.

11 juni 2022

De rondleiding was erg mooi en Wendy was een geweldige gids met prachtige verhalen. We hebben genoten!

Jan d.B.

10 juni 2022

De wandeling is prima verlopen : toffe gids en leuke, verzorgde restaurants!

Lex K.

8 juni 2022

Het was helemaal super!! Antoinette deed het perfect! Ze vertelde enthousiast en lag goed in de groep. Was goed verstaanbaar, nam de tijd en wijdde niet te lang uit over allerlei historische gebeurtenissen. Is ons goed bevallen en raden jullie aan bij anderen!

Susan K.

5 juni 2022

We waren zeer tevreden. Beide gidsen waren we tevreden over.

Ik zat zelf bij Edgar in de groep, die veel wist over het financiële verleden van de stad. Erg leuk.


Anja V.

5 juni 2022

In mijn eigen stad Rotterdam, tijdens de Art Street wandelingen weer dingen gezien die ik anders nooit zou hebben ontdekt.

Gudy B.

5 juni 2022

Stadswandeling gedaan in Haarlem, super leuk en mooie verhalen!

Er werd naar onze interesses gevraagd en de wandeling werd daardoor heel gezellig! Bedankt Antoinette voor de leuke middag! We komen zeker nog een keer terug in Haarlem voor de hofjeswandeling! Groetjes uit Volendam


Hennie V.

4 juni 2022

Was erg goed, duidelijk en met een vleugje humor! Dank aan Lisette

Ronald S.

3 juni 2022

We hebben een zeer geslaagde dag gehad. De gidsen waren subliem.

Elly P.

2 juni 2022

Deelnemers waren allemaal enthousiast, zowel over de gids als de keuze van de restaurants.

Carola W.

2 juni 2022

De wandeling is naar wens verlopen.

Rob heeft het goed gedaan, op een open/relaxte/vriendelijke manier.

En Amsterdamse collega die al keer eerder Jordaanwandeling had gedaan (en zijn vader Jordaans is) hoorde toch ook weer nieuwe info. Dus was geslaagde wandeling en zeker tevreden over Rob.


Henk L.

1 juni 2022

Het was erg leuk en leerzaam, zowel mijn ouders als onze gast uit Canada heeft genoten, en zelf zijn we ook op plekjes geweest waar we het bestaan niet van wisten.

Rob deed het uitstekend.

Linda K.

31 mei 2022

We kijken met veel plezier terug op de wandeling!

Annette P.

30 mei 2022

Complimenten voor Norman. Hij deed het echt super goed. Zeer tevreden over zijn kennis en stem (klinkt raar maar is ook belangrijk) en manier van spreken!

Ellen vdK.

29 mei 2022

Maarten is een bevlogen serieuze Gids, wij vonden het prachtig wat hij ons allemaal heeft kunnen laten zien en de uitleg hierbij. Wij zouden zo weer boeken!

Yolanda L.

29 mei 2022

Langs deze weg wil ik in naam van onze groep de gidsen nogmaals danken voor de leerrijke en fantastische rondleiding in ‘Den Bosch’. Het was met uw gidsen kuieren langs de mooie plekjes in uw stad.

Marjolijne M.

28 mei 2022

Wij hebben gisteren genoten van een wandeling vol verhalen in Leiden.

Gids Ruurd nam ons mee langs bijzondere plekken in de stad. Hij vertelde enthousiast en boeiend.

De door hem meegenomen kaarten en foto's waren een mooie aanvulling op zijn verhaal. Dank!


Werner W.

28 mei 2022

We vonden het heel leuk en interessant....de gids (Irene) vonden we ook allemaal een heel spontane, vriendelijke dame...kortom was top.

Daniëlle S.

26 mei 2022

We hebben een geweldige dag gehad in Den Bosch! De gidsen waren erg leuk. Zowel de groep volwassenen als de groep kinderen vonden het heel erg leuk om te doen en meemaken. Dankjewel!

Ellen d.F.

25 mei 2022

De wandeling door Dordrecht is prima bevallen en zijn zeer tevreden over gids Ad. We hebben met z’n zeer genoten van onze uitstap naar Dordrecht! Hartelijk dank!

Gert M.

22 mei 2022

Maarten was super. Hij heeft zo veel kennis maar kan ook goed vertellen.

Maurits S.

21 mei 2022

Iedereen was erg te spreken over Edgar. We vonden het een leuke rondleiding, op een relaxed tempo. Zeker voor herhaling vatbaar!

En jij ook bedankt voor de aangename manier om een en ander te organiseren. Dat heb ik als prettig ervaren.


Tineke B.

21 mei 2022

Onze excursie was een succes afgelopen zaterdag! Hoorn verkoopt zichzelf al heel goed maar Inge, Jos en Gea vielen buitengewoon goed in de smaak bij onze leden van de HKM.

En het Museum van de 20e eeuw was een feest van herkenning. Al met al een geweldig leuke dag geweest. Wil je je gidsen een compliment geven?


Alex d.B.

21 mei 2022

De meningen waren unaniem. Fantastische dag! Zeker voor herhaling vatbaar. De gids was zeer kundig en kon mooi vertellen.

Aukje D.

21 mei 2022

Wij hebben een fantastisch weekend gehad mede door de inbreng van Monique. Ze heeft ons op een leuke manier door verschillende hofjes geleid. Ze vertelt heel enthousiast.

Angela C.

21 mei 2022

De stadswandeling was heel erg leuk. Mede door Maria! Zij was zo enthousiast en wist heel veel over den Bosch.

Tevens heeft ze ons hele leuke plekjes en dingen laten zien. Wij weten zeker dat we de volgende keer als we in den Bosch komen, de stad heel anders gaan zien. Dankjewel en complimenten ook voor Maria.


Michael B.

21 mei 2022

Nogmaals dank voor het regelen van Sylvia als onze gids.

Ze heeft ons vandaag een hele fijne en interessante middag bezorgd.

Alice H.

21 mei 2022

We waren heel tevreden. De gidsen hebben ons op een leuke en ontspannen manier de stad laten zien.

Ik liep met de groep van Maarten mee en dat was erg leuk, hij weet ontzettend veel en stemde daarbij ook goed af op de groep. De mensen die met Jeroen meeliepen vertelden bij het diner dat ze het ook heel leuk hadden gehad. De restaurants waren top. Het eten bij beide locaties was erg lekker. Al met al een geslaagde avond!


Ron N.

20 mei 2022

Het was top met Wendy. Erg leuk.

Marlene v.IJ.

19 mei 2022

Het was een fantastische dag in Den Bosch. De rondleiding met Margot , was geweldig. Kom graag bij je terug.

Jos K.

19 mei 2022

Het was wederom een mooie en goed georganiseerde stadswandeling.

Marian R.

18 mei 2022

Het was heel leuk, de gids was echt goed het weer werkte mee dus top. Bedankt

Jolanda G.

17 mei 2022

Wij zijn zeer tevreden over de rondleiding. Iris was een heel prettige gids, vertelde erg boeiend en heeft ons naast de bekende hofjes ook een paar hele bijzondere plekjes laten zien.

Leo S.

14 mei 2022

Het was een hele leuke wandeling, echt voor herhaling vatbaar, zoveel dingen die we niet wisten over Nijmegen. Hele leuke gids ook complimenten en de restaurants waren ook goed.

Theo B.

14 mei 2022

Wij hebben een mooie dag gehad in Dordrecht.(mooie stad)

En we waren erg blij met Lisette als gids. Zeer tevreden dus.

Fon v.H.

14 mei 2022

Beste Loredana, het is goed gegaan.

Ik krijg heel veel positieve berichten over de gang van zaken en de deskundige informatie van de gidsen.

Graag tot een volgende keer.


Henriette K.

10 mei 2022
We hebben het goed en fijn gehad in Amsterdam, de wandeling met gids was leerzaam en goed. Wij zijn dik tevreden.

Arthur Z.

14 mei 2022

Het was hartstikke leuk met Maria!

Dankjewel daarvoor.


Bernard v.H.

14 mei 2022

Namens onze gehele groep van 8 personen deel ik u mede, dat wij enorm hebben genoten van de wandeling en uitleg van uw gids Jelmer in Den Bosch.

Remko K.

13 mei 2022

We zijn zeer tevreden over de stadswandeling en de leuke en goede gids!

Sandra T.

12 mei 2022

Het was een hele leuke middag met prachtig weer, leuke gidsen en een leuke wandeling. We hebben ervan genoten. Dank je wel.

Margot S.

10 mei 2022

Het was ontzettend leuk en interessant de wandeling, we hadden geweldig weer.

Gids Rob geeft de wandeling sjeu met zijn kennis en humor en vooral bevlogen in zijn vertelling. Een aanrader!

José E.

10 mei 2022

Wij waren zeer in onze schik met Rianne. Een leuke en gezellige dame, die goed kan vertellen en zich makkelijk aanpast aan het tempo van de groep en de interesses.

We gaan graag nog eens met haar mee! Dank voor je bemiddeling en misschien wel tot een volgende keer.


Leontine v.d.B.

10 mei 2022

We hebben gisteren een hele leuke stadswandeling gehad met jullie gids Andre. Wat een leuke verhalen heeft hij verteld. Ons hele team heeft er erg van genoten.

Tim C.

8 mei 2022

Wat betreft de door jouw voorziene stadswandeling en gidsen kunnen we alleen maar een 10 op 10 geven.

Maarten en Marcel hebben zich naar mijn mening uitstekend aangepast aan de samenstelling van de groepen. Van beide groepen heb ik alleen maar positieve reacties gekregen, zowel naar gids als naar inhoud toe. De wandeling van 1,5 uur was zo voorbij dus dat kan alleen maar betekenen dat het interessant en leuk was. We zullen zeker aan Cicerones denken bij een volgend bezoek aan Utrecht.


Fam. M.

8 mei 2022

Het is perfect verlopen, iedereen vond het erg interessant, zelfs de meeste kinderen.

Mona S.

7 mei 2022

Wij hebben een geweldige dag met een fantastische gids, Antoinette, gehad. Dank!

Lodewijk B.

7 mei 2022

We hebben zeker een mooie dag gehad. Het weer werkte natuurlijk erg mee.

Ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord over de gidsen dus we zijn meer dan tevreden.

Fam. Rietman

7 mei 2022

We hebben een hele mooie dag gehad zaterdag. Het was natuurlijk prachtig weer! Het was allemaal prima in orde.

Een mooie wandeling met een leuke enthousiaste gids!

Elise S.

7 mei 2022

We zijn heel tevreden over de wandeling en de info van de gids!

Kirsten P.

6 mei 2022

We hebben enorm van de wandeling genoten. Hartelijk bedankt voor het regelen van de gids, die zich vervolgens uitstekend had voorbereid, met materiaal dat was toegesneden op onze interesses.

Peter d.J.

6 mei 2022

De wandeling is zeker naar wens verlopen.

De gids Antoinette was perfect.

Frédérique A.

6 mei 2022

Beste Loredana, we hebben genoten van de prachtige wandeling en vooral de mooie verhalen eromheen.

Anouk v.O.

6 mei 2022

We hebben het hartstikke leuk gehad!

Hartstikke bedankt!


Mark d.V.

30 april 2022

Wij hebben het prima naar ons zin gehad in Zutphen.

Mooie stad en een leuke goede gids.

Yvonne K.

30 april 2022

Sylvia was een fantastische gids, daar was iedereen het in de groep over eens!

Ze weet ontzettend veel en wist dit op een leuke, begrijpelijke manier over te brengen. Daarnaast kon ze naar behoefte improviseren n.a.v. vragen of wat wij tegenkwamen. Prima wandeling, we hebben genoten!


Jan B.

30 april 2022

We hebben een hele leuke en interessante wandeling met Len gehad! Ze weet heel veel maar weet het ook met veel enthousiasme te vertellen. Wij gaan dit vaker doen! Dus tot een volgende keer!

Wendel D.

29 april 2022

Edgar heeft ons meegenomen op een fantastische wandeling door de stad.

Tempo was goed en hij vertelde interessante dingen. We hebben genoten!


Wijnand T.

27 april 2022

We hebben een heerlijke dag gehad gisteren. Jonn is een erg intelligente en spraakzame gids.

Hij heeft ons een mooi stuk van Kampen laten zien met prachtige verhalen en inzichten in de vele ontwikkelingen van Kampen.


Corine d.M.

24 april 2022

De stadswandeling was geweldig. De gids wist enorm veel en we hebben veel nieuwe details gehoord. Omdat we in Amersfoort wonen wisten we al het een en ander maar dit was erg uitgebreid. Het tijdstip was ook perfect, eerst was het nog rustig en stil, aan het einde was het al druk.

Iedereen was erg enthousiast en complimenten voor de gids.

Jacqueline F.

24 april 2022

Inmiddels twee wandelingen bijgewoond van Cicerones. Een maal in Rotterdam, de zomeravond wandeling met gids Astrid en de bierwandeling in Delft met gids André.

Beide keren aangenaam verrast door de deskundigheid, het enthousiasme en de leuke verhalen. Beide wandelingen ook aanraders, wij gaan zeker nog een keer mee met Cicerones.

Ger B.

23 april 2022

Wij hebben genoten van onze hofjestocht en de zeer deskundige begeleiding en mooie verhalen van Monique!

Hans v.H.

20 april 2022

Wij hadden een super uitje naar Den Bosch. De rondwandelingen hebben daar heel veel aan bijgedragen.

De gidsen waren allemaal zeer aardig, bijzonder bekwaam, en hadden goed oog voor wat voor mensen zij voor zich hadden, en konden daar flexibel mee omgaan.

Wij hebben genoten van alle rondleidingen en uw zeer bekwame en vriendelijke begeleiders.


Kathleen A.

17 april 2022

We hebben echt genoten, Edgar is een super gids!

Nancy B.

16 april 2022

We hebben een heerlijk paasweekend gehad in Deventer en een fantastische wandeling.

Wat een leuk mens die Tine en wat weet ze veel. We hebben genoten.

Ze wist zoveel vragen te beantwoorden. Nogmaals dank.


Jos K.

16 april 2022

Het was een fantastische wandeling.

De gids is echt een topper, veel kennis en met veel passie maakte hij met leuke verhalen er echt een belevenis van.

Jan v.E.

16 april 2022

Het was een leuke middag en een enthousiaste goede gids.
-->
Cicerones winnaar travelers' choice award

Van TripAdvisor ontvingen we de Travellers' Choice Award!
Travellers’ Choice erkent bedrijven die consistent geweldige service bieden. Ongeveer 10% van alle op Tripadvisor vermelde bedrijven ontvangt een Travellers' Choice Award.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief!