Recensies Cicerones - Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Recensies Cicerones

Op deze pagina leest u de recensies over Cicerones van deelnemers van onze wandelingen. Wilt u zelf een recensie over Cicerones schrijven? Deze kunt u mailen naar info@cicerones.nl.

Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan. Altijd met een bevlogen gids.


André v.d.W.

24 september 2023

Mariska is een leuke gids, weet veel te vertellen en heeft ons dingen laten zien en weten die wij nog niet kenden. Ook op vragen van ons uit kon ze goed en duidelijk antwoord geven. Ze praat makkelijk, duidelijk en vlot erg prettig.

Joyce L.

23 setember 2023

Tijmen, onze gids, was heel enthousiast en heeft ons, met de nodige humor, veel kunnen vertellen (en laten zien uiteraard) over de historie van Haarlem en haar bekende inwoners. Kortom, het was een geslaagde dag!

Arjan W.

23 september 2023

Super gids

Jaap v.B.

23 september 2023

Het was weer een geslaagde middag. Complimenten voor de gids. André was heel enthousiast, vol met kennis en humor en zeer authentiek. Ik geloof dat iedereen het erg naar de zin heeft gehad.

Ruben v.D.

21 september 2023

Het is geheel naar wens verlopen. Het was een boeiende wandeling en er werd leuk en interactief verteld. Veel wandelaars hebben wel wat opgestoken. Beide groepen hebben het erg naar de zin gehad en ik heb veel positieve reacties ontvangen. Een volgende keer zullen we zeker aan Cicerones denken.

Mark C.

13 september 2023

Het is helemaal naar wens verlopen en was een groot succes. Mijn collega’s waren onder de indruk van de kennis van de gids. Voor herhaling vatbaar!

Martin T.

10 september 2023

Niets dan lof voor onze gids. Duidelijk zeer goed geïnformeerd over de stad en haar historie, goed inspelend op de groep van 4 personen en lekker ongedwongen. Het was een ontzettende leuke en interessante stadswandeling! Nogmaals dank voor de uitstekende service.

Charlotte P.

10 september 2023

Alles naar wens. Het was een prachtige dag en Maarten een geweldige gids. Op schaal 1-10 een 10.

Els V.

8 september 2023

We zijn zeer tevreden en hebben genoten van het mooie weer en het prachtige Den Haag. Het was een super goeie gids.

Daniëlle J.

8 september 2023

Men was er zeer over te spreken om op deze manier de dag te starten. Leuke gids met boeiend verhaal, absoluut de moeite waard. Dus hartelijk dank voor het organiseren van deze stadswandeling en nogmaals de complimenten aan de gids.

Liesbeth H.

7 september 2023

We hebben een heel leuke wandeling gehad! Ik vond Len een bijzonder leuke gids en ze had echt haar best gedaan om de wandeling aan te passen aan de (bouwkundig georiënteerde) groep, waarvoor we haar ook al hebben bedankt.

Yvonne W.

1 september 2023

Heel erg dank voor de goede rondleiding. Maarten is echt een topper! We hebben allevier enorm genoten van zijn kennis en enthousiasme. Het was perfect!! Veel groeten en heel graag tot een volgende keer!

Joyce v. D.

25 augustus 2023

Wat een perfect match was de gids Frank in combinatie met ons gezelschap, uitstekend gedaan! De gasten waren vol lof over zijn kennis en kunde maar ook over zijn persoon en voorkomen (hij droeg een vogelaar-polo). Daarnaast had hij ook nog eens humor, was hij welbespraakt maar niet té, en last but not least uitermate vriendelijk en bescheiden. Kortom, allemaal superlatieven. Als ik in de omgeving nog eens een gids zoek, weet ik waar ik moet zijn.

Yvette H.

12 augustus 2023

Het was een super leuke wandeling. We zijn erg tevreden over Astrid, onze gids. Wat een leuke vrouw. Enthousiast vertellen, maar wel op een relaxte manier.

Eva K.

9 augustus 2023

We hebben een héél erg leuke wandeling gehad, iedereen was zeer enthousiast na afloop.

Jaap v.B.

29 juli 2023

Het was weer een hele mooie rondleiding. Indrukwekkend met name vanwege de beladen historie. Maarten is een hele enthousiaste en bevlogen gids. Wat hij vertelde en liet zien heeft indruk gemaakt op de groep. Al met al een zeer geslaagde middag.

Maarten K.

29 juli 2023

Het was een zeer geslaagde avond! Bedankt voor de goede service!

Paul H.

29 juli 2023

Het was weer een fantastische wandeling met Hagenees Joop. Heerlijke verhalen weer gehoord.

Paul IJ.

24 juli 2023

Ons groepje van afgelopen maandag 24 juli 2023 wil jullie van harte bedanken voor de mooie stadswandeling met Guus. Onze dank gaat helemaal uit naar Guus, die een fantastische gids was. Iedereen in ons groepje was enthousiast over zijn uitleg, en dat in vlekkeloos Duits. Nijmegen heeft op mijn Duitse vriend, dankzij Guus, een diepe indruk gemaakt. Guus, je was fantastisch, dank je wel.

Hein t.R.

23 juli 2023

De gids kende haar geschiedenis en had mooie verhalen. We hebben het een en ander geleerd over Zwolle en van de stadswandeling genoten.

Bianca D.

22 juli 2023

Mag ik je bedanken voor de door jullie georganiseerde culinaire wandeling in Rotterdam! Wij hebben het ontzettend getroffen met het weer, we hebben genoten van de enthousiasme van de gidsen en………..we hebben ontzettend genoten van de heeeeerlijke gerechten!!! Kwaliteit en de gastvrijheid van de gekozen restaurants was TOP!!! We komen graag volgend jaar weer bij je terug om deze ervaring in een andere stad te gaan beleven.

Rien v.d.H.

22 juli 2023

Ook deze stadswandeling is naar wens verlopen. De complimenten aan de stadsgids Lisette.

Ivonne v.H.

16 juli 2023

We hebben een fantastische dag gehad in Haarlem. De gids Rob is een leuke man en wist interessante en leuke anekdotes te vertellen. Kortom super!

Linda D.

15 juli 2023

Nogmaals hartelijk dank voor de superboeiende stadswandeling in Muiden afgelopen zaterdag.

Jeroen G.

15 juli 2023

De wandeling gisteren in Leiden was erg leuk. Jeroen wist leuk en enthousiast te vertellen! Hij had ook aanvullende platen bij zich om her en der wat extra info te geven. Dank voor het goeie regelen!

Maaike v.D.

15 juli 2023

Alles was zeker naar wens en we waren zeer tevreden over de gids! Hartelijk bedankt voor de interessante wandeling.

Rudy

12 juli 2023

Onze gids Rob was een hele leuke man met humor en allemaal leuke verhalen en weetjes. Hij kwam op tijd, prima voor elkaar.

Dorith G.

12 juli 2023

De wandeling is naar wens verlopen, het regende maar de gids ging daar goed mee om. Wij waren ook erg tevreden over de gids. Zij heeft heel boeiend en beeldend de verhalen verteld. Kortom een geslaagde middag.

Kees v.H.

9 juli 2023

De deelnemers aan de wandeling waren zeer te spreken over Monique, onze stadsgids. Zij heeft ons met enthousiasme enkele bijzondere plaatsen laten zien in Haarlem en haar uitleg was voor iedereen helder en duidelijk. Voor een eventueel volgende bezoek aan Haarlem zullen we zeker ons weer willen laten begeleiden door Monique.

Hans en Marjolijn P.

9 juli 2023

Wij hebben gisteren een wandeling door Delft gemaakt onder leiding van gids André. Ik wilde graag zeggen dat het heel leuk en interessant was. André was erg enthousiast, vertelde veel en wist op alle vragen antwoord. We hebben genoten!

René v.L.

8 juli 2023

Goedemorgen, wij hebben een heel leuke wandeling gehad. Met een prettige goed geïnformeerde gids. Het was top.

Frank K.

8 juli 2023

Het was heel leuk en ontspannen. Joop heeft ons ontzettend goed rondgeleid met veel humor en ook historische kennis. Kortom: helemaal top!

Paul en Ariaen

8 juli 2023

De wandeling was heerlijk en Monique is een warme, vrolijke gids die veel leuke details weet te vertellen. Doe de hartelijke groeten aan Monique van ons.

Martijn d.V.

7 juli 2023

De stad Kampen heeft veel moois om te bekijken! De gids was super!

Sita J.

6 juli 2023

De wandeling is naar wens verlopen, het kan ook niet anders als je Peter als gids hebt. Hij heeft ons een prachtige geschiedenis rondleiding gegeven met veel passie/enthousiasme en geduld. Hij nam alle tijd om het goed te vertellen. Top!

Steven D.

5 juli 2023

Wij waren zeer tevreden met onze gids Astrid. Zij heeft een heel leuke informatieve rondleiding gegeven. Ik ben zeker meer te weten gekomen over de street art in Rotterdam.

Marie- Lousie

2 juli 2023

Even laten weten dat wij gisteren een geweldige stadswandeling gehad hebben onder leiding van Martijn.

Edith K.

2 juli 2023

Het was geweldig! Onze gids Andre heeft ons op een fijne en bevlogen manier heel veel kunnen vertellen over Delft. Wij kijken daar heel leuk op terug!

Rosé v.Z.

24 juni 2023

Wij willen u laten weten, dat Iris een hele fijne gids is. Zij wist veel en heel leuk te vertellen over mooie plekjes in de stad. Wij hebben ervan genoten.

Natasja K.

16 juni 2023

Allemaal enthousiaste reacties. Onwijs bedankt voor de zeer geslaagde wandeling.

Liza v.E.

11 juni 2023

Ondanks het hele warme weer hebben we een super dag gehad en Joop deed het geweldig. Leuk om Delft zo een beetje beter te leren kennen.

Marja Z.

10 juni 2023

Was erg leuk, nou ja uitstekend!

Ard L.

10 juni 2023

Prima gids. Ineke is een topper. Dank voor het geregel.

Mimi H.

10 juni 2023

We hebben genoten van de wandeling. Sifra deed het vol passie en wist leuke feiten.

Martien v.Z.

10 juni 2023

Samen met de stadsgids Rob een leuke, mooie en gezellige wandeling gehad door een fantastisch en ontspannen stad Haarlem. Rob nogmaals HARTSTIKKE bedankt en Houdoe.

Agnes B.

9 juni 2023

Wij (buurvrouwenclubje) hebben een ontzettend leuke middag in Amsterdam gehad. Loredana heeft veel kennis die ze op een leuke manier weet over te brengen door je mee te nemen in het verhaal door de tijd heen. Zij stelt vragen waardoor je interactief mee gaat denken en niet alleen maar passief luistert. En dmv afbeeldingen hoe t vroeger was gaat t ook wat meer leven. Wij hebben zeker genoten!

Serafina K.

8 juni 2023

Mijn collega’s waren super enthousiast over de rondleiding en gids. Bedankt voor de leuke tour en ik zal jullie zeker aanraden bij anderen.

Alice Y.

8 juni 2023

De wandeling is prima verlopen en de gids was uitstekend. De groep vond het een leuke en ook leerzame ervaring. Dank voor het verzorgen van dit onderdeel van ons teamuitje. Mede dankzij jullie organisatie hebben we een erg fijne dag gehad.

Jacco B.

8 juni 2023

Was een mooie wandeling en onderhoudende gids!!

Mark v.O.

7 juni 2023

Iedereen die ik gesproken heb was positief over de gidsen en in combinatie met het mooie weer maakte de dag helemaal top.

Marieke V.

6 juni 2023

De wandelingen waren stuk voor stuk super. Mensen die in Rotterdam zijn opgegroeid, werden gewezen op nieuwe dingen en mooie verhalen en voor de anderen was het een mooie kennismaking met verschillende plekken rondom de werkplek. Het enthousiasme bij terugkomst was groot en ik vermoed dat ik ergens ooit nog wel weer ene keer bij je terugkom, want het smaakt zeker naar meer.

Cora d.G.

5 juni 2023

HET WAS SUPER!!!!

Marlene v.IJ.

3 juni 2023

Joop was een topper! De heren hebben een fantastische en interessante rondleiding gehad. Tot de volgende keer.

Harm H.

3 juni 2023

"De stadswandeling in Amersfoort van zaterdag jl. was geweldig. De gids Maarten had heel veel interessante wetenswaardigheden. Leuke manier van vertellen en heel veel kennis van zaken. Echt top en voor herhaling vatbaar."

Manou B.

3 juni 2023

De wandeling was zeker naar wens en Monique was een heel goede gids. We hebben mooie plekken gezien, ook weer nieuwe dingen voor degene die in Haarlem woonde. En veel vragen mogen/kunnen stellen, waar Monique eigenlijk altijd het antwoord op wist. En toch bleef het ook ontspannen, nergens een overload (aan informatie of grote afstanden lopen). Dus: we waren zeer tevreden.

Stella v.V.

3 juni 2023

De dag was perfect en de rondwandeling paste perfect in het programma. Leuke gids die interessante dingen wist te vertellen. Ze paste haar verhaal en het tempo goed aan aan de groep. Kortom, we zijn zeer tevreden.

Cees N.

3 juni 2023

We zijn een hoop te weten gekomen tijdens de stadswandeling met de gids van Cicerones. Onze gids vertelde van alles over de gebouwen geschiedenis in anderhalf uur. Ik denk dat ze nog wel uren kon doorgaan.

Ine K.

2 juni 2023

We hebben een ontzettend leuke dag gehad. We hadden het geluk dat het mooi weer was en de gids heeft ons veel mooie plaatsen in de stad laten zien en wist hier op een inspirerende leuke manier over te vertellen. Kortom een geslaagd uitje!

Berna B.

1 juni 2023

We hebben een fantastische ochtend gehad en we zijn heel tevreden over Bart de gids. Nogmaals dank voor de organisatie en wellicht tot in de toekomst!

Erwin S.

1 juni 2023

De wandeling naar wens verlopen en wij zijn zeer tevreden over de gids. Ik heb alleen maar positieve berichten gekregen van de deelnemers. Complimenten dus!

Jonna v.A.

30 mei 2023

Wij, als groep waren zeer tevreden. Allemaal, zonder uitzondering, hebben genoten van de stadswandeling. Len, vertelde op een enthousiaste manier over de geschiedenis van Den Bosch. Duidelijke taal, iedereen kon het goed verstaan, niet te lang en met humor. Zij wist de aandacht van de groep goed vast te houden. Ook op de vragen , die werden gesteld, ging zij uitgebreid op in. De platen die zij liet zien van het vroegere Den Bosch maakte het verhaal ook helemaal compleet. Dus….een dikke tien. Laat het haar maar weten!! Ik weet in ieder geval naar wie ik moet verwijzen, als ik een stadswandeling aanbeveel aan mensen.

Carin T.

27 mei 2023

Jaaa super geslaagd echt erg leuk en heel wat anders dan de vorige keren en dat was de bedoeling.

Esther B.

27 mei 2023

Kreeg van iedereen complimenten over de wandeling en over de Jopenkerk. Dus mijn complimenten naar jullie toe. We hebben genoten, was natuurlijk ook prachtig weer. Voor mij was dit de tweede wandeling in 1,5 jaar. Heb al eens eerder de hofjeswandeling in Amsterdam gedaan. Dus wist al dat het goed georganiseerd was. Tot de volgende keer zeg ik dan hierbij. We komen zeker nog eens bij jullie aankloppen.

Mark V.

27 mei 2023

Wij hebben een hele leuke wandeling gehad, Andre was een prima gids, wist overal van en was heel erg aardig.

Hellen P.

26 mei 2023

Wij hebben een heerlijke dag gehad en de rondleiding is door ons allemaal als zeer plezierig ervaren. De gids gaf nuttige, historische en actuele informatie over de route die we gewandeld hebben. Dank jullie wel!

Rachelle G.

25 mei 2023

De wandeling in Haarlem met Loredana en Antoinette afgelopen donderdag was een groot succes. Nogmaals veel dank!

Cor G.

22 mei 2023

Prachtige stadswandeling gemaakt in Enkhuizen met gids Gea! Erg goed op de hoogte van de"ins and outs" van Enkhuizen en een mooi onderhoudend verhaal met alle ruimte voor onze vragen daarbij! Aanbevolen!

Simone L.

20 mei 2023

Wij waren heel blij met onze gids. Ze had heel enthousiaste verhalen, was duidelijk ervaren en trots op haar stad. We hebben ervan genoten!

Ingrid v.B.

17 mei 2023

ik heb alleen maar goede reacties ontvangen, de gids was (is) heel aardig en had veel kennis.

Julia N.

16 mei 2023

We hebben een hele leuke middag gehad met Rob! Hij is een enthousiaste verteller en we zijn weer een stuk wijzer geworden van de Amsterdamse geschiedenis.

Anja K.

16 mei 2023

Wij hebben een hele leuk rondleiding gehad van een enthousiaste gids. Ze nam ons mee naar plekken waar je doorgaans niet zelf naar toe gaat en vertelde hier heel boeiend over. Wij hebben het allemaal als zeer positief ervaren.

Liesbeth K.

13 mei 2023

We hebben erg genoten van onze dag in Den Bosch. Supermooi weer er bij … kon niet beter. We waren zeker tevreden over de gidsen. Hebben heel goed meegedacht en brachten het leuk.

Paul W.

12 mei 2023

Rob was geweldig. Leuke kerel en kon ook nog eens prachtig vertellen.

Kathy v.D.

11 mei 2023

Het is een supermooie dag geweest vorige week in Haarlem. We hebben enorm geluk gehad met het weer. Maar ook met de gids Thessa. Wat heeft zij een passie voor de geschiedenis van de stad Haarlem. Heerlijk mens met veel humor. Bedankt voor jullie geduld en meedenken met het organiseren hiervan.

Paula H.

8 mei 2023

Peter heeft het heel goed en gezellig gedaan. Een goede indruk van de belangrijkste plekken vd stad gekregen.

Marco L.

7 mei 2023

Het was een geslaagde dag en de gids gaf goede duidelijke uitleg. We waren super tevreden over de gids.

Stefaan C.

6 mei 2023

Alles is gisteren perfect verlopen. Twee boeiende gidsen en mooi weer, meer konden we niet wensen. We hadden een mooi interessant bezoek. Tot een volgende keer.

Evelyn G.

6 mei 2023

Wij hebben een hele mooie middag gehad met jullie gids André…. We zeiden al wat een uitleg… en informatie… Echt super leuk ….

Eefke S.

6 mei 2023

We hebben net een geweldig leuke wandeling gehad.

Rob E.

6 mei 2023

Wij hebben een hele leuke wandeling gehad. Alles goed verlopen en naar volle tevredenheid!

Bernadette v.W.

4 mei 2023

Zeer tevreden over de gids. Enthousiast, veel kennis en communicatief uitstekend.

Michel P.

29 april 2023

De stadswandeling over de Tweede Wereldoorlog in Leiden, door Ruurd Kok, was enorm interessant. Veel zaken die ik niet wist en dingen die mij niet eerder waren opgevallen. Aanrader!

Ruud v.A.

29 april 2023

Fijne rondwandeling in Dordrecht gekregen van Lisette. Leuk, gedetaileerd van deze geweldig vriendelijke gids! Top!

Reinout V.

29 april 2023

We hebben het echt prima naar ons zin gehad. We kwamen soms ook andere gidsen tegen en later zeiden de kinderen: Fijn dat we deze hadden!!! Alles was zeer naar wens. Veel dank.

Cor O.

29 april 2023

Hele lieve gids, geduldig en leuke route gelopen. Iedereen was tevreden.

Floor v.d.F.

20 april 2023

Het was een prima rondleiding onder de bezielde leiding van André.Hij maakte een uitstekende indruk door leuke verhalen, inhoudelijke kennis. We vonden het vooral goed omdat we naar plekken zijn geweest waar je als normale toerist nooit zal komen. Kortom, een 10 voor de rondleiding.

Helen S.

19 april 2023

Super tevreden over Andre, hele goede gids.

Sjef IJ.

19 april 2023

Wij hebben zeer genoten van de rondleiding van Rob . Hij is een goed geïnformeerde, plezierige en humorvolle gids waarmee we graag nog eens op stap gaan. Veel dank. Cicerones heeft ons een mooie dag bezorgd!

Paula O. & Christina K.

18 april 2023

Het Moba team heeft een fantastische avond gehad in Amersfoort, genoten van de geschiedenis van Amersfoort met daarbij de vele unieke plekken en verhalen. De gids was uitstekend. Mochten wij in de toekomst wederom een dergelijk event gaan organiseren, dan weten wij jullie te vinden!

Miranda v.H.

16 april 2023

We hebben een leuke wandeling gehad. De gids was erg enthousiast en vertelde leuke verhalen. Een topper.

Aïsha N.

16 april 2023

Wij hebben genoten van de wandeling met Antoinette. Het was geweldig! Ze kon heel mooi vertellen en betrok de hele groep er bij. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Dankjulliewel!

Annemieke C.

15 april 2023

We waren heel tevreden! Lieke had veel leuke informatie en mooie verhalen. Ze reageerde gezellig op ons geneuzel, wist ons goed te boeien en wij vonden haar sympathiek. Erg leuk uitje dat wij zeker zullen aanraden!

Carinä S.

16 april 2023

De wandeling was heel erg leuk en wij hebben ondanks de kou een hele leuke dag in de Vesting gehad mede door de ontzettend vriendelijke dames die heel veel te vertellen hadden.

Michel G.

15 april 2023

We hebben genoten van de stadswandeling met de gids. Leuk uitleg en erg interactief. Zeker een aanrader

Hans H.

15 april 2023

We hebben van een leerzame stadswandeling en leerzame rondleiding in de voormalige koepelgevangenis genoten verteld/begeleid door twee zeer enthousiaste gidsen.

Angela d.H.

15 april 2023

Alles is zeer naar wens verlopen. Carla heeft enthousiast en bevlogen verteld over 'haar' stad. Dus zondermeer positief.

Gert Z.

15 april 2023

Wij hebben het goed naar het zin gehad!. Lisette was een prima en gezellige gids en we hebben een hoop geleerd over Dordrecht.

Jolanda M.

15 april 2023

Ons programma is goed verlopen. Martijn wist veel te vertellen, zorgde ervoor dat we op tijd in het volgende restaurant waren en het eten was heerlijk. Wij kijken terug op een geslaagde avond. Bedankt voor jullie organisatie.

Ellen v.d.E.

14 april 2023

Wij hebben van een hele mooie wandeling genoten met een hele fijne kundige gids! We zeggen het voort!!

Ellen B.

10 april 2023

Perfecte gids!!! Informatieve wandeling, heel leuk!

Bart J.

2 april 2023

De rondwandeling is heel goed bevallen. Gea was niet alleen enthousiast, vriendelijk en gezellig, maar ze had er zichtbaar zelf ook plezier in. Zeer geslaagd dus! Bedankt voor alle informatie en de communicatie vooraf. Ik zou het absoluut een ander aanraden.

Annemiek G.

2 april

Wij hebben enorm genoten!!

Frans S.

2 april 2023

Heden ochtend 2 april 2023, een zeer interessante stadswandeling meegemaakt. Weten nu veel meer van Alkmaar en de geschiedenis. Zelfs nog even in het Stedelijk Museum geweest onder leiding van onze gids.

Franca F.

2 april 2023

Bedankt het was een mooie en interessante wandeling. Goed en duidelijk uitgelegd door de gids.

Willemieke S.

1 april 2023

We hebben het heel leuk gehad en vonden de gids heel gezellig, geduldig en ze wist leuk te vertellen. We zouden jullie aanraden bij anderen.

Mieke A.

1 april 2023

De gasten zijn super lovend over de gidsen, de organisatie en logistiek. Ze hebben het geweldig naar de zin gehad, mede dankzij jullie!

Anne L.

29 maart 2023

Hartelijk dank voor de leerrijke en interessante stadswandelingen waarvan we gisteren hebben genoten. Alle gasten waren enthousiast en tevreden over de gidsen.

Arthur H.

26 maart 2023

We hebben een heel leuk weekend gehad in Rotterdam, en de gids Astrid was een hele leuke dame! Vlot, flexibel voor onze wensen, en ze wist leuke dingen te vertellen op een leuke manier. Tijd vliegt voorbij met zo'n leuke gids en dan is 2 uur eigenlijk te kort. Dus superbedankt!!

Maurice K.

25 maart 2023

De wandeling bracht ons op mooie plekjes in Haarlem. Onze gids Rob was geweldig , aardige man en een fantastische verteller! Dank voor het regelen en ik kom nog wel een keer terug.

Leon K.

25 maart 2023

Het was een geslaagde dag. De rondleiding van Franca heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. De heren waren allemaal enthousiast over de uitleg over de geschiedenis van deze gezellige stad. Complimenten…Nogmaals dank voor het prettige contact. Alles was goed geregeld.

Maud K.

25 maart 2023

Super leuk! Gea deed het fantastisch. To be continued!!

Ton H.

25 maart 2023

We hebben een fijne middag gehad o.b.v. jullie gids Maarten en zijn zo op plekken geweest waar we nooit zouden zijn gekomen met allemaal markante feitjes. Voor herhaling vatbaar met dan weer een andere wandeling. Heel erg bedankt voor jullie goede service.

Jolande v.H.

25 maart 2023

Het was erg leuk en interessant. Weer veel nieuwe kennis opgedaan. Prettige gids.

Marlene v.IJ.

23 maart 2023

We hebben een fantastische rondleiding gehad met André in Leiden. Kijken uit naar de volgende tour.

Margreet V.

25 maart 2023

We waren zeer tevreden over de wandeling en gids Inge. Inge vertelde van alles op een plezierige manier. Dank voor alles.

Erik v.S.

22 maart 2023

Mooie stukken Amsterdam gezien, net buiten de “gebaande paden” en met veel interessante plekken en weetjes waar je normaal volledig aan voorbij gaat. Iedereen was razend tevreden en enthousiast, zeker ook over de wijze waarop Sylvia iedereen weet te boeien en enthousiasmeren!

Jeroen W.

18 maart 2023

We hebben de wandeling heel leuk en interessant gevonden! Len heeft enthousiast (een stukje van) haar kennis over Den Bosch met ons gedeeld.

Karin v.K.

19 maart 2023

Iedereen was erg enthousiast. Gids wist veel te vertellen. Was zeker een mooie wandeling.

Klaas K.

18 maart 2023

De wandeling was erg de moeite waard en Antoinette speelde goed in op de kennis in en het enthousiasme van het gezelschap.

Renée W.

18 maart 2023

Iedereen vond het een hele leuke avond. De gidsen hadden goed verhaal en lekker gegeten!

Lyanne L.

18 maart 2023

Wij hebben een erg leuke dag gehad. De rondleiding was zeer geslaagd, de gids heeft leuke dingen over de stad verteld. Ze weet de verhalen goed te brengen met een beetje humor.

Maria v.D.

17 maart 2023

Vanmiddag de stadswandeling in Haarlem gemaakt. Het was een mooie wandeling en Antoinette kon het duidelijk vertellen. Er was een fijne sfeer en leuke interactie. Daarvoor even deze e-mail om jullie te bedanken voor het snelle regelen.

Koos v.M.

17 maart 2023

Wij waren heel blij met de gids. Paste goed bij het gezelschap.

Klaas G.

16 maart 2023

Wij zijn zeer tevreden! Enthousiast, vriendelijk, onverwachte zaken aan de orde. Complimenten en dank.

Anja G.

16 maart 2023

De stadswandeling is helemaal naar wens verlopen. Leuk om op een andere manier de stad te leren kennen. Diana was hierin ook een hele fijne en leuke gids. Nogmaals bedankt.

Emmy N.

15 maart 2023

Antoinette heeft ons een hele leuke rondleiding gegeven, wij zijn heel tevreden en willen in de toekomst ook een keer met haar door Leiden gaan wandelen. Dus voor herhaling vatbaar.

Sander S.

14 maart 2023

We hebben genoten van onze gids. Ze heeft humor, kennis en een luisterend oor. We waren allen zeer tevreden. De rondleiding in het mooie Zwolle is omgevlogen en voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Karin K.

11 maart 2023

We hebben ontzettend genoten van de stadswandeling. Vriendelijke gids, boeiend verteld, leuke route.

Elvira C.

11 maart 2023

Heel tevreden en een superleuke middag/avond in Leiden. Dank voor de goede zorgen.

Reiny S.

11 maart 2023

Loredana, superleuke wandeling was het.... thxxxxx

Tobias H.

4 maart 2023

Wij hebben een hele leuke en leerzame rondleiding gehad. Jelmer deed het heel leuk en voelde de groep goed aan. Complimenten!

Sylvana S.

25 februari 2023

Was een super leuke, mooie, zonnige dag. De gids was perfect, enthousiast, uitgebreid, gezellig. We hebben echt genoten.

Martine H.

25 februari 2023

Hartelijk dank voor de inspirerende stadswandeling in Deventer. De gids was bevlogen en had een prachtig samenhangend verhaal.

Dick G.

25 februari 2023

Was een succes. Informatieve wandeling. Gezellige gids die veel wist te vertellen en het weer werkte goed mee. Kortom voor herhaling vatbaar.

Arien M.

24 februari 2023

Wij hebben heel gezellige dagen in Haarlem doorgebracht. Met name was iedereen heel blij met de manier waarop jij ons de interessante geschiedenis over Haarlem vertelde. Nogmaals dank, ook namens mijn vriendinnen, voor de zó gezellige stadswandeling met jou.

Henk A.

24 februari 2023

Het was heel leuk en onze gids stopte er veel energie in. Was top.

Daniel v.D.

23 februari 2023

Het was heel leuk! We hebben er van genoten, en we gaan hier zeker vaker gebruik van maken!

Adri B.

19 februari 2023

Het was erg leuk met onze gids! Grappig, onderhoudend en veel kennis van zaken. Dankjewel voor de goede organisatie.

Arthur v.N.

18 februari 2023

Het is een mooie dag geworden. De bevlogen, vriendelijke Verena heeft ons veel geleerd over tal van wetenswaardigheden van Schiedam.

Bart V.

18 februari 2023

Hartstikke bedankt voor de wandelingen van zaterdag! Ik heb mijn ronde al even langs de collega’s gedaan, zij hadden niets dan lof voor de wandeling. Gezellig, interessant en de verdeling tussen historisch en bierhistorie was ook positief bevallen. Ook de flexibiliteit met personen die later aansloten, was geen probleem voor jullie. Kortom, erg positief, nogmaals dank!

Hans P.

12 februari 2023

Wij hebben een hele leuke en leerzame wandeling gemaakt. Bart heeft passie voor zijn vak en de stad en weet het erg leuk te vertellen. We hebben ter afsluiting nog even gezellig een biertje met hem gedronken, top

Marit vd B.

11 februari 2023

Flexibele opstelling bij wijzigingen m.b.t. de wandeling, snelle respons op vragen vooraf. Leuke gids die veel wist te vertellen en onze vragen heel goed kon beantwoorden, fijne sfeer. Al met al zeker de moeite waard, aanrader!

Michael S.

11 februari 2023

Het was een groot succes. Iedereen was erg enthousiast en de gids Rob deed het erg leuk is zeer vriendelijk en goed geïnformeerd. Dus kortom, is voor herhaling vatbaar.

Ben v.V.

10 februari 2023

We hebben een erg leuke wandeling door Den Bosch gehad en waren heel blij met de rondleiding en de verhalen en info van Len: zij deed dat heel erg goed (informeel en informatief)!

Jaap S.

4 februari 2023

Was erg leuk. De gids deed het goed en plezierig! Dank!

Robine v.D.

28 januari 2023

Helemaal goed verlopen en heel tevreden over de gids - enthousiast en interessante, leuke feiten en anekdotes.

Emma H.

28 januari 2023

A great tour around Amersfoort hosted by Maarten. His knowledge and passion for his city was clear as was his absolute delight in sharing it with us. Thank you!

Anita M.

28 januari 2023

Het was een hele fijne wandeling, mooie uitleg en veel gezien.

Rosanna M.

26 januari 2023

Ik liep in het groepje met Astrid en was na 5 min al ‘verliefd’ op haar.. wat kan zij veel en vol enthousiasme vertellen zeg! WAUWWWW!!! Het was het leukste onderdeel van de driedaagse… Vanuit de groep heb ik ook alleen maar positieve geluiden gehoord, dus het was goed bevallen. Dank je wel voor alles!

Judith H.

26 januari 2023

We hebben het ontzettend naar ons zit gehad vorige week. André is een hele gezellige en enthousiaste gids met erg veel kennis, we hebben heel wat geleerd in 1.5 uur tijd :-)

Sandra F.

Een prachtige wandeling gehad met zeer deskundige gidsen. Alle deelnemers waren vol lof ( 44 personen). Zeker de moeite waard en weer eens wat anders als motorrijden. Groet team Zuid Goldwing Club Holland

Louis L.

22 januari 2023

Wij hebben een heel leuke dag gehad en beide gidsen waren top. Een 10!

Richard F.

22 januari 2023

We hebben een fantastische middag gehad met ontzettend bevlogen gidsen met heel veel humor.

Marius v.P.
21 januari 2023

Het was top. De gids heeft het echt geweldig gedaan. Ook de tafel stond klaar. Bedankt.

Erik

30 december 2022

De stadswandeling was erg interessant en zeer leuk verteld door Loredana. We konden door een ongeval niet op het tijdstip dat we in eerste instantie afgesproken hadden, Loredana kwam meteen met een voorstel voor een andere tijd waardoor we toch de stadswandeling konden doen! Topper!

Hans R.

10 december 2022

Beste Loredana, nogmaals veel dank voor de zeer boeiende en leuke hofjeswandeling gisteren. We hebben ervan genoten!

Inge v.d.Z.

10 december 2022

Het was een hele leuke gezellige avond mede dank zij jullie fantastische gids Franca. De wandeling was erg gezellig en de restaurants waren ook prima. We hebben lekker gegeten, en iedereen heeft ontzettend genoten. Mochten we nog een keer zoiets willen organiseren dan weten we jullie zeker weer te vinden. Top geregeld allemaal. Dank je wel.

Lesley O.

8 december 2022

We hebben er zeer van genoten. Prettige gids: fijne stem en houding, tempo en goede informatie. We raden het zeker aan bij anderen!

Sidney A.

7 december 2022

Top gids ! Zeer aardig en bekwaam. Iedereen heeft het zeer gewaardeerd. Dank daarvoor.

Johnny A.

30 november 2022

We hebben een geweldige dag gehad met droog en koud weer ideaal voor een stadswandeling met gids. De terugkoppelingen die ik kreeg waren erg positief zelfs van mensen die wonen in Zwolle, dus complimenten en erg bedankt.

Gerard v.T.

27 november 2022

We hadden een topgids. Vriendelijk, enthousiast en terzake kundig. Een aanrader. Bedankt voor het regelen.

Ineke A.

26 november 2022

We hebben een mooie dag gehad in Zutphen en zijn heel tevreden over onze gids. Ze heeft ons prima rondgeleid en interessant verteld over de historie van Zutphen en goede tips gegeven voor een mogelijk volgend bezoek aan Zutphen.

John K.

25 november 2022

De gids was verrassend. Andere stijl dan we bij stadswandelingen gewend zijn, zeer spontaan en gemakkelijk in omgang. Ze speelde goed in op de groep en had, aanvullend op het reguliere verhaal, ook aandacht voor net andere dingen dan gebruikelijk. Kort te gaan, de groep was zeer tevreden.

Ellen W.

23 november 2022

We hebben genoten van de wandeling met Astrid! Ze wist veel te vertellen en iedereen was enthousiast.

Fron S.

19 november 2022

We hebben t geweldig gehad. En Barabara was geweldig! Heerlijke humor en veel kennis. Waar voor ons geld hoor!

Arjan L.

19 november 2022

We hebben enorm genoten ondanks de temperatuur en dik tevreden!

Ton S.

18 november 2022

Prima dag gehad met bijzonder gedreven gidsen.

Carolien G.

16 november 2022

De stadswandeling is zeer naar wens verlopen en over de beide gidsen André en Frank waren wij allemaal zeer tevreden.

Lydia E.

12 november 2022

Meer dan tevreden! Zeer gezellige enthousiaste sympathieke gids, humor en kennis ruimschoots aanwezig. We zouden het zo weer boeken.

Marien L.

12 november 2022

We hebben het heel prettig en informatief gevonden. Hele aardige kundige gids. Hele gezelschap is uiterst tevreden.

Yoëlle A.

11 november 2022

Alles is goed verlopen en de groep heeft het enorm naar hun zin gehad!

Anita H.

6 november 2022

We hebben enorm genoten, goede en zeer vriendelijke gids. Echt complimenten en zeker een aanbeveling!

Mijke M.

5 november 2022

Wat is Sylvia een leuke gids zeg! Wij zijn super content met het verloop van de rondleiding.

Goof Z.

5 november 2022

Erg plezierige en enthousiaste gids, wist veel over de stad te vertellen. Mooie rondleiding dus.

Jolanda A.

4 november 2022

Wij hebben genoten van de hofjeswandeling. Geweldig leuke tocht om te doen met goede uitleg. Mooi om Haarlem te zien aan de binnenkant. De high tea was ook geweldig bij meneer Frans. Groeten, en misschien tot ziens in andere wandeling. Vriendinnengroep St Jansklooster

Gavin N.

3 november 2022

Wij hebben een fijne dag gehad in Haarlem. Alles verliep netjes volgens schema. Ook zijn wij erg tevreden over de enthousiaste gidsen met hun indrukwekkende verhalen!

Hella V.

3 november 2022

Het was een leuke en interessante wandeling, over beide gidsen zijn we zeer tevreden!

Malou J.

3 november 2022

Wij hebben een superleuke, informatieve wandeling gehad met Rob. Rob is een gids met heel veel kennis maar ook erg gezellig en goedlachs. Bedankt voor het regelen!

Caroline N.

30 oktober 2022

De wandeling is heel goed verlopen en we waren heel tevreden over de gids!

Anja vdW.

29 oktober 2022

Ik wilde je bedanken voor de goede keuze van de gids Jelmer. Hij paste precies bij onze groep. Met humor en wijsheid heeft hij ons een beetje van het mooie Den Bosch laten zien. We hebben allemaal genoten, zeker met het prachtige weer maakte het helemaal een perfect uitstapje.

Anouk S.

29 oktober 2022

Was een leuke rondleiding. Zwolle wat meer van 'dichtbij' leren kennen. En Diana had leuke plekjes waar we ook naar binnen mochten. Geslaagde middag!

Paul H.

29 oktober 2022

Het was weer een prachtige wandeling. En gids Joop had mooie verhalen te vertellen.

Marlene IJ.

27 oktober 2022

Wij hebben een fantastische dag gehad, met 2 super gidsen!! Tot de volgende keer.

Dominique

25 oktober 2022

Mijn collega's waren zeer lovend! De tour was precies lang genoeg en de de gids was zeer enthousiast wat aanstekelijk werkte. Al met al, een goede match. Ik wil je nogmaals danken voor het snelle regelen.

Miranda V.

22 oktober 2022

We vonden het allemaal super leuk!! Mariska deed het ook leuk. Leuke details gehoord.

Wendy v.V.

21 oktober 2022

Het was zeker naar wens gegaan. Hele leuke gids en wij waren mooi op tijd klaar. Bedankt voor de goede zorgen!

Wilfried B.

18 oktober 2022

Het was een prachtige dag, lucky ook met zo’n mooi weer. Jeroen is een topgids, We hebben genoten van zijn verhalen, de stad zit in zijn hart.

Joke H.

18 oktober 2022

Wij hebben enkele gezellige en geslaagde dagen in ’s-Hertogenbosch doorgebracht. Deel uitmakend hiervan was zeker ook onze gids Margot. Zij heeft ons op een plezierige en begeesterde manier door de stad rondgeleid. Wij hebben ons verwonderd over haar goede kennis van de Duitse taal en haar ook hiervoor gecomplimenteerd.

Reva A.

17 oktober 2022

De wandeling was super! Wij vonden onze gids ook heel leuk. Ze wist ons veel te vertellen en deed het ook op een hele leuke en interactieve manier.

Karin A.

16 oktober 2022

We hebben een prima dag gehad! Niet alleen het gezelschap, het mooie weer, maar de gids was ook een fijne aanvulling op ons dagje uit. De wandeling verliep perfect, met deze vriendelijke, invoelende gids. Alle lof voor haar.

Bieke B.

15 oktober 2022

Wij hebben een héél fijne dag gehad in Haarlem, zaterdag jongstleden. Het weer was prima, de wandeling was erg interessant en onze gids was uitstekend! Antoinette is een rustige, geduldige en niet opdringerige dame die het ook fijn vond als er interactie was met ons gezelschap. We hebben genoten. Ik zal Cicerones zeker onthouden voor een volgende keer.

Michel v.d.G.

15 oktober 2022

Was super leuk en interessant, verrassend dat je in je eigen stad op plekjes komt waar je het bestaan niet van wist. Monique was erg enthousiast en wist veel te vertellen. Ja absoluut tevreden.

Francine C.

14 oktober 2022

We hebben ongelooflijk genoten. Wat een ontzettend fijne, leuke, lieve en vooral goede gids had je voor ons uitgezocht. Astrid was ontzettend goed geïnformeerd en heeft onze dag gewoon helemaal compleet gemaakt. Ik hoop dat je de complimenten door kan geven aan Astrid. Onze herinnering aan deze dag is mede door haar echt goud! Dankjulliewel voor de fantastische hulp!

Lydia t.H.

14 oktober 2022

Hartelijk dank voor al je werk! Wij hebben een hele leuke dag gehad en alles was perfect geregeld. Allereerst zijn wij heel fijn ontvangen in de waag, er stond een keurige tafel klaar en we zijn vlot geholpen. We waren op tijd klaar voor de gids, en wat een leuke gids hadden wij en ze wist ook erg veel van de stad! Daarna stond er weer een keurige tafel klaar bij de kade. Ook daar was het eten prima en keurig geregeld. We hadden allemaal ruim genoeg! Hierna zijn wij naar huis Bonck gelopen wat een bezichtiging meer dan de moeite waard was. Nogmaals hartelijk dank voor de organisatie. Wij zijn zeer tevreden.

Pheneke K.

14 oktober 2022

Het was superleuk. Inge vertelde heel leuk en de groepsgrootte was prima. Dank!

Loy L.

14 oktober 2022

Mijn collega’s waren heel enthousiast. Ze hebben genoten en gelachen tijdens de wandeling. Alles bij elkaar het was een geslaagde dag. Haarlem is een fantastische stad.

Jan G.

14 oktober 2022

We hadden een verrassende wandeling met veel hofjes, die we nog niet kenden. Iedereen was positief, ook over de prettige en kundige begeleiding van Lisa en Hanneke.

Suzanne v.d. M.

13 oktober 2022

We hebben erg genoten van de stadswandeling en het eten. Sylvia heeft alles goed uitgelegd, waardoor we allemaal leuke feitjes weten over Den Haag. De restaurants waren ook erg goed uitgezocht. Vooral de eerste, Cafe de Florez, viel erg in de smaak. Overal ook super lekker gegeten.

Liesbeth K.

13 oktober 2022

Het is een geslaagde dag geweest met een mooie wandeling. Wij waren zeker tevreden over de gids! Ze heeft een aantal leuke en interessante plekken laten zien waaronder ook plekken waar je niet snel komt zonder gids, dus helemaal goed.

Ton H.

9 oktober 2022

We hebben een prachtige middag gehad met jullie gids. Ze heeft veel ervaring, mooie verhalen, diepgang en deed het bovenal erg goed met en voor ons. Tot de volgende keer!!

Jan v.d.H.

9 oktober 2022

De wandeling is goed verlopen, mede ook door het super weer natuurlijk. Onze gids Inge was prima, wist veel en heeft leuke dingen en weetjes laten zien en verteld. Kortom, dik tevreden.

Anton v.K.

9 oktober 2022

Wij hebben een fantastisch weekend gehad in Deventer met als afsluiting de wandeling door het Noordenberg kwartier. Tine deed het uitstekend, er werd aandachtig geluisterd. Iedereen was erg tevreden.

Manette v.M.

8 oktober 2022

We waren bij verrast over de kennis van Len. De bevlogenheid waarmee ze ons door de geschiedenis meenam, overviel ons. We hebben veel nieuwe kennis opgedaan. Wees maar zuinig op deze geweldige gids.

Gerrit vdM

8 oktober 2022

Het was zeer geslaagd. Rondleiding was prachtig, en gids Tine was fantastisch. Zeer gedreven, veel achtergrondkennis, en ze weet het ook leuk en duidelijk over te brengen. Complimenten, mede namens mijn kameraden.

Jan en Yolanda U.

8 oktober 2022

Wij vonden de stadswandeling geweldig. Zeker ook voor de kleintjes de zoektocht van de plaatjes. Zij vonden t prachtig. Bij deze Angelique, namens ons allen en zeker de jarige job. Hartelijk bedankt voor je uitleg en gezelligheid tijdens de wandeling.

Jet V.

8 oktober 2022

Hallo, wat een plezierige wandeling met gids Angelique, duidelijke en rustige, vrolijke verteller, veel kennis. Heel prettig!!

Gerrie K.

8 oktober 2022

De gids Jelmer was super. Vriendelijk een fijne uitleg en grappig. We hebben het leuk gehad. Bedankt.

Caroline M.

5 oktober 2022

Het was een geslaagde avond! Zeer tevreden over de gids. Bedankt voor het organiseren.

Fabienne vdP.

4 oktober 2022

Wij hebben het ontzettend leuk gehad en vonden het erg leerzaam!

Joost B.

3 oktober 2022

De rondwandeling onder leiding van onze gids viel zeer in de smaak!

Camilla T.

2 oktober 2022

Heel erg bedankt voor een top wandeling vandaag! We vonden het zeer interessant en de wandeling heeft onze ogen voor een nieuwe dimensie in Haarlem geopend! Fantastisch om zoveel over de geschiedenis van Haarlem te leren. Hopelijk tot een volgende keer!

Piet v.R.

2 oktober 2022

Wij hebben een top weekend gehad in Dordrecht. Zelfs het weer zat mee en de Stadswandeling was geweldig. Lisette heeft ons erg leuk rondgeleid we konden alles vragen overal was op een vriendelijke manier een antwoord op. Bedankt namens de hele familie.

Tineke R.

2 oktober 2022

Het was een super mooie dag. Lisette heeft ons een mooie stadswandeling gegeven. We hebben ervan genoten.

Filip K.

1 oktober 2022

We hebben echt genoten van de gidsen en zijn vol lof over de kennis en kunde van de gidsen. Wij komen volgend jaar hoogstwaarschijnlijk terug.

Bas Z.

1 oktober 2022

We zijn buitengewoon te spreken over de rondleiding! Zeer boeiend.

Kees K.

1 oktober 2022

Wij hebben een super mooie dag gehad. Allebei de gidsen waren top. Ze speelden heel goed in op wat de groep nodig had. Spitsvondig en humor boven op deskundigheid over de stad. Ik heb alleen maar lovende woorden over de gidsen vernomen. Bovendien waren zij zeer flexibel. Ik zou beiden dan ook zeker aanbevelen.

Yann M.

30 september 2022

Alles heel goed verlopen! Topgidsen en goede restaurants!

Ingrid K.

28 september 2022

Wij hebben gisteren een mooie dag gehad en het weer zat ook ontzettend mee. 2x kleine regenbuien, anders prachtig. De wandeling was ook naar wens en waren zeer tevreden over de gids. Dat was een goede match. Nogmaals erg dank..

Hans L.

25 september 2022

De stadswandeling is uitstekend verlopen met een duidelijke uitleg.. We zijn tevreden

Carla & John W.

25 september 2022

Leuke en gezellige gids. Zij praatte duidelijk en was goed te volgen. Ze wist veel over de geschiedenis van Haarlem.

Henny K.

24 september 2022

Wij zijn zeer tevreden over onze gids Franca. Zeer deskundig, gedetailleerd en… humor.

H. vdB.

24 septeber 2022

We (mijn moeder en ik) hebben genoten van de hofjeswandeling in Leiden! Heel fijne gids, Charlotte, heel interessant wat ze vertelde en liet zien en wat een bijzonder mooie stad. Ik ga zeker nog wandelingen in andere steden doen!

Ernani B.

23 september 2022

De rondleiding is zeer naar wens verlopen. Onze gids Jeroen is ons erg goed bevallen, hij wist alles mooi te vertellen en had een goed gevoel voor de groep. Zeker een aanrader, ook de rondleiding vanuit de boot is ons goed bevallen.

Ans B.

23 september 2022

Het was een mooie wandeling en Jos heeft ons een hoop verteld op een hele leuke manier. We zijn zeer tevreden ook over het contact met u. Als het ter sprake komt, zal ik uw organisatie zeker aanraden bij mensen.

Ineke M.

23 september 2022

Joop was een hele leuke gids dus we waren zeker heel tevreden!

Andrea S

22 september 2022

Vanuit onze groep alleen maar positieve berichten. We hadden super weer, mooie wandeling, leuke feitjes en een hele leuke gids! Top geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

Michael M.

20 september 2022

We hebben het heerlijk gehad, het weer zat op 3 spetters na mee met zelfs redelijk veel zon. Maarten, de gids, was top, hij had een leuke route en heeft verteld over de echte oude dingen en het ontstaan van Amsterdam. Wij hadden hem ook de vrije hand gegeven om het programma zelf te bepalen, daar heeft hij een mooi rondje van gemaakt door het gedeelte ten oosten van de dam, zonder echt langs de prostitutie te gaan. We hebben er veel van opgestoken en hij heeft het met veel passie aan ons overgebracht.

Fania K.

18 september 2022

Zowel de wandeling als de restaurants waren zeer naar wens! Antoinette sloot mooi aan bij de groep en had interessante dingen te vertellen. Enthousiast ook, dus ze heeft een goede sfeer neergezet ondanks de regen. En het eten was fantastisch, echt genieten. Ook was het fijn dat we als groep een beetje apart zaten, dat was voor het geluid prettig. Ik zal jullie zeker aanraden mocht iemand een stadswandeling willen ondernemen! Dus dank daarvoor!

DWEM K.

18 september 2022

We hebben een hartstikke leuke middag gehad. De gids was vriendelijk, had veel leuke dingen te vertellen en was keurig op tijd. We zijn heel tevreden.

Ingrid J.

17 september 2022

Wij hebben een fantastische dag gehad in Haarlem. Zelfs het weer was ons goedgezind. En veel dank voor de geweldige gidsen waarvan wij allemaal verrukt zijn. Wat een prachtige verhalen zijn ons verteld. En alles stipt op tijd. Heel veel dank voor zoveel kennis en kunde over de geschiedenis. Chapeau voor jouw mooie bedrijf Cicerones. Wij komen graag nog eens terug!

Leida O.

14 september 2022

Dank voor je berichtje.. ik had je sowieso ook nog even een bericht gestuurd om je te bedanken voor de enorme service om zo last-minute een gids voor ons te kunnen regelen. Dat is 1.
Punt 2, toen ik vanmorgen de collega’s sprak over de tour gisteravond, waren ze stuk voor stuk echt ontzettend enthousiast en ze vonden de gids geweldig, grappig en ze wist ontzettend veel! Dus kortom: zeer tevreden.

Marijke v.Z.

12 september 2022

Wij hebben een erg leuke wandeling gehad met Tine afgelopen maandag. Wij zijn erg tevreden over de gids, ze wist veel te vertellen over de stad en kon de vragen die wij hadden goed beantwoorden.

Albert & Sacha vdV.

11 september 2022

We hebben een hele fijne wandeling gehad! Onze gasten en wijzelf hebben genoten van de mooie verhalen die Martijn ons vertelde tijdens de wandeling. Onderweg hebben we nog lekker een ijsje genuttigd in de Lepelstraat waardoor de wandeling wat uitliep maar dat was helemaal geen probleem. Het was een hele ontspannen dag, dank jullie wel!

Karine O.

11 september 2022

De wandeling is prima verlopen! Een prima, deskundige, betrokken gids!

Eva v.E.

10 september 2022

Wij kijken zeker terug op een mooi weekend Haarlem. Ik heb veel positieve reacties ontvangen. Ze vonden de wandeling verrassend mooi. Nog bedankt.

Tjitske P.

10 september 2022

We hebben een hele leuke dag gehad. een goede bui gehad, maar verder heel leuk Den Bosch leren kennen. Ik heb over alle vier de gidsen enthousiaste verhalen gehoord. Dus helemaal tevreden.

Willeke H.

10 september 2022

Voor een VanWonen Project Park Nova gingen wij aan de wandel met een klein groepje belangstellenden om de omgeving van de locatie te ontdekken. Onze gids Barbara vertelde enthousiast over de historie van de Hanzestad en wist zelfs de geboren Deventernaar te verrassen met nieuwe informatie.

Gea K.

10 september 2022

Wij hebben afgelopen zaterdag 10 september een stadswandeling gehad in Amersfoort door Maarten. Het was een prachtige rondleiding door de stad Amersfoort. Onze gids Maarten deed het geweldig. We vonden het allemaal super.

Arend V.

10 september 2022

De stadswandeling was een groot succes! Zeer onderhoudend en interessant. En Ingrid is een enthousiaste gids, die veel weet te vertellen. We hebben er van genoten!

Hans v.H.

10 september 2022

De wandeling en de gids waren zeer geslaagd. De deelnemers waren allemaal positief over het geheel.

Willemien L.

10 september 2022

We hebben een heerlijk weekend gehad in Den Haag, en Sylvia heeft ons een fijne rondleiding gegeven en ons op een leuke manier een heleboel verteld. We hebben er erg van genoten.

Leo v.W.

8 september 2022

Kort en krachtig: we hebben gisteren een heel leuke tijd beleefd met Barbera!

Ina K.

7 september 2022

We hadden een heel leuke wandeling met Frank. Frank had een heel andere insteek dan de gidsen van de vorige keer dat ik meeliep. Dit keer was er veel aandacht voor bouwkunst. Net als de andere gidsen was Frank een geanimeerd verteller. Ik ben zeker van plan om dit onderdeel in ons programma te houden. Dank voor het organiseren!

Jacqueline T.

8 september 2022

Wij hebben een leuke stadswandeling gehad met een gids die heel veel wist over de geschiedenis van de stad en daar goed over kon vertellen. Bedankt hiervoor.

Clazien S.

7 september 2022

Het was een fantastische middag. Ingrid is geweldig en kan het interessant vertellen. We hebben genoten en het was gezellig!!!!

Marlies v.L.

6 september 2022

Het was hartstikke leuk. Mooi weer, leuke deskundige gids en leuke restaurants. Iedereen vond het een superdag.

Berna V.

6 september 2022

We hebben het erg naar onze zin gehad. Anet bracht als architect leuke weetjes naar voren.

Jean-Paul A.

4 september 2022

De rondleiding was erg geslaagd en Ad heeft het geweldig gedaan. Hij heeft zijn rondleiding aangepast aan de tijd die wij beschikbaar hadden. Zijn verhaal wordt met humor gebracht en als kers op de taart konden we het "patriciërshuis" ook van binnen bezichtigen. het was een zeer geslaagde stadswandeling. Ik kan Cicerones en Ad in het bijzonder zeer aanbevelen. Bedankt voor de goede service.

Marijke V.

4 september 2022

Wij hebben een prachtige stadswandeling gemaakt met een fantastische gids met leuke verhalen en anekdotes, precies goed! Heel er bedankt, namens alle deelnemers.

Hijmen vM

4 september 2022

Het was een leuke, informatieve kennismaking met Kampen.

Gea v.H.

3 september 2022

Wij hebben alleen maar complimenten ontvangen over de stadswandelingen. Ook ben ik erg tevreden over ons contact. Namens de gehele lustrumcie: dank

Ingeborg H.

3 september 2022

Het was erg leuk en je hoort van alles over Leiden wat niet bij ons bekend was. Jeroen was een prima verteller en ook de vragen die gesteld werden beantwoorde hij goed en vriendelijk. Kortom het was geslaagd. We gaan zeker nog een keer een wandeling met gids maken.

Chris B.

3 september 2022

Nou en of we een mooie dag in Leiden gehad hebben. Jeroen was de meest ideale gids die we ons maar konden wensen. Een ontzettend aardige, sociale gids die bijzonder goed geïnformeerd was. Het was dan ook een topuitje! 10/10

Anneke G.

3 september 2022

Astrid was een geweldige gids, enthousiast, leuke, interessante verhalen! We waren allemaal zeer tevreden.

Joëlle H.

3 september 2022

Het was superleuk, we hebben heel veel geleerd en ze deed het heel amusant! Veel dank!

Bert B.

2 september 2022

We hebben een mooie avond gehad in het mooie Den Bosch. Zeer tevreden over de organisatie.

Heleen V.

2 september 2022

Het was een zeer leuke gezellige gids, heel enthousiast!

Nadine dR.

1 september 2022

We hebben een zeer leuke en interessante rondleiding gehad. De gids nam echt de tijd voor ons en vertelde ons leuke wetenswaardigheden. We komen graag nog een keer terug.

Welmoed F.

30, 31 augustus 2022

Was beide dagen top, dankjulliewel!!

Anouk R.

27 augustus 2022

We hebben een ontzettend leuke wandeling gehad! En het was een ontzettend leuke gids!

Marijke G.

25 augustus 2022

Wij hebben een hele fijne dag gehad gisteren in Amersfoort. De gids was geweldig, we hebben veel opgestoken. De restaurants waren ook goed en gezellig. Het voorgerecht echt verrassend. Het hoofdgerecht was goed verzorgd en meer dan genoeg.


Cicerones winnaar travelers' choice award

Van TripAdvisor ontvingen we de Travellers' Choice Award!
Travellers’ Choice erkent bedrijven die consistent geweldige service bieden. Ongeveer 10% van alle op Tripadvisor vermelde bedrijven ontvangt een Travellers' Choice Award.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief!