Recensies Cicerones - Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Recensies Cicerones

Op deze pagina leest u de recensies over Cicerones van deelnemers van onze wandelingen. Wilt u zelf een recensie over Cicerones schrijven? Deze kunt u mailen naar info@cicerones.nl.

Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan. Altijd met een bevlogen gids.


17 februari 2024

Michel D.

Een leuke wandeling in Delft, gidsing van Frank hebben wij als prettig en informatief ervaren. Tijdstip van een "vroege" stadswandeling is goed hierdoor is het rustig in de stad wat de wandeling en het bekijken van de gebouwen ten goede komt. We zullen jullie in de toekomst zeker benaderen voor begeleiding van andere "oude" stadscentra.

17 februari 2024

Annette O.

Super leuke wandeling gehad en de gids , Joop, kon goed vertellen. Leuke middag gehad, dank voor het organiseren.

16 februari 2024

Simo G.

Geweldige hofjeswandeling gehad met historicus Frank in Den Haag. Bijzondere geschiedenis, mooie architectuur. Perfect onderdeel van een dagje uit in Den Haag!


13 februari 2024

Cedric R.

Het was een hartstikke leuke rondleiding, kundige gids, duidelijk en sympathiek. Heb ook het gevoel dat we veel hebben gezien (ik kende Zwolle al wel wat en alle hotspots kwamen langs, maar ook wat onbekende plekken). Zal het anderen zeker aanraden.

Ankie V.

12 februari 2024

Wij hebben genoten van de wandellingen en zeker tevreden over de gidsen.

Thea v.L.

7 februari 2024

We zijn zeer tevreden. De gids wist de studenten goed te boeien en leuk om ze op deze manier wat van politiek Den Haag te laten zien.

Chantal S.

4 februari 2024

Het was erg leuk meer te leren over de stad waar wij toch alweer een paar jaar wonen! Het was een ontzettend bevlogen verhaal waar iedereen geboeid naar heeft geluisterd, top gids!! Veel dank!

Roxanne G.

4 februari 2024

Vandaag hebben wij mogen genieten van een Carnavalswandeling in Den Bosch! Dit was een super leuke ervaring, met een enorm enthousiaste en ervaren gids! Ondanks dat we beiden al lang in de stad wonen, is het een heel leuke manier om zo toerist in eigen stad te zijn. Zeker een aanrader!

Ed d.W.

3 februari 2024

Wandeling was helemaal goed. Altijd weer mooi om te zien dat een groep eigenwijze ondernemers op een gegeven moment toch stil is te krijgen, omdat ze er achter komen dat ze toch echt niet alles weten van hun geboorteplaats. Iedereen was na afloop ook enthousiast over de wandeling en de mooi en goed gebrachte info over de stad

Antoinette v.B.

3 februari 2024

Hele leuke stadswandeling door Delft gehad met gids Sylvia! De tijd vloog voorbij! Sylvia weet erg veel over de historie van de stad en weet dit op een enthousiaste manier over te brengen! Absoluut een aanrader

Jane K.

2 februari 2024

Stadsgids Bart van Cicerones heeft een hele leuke stadswandeling verzorgd. Zo veel kennis over de stad en alle verborgen bijzondere plaatsen en verhalen! Genoten!

Jeanet d.V.

1 februari 2024

We hebben het geweldig gehad met Astrid! Deelnemers hebben enorm genoten van haar hartelijkheid en verhalen tijdens onze roadtrip, heel erg bedankt hiervoor.

Mark G.

28 januari 2024

Het was een prachtige dag en we hebben erg genoten van de tour met Loredana. Alles is naar wens verlopen.

Johanna P.

27 januari 2024

Super leuke wandeling en top gids. Wist veel ook historisch maar ook over carnaval. Wij hebben genoten!

Mirjam B.

27 januari 2024

We vonden het een erg leuke wandeling en zeer prettige gids. Interessante informatie op een prettige manier gebracht.

Bouke C.

27 januari 2024

We hebben genoten van de stadswandeling met een uitstekende gids Sylvia. Het diner in Sevenhills was heerlijk. Ik kijk terug op een hele geslaagde bijeenkomst en kreeg veel complimenten van mijn gasten. Bedankt voor de organisatie en flexibiliteit voor mijn specifieke wensen.

Judith D.

27 januari 2024

Wij zijn een weekend in Amsterdam geweest. De wandeling op zaterdag met Rob was top ! Hij hield rekening met de kinderen en wist hun 2 uren lang te animeren met allerlei leuke weetjes op hun maat. Een topgids en een leuke mens. Op vrijdag hadden we ook een gids via ‘GetYourGide’ en dat was veel minder.

Jet J.

25 januari 2024

Wij hebben een hele enthousiaste en leerzame rondleiding mogen ontvangen van Gerard!! Was TOP!!!

Hannie H.

19 januari 2024

Het was de moeite waard en Ingrid was super goed als gids

Annemiek vdE

18 januari 2024

Het was erg leuk! De gidsen wisten veel te vertellen en hadden ook wat info over gemalen en dijken. Leuk gedaan! We zijn tevreden hoor!

Marthe B.

15 januari 2024

We hebben het heel leuk gehad in Hoorn en de wandeling was een groot succes! Mijn man vond het een leuke verrassing. Inge was een geweldige gids, ze wist veel te vertellen en was erg enthousiast. We hebben een hele leuke dag gehad!

Sanne t.M.

13 januari 2024

Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad in Utrecht. De wandeling met Maarten was echt een succes. Zowel qua organisatie verliep het heel erg goed, maar vooral natuurlijk de inhoud van de wandeling. Maarten is een heel prettig persoon en kundige gids. Hij heeft ons veel kunnen leren over Utrecht en we kijken echt met veel plezier terug aan deze stadswandeling!

Bas v.H.

12 januari 2024

We zijn zeer tevreden over Frank. Op een ontspannen en inhoudelijke wijze een prima stadswandeling gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Shelan E.

10 januari 2024

De groep was erg enthousiast over de wandeling. Al met al dus weer erg geslaagd. En niet te koud gehad.

Martijn v.W.

9 januari 2024

Erg leuke gids, iedereen vond het erg leuk en informatief.

Kobe v.I.

7 januari 2024

Alles is prima verlopen gisteren - veel dank. Monique was helemaal top!

Evelien

6 januari 2024

We hebben een leuke wandeling gehad zaterdag. Het was koud, maar gelukkig droog na de vele dagen met regen. Franca kon boeiend en veel vertellen. Ook de vragen die wij hadden wist ze te beantwoorden. Ze vertelde ook enthousiast! Kortom, wij hebben een hele leuke dag gehad.

Ap v.D.

6 januari 2024

Het was een leuke wandeling met precies de goede hoeveelheid informatie van Astrid. Mijn vriendengroep vond het leuk om te doen.

Annegien K.

4 januari 2024

We hebben een heerlijke droge en interessante middag in Leiden gehad. Onze gids heeft veel verteld en was een super enthousiaste gids door Leiden.

Jennifer Z.

15 december 2023

Het was echt heel leuk! Carla was super enthousiast en vertelde leuke dingen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Henk v.d. Water

13 december 2023

De gids was top!! Erg genoten van haar kennis en spontaniteit.

Andrea M.

19 november 2023

Gisteren hebben we een stadwandeling gehad van Angelique. Ze heeft het fantastisch gedaan met veel kennis over de historie van Delft. Bedankt voor het bezorgen van een leuke middag en de goede service.

Bianca B.

17 november 2023

Het was een groot succes om onder begeleiding toch weer meer informatie over Deventer te verkrijgen. Complimenten voor Tine.

Yvonne T.

14 november 2023

Just a quick note to say we really enjoyed our walking tour yesterday with Robert. We walked a good deal but saw so many interesting locations and lots of small points of interest that we would never have seen without a knowledgeable guide. I've lived here in Amsterdam for many years and I'm always surprised that there is still so much to see and discover. Please give our compliments and thanks to Robert who was a wonderful and enthusiastic guide.

Alex G.

12 november 2023

De wandeling was ontzettend interessant, complimenten voor de enthousiaste en vriendelijke gids!

Sonja v.W.

11 november 2023

We zijn zeer tevreden over de stadswandeling en het bezoek aan de nieuwe kerk met onze gids Angelique. Ze weet ontzettend veel te vertellen en we hadden een leuke klik met haar.

Wiep S.

11 november 2023

Hartelijk dank voor de aangeboden wandelingen! Iedereen was erg enthousiast, we zijn dus erg tevreden. Graag tot een volgende keer!

Imca B.

11 november 2023

De gids was top! Heel erg bedankt.

Lizet v.L.

1 november 2023

Dank je wel voor het korte termijn regelen. Het was een erg leuke rondleiding en vonden alle 5 dat Antoinette het super leuk deed!

Liesbeth v.E.

29 oktober 2023

Wij hebben gisteren een wandeling gedaan onder leiding van Gert-Jan. Het was een verrassing voor mijn vader die deze week 80 jaar wordt. We hebben genoten. Namens mijn vader hartelijk dank.

Mark v.d.P.

25 oktober 2023

Wij waren super tevreden. Ondanks de regen was het een leuke informatieve en gezellige middag. Topgids!

Bastiaan B.

24 oktober 2023

De stadswandeling was perfect. De toelichting en wandeling zelf (leuke route!) was geweldig. Zowel de Nederlandse als de Engelse gasten vonden het erg leuk om zo Amsterdam (beter) te leren kennen. Beide gidsen erg vriendelijk en goed bespraakt. Dank daarvoor.

Ingrid R.

21 oktober 2023

Wat een fantastische rondleiding hebben wij gehad van gids Lieke langs de highlights van Nijmegen. Met heel veel enthousiasme, kennis en passie heeft zij haar stad aan onze vriendinnengroep laten zien, een toppertje!

Tini S.

19 oktober 2023

Hartelijk dank voor de mooie stadswandelingen. De gidsen waren top en hebben heel veel verteld over het Denneweggebied. Veel goede reacties al gehad. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Linda v.d.H.

14 oktober 2023

Was heel geslaagd. Bedankt!!

Anne-Marie M.

12 oktober 2023

De wandeling was zeer zeker naar wens. Onze gids Lieke deed het zeer goed. Ze was heel informatief en enthousiast en zo creëerde ze een hele leuke sfeer.

Willemijn H.

10 oktober 2023

De rondleiding was een groot succes! We komen allemaal uit de buurt en hebben veel voor ons onbekende plekken gezien: echt leuk!!

Ronald S.

10 oktober 2023

Vandaag stadswandeling Delft gehad. Gidsen waren perfect, wisten heel veel te vertellen en ook op een boeiende manier. Complimenten!!!

Laura v.d.W.

8 oktober 2023

We hebben een heel leuk verblijf gehad in Hotel des Indes met als klap op de vuurpijl een rondleiding door Den Haag. André was geweldig.

Chris B.

7 oktober 2023

We hebben genoten van de rondleiding o.l.v. Monique. Een verhalenverteller die ons enthousiast Haarlem heeft getoond.

Rita M.

7 oktober 2023

Onze gids - Jelmer - was een heel aangename verteller, en we hebben veel bijgeleerd. Iedereen was heel tevreden!

Mark F.

7 oktober 2023

Barbera heeft er een mooie, inspirerende wandeling van gemaakt. Een bevlogen gids!

Mirjam v.K.

7 oktober 2023

De wandeling was leuk en informatief. En Maarten vonden wij een goede en gezellige gids!

Pieter-Joep H.

5 oktober 2023

De stadswandeling was uitstekend geslaagd. Informatief, plezierig en goed ingespeeld op ons gezelschap! Loredana is niet voor niets de initiator van Cicerones.

Machtelt d.V.

30 september 2023

We hebben een leuke wandeling met super leuke gids gehad! Heerlijk weer (zon) en ‘s Hertogenbosch is echt erg leuk. Thanks voor het regelen,

André v.d.W.

24 september 2023

Mariska is een leuke gids, weet veel te vertellen en heeft ons dingen laten zien en weten die wij nog niet kenden. Ook op vragen van ons uit kon ze goed en duidelijk antwoord geven. Ze praat makkelijk, duidelijk en vlot erg prettig.

Joyce L.

23 setember 2023

Tijmen, onze gids, was heel enthousiast en heeft ons, met de nodige humor, veel kunnen vertellen (en laten zien uiteraard) over de historie van Haarlem en haar bekende inwoners. Kortom, het was een geslaagde dag!

Arjan W.

23 september 2023

Super gids

Jaap v.B.

23 september 2023

Het was weer een geslaagde middag. Complimenten voor de gids. André was heel enthousiast, vol met kennis en humor en zeer authentiek. Ik geloof dat iedereen het erg naar de zin heeft gehad.

Koen K.

21 september 2023

De feedback van de deelnemers was enorm positief! Bedankt voor de fijne samenwerking,

Ruben v.D.

21 september 2023

Het is geheel naar wens verlopen. Het was een boeiende wandeling en er werd leuk en interactief verteld. Veel wandelaars hebben wel wat opgestoken. Beide groepen hebben het erg naar de zin gehad en ik heb veel positieve reacties ontvangen. Een volgende keer zullen we zeker aan Cicerones denken.

Mark C.

13 september 2023

Het is helemaal naar wens verlopen en was een groot succes. Mijn collega’s waren onder de indruk van de kennis van de gids. Voor herhaling vatbaar!

Martin T.

10 september 2023

Niets dan lof voor onze gids. Duidelijk zeer goed geïnformeerd over de stad en haar historie, goed inspelend op de groep van 4 personen en lekker ongedwongen. Het was een ontzettende leuke en interessante stadswandeling! Nogmaals dank voor de uitstekende service.

Charlotte P.

10 september 2023

Alles naar wens. Het was een prachtige dag en Maarten een geweldige gids. Op schaal 1-10 een 10.

Els V.

8 september 2023

We zijn zeer tevreden en hebben genoten van het mooie weer en het prachtige Den Haag. Het was een super goeie gids.

Daniëlle J.

8 september 2023

Men was er zeer over te spreken om op deze manier de dag te starten. Leuke gids met boeiend verhaal, absoluut de moeite waard. Dus hartelijk dank voor het organiseren van deze stadswandeling en nogmaals de complimenten aan de gids.

Liesbeth H.

7 september 2023

We hebben een heel leuke wandeling gehad! Ik vond Len een bijzonder leuke gids en ze had echt haar best gedaan om de wandeling aan te passen aan de (bouwkundig georiënteerde) groep, waarvoor we haar ook al hebben bedankt.

Yvonne W.

1 september 2023

Heel erg dank voor de goede rondleiding. Maarten is echt een topper! We hebben allevier enorm genoten van zijn kennis en enthousiasme. Het was perfect!! Veel groeten en heel graag tot een volgende keer!

Joyce v. D.

25 augustus 2023

Wat een perfect match was de gids Frank in combinatie met ons gezelschap, uitstekend gedaan! De gasten waren vol lof over zijn kennis en kunde maar ook over zijn persoon en voorkomen (hij droeg een vogelaar-polo). Daarnaast had hij ook nog eens humor, was hij welbespraakt maar niet té, en last but not least uitermate vriendelijk en bescheiden. Kortom, allemaal superlatieven. Als ik in de omgeving nog eens een gids zoek, weet ik waar ik moet zijn.

Yvette H.

12 augustus 2023

Het was een super leuke wandeling. We zijn erg tevreden over Astrid, onze gids. Wat een leuke vrouw. Enthousiast vertellen, maar wel op een relaxte manier.

Eva K.

9 augustus 2023

We hebben een héél erg leuke wandeling gehad, iedereen was zeer enthousiast na afloop.

Jaap v.B.

29 juli 2023

Het was weer een hele mooie rondleiding. Indrukwekkend met name vanwege de beladen historie. Maarten is een hele enthousiaste en bevlogen gids. Wat hij vertelde en liet zien heeft indruk gemaakt op de groep. Al met al een zeer geslaagde middag.

Maarten K.

29 juli 2023

Het was een zeer geslaagde avond! Bedankt voor de goede service!

Paul H.

29 juli 2023

Het was weer een fantastische wandeling met Hagenees Joop. Heerlijke verhalen weer gehoord.

Paul IJ.

24 juli 2023

Ons groepje van afgelopen maandag 24 juli 2023 wil jullie van harte bedanken voor de mooie stadswandeling met Guus. Onze dank gaat helemaal uit naar Guus, die een fantastische gids was. Iedereen in ons groepje was enthousiast over zijn uitleg, en dat in vlekkeloos Duits. Nijmegen heeft op mijn Duitse vriend, dankzij Guus, een diepe indruk gemaakt. Guus, je was fantastisch, dank je wel.

Hein t.R.

23 juli 2023

De gids kende haar geschiedenis en had mooie verhalen. We hebben het een en ander geleerd over Zwolle en van de stadswandeling genoten.

Bianca D.

22 juli 2023

Mag ik je bedanken voor de door jullie georganiseerde culinaire wandeling in Rotterdam! Wij hebben het ontzettend getroffen met het weer, we hebben genoten van de enthousiasme van de gidsen en………..we hebben ontzettend genoten van de heeeeerlijke gerechten!!! Kwaliteit en de gastvrijheid van de gekozen restaurants was TOP!!! We komen graag volgend jaar weer bij je terug om deze ervaring in een andere stad te gaan beleven.

Rien v.d.H.

22 juli 2023

Ook deze stadswandeling is naar wens verlopen. De complimenten aan de stadsgids Lisette.

Ivonne v.H.

16 juli 2023

We hebben een fantastische dag gehad in Haarlem. De gids Rob is een leuke man en wist interessante en leuke anekdotes te vertellen. Kortom super!

Linda D.

15 juli 2023

Nogmaals hartelijk dank voor de superboeiende stadswandeling in Muiden afgelopen zaterdag.

Jeroen G.

15 juli 2023

De wandeling gisteren in Leiden was erg leuk. Jeroen wist leuk en enthousiast te vertellen! Hij had ook aanvullende platen bij zich om her en der wat extra info te geven. Dank voor het goeie regelen!

Maaike v.D.

15 juli 2023

Alles was zeker naar wens en we waren zeer tevreden over de gids! Hartelijk bedankt voor de interessante wandeling.

Rudy

12 juli 2023

Onze gids Rob was een hele leuke man met humor en allemaal leuke verhalen en weetjes. Hij kwam op tijd, prima voor elkaar.

Dorith G.

12 juli 2023

De wandeling is naar wens verlopen, het regende maar de gids ging daar goed mee om. Wij waren ook erg tevreden over de gids. Zij heeft heel boeiend en beeldend de verhalen verteld. Kortom een geslaagde middag.

Kees v.H.

9 juli 2023

De deelnemers aan de wandeling waren zeer te spreken over Monique, onze stadsgids. Zij heeft ons met enthousiasme enkele bijzondere plaatsen laten zien in Haarlem en haar uitleg was voor iedereen helder en duidelijk. Voor een eventueel volgende bezoek aan Haarlem zullen we zeker ons weer willen laten begeleiden door Monique.

Hans en Marjolijn P.

9 juli 2023

Wij hebben gisteren een wandeling door Delft gemaakt onder leiding van gids André. Ik wilde graag zeggen dat het heel leuk en interessant was. André was erg enthousiast, vertelde veel en wist op alle vragen antwoord. We hebben genoten!

René v.L.

8 juli 2023

Goedemorgen, wij hebben een heel leuke wandeling gehad. Met een prettige goed geïnformeerde gids. Het was top.

Frank K.

8 juli 2023

Het was heel leuk en ontspannen. Joop heeft ons ontzettend goed rondgeleid met veel humor en ook historische kennis. Kortom: helemaal top!

Paul en Ariaen

8 juli 2023

De wandeling was heerlijk en Monique is een warme, vrolijke gids die veel leuke details weet te vertellen. Doe de hartelijke groeten aan Monique van ons.

Martijn d.V.

7 juli 2023

De stad Kampen heeft veel moois om te bekijken! De gids was super!

Sita J.

6 juli 2023

De wandeling is naar wens verlopen, het kan ook niet anders als je Peter als gids hebt. Hij heeft ons een prachtige geschiedenis rondleiding gegeven met veel passie/enthousiasme en geduld. Hij nam alle tijd om het goed te vertellen. Top!

Steven D.

5 juli 2023

Wij waren zeer tevreden met onze gids Astrid. Zij heeft een heel leuke informatieve rondleiding gegeven. Ik ben zeker meer te weten gekomen over de street art in Rotterdam.

Marie- Lousie

2 juli 2023

Even laten weten dat wij gisteren een geweldige stadswandeling gehad hebben onder leiding van Martijn.

Edith K.

2 juli 2023

Het was geweldig! Onze gids Andre heeft ons op een fijne en bevlogen manier heel veel kunnen vertellen over Delft. Wij kijken daar heel leuk op terug!

Rosé v.Z.

24 juni 2023

Wij willen u laten weten, dat Iris een hele fijne gids is. Zij wist veel en heel leuk te vertellen over mooie plekjes in de stad. Wij hebben ervan genoten.

Natasja K.

16 juni 2023

Allemaal enthousiaste reacties. Onwijs bedankt voor de zeer geslaagde wandeling.

Liza v.E.

11 juni 2023

Ondanks het hele warme weer hebben we een super dag gehad en Joop deed het geweldig. Leuk om Delft zo een beetje beter te leren kennen.

Marja Z.

10 juni 2023

Was erg leuk, nou ja uitstekend!

Ard L.

10 juni 2023

Prima gids. Ineke is een topper. Dank voor het geregel.

Mimi H.

10 juni 2023

We hebben genoten van de wandeling. Sifra deed het vol passie en wist leuke feiten.

Martien v.Z.

10 juni 2023

Samen met de stadsgids Rob een leuke, mooie en gezellige wandeling gehad door een fantastisch en ontspannen stad Haarlem. Rob nogmaals HARTSTIKKE bedankt en Houdoe.

Agnes B.

9 juni 2023

Wij (buurvrouwenclubje) hebben een ontzettend leuke middag in Amsterdam gehad. Loredana heeft veel kennis die ze op een leuke manier weet over te brengen door je mee te nemen in het verhaal door de tijd heen. Zij stelt vragen waardoor je interactief mee gaat denken en niet alleen maar passief luistert. En dmv afbeeldingen hoe t vroeger was gaat t ook wat meer leven. Wij hebben zeker genoten!

Serafina K.

8 juni 2023

Mijn collega’s waren super enthousiast over de rondleiding en gids. Bedankt voor de leuke tour en ik zal jullie zeker aanraden bij anderen.

Alice Y.

8 juni 2023

De wandeling is prima verlopen en de gids was uitstekend. De groep vond het een leuke en ook leerzame ervaring. Dank voor het verzorgen van dit onderdeel van ons teamuitje. Mede dankzij jullie organisatie hebben we een erg fijne dag gehad.

Jacco B.

8 juni 2023

Was een mooie wandeling en onderhoudende gids!!

Mark v.O.

7 juni 2023

Iedereen die ik gesproken heb was positief over de gidsen en in combinatie met het mooie weer maakte de dag helemaal top.

Marieke V.

6 juni 2023

De wandelingen waren stuk voor stuk super. Mensen die in Rotterdam zijn opgegroeid, werden gewezen op nieuwe dingen en mooie verhalen en voor de anderen was het een mooie kennismaking met verschillende plekken rondom de werkplek. Het enthousiasme bij terugkomst was groot en ik vermoed dat ik ergens ooit nog wel weer ene keer bij je terugkom, want het smaakt zeker naar meer.

Cora d.G.

5 juni 2023

HET WAS SUPER!!!!

Marlene v.IJ.

3 juni 2023

Joop was een topper! De heren hebben een fantastische en interessante rondleiding gehad. Tot de volgende keer.

Harm H.

3 juni 2023

"De stadswandeling in Amersfoort van zaterdag jl. was geweldig. De gids Maarten had heel veel interessante wetenswaardigheden. Leuke manier van vertellen en heel veel kennis van zaken. Echt top en voor herhaling vatbaar."

Manou B.

3 juni 2023

De wandeling was zeker naar wens en Monique was een heel goede gids. We hebben mooie plekken gezien, ook weer nieuwe dingen voor degene die in Haarlem woonde. En veel vragen mogen/kunnen stellen, waar Monique eigenlijk altijd het antwoord op wist. En toch bleef het ook ontspannen, nergens een overload (aan informatie of grote afstanden lopen). Dus: we waren zeer tevreden.

Stella v.V.

3 juni 2023

De dag was perfect en de rondwandeling paste perfect in het programma. Leuke gids die interessante dingen wist te vertellen. Ze paste haar verhaal en het tempo goed aan aan de groep. Kortom, we zijn zeer tevreden.

Cees N.

3 juni 2023

We zijn een hoop te weten gekomen tijdens de stadswandeling met de gids van Cicerones. Onze gids vertelde van alles over de gebouwen geschiedenis in anderhalf uur. Ik denk dat ze nog wel uren kon doorgaan.

Ine K.

2 juni 2023

We hebben een ontzettend leuke dag gehad. We hadden het geluk dat het mooi weer was en de gids heeft ons veel mooie plaatsen in de stad laten zien en wist hier op een inspirerende leuke manier over te vertellen. Kortom een geslaagd uitje!

Berna B.

1 juni 2023

We hebben een fantastische ochtend gehad en we zijn heel tevreden over Bart de gids. Nogmaals dank voor de organisatie en wellicht tot in de toekomst!

Erwin S.

1 juni 2023

De wandeling naar wens verlopen en wij zijn zeer tevreden over de gids. Ik heb alleen maar positieve berichten gekregen van de deelnemers. Complimenten dus!

Jonna v.A.

30 mei 2023

Wij, als groep waren zeer tevreden. Allemaal, zonder uitzondering, hebben genoten van de stadswandeling. Len, vertelde op een enthousiaste manier over de geschiedenis van Den Bosch. Duidelijke taal, iedereen kon het goed verstaan, niet te lang en met humor. Zij wist de aandacht van de groep goed vast te houden. Ook op de vragen , die werden gesteld, ging zij uitgebreid op in. De platen die zij liet zien van het vroegere Den Bosch maakte het verhaal ook helemaal compleet. Dus….een dikke tien. Laat het haar maar weten!! Ik weet in ieder geval naar wie ik moet verwijzen, als ik een stadswandeling aanbeveel aan mensen.

Carin T.

27 mei 2023

Jaaa super geslaagd echt erg leuk en heel wat anders dan de vorige keren en dat was de bedoeling.

Esther B.

27 mei 2023

Kreeg van iedereen complimenten over de wandeling en over de Jopenkerk. Dus mijn complimenten naar jullie toe. We hebben genoten, was natuurlijk ook prachtig weer. Voor mij was dit de tweede wandeling in 1,5 jaar. Heb al eens eerder de hofjeswandeling in Amsterdam gedaan. Dus wist al dat het goed georganiseerd was. Tot de volgende keer zeg ik dan hierbij. We komen zeker nog eens bij jullie aankloppen.

Mark V.

27 mei 2023

Wij hebben een hele leuke wandeling gehad, Andre was een prima gids, wist overal van en was heel erg aardig.

Hellen P.

26 mei 2023

Wij hebben een heerlijke dag gehad en de rondleiding is door ons allemaal als zeer plezierig ervaren. De gids gaf nuttige, historische en actuele informatie over de route die we gewandeld hebben. Dank jullie wel!

Rachelle G.

25 mei 2023

De wandeling in Haarlem met Loredana en Antoinette afgelopen donderdag was een groot succes. Nogmaals veel dank!

Cor G.

22 mei 2023

Prachtige stadswandeling gemaakt in Enkhuizen met gids Gea! Erg goed op de hoogte van de"ins and outs" van Enkhuizen en een mooi onderhoudend verhaal met alle ruimte voor onze vragen daarbij! Aanbevolen!

Simone L.

20 mei 2023

Wij waren heel blij met onze gids. Ze had heel enthousiaste verhalen, was duidelijk ervaren en trots op haar stad. We hebben ervan genoten!

Ingrid v.B.

17 mei 2023

ik heb alleen maar goede reacties ontvangen, de gids was (is) heel aardig en had veel kennis.

Julia N.

16 mei 2023

We hebben een hele leuke middag gehad met Rob! Hij is een enthousiaste verteller en we zijn weer een stuk wijzer geworden van de Amsterdamse geschiedenis.

Anja K.

16 mei 2023

Wij hebben een hele leuk rondleiding gehad van een enthousiaste gids. Ze nam ons mee naar plekken waar je doorgaans niet zelf naar toe gaat en vertelde hier heel boeiend over. Wij hebben het allemaal als zeer positief ervaren.

Liesbeth K.

13 mei 2023

We hebben erg genoten van onze dag in Den Bosch. Supermooi weer er bij … kon niet beter. We waren zeker tevreden over de gidsen. Hebben heel goed meegedacht en brachten het leuk.

Paul W.

12 mei 2023

Rob was geweldig. Leuke kerel en kon ook nog eens prachtig vertellen.

Kathy v.D.

11 mei 2023

Het is een supermooie dag geweest vorige week in Haarlem. We hebben enorm geluk gehad met het weer. Maar ook met de gids Thessa. Wat heeft zij een passie voor de geschiedenis van de stad Haarlem. Heerlijk mens met veel humor. Bedankt voor jullie geduld en meedenken met het organiseren hiervan.

Paula H.

8 mei 2023

Peter heeft het heel goed en gezellig gedaan. Een goede indruk van de belangrijkste plekken vd stad gekregen.

Marco L.

7 mei 2023

Het was een geslaagde dag en de gids gaf goede duidelijke uitleg. We waren super tevreden over de gids.

Stefaan C.

6 mei 2023

Alles is gisteren perfect verlopen. Twee boeiende gidsen en mooi weer, meer konden we niet wensen. We hadden een mooi interessant bezoek. Tot een volgende keer.

Evelyn G.

6 mei 2023

Wij hebben een hele mooie middag gehad met jullie gids André…. We zeiden al wat een uitleg… en informatie… Echt super leuk ….

Eefke S.

6 mei 2023

We hebben net een geweldig leuke wandeling gehad.

Rob E.

6 mei 2023

Wij hebben een hele leuke wandeling gehad. Alles goed verlopen en naar volle tevredenheid!

Bernadette v.W.

4 mei 2023

Zeer tevreden over de gids. Enthousiast, veel kennis en communicatief uitstekend.

Michel P.

29 april 2023

De stadswandeling over de Tweede Wereldoorlog in Leiden, door Ruurd Kok, was enorm interessant. Veel zaken die ik niet wist en dingen die mij niet eerder waren opgevallen. Aanrader!

Ruud v.A.

29 april 2023

Fijne rondwandeling in Dordrecht gekregen van Lisette. Leuk, gedetaileerd van deze geweldig vriendelijke gids! Top!

Reinout V.

29 april 2023

We hebben het echt prima naar ons zin gehad. We kwamen soms ook andere gidsen tegen en later zeiden de kinderen: Fijn dat we deze hadden!!! Alles was zeer naar wens. Veel dank.

Cor O.

29 april 2023

Hele lieve gids, geduldig en leuke route gelopen. Iedereen was tevreden.

Floor v.d.F.

20 april 2023

Het was een prima rondleiding onder de bezielde leiding van André.Hij maakte een uitstekende indruk door leuke verhalen, inhoudelijke kennis. We vonden het vooral goed omdat we naar plekken zijn geweest waar je als normale toerist nooit zal komen. Kortom, een 10 voor de rondleiding.

Helen S.

19 april 2023

Super tevreden over Andre, hele goede gids.

Sjef IJ.

19 april 2023

Wij hebben zeer genoten van de rondleiding van Rob . Hij is een goed geïnformeerde, plezierige en humorvolle gids waarmee we graag nog eens op stap gaan. Veel dank. Cicerones heeft ons een mooie dag bezorgd!

Paula O. & Christina K.

18 april 2023

Het Moba team heeft een fantastische avond gehad in Amersfoort, genoten van de geschiedenis van Amersfoort met daarbij de vele unieke plekken en verhalen. De gids was uitstekend. Mochten wij in de toekomst wederom een dergelijk event gaan organiseren, dan weten wij jullie te vinden!

Miranda v.H.

16 april 2023

We hebben een leuke wandeling gehad. De gids was erg enthousiast en vertelde leuke verhalen. Een topper.

Aïsha N.

16 april 2023

Wij hebben genoten van de wandeling met Antoinette. Het was geweldig! Ze kon heel mooi vertellen en betrok de hele groep er bij. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Dankjulliewel!

Annemieke C.

15 april 2023

We waren heel tevreden! Lieke had veel leuke informatie en mooie verhalen. Ze reageerde gezellig op ons geneuzel, wist ons goed te boeien en wij vonden haar sympathiek. Erg leuk uitje dat wij zeker zullen aanraden!

Carinä S.

16 april 2023

De wandeling was heel erg leuk en wij hebben ondanks de kou een hele leuke dag in de Vesting gehad mede door de ontzettend vriendelijke dames die heel veel te vertellen hadden.

Michel G.

15 april 2023

We hebben genoten van de stadswandeling met de gids. Leuk uitleg en erg interactief. Zeker een aanrader

Hans H.

15 april 2023

We hebben van een leerzame stadswandeling en leerzame rondleiding in de voormalige koepelgevangenis genoten verteld/begeleid door twee zeer enthousiaste gidsen.

Angela d.H.

15 april 2023

Alles is zeer naar wens verlopen. Carla heeft enthousiast en bevlogen verteld over 'haar' stad. Dus zondermeer positief.

Gert Z.

15 april 2023

Wij hebben het goed naar het zin gehad!. Lisette was een prima en gezellige gids en we hebben een hoop geleerd over Dordrecht.

Jolanda M.

15 april 2023

Ons programma is goed verlopen. Martijn wist veel te vertellen, zorgde ervoor dat we op tijd in het volgende restaurant waren en het eten was heerlijk. Wij kijken terug op een geslaagde avond. Bedankt voor jullie organisatie.

Ellen v.d.E.

14 april 2023

Wij hebben van een hele mooie wandeling genoten met een hele fijne kundige gids! We zeggen het voort!!

Ellen B.

10 april 2023

Perfecte gids!!! Informatieve wandeling, heel leuk!

Bart J.

2 april 2023

De rondwandeling is heel goed bevallen. Gea was niet alleen enthousiast, vriendelijk en gezellig, maar ze had er zichtbaar zelf ook plezier in. Zeer geslaagd dus! Bedankt voor alle informatie en de communicatie vooraf. Ik zou het absoluut een ander aanraden.

Annemiek G.

2 april

Wij hebben enorm genoten!!

Frans S.

2 april 2023

Heden ochtend 2 april 2023, een zeer interessante stadswandeling meegemaakt. Weten nu veel meer van Alkmaar en de geschiedenis. Zelfs nog even in het Stedelijk Museum geweest onder leiding van onze gids.

Franca F.

2 april 2023

Bedankt het was een mooie en interessante wandeling. Goed en duidelijk uitgelegd door de gids.

Willemieke S.

1 april 2023

We hebben het heel leuk gehad en vonden de gids heel gezellig, geduldig en ze wist leuk te vertellen. We zouden jullie aanraden bij anderen.

Mieke A.

1 april 2023

De gasten zijn super lovend over de gidsen, de organisatie en logistiek. Ze hebben het geweldig naar de zin gehad, mede dankzij jullie!

Anne L.

29 maart 2023

Hartelijk dank voor de leerrijke en interessante stadswandelingen waarvan we gisteren hebben genoten. Alle gasten waren enthousiast en tevreden over de gidsen.

Arthur H.

26 maart 2023

We hebben een heel leuk weekend gehad in Rotterdam, en de gids Astrid was een hele leuke dame! Vlot, flexibel voor onze wensen, en ze wist leuke dingen te vertellen op een leuke manier. Tijd vliegt voorbij met zo'n leuke gids en dan is 2 uur eigenlijk te kort. Dus superbedankt!!

Maurice K.

25 maart 2023

De wandeling bracht ons op mooie plekjes in Haarlem. Onze gids Rob was geweldig , aardige man en een fantastische verteller! Dank voor het regelen en ik kom nog wel een keer terug.

Leon K.

25 maart 2023

Het was een geslaagde dag. De rondleiding van Franca heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. De heren waren allemaal enthousiast over de uitleg over de geschiedenis van deze gezellige stad. Complimenten…Nogmaals dank voor het prettige contact. Alles was goed geregeld.

Maud K.

25 maart 2023

Super leuk! Gea deed het fantastisch. To be continued!!

Ton H.

25 maart 2023

We hebben een fijne middag gehad o.b.v. jullie gids Maarten en zijn zo op plekken geweest waar we nooit zouden zijn gekomen met allemaal markante feitjes. Voor herhaling vatbaar met dan weer een andere wandeling. Heel erg bedankt voor jullie goede service.

Jolande v.H.

25 maart 2023

Het was erg leuk en interessant. Weer veel nieuwe kennis opgedaan. Prettige gids.

Marlene v.IJ.

23 maart 2023

We hebben een fantastische rondleiding gehad met André in Leiden. Kijken uit naar de volgende tour.

Margreet V.

25 maart 2023

We waren zeer tevreden over de wandeling en gids Inge. Inge vertelde van alles op een plezierige manier. Dank voor alles.

Erik v.S.

22 maart 2023

Mooie stukken Amsterdam gezien, net buiten de “gebaande paden” en met veel interessante plekken en weetjes waar je normaal volledig aan voorbij gaat. Iedereen was razend tevreden en enthousiast, zeker ook over de wijze waarop Sylvia iedereen weet te boeien en enthousiasmeren!

Jeroen W.

18 maart 2023

We hebben de wandeling heel leuk en interessant gevonden! Len heeft enthousiast (een stukje van) haar kennis over Den Bosch met ons gedeeld.

Karin v.K.

19 maart 2023

Iedereen was erg enthousiast. Gids wist veel te vertellen. Was zeker een mooie wandeling.

Klaas K.

18 maart 2023

De wandeling was erg de moeite waard en Antoinette speelde goed in op de kennis in en het enthousiasme van het gezelschap.

Renée W.

18 maart 2023

Iedereen vond het een hele leuke avond. De gidsen hadden goed verhaal en lekker gegeten!

Lyanne L.

18 maart 2023

Wij hebben een erg leuke dag gehad. De rondleiding was zeer geslaagd, de gids heeft leuke dingen over de stad verteld. Ze weet de verhalen goed te brengen met een beetje humor.

Maria v.D.

17 maart 2023

Vanmiddag de stadswandeling in Haarlem gemaakt. Het was een mooie wandeling en Antoinette kon het duidelijk vertellen. Er was een fijne sfeer en leuke interactie. Daarvoor even deze e-mail om jullie te bedanken voor het snelle regelen.

Koos v.M.

17 maart 2023

Wij waren heel blij met de gids. Paste goed bij het gezelschap.

Klaas G.

16 maart 2023

Wij zijn zeer tevreden! Enthousiast, vriendelijk, onverwachte zaken aan de orde. Complimenten en dank.

Anja G.

16 maart 2023

De stadswandeling is helemaal naar wens verlopen. Leuk om op een andere manier de stad te leren kennen. Diana was hierin ook een hele fijne en leuke gids. Nogmaals bedankt.

Emmy N.

15 maart 2023

Antoinette heeft ons een hele leuke rondleiding gegeven, wij zijn heel tevreden en willen in de toekomst ook een keer met haar door Leiden gaan wandelen. Dus voor herhaling vatbaar.

Sander S.

14 maart 2023

We hebben genoten van onze gids. Ze heeft humor, kennis en een luisterend oor. We waren allen zeer tevreden. De rondleiding in het mooie Zwolle is omgevlogen en voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Karin K.

11 maart 2023

We hebben ontzettend genoten van de stadswandeling. Vriendelijke gids, boeiend verteld, leuke route.

Elvira C.

11 maart 2023

Heel tevreden en een superleuke middag/avond in Leiden. Dank voor de goede zorgen.

Reiny S.

11 maart 2023

Loredana, superleuke wandeling was het.... thxxxxx

Tobias H.

4 maart 2023

Wij hebben een hele leuke en leerzame rondleiding gehad. Jelmer deed het heel leuk en voelde de groep goed aan. Complimenten!

Sylvana S.

25 februari 2023

Was een super leuke, mooie, zonnige dag. De gids was perfect, enthousiast, uitgebreid, gezellig. We hebben echt genoten.

Martine H.

25 februari 2023

Hartelijk dank voor de inspirerende stadswandeling in Deventer. De gids was bevlogen en had een prachtig samenhangend verhaal.

Dick G.

25 februari 2023

Was een succes. Informatieve wandeling. Gezellige gids die veel wist te vertellen en het weer werkte goed mee. Kortom voor herhaling vatbaar.

Arien M.

24 februari 2023

Wij hebben heel gezellige dagen in Haarlem doorgebracht. Met name was iedereen heel blij met de manier waarop jij ons de interessante geschiedenis over Haarlem vertelde. Nogmaals dank, ook namens mijn vriendinnen, voor de zó gezellige stadswandeling met jou.

Henk A.

24 februari 2023

Het was heel leuk en onze gids stopte er veel energie in. Was top.

Daniel v.D.

23 februari 2023

Het was heel leuk! We hebben er van genoten, en we gaan hier zeker vaker gebruik van maken!

Adri B.

19 februari 2023

Het was erg leuk met onze gids! Grappig, onderhoudend en veel kennis van zaken. Dankjewel voor de goede organisatie.

Arthur v.N.

18 februari 2023

Het is een mooie dag geworden. De bevlogen, vriendelijke Verena heeft ons veel geleerd over tal van wetenswaardigheden van Schiedam.

Bart V.

18 februari 2023

Hartstikke bedankt voor de wandelingen van zaterdag! Ik heb mijn ronde al even langs de collega’s gedaan, zij hadden niets dan lof voor de wandeling. Gezellig, interessant en de verdeling tussen historisch en bierhistorie was ook positief bevallen. Ook de flexibiliteit met personen die later aansloten, was geen probleem voor jullie. Kortom, erg positief, nogmaals dank!

Hans P.

12 februari 2023

Wij hebben een hele leuke en leerzame wandeling gemaakt. Bart heeft passie voor zijn vak en de stad en weet het erg leuk te vertellen. We hebben ter afsluiting nog even gezellig een biertje met hem gedronken, top

Marit vd B.

11 februari 2023

Flexibele opstelling bij wijzigingen m.b.t. de wandeling, snelle respons op vragen vooraf. Leuke gids die veel wist te vertellen en onze vragen heel goed kon beantwoorden, fijne sfeer. Al met al zeker de moeite waard, aanrader!

Michael S.

11 februari 2023

Het was een groot succes. Iedereen was erg enthousiast en de gids Rob deed het erg leuk is zeer vriendelijk en goed geïnformeerd. Dus kortom, is voor herhaling vatbaar.

Ben v.V.

10 februari 2023

We hebben een erg leuke wandeling door Den Bosch gehad en waren heel blij met de rondleiding en de verhalen en info van Len: zij deed dat heel erg goed (informeel en informatief)!

Jaap S.

4 februari 2023

Was erg leuk. De gids deed het goed en plezierig! Dank!

Robine v.D.

28 januari 2023

Helemaal goed verlopen en heel tevreden over de gids - enthousiast en interessante, leuke feiten en anekdotes.

Emma H.

28 januari 2023

A great tour around Amersfoort hosted by Maarten. His knowledge and passion for his city was clear as was his absolute delight in sharing it with us. Thank you!

Anita M.

28 januari 2023

Het was een hele fijne wandeling, mooie uitleg en veel gezien.

Rosanna M.

26 januari 2023

Ik liep in het groepje met Astrid en was na 5 min al ‘verliefd’ op haar.. wat kan zij veel en vol enthousiasme vertellen zeg! WAUWWWW!!! Het was het leukste onderdeel van de driedaagse… Vanuit de groep heb ik ook alleen maar positieve geluiden gehoord, dus het was goed bevallen. Dank je wel voor alles!

Judith H.

26 januari 2023

We hebben het ontzettend naar ons zit gehad vorige week. André is een hele gezellige en enthousiaste gids met erg veel kennis, we hebben heel wat geleerd in 1.5 uur tijd :-)

Sandra F.

Een prachtige wandeling gehad met zeer deskundige gidsen. Alle deelnemers waren vol lof ( 44 personen). Zeker de moeite waard en weer eens wat anders als motorrijden. Groet team Zuid Goldwing Club Holland

Louis L.

22 januari 2023

Wij hebben een heel leuke dag gehad en beide gidsen waren top. Een 10!

Richard F.

22 januari 2023

We hebben een fantastische middag gehad met ontzettend bevlogen gidsen met heel veel humor.

Marius v.P.
21 januari 2023

Het was top. De gids heeft het echt geweldig gedaan. Ook de tafel stond klaar. Bedankt.

Erik

30 december 2022

De stadswandeling was erg interessant en zeer leuk verteld door Loredana. We konden door een ongeval niet op het tijdstip dat we in eerste instantie afgesproken hadden, Loredana kwam meteen met een voorstel voor een andere tijd waardoor we toch de stadswandeling konden doen! Topper!

Hans R.

10 december 2022

Beste Loredana, nogmaals veel dank voor de zeer boeiende en leuke hofjeswandeling gisteren. We hebben ervan genoten!

Inge v.d.Z.

10 december 2022

Het was een hele leuke gezellige avond mede dank zij jullie fantastische gids Franca. De wandeling was erg gezellig en de restaurants waren ook prima. We hebben lekker gegeten, en iedereen heeft ontzettend genoten. Mochten we nog een keer zoiets willen organiseren dan weten we jullie zeker weer te vinden. Top geregeld allemaal. Dank je wel.

Lesley O.

8 december 2022

We hebben er zeer van genoten. Prettige gids: fijne stem en houding, tempo en goede informatie. We raden het zeker aan bij anderen!

Sidney A.

7 december 2022

Top gids ! Zeer aardig en bekwaam. Iedereen heeft het zeer gewaardeerd. Dank daarvoor.

Johnny A.

30 november 2022

We hebben een geweldige dag gehad met droog en koud weer ideaal voor een stadswandeling met gids. De terugkoppelingen die ik kreeg waren erg positief zelfs van mensen die wonen in Zwolle, dus complimenten en erg bedankt.

Gerard v.T.

27 november 2022

We hadden een topgids. Vriendelijk, enthousiast en terzake kundig. Een aanrader. Bedankt voor het regelen.

Ineke A.

26 november 2022

We hebben een mooie dag gehad in Zutphen en zijn heel tevreden over onze gids. Ze heeft ons prima rondgeleid en interessant verteld over de historie van Zutphen en goede tips gegeven voor een mogelijk volgend bezoek aan Zutphen.

John K.

25 november 2022

De gids was verrassend. Andere stijl dan we bij stadswandelingen gewend zijn, zeer spontaan en gemakkelijk in omgang. Ze speelde goed in op de groep en had, aanvullend op het reguliere verhaal, ook aandacht voor net andere dingen dan gebruikelijk. Kort te gaan, de groep was zeer tevreden.

Ellen W.

23 november 2022

We hebben genoten van de wandeling met Astrid! Ze wist veel te vertellen en iedereen was enthousiast.

Fron S.

19 november 2022

We hebben t geweldig gehad. En Barabara was geweldig! Heerlijke humor en veel kennis. Waar voor ons geld hoor!

Arjan L.

19 november 2022

We hebben enorm genoten ondanks de temperatuur en dik tevreden!

Ton S.

18 november 2022

Prima dag gehad met bijzonder gedreven gidsen.

Carolien G.

16 november 2022

De stadswandeling is zeer naar wens verlopen en over de beide gidsen André en Frank waren wij allemaal zeer tevreden.

Lydia E.

12 november 2022

Meer dan tevreden! Zeer gezellige enthousiaste sympathieke gids, humor en kennis ruimschoots aanwezig. We zouden het zo weer boeken.

Marien L.

12 november 2022

We hebben het heel prettig en informatief gevonden. Hele aardige kundige gids. Hele gezelschap is uiterst tevreden.

Yoëlle A.

11 november 2022

Alles is goed verlopen en de groep heeft het enorm naar hun zin gehad!

Anita H.

6 november 2022

We hebben enorm genoten, goede en zeer vriendelijke gids. Echt complimenten en zeker een aanbeveling!

Mijke M.

5 november 2022

Wat is Sylvia een leuke gids zeg! Wij zijn super content met het verloop van de rondleiding.

Goof Z.

5 november 2022

Erg plezierige en enthousiaste gids, wist veel over de stad te vertellen. Mooie rondleiding dus.

Jolanda A.

4 november 2022

Wij hebben genoten van de hofjeswandeling. Geweldig leuke tocht om te doen met goede uitleg. Mooi om Haarlem te zien aan de binnenkant. De high tea was ook geweldig bij meneer Frans. Groeten, en misschien tot ziens in andere wandeling. Vriendinnengroep St Jansklooster

Gavin N.

3 november 2022

Wij hebben een fijne dag gehad in Haarlem. Alles verliep netjes volgens schema. Ook zijn wij erg tevreden over de enthousiaste gidsen met hun indrukwekkende verhalen!

Hella V.

3 november 2022

Het was een leuke en interessante wandeling, over beide gidsen zijn we zeer tevreden!

Malou J.

3 november 2022

Wij hebben een superleuke, informatieve wandeling gehad met Rob. Rob is een gids met heel veel kennis maar ook erg gezellig en goedlachs. Bedankt voor het regelen!

Caroline N.

30 oktober 2022

De wandeling is heel goed verlopen en we waren heel tevreden over de gids!

Anja vdW.

29 oktober 2022

Ik wilde je bedanken voor de goede keuze van de gids Jelmer. Hij paste precies bij onze groep. Met humor en wijsheid heeft hij ons een beetje van het mooie Den Bosch laten zien. We hebben allemaal genoten, zeker met het prachtige weer maakte het helemaal een perfect uitstapje.

Anouk S.

29 oktober 2022

Was een leuke rondleiding. Zwolle wat meer van 'dichtbij' leren kennen. En Diana had leuke plekjes waar we ook naar binnen mochten. Geslaagde middag!

Paul H.

29 oktober 2022

Het was weer een prachtige wandeling. En gids Joop had mooie verhalen te vertellen.

Marlene IJ.

27 oktober 2022

Wij hebben een fantastische dag gehad, met 2 super gidsen!! Tot de volgende keer.

Dominique

25 oktober 2022

Mijn collega's waren zeer lovend! De tour was precies lang genoeg en de de gids was zeer enthousiast wat aanstekelijk werkte. Al met al, een goede match. Ik wil je nogmaals danken voor het snelle regelen.

Miranda V.

22 oktober 2022

We vonden het allemaal super leuk!! Mariska deed het ook leuk. Leuke details gehoord.

Wendy v.V.

21 oktober 2022

Het was zeker naar wens gegaan. Hele leuke gids en wij waren mooi op tijd klaar. Bedankt voor de goede zorgen!

Wilfried B.

18 oktober 2022

Het was een prachtige dag, lucky ook met zo’n mooi weer. Jeroen is een topgids, We hebben genoten van zijn verhalen, de stad zit in zijn hart.

Joke H.

18 oktober 2022

Wij hebben enkele gezellige en geslaagde dagen in ’s-Hertogenbosch doorgebracht. Deel uitmakend hiervan was zeker ook onze gids Margot. Zij heeft ons op een plezierige en begeesterde manier door de stad rondgeleid. Wij hebben ons verwonderd over haar goede kennis van de Duitse taal en haar ook hiervoor gecomplimenteerd.

Reva A.

17 oktober 2022

De wandeling was super! Wij vonden onze gids ook heel leuk. Ze wist ons veel te vertellen en deed het ook op een hele leuke en interactieve manier.

Karin A.

16 oktober 2022

We hebben een prima dag gehad! Niet alleen het gezelschap, het mooie weer, maar de gids was ook een fijne aanvulling op ons dagje uit. De wandeling verliep perfect, met deze vriendelijke, invoelende gids. Alle lof voor haar.

Bieke B.

15 oktober 2022

Wij hebben een héél fijne dag gehad in Haarlem, zaterdag jongstleden. Het weer was prima, de wandeling was erg interessant en onze gids was uitstekend! Antoinette is een rustige, geduldige en niet opdringerige dame die het ook fijn vond als er interactie was met ons gezelschap. We hebben genoten. Ik zal Cicerones zeker onthouden voor een volgende keer.

Michel v.d.G.

15 oktober 2022

Was super leuk en interessant, verrassend dat je in je eigen stad op plekjes komt waar je het bestaan niet van wist. Monique was erg enthousiast en wist veel te vertellen. Ja absoluut tevreden.

Francine C.

14 oktober 2022

We hebben ongelooflijk genoten. Wat een ontzettend fijne, leuke, lieve en vooral goede gids had je voor ons uitgezocht. Astrid was ontzettend goed geïnformeerd en heeft onze dag gewoon helemaal compleet gemaakt. Ik hoop dat je de complimenten door kan geven aan Astrid. Onze herinnering aan deze dag is mede door haar echt goud! Dankjulliewel voor de fantastische hulp!

Lydia t.H.

14 oktober 2022

Hartelijk dank voor al je werk! Wij hebben een hele leuke dag gehad en alles was perfect geregeld. Allereerst zijn wij heel fijn ontvangen in de waag, er stond een keurige tafel klaar en we zijn vlot geholpen. We waren op tijd klaar voor de gids, en wat een leuke gids hadden wij en ze wist ook erg veel van de stad! Daarna stond er weer een keurige tafel klaar bij de kade. Ook daar was het eten prima en keurig geregeld. We hadden allemaal ruim genoeg! Hierna zijn wij naar huis Bonck gelopen wat een bezichtiging meer dan de moeite waard was. Nogmaals hartelijk dank voor de organisatie. Wij zijn zeer tevreden.

Pheneke K.

14 oktober 2022

Het was superleuk. Inge vertelde heel leuk en de groepsgrootte was prima. Dank!

Loy L.

14 oktober 2022

Mijn collega’s waren heel enthousiast. Ze hebben genoten en gelachen tijdens de wandeling. Alles bij elkaar het was een geslaagde dag. Haarlem is een fantastische stad.

Jan G.

14 oktober 2022

We hadden een verrassende wandeling met veel hofjes, die we nog niet kenden. Iedereen was positief, ook over de prettige en kundige begeleiding van Lisa en Hanneke.

Suzanne v.d. M.

13 oktober 2022

We hebben erg genoten van de stadswandeling en het eten. Sylvia heeft alles goed uitgelegd, waardoor we allemaal leuke feitjes weten over Den Haag. De restaurants waren ook erg goed uitgezocht. Vooral de eerste, Cafe de Florez, viel erg in de smaak. Overal ook super lekker gegeten.

Liesbeth K.

13 oktober 2022

Het is een geslaagde dag geweest met een mooie wandeling. Wij waren zeker tevreden over de gids! Ze heeft een aantal leuke en interessante plekken laten zien waaronder ook plekken waar je niet snel komt zonder gids, dus helemaal goed.

Ton H.

9 oktober 2022

We hebben een prachtige middag gehad met jullie gids. Ze heeft veel ervaring, mooie verhalen, diepgang en deed het bovenal erg goed met en voor ons. Tot de volgende keer!!

Jan v.d.H.

9 oktober 2022

De wandeling is goed verlopen, mede ook door het super weer natuurlijk. Onze gids Inge was prima, wist veel en heeft leuke dingen en weetjes laten zien en verteld. Kortom, dik tevreden.

Anton v.K.

9 oktober 2022

Wij hebben een fantastisch weekend gehad in Deventer met als afsluiting de wandeling door het Noordenberg kwartier. Tine deed het uitstekend, er werd aandachtig geluisterd. Iedereen was erg tevreden.

Manette v.M.

8 oktober 2022

We waren bij verrast over de kennis van Len. De bevlogenheid waarmee ze ons door de geschiedenis meenam, overviel ons. We hebben veel nieuwe kennis opgedaan. Wees maar zuinig op deze geweldige gids.

Gerrit vdM

8 oktober 2022

Het was zeer geslaagd. Rondleiding was prachtig, en gids Tine was fantastisch. Zeer gedreven, veel achtergrondkennis, en ze weet het ook leuk en duidelijk over te brengen. Complimenten, mede namens mijn kameraden.

Jan en Yolanda U.

8 oktober 2022

Wij vonden de stadswandeling geweldig. Zeker ook voor de kleintjes de zoektocht van de plaatjes. Zij vonden t prachtig. Bij deze Angelique, namens ons allen en zeker de jarige job. Hartelijk bedankt voor je uitleg en gezelligheid tijdens de wandeling.

Jet V.

8 oktober 2022

Hallo, wat een plezierige wandeling met gids Angelique, duidelijke en rustige, vrolijke verteller, veel kennis. Heel prettig!!

Gerrie K.

8 oktober 2022

De gids Jelmer was super. Vriendelijk een fijne uitleg en grappig. We hebben het leuk gehad. Bedankt.

Caroline M.

5 oktober 2022

Het was een geslaagde avond! Zeer tevreden over de gids. Bedankt voor het organiseren.

Fabienne vdP.

4 oktober 2022

Wij hebben het ontzettend leuk gehad en vonden het erg leerzaam!

Joost B.

3 oktober 2022

De rondwandeling onder leiding van onze gids viel zeer in de smaak!

Camilla T.

2 oktober 2022

Heel erg bedankt voor een top wandeling vandaag! We vonden het zeer interessant en de wandeling heeft onze ogen voor een nieuwe dimensie in Haarlem ge

Cicerones winnaar travelers' choice award

Van TripAdvisor ontvingen we de Travellers' Choice Award!
Travellers’ Choice erkent bedrijven die consistent geweldige service bieden. Ongeveer 10% van alle op Tripadvisor vermelde bedrijven ontvangt een Travellers' Choice Award.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief!