Cicerones - Stadswandelingen Stadswandeling

Home | Utrecht | Stadswandeling


Stadswandeling Utrecht

Ontdek Utrecht met een gids

Het historische centrum van Utrecht laat zich uitstekend te voet verkennen. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele bijzondere verhalen die achter de gevels schuil gaan. Al struinend door het centrum komt de stad tot leven en zult u voortaan met andere ogen naar de gebouwen en monumenten kijken. Na afloop van deze stadswandeling met gids kent Utrecht geen geheimen meer voor u.


Stadswandeling Utrecht met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met gids in Utrecht boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Utrecht.


Instapwandeling Utrecht

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we een stadswandeling in Utrecht waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze stadswandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe stadswandelingen in Utrecht middels onze nieuwsbrief.


De stadswandeling door Utrecht was een groot succes. Alle deelnemers waren vol lof over het programma en de uitleg van gids Martine.

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de stadswandeling met gids in Utrecht?


Hoe lang duurt de stadswandeling met gids in Utrecht?

  • De stadswandeling in Utrecht duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen met gids in Utrecht kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40