Stadswandeling Utrecht

Stadswandeling Utrecht met gids

Home | Utrecht | stadswandelingen Utrecht | Stadswandeling Utrecht


Utrecht
Stad van werven, kerken en stadskastelen

Wist u dat Utrecht in 1808 een half jaar lang de hoofdstad van Nederland is geweest? Dat in 1674 een grote storm – volgens sommigen zelfs een tornado – de stad in puin legde? Of dat de eerste en enige Nederlandse paus uit Utrecht kwam? De geschiedenis van de stad Utrecht zit boordevol met dit soort wonderbaarlijke gebeurtenissen. De stad zelf zit op haar beurt weer vol met bijzondere gebouwen, kerken en straatjes die getuige zijn geweest van deze geschiedenis. Van de Romeinen tot aan nu – er is genoeg gebeurd, genoeg gebouwd en genoeg te gewaarworden.

Utrecht zit vol met nog veel meer bijzondere en imposante gebouwen. Ze hebben allemaal hun eigen geschiedenis. Laat ze hun verhaal aan u vertellen tijdens een stadswandeling door historisch Utrecht.


Stadswandeling met privégids
- dag en tijd naar keuze
- Nederlands- of anderstalig
- € 12,50 per persoon
- minimaal 6 personen
- maximaal 9 personen per gids
- voor grotere groepen worden meerdere gidsen ingezet


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

"De stadswandeling door Utrecht was een groot succes. Alle deelnemers waren vol lof over het programma en de uitleg van gids Martine. Dit heb ik haar na afloop meegedeeld. Het schitterende weer van afgelopen zaterdag heeft ook goed meegeholpen. Ikzelf ben zeer tevreden over de organisatie van Cicerones en het prettige contact dat ik met je heb gehad, zowel per mail als aan de telefoon. Veel dank daarvoor."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Utrecht kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40