Home | Rotterdam

Stadswandeling Rotterdam met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Rotterdam ontdekt u deze intrigerende wereldstad. Rotterdam is voor velen een moderne stad aan de Maas, maar de stad heeft ook een zichtbare geschiedenis. Bekijk de Maasstad met andere ogen tijdens onze stadswandeling door Rotterdam en leer Rotterdam écht kennen.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Rotterdam en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Rotterdam met kennis en passie

U kent Rotterdam wellicht als moderne stad met hoge torens. Daarom laten we u tijdens deze wandeling ook graag de andere kant van Rotterdam zien. Gaat u mee? Onze gids vertelt u de verhalen van de veelzijdige geschiedenis van Rotterdam. Zo mist u niets en bekijkt u Rotterdam van een hele andere kant.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Rotterdam. Reserveer direct uw gids in Rotterdam.


Stadswandeling Rotterdam met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Rotterdam.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere wandelingen door Rotterdam

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Rotterdam ook stadswandelingen met een speciaal thema, zoals onze verrassende street art wandeling door Rotterdam. Bekijk hieronder al onze stadswandelingen in Rotterdam en boek uw favoriete rondleiding in Rotterdam.


Agenda stadswandelingen Rotterdam

Sluit aan bij een wandeling met gids door Rotterdam

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Rotterdam. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Rotterdam.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden