Cicerones - Stadswandelingen Highlights Wandeling

Home | Rotterdam | Highlights Wandeling Rotterdam


Highlights van Rotterdam

Wat mag u zeker niet missen als u een bezoek brengt aan Rotterdam? Daar hebben onze gidsen een antwoord op. Tijdens een highlights wandeling nemen zij u mee langs de belangrijkste monumenten van de stad.


De route voert onder meer langs Museum Boymans Van Beuningen met het bijzondere depotgebouw. Uiteraard vertelt de gids ook over de indrukwekkende Markthal en de gele kubuswoningen. Na afloop van deze wandeling kent Rotterdam geen geheimen meer voor u.


Highlights Wandeling Rotterdam met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een wandeling langs de highlights met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling in Rotterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Alle aanwezigen waren bijzonder tevreden over de enthousiaste gids Astrid. Ook de keuze van de wandeling viel goed in de smaak.
Isabelle blijkt in alle opzichten een prima gids te zijn, die die erg goed paste bij de groep! Haar kennis van Rotterdam is indrukwekkend!

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN

Wat kost de Highlights Wandeling in Rotterdam?


Hoe lang duurt de Highlights Wandeling?

  • De Highlights Wandeling in Rotterdam duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de highlights wandeling in Rotterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl

06 - 471 559 40