Cicerones - Stadswandelingen Architectuurwandeling

Home | Rotterdam | Architectuurwandeling Rotterdam


Architectuur in Rotterdam

Het verhaal is u waarschijnlijk welbekend: in 1940 werd Rotterdam gebombardeerd en ging een groot deel van de oude binnenstad tegen de vlakte. Het resultaat anno nu is een lappendeken van architectuurstijlen, van naoorlogse wederopbouw tot moderne hoogstandjes. Dit maakt Rotterdam de uitgelezen locatie voor een architectuurwandeling met gids. Onze gidsen nemen u mee langs het imposante Centraal Station, het gloednieuwe Depot Boijmans van Beuningen, de klassieke Kubuswoningen en nog veel meer tijdens de architectuurwandeling Rotterdam.


Architectuurwandeling Rotterdam met privégids

Groepen kunnen het hele jaar door een architectuurwandeling met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw architectuurwandeling in Rotterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Alles is naar wens verlopen. Pluspunt was dat we een gids hadden met een achtergrond in architectuur wat heel fijn aansloot bij de groep, een goede match.

Dank voor jullie flexibiliteit, om op korte termijn onze groep van architecten een interessante de tour door Rotterdam te geven!


Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN

Wat kost de architectuurwandeling in Rotterdam?


Hoe lang duurt de architectuurwandeling?

  • U kunt kiezen tussen een wandeling van 1.5 of 2 uur.

Contact

Voor vragen over de architectuurwandeling in Rotterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.