Cicerones - Stadswandelingen Architectuurwandeling

Home | Rotterdam | Architectuurwandeling Rotterdam


Architectuur in Rotterdam

Welke architectonische hoogstandjes mag u zeker niet missen als u een bezoek brengt aan Rotterdam, dé architectuurstad van Nederland? Daar hebben onze gidsen een antwoord op. Tijdens een architectuurwandeling nemen zij u mee langs de belangrijkste gebouwen van de stad.


De route voert onder meer langs Museum Boymans Van Beuningen met het bijzondere depotgebouw. Uiteraard vertelt de gids ook over de indrukwekkende Markthal en de gele kubuswoningen.


Architectuurwandeling Rotterdam met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een architectuurwandeling met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw architectuurwandeling in Rotterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Het was een mooie dag, en wat ons betreft een groot succes! We waren zeer tevreden over Frank; hij was een uitstekende en boeiende spreker, en stond erg open voor plotselinge vragen.
Wij hebben genoten van gids Astrid.

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

Wat kost de architectuurwandeling in Rotterdam?


Hoe lang duurt de architectuurwandeling?

  • De architectuurwandeling in Rotterdam duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de architectuurwandeling in Rotterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl

06 - 471 559 40