Cicerones - Stadswandelingen Katendrecht

Home | Rotterdam | Katendrecht


Katendrecht Rotterdam

Een wijk met karakter. De wijk die bekend stond als zeemanskwartier is na een aantal grootschalige renovaties getransformeerd in een bruisend wijk met een mix aan bewoners en tal van unieke winkels, restaurants en koffietentjes. De roemruchte wijk werd dikwijls in één adem genoemd met sociale problemen, maar ademt tegenwoordig vooral creativiteit en plezier uit.


Rondleiding Katendrecht Rotterdam met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door Katendrecht met een privégids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding door Katendrecht in Rotterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Wij hebben een top middag gehad in Rotterdam. De wandeling was erg leuk. Zelfs de Rotterdam kenners onder ons hebben nog een hoop nieuws geleerd.
Het was zeer interessant, en we waren erg blij met Anja. De Rotterdam-ers vonden de standswandeling erg leuk, omdat ze heel veel punten konden thuis brengen. Zeker de moeite waard om te herhalen.

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN

Wat kost de rondleiding door Katendrecht?


Hoe lang duurt de rondleiding door Katendrecht?

  • De rondleiding door Katendrecht in Rotterdam duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over een rondleiding door Katendrecht in Rotterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40