Cicerones - Stadswandelingen Stadswandeling

Home | Rotterdam | Stadswandeling Rotterdam met gids


Stadswandeling in Rotterdam

Het centrum van Rotterdam laat zich uitstekend te voet verkennen. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele bijzondere verhalen die achter de gevels schuil gaan. Al struinend door het centrum komt de stad tot leven en zult u voortaan met andere ogen naar de gebouwen en monumenten kijken. Na afloop van de wandeling kent Rotterdam geen geheimen meer voor u.


Instapwandelingen

Boek een ticket voor uw stadswandeling in Rotterdam

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waar u individueel bij kunt aansluiten. Boek een ticket voor uw favoriete rondleiding via de agenda.

In de zomermaanden bieden we zomeravondwandelingen aan, met een route door een ander deel van de stad.


Stadswandeling Rotterdam met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met een privégids door Rotterdam boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Rotterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Wij hebben een top middag gehad in Rotterdam. De wandeling was erg leuk. Zelfs de Rotterdam kenners onder ons hebben nog een hoop nieuws geleerd. Astrid was een leuke, duidelijke en goede gids.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de stadswandeling met gids in Rotterdam?


Hoe lang duurt de stadswandeling met gids in Rotterdam?

  • De stadswandeling in Rotterdam duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de stadswandeling met gids in Rotterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40