Cicerones - Stadswandelingen Pilgrim Fathers

Home | Leiden | Rondleiding Pilgrim Fathers Leiden


De Pilgrim Fathers in Leiden

Reis samen met onze gids af naar het Leiden van de 17e eeuw, de tijd waarin een groep geloofsvluchtelingen uit Engeland naar Leiden kwam om een nieuw bestaan op te bouwen. In 1620 besloot een deel van deze groep met het schip de Mayflower door te reizen naar Amerika. Deze Pilgrim Fathers worden beschouwd als de grondleggers van de Verenigde Staten.


In het gebied rondom de Pieterskerk, waar de Pilgrim Fathers woonden, zijn nog tal van herinneringen te vinden. Aan de hand van verhalen over het leven van de Pilgrims krijgt u een bijzonder beeld van Leiden in de Gouden Eeuw. Bent u benieuwd wat de Pilgrims Fathers uit Leiden hebben meegenomen naar Amerika en wat daar tegenwoordig nog van te merken is? En welke Amerikaanse presidenten en beroemdheden van de Leidse Pilgrim Fathers afstammen? Laat u verrassen door deze stadswandeling door een van de oudste delen van de stad.


Rondleiding Pilgrim Fathers met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw pilgrimwandeling in Leiden.

Onze gids Jeroen was heel enthousiast en vertelde op een prettige wijze over de stad Leiden, belangrijke bewoners en historische gebeurtenissen en locaties.
Linda is een leuke deskundige gids en heeft ook met illustraties veel duidelijk gemaakt.

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een stadswandeling of groepsarrangement en ontvang een programma op maat.

OFFFERTE AANVRAGEN

Wat kost de rondleiding Pilgrim Fathers in Leiden?


Hoe lang duurt de rondleiding Pilgrim Fathers in Leiden?

  • De rondleiding Pilgrim Fathers in Leiden duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de rondleiding over Pilgrim Fathers in Leiden kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40