Stadswandeling Hoorn

Stadswandeling met gids

Home | Hoorn | Stadswandeling Hoorn


Historisch Hoorn
Ontdek een van de oudste steden van Nederland met een enthousiaste gids! Het aantrekkelijke plaatsje aan de Gouw ontving in de 14e eeuw al stadsrechten, maar kwam pas echt tot bloei na de strijd met de Spanjaarden tijdens de Opstand. De Gouden Eeuw in de daaropvolgende periode bracht Hoorn rijkdom en welvaart en dat is nog altijd zichtbaar. Vanuit de haven van Hoorn vertrokken beroemde figuren als Jan Pieterszoon Coen en schipper Bontekoe.

Stadswandeling met privégids
- dag en tijd naar keuze
- Nederlands- of anderstalig
- € 12,50 per persoon
- minimaal 6 personen
- maximaal 9 personen per gids
- voor grotere groepen worden meerdere gidsen ingezet


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

*****

"Zeer leuke tour met enthousiaste en ervaren gids. Hoorn is prachtig en interessant! Het is ook een lekker stukje wandelen :)"

*****

"Het was een hele leuke wandeling. Angelique is een bijzonder leuk enthousiast persoon die erg goed kan vertellen. Graag komen we (al dan niet in teamverband of prive) allemaal een keer terug naar Hoorn, en als ik weer eens een stadswandeling nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Nogmaals bedankt, en bedank alsjeblieft ook Angelique nogmaals van ons."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Hoorn kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40