Home | Amsterdam | Stadswandeling Amsterdam

Stadswandeling Amsterdam - Met een gids ziet u meer

Het historische centrum van Amsterdam laat zich uitstekend te voet verkennen. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele verhalen die achter de gevels schuil gaan. Al struinend door het centrum komt de stad tot leven en zult u voortaan met andere ogen naar de gebouwen en monumenten kijken. Na afloop van de wandeling kent Amsterdam geen geheimen meer voor u.

Rondleiding langs de mooiste plekjes van Amsterdam

De stadswandeling in Amsterdam voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes in het historische centrum. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad.

Stadswandeling Amsterdam met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Amsterdam. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Amsterdam is een prachtige leuke stad. We hebben er van genoten. Lia was een super aangename gids. Wanneer we nog eens op bezoek komen, willen wij haar graag terug zien als onze gids.

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost een stadswandeling in Amsterdam?

Tickets voor instapwandelingen

  • € 15, - per persoon

Groepswandelingen met een privégids

  • € 125, - per gids
  • Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen.
  • Bestaat uw groep uit minder dan 10 personen, neem dan contact op voor een offerte op maat.

Deze stadswandeling in Amsterdam duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Amsterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40