Stadswandeling Amsterdam

Stadswandeling Amsterdam met gids

Home | Amsterdam | Stadswandeling Amsterdam


Historisch Amsterdam
Het is nauwelijks nog voor te stellen dat onze hoofdstad in de middeleeuwen slechts een kleine nederzetting was. Amsterdam kreeg rond 1300 stadsrechten en groeide pas in de 15e eeuw uit tot de belangrijkste handelsstad van Holland. Haar naam ontleent de stad aan de dam die werd aangelegd kort na een aantal overstromingen. Rondom deze dam concentreerde zich de handel en werd de Waag gebouwd. De rijken bouwden hun huizen in de hoger gelegen Warmoesstraat. Tijdens deze wandeling door het historisch hart van de stad ontdekt u de oudste geschiedenis van de stad.


Stadswandeling met privégids
- dag en tijd naar keuze
- Nederlands- of anderstalig
- € 12,50 per persoon
- minimaal 6 personen
- maximaal 9 personen per gids
- voor grotere groepen worden meerdere gidsen ingezet


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

*****
"Amsterdam is een prachtige leuke stad we hebben er van genoten. Lia was een super aangename gids wanneer we nog eens op bezoek komen willen wij haar graag terug zien als onze gids. Bij een volgende keer zullen wij ook graag nog eens van uw diensten gebruik maken. Ik zal Cicerones ook aanbevelen. We wensen u nog van harte succes Cicerones!"

*****

"Laat nog even weten dat iedereen het erg leuk heeft gehad – Maarten is een goede gids."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Amsterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40