Cicerones - Stadswandelingen De Jordaan

Home | Amsterdam | De Jordaan


De Jordaan in Amsterdam

De Jordaan is een van de bekendste buurten van Amsterdam. Deze volksbuurt met een kleurrijk verleden is tegenwoordig erg populair bij bewoners en bezoekers van de stad vanwege de smalle straten en stegen, kleine winkeltjes en schilderachtige grachten. De Jordaan is aangelegd tijdens de stadsuitbreiding in de 17e eeuw en aanvankelijk waren er vooral arbeiders en kleine bedrijfjes te vinden.

Bij ons in de Jordaan

Na de Tweede Wereldoorlog werden vele huizen gerestaureerd en werd de voormalige volksbuurt hip onder kunstenaars, studenten en jongeren. Tijdens een rondleiding door de Jordaan hoort u hoe de buurt door de jaren heen is veranderd en wat de buurt zo karakteristiek maakt.


Wandeling Jordaan Amsterdam

Instapwandelingen | Boek een ticket

  • In juli en augustus wordt iedere zaterdagavond van 19.30 - 21.00 uur een instaprondleiding aangeboden.

U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes van deze bijzondere buurt. De wandeling eindigt op een centraal punt waar u nagenietend van alle indrukken en mooie anekdotes kunt neerstrijken op een van de gezellige terrassen.

Boek een ticket
voor uw rondleiding door de Jordaan in Amsterdam.


Rondleiding Jordaan Amsterdam

Privégids | Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding door de Jordaan met een gids boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding door de Jordaan in Amsterdam.

Vraag een offerte aan
voor uw rondleiding door de Jordaan in Amsterdam.Fijne gids die veel wist te vertellen en ook ons een goed beeld schetste over de Jordaan en de grachten er om heen. Kan het iedereen aan bevelen.

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost een rondleiding door de Jordaan in Amsterdam?

Tickets voor instapwandelingen

Groepswandelingen met een privégids

  • € 100, - per gids.
  • Voor grote groepen worden meerdere gidsen ingezet.
  • Vraag een offerte op maat aan.

De rondleiding door de Jordaan in Amsterdam duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de rondleiding door de Jordaan in Amsterdam kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40