Home | Amsterdam | De Jordaan

Ontdek de Jordaan met een gids

De Jordaan is een van de bekendste buurten van Amsterdam. Deze volksbuurt met een kleurrijk verleden is tegenwoordig erg populair bij bewoners en bezoekers van de stad vanwege de smalle straten en stegen, kleine winkeltjes en schilderachtige grachten. De Jordaan is aangelegd tijdens de stadsuitbreiding in de 17e eeuw en aanvankelijk waren er vooral arbeiders en kleine bedrijfjes te vinden.

Bij ons in de Jordaan

Na de Tweede Wereldoorlog werden vele huizen gerestaureerd en werd de voormalige volksbuurt hip onder kunstenaars, studenten en jongeren. Tijdens een stadswandeling door de Jordaan hoort u hoe de buurt door de jaren heen is veranderd en wat de buurt zo karakteristiek maakt. Geniet van een van de meest karakteristieke buurten van Amsterdam.

Rondleiding langs de mooiste plekjes in de Jordaan

De stadswandeling in Amsterdam voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes in het historische centrum. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad.

Rondleiding Jordaan met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in de Jordaan. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Fijne gids die veel wist te vertellen en ook ons een goed beeld schetste over de Jordaan en de grachten er om heen. Kan het iedereen aan bevelen.

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost een rondleiding door de Jordaan?

Tickets voor instapwandelingen

  • € 15, - per persoon

Rondleidingen met een privégids

  • € 125, - per gids
  • Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen.
  • Bestaat uw groep uit minder dan 10 personen, neem dan contact op voor een offerte op maat.

De rondleiding door de Jordaan duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de rondleiding in de Jordaan kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40