Cicerones - Stadswandelingen Stadswandeling

Home | Alkmaar | Stadswandeling Alkmaar met gids


Stadswandeling Alkmaar

Het historische centrum van Alkmaar laat zich uitstekend te voet verkennen. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele bijzondere verhalen die achter de gevels schuil gaan. Al struinend door het Alkmaarse centrum komt de stad tot leven en zult u voortaan met andere ogen naar de gebouwen en monumenten kijken. Na afloop van deze stadswandeling met gids kent Alkmaar geen geheimen meer voor u.


Stadswandeling Alkmaar met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met een gids door Alkmaar boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Alkmaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandelingen

Boek een ticket voor uw stadswandeling in Alkmaar

Een aantal keren per jaar organiseren we een stadswandeling in Alkmaar waarbij u individueel kunt aansluiten. Deze wandeling voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes in het Alkmaarse centrum. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad. Boek een ticket via de agenda.


Een ontzettend leuke en leerzame stadswandeling door Alkmaar gemaakt. Zeer deskundige gids die boeiend weet te vertellen. Een aanrader!

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

Wat kost de stadswandeling met gids in Alkmaar?


Hoe lang duurt de stadswandeling met gids in Alkmaar?

  • De stadswandeling in Alkmaar duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen met gids in Alkmaar kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40