Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Zandvoort


Rondleidingen Zandvoort

Ontdek Zandvoort met een gids

Met onze gids in Zandvoort ontdekt u deze populaire badplaats. Zandvoort is meer dan strand. Ontdek met onze gids de historie en ontwikkeling van dit oude vissersdorpje: van vissersdorp tot Atlantikwall tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Wederopbouw. Ontdek Zandvoort met een van onze wandelingen in Zandvoort.


Instaprondleidingen Zandvoort

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


Rondleiding Zandvoort met een gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een wandeling met gids in Zandvoort boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Zandvoort.

Cicerones biedt naast de algemene, historische rondleiding door Zandvoort ook een hele leuke natuurwandeling door de duinen van Zandvoort.


De wandeling was echt een groot succes. Erg leuk om de geschiedenis van Zandvoort te horen en Ellen vertelde het erg leuk en bevlogen. Leuke vrouw en prettig om naar te luisteren. Iedereen was zeer enthousiast.

Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Zandvoort kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Zandvoort

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Zandvoort

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Zandvoort. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Zandvoort.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden