Home | Zandvoort

Rondleiding Zandvoort met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Zandvoort ontdekt u deze populaire badplaats. Zandvoort is meer dan strand. Ontdek met onze gids de historie en ontwikkeling van dit oude vissersdorpje: van vissersdorp tot Atlantikwall tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Wederopbouw. Ontdek Zandvoort met een van onze wandelingen in Zandvoort.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Zandvoort en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Zandvoort met kennis en passie

Zandvoort heeft een prachtig strand en is daarom een populaire strandbestemming. Tijdens onze wandelingen leert u ook de andere kan van Zandvoort kennen. Gaat u mee? Onze gids vertelt u de verhalen van de veelzijdige geschiedenis van Zandvoort. Een hele leuke manier om Zandvoort te bekijken.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Zandvoort. Reserveer direct uw gids in Zandvoort.


Rondleiding Zandvoort met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een wandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Zandvoort.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere rondleidingen door Zandvoort

Cicerones biedt naast de algemene, historische rondleiding door Zandvoort ook een hele leuke natuurwandeling door de duinen van Zandvoort. Bekijk hieronder al onze wandelingen in Zandvoort en boek uw favoriete rondleiding door Zandvoort.


Agenda stadswandelingen Zandvoort

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Zandvoort

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Zandvoort. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Zandvoort.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden