Cicerones - Stadswandelingen Rondleiding Zandvoort

Home | Zandvoort | Rondleiding Zandvoort


Rondleiding Zandvoort

Het historische centrum van Zandvoort laat zich uitstekend te voet verkennen. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele bijzondere verhalen die achter de gevels schuil gaan. Al struinend door het Zandvoortse centrum komt de badplaats tot leven en zult u voortaan met andere ogen naar de gebouwen en monumenten kijken. Na afloop van deze wandeling met gids kent Zandvoort geen geheimen meer voor u.


Wandeling Zandvoort met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een wandeling met gids in Zandvoort boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling in Zandvoort. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

De wandeling was echt een groot succes. Erg leuk om de geschiedenis van Zandvoort te horen en Ellen vertelde het erg leuk en bevlogen. Leuke vrouw en prettig om naar te luisteren. Iedereen was zeer enthousiast.

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de stadswandeling in Zandvoort?


Hoe lang duurt de stadswandeling in Zandvoort?

  • De stadswandeling in Zandvoort duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over wandelingen met gids in Zandvoort kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40