Rondleiding Zandvoort
Rondleiding Zandvoort met gids

Home | Zandvoort | Rondleiding Zandvoort

Rondleiding Zandvoort met gids. Zo ontdekt u meer…

Met een gids in Zandvoort ziet u veel meer in dit prachtige dorp aan zee. Ontdek Zandvoort met onze gids, die u de plekjes laat zien waar u normaal niet zou komen. Zo mist u niets van deze bijzondere badplaats en ziet u Zandvoort vanuit een heel ander perspectief.
Bekijk hieronder al onze wandelingen met gids in Zandvoort en boek uw favoriete rondleiding.

Rondleiding langs de mooiste plekjes van Zandvoort

De rondleiding in Zandvoort voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes in het historische centrum. U passeert highlights en verborgen parels in de smalle straatjes en steegjes.

  • Tickets voor een wandeling kosten 15 Euro p.p.
  • De data van de instapwandelingen vindt u in de agenda.

Rondleiding Zandvoort met een privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een rondleiding met een privégids boeken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Zandvoort. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

*****

"Wat hebben we een fantastische wandeling gehad gisteren 7 maart. Niet alleen het weer was prachtig maar hadden tevens een geweldige gids. Nogmaals dank je wel."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over rondleidingen in Zandvoort kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


Cicerones
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40