Cicerones - Stadswandelingen Natuurwandeling

Home | Zandvoort | Natuurwandeling Zandvoort


Struinen door de Zandvoortse duinen

Verlaat het bruisende dorp en strand en zoek de rust op in de natuur. Struin met onze gids door het prachtige duingebied en laat u verrassen door de bijzondere verhalen die hier verborgen liggen. Geniet van de flora en fauna en ontdek wat zich in de duinen heeft afgespeeld ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.


Natuurwandeling Zandvoort met gids

Afhankelijk van uw interesse stippelen wij een mooie route voor u uit. Voor deze wandeling wordt gepaste kleding en goed schoeisel geadviseerd. Deelnemers dienen bovendien goed ter been te zijn.


Groepen kunnen het hele jaar door een natuurwandeling in Zandvoort aanvragen. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw wandeling. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Wat hebben we een fantastische wandeling gehad gisteren 7 maart. Niet alleen het weer was prachtig maar hadden tevens een geweldige gids. Nogmaals dank je wel.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de natuurwandeling in Zandvoort?

Hoe lang duurt de natuurwandeling in Zandvoort?

  • De natuurwandeling in Zandvoort duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over wandelingen in Zandvoort kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl

06 - 471 559 40