Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Den Haag


Rondleidingen Den Haag

Ontdek Den Haag met een gids

Den Haag ontdekken? Tijdens een rondleiding met een gids ziet u zo veel meer van de prachtige Hofstad. Den Haag is een koninklijke stad en straalt dit trots uit, met haar paleizen, overheidsinstellingen en ambassades. Geniet van de nationale en internationale allure van Den Haag. Onze bevlogen stadsgidsen vertellen over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Den Haag.


Instaprondleidingen Den Haag

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


Rondleiding Den Haag met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding in Den Haag boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Den Haag.

U kunt kiezen voor een algemene, historische rondleiding door Den Haag of een rondleiding met een speciaal thema, zoals de hofjes of koninklijk Den Haag. Denk ook eens aan een culinaire wandeling, een winterwandeling met warme drank of een wandeling in het donker.


Wij hebben op zondag enorm genoten van de rondleiding in Den Haag met Sylvia. Zij was kundig, origineel en zeer vriendelijk.
Wij vonden de gids geweldig, wat een ongelofelijke, enthousiaste man.

Stadswandelingen Den Haag
Met Cicerones al een aantal stadswandelingen gedaan.
Altijd met een bevlogen gids.

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Den Haag kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Den Haag

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Den Haag

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Den Haag. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Den Haag.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden