Home | Delft

Stadswandeling Delft met gids. Zo ontdekt u meer…

Met onze gids in Delft ontdekt u veel meer. Delft is een van de mooiste steden van Holland. Delft staat bekend om Delfts Blauw, Willem van Oranje en Johannes Vermeer, maar er is veel meer te ontdekken in deze historische stad. Onze stadswandelingen in Delft zijn heel verrassend, en juist daarom ook erg leuk.

Bekijk hieronder al onze stadswandelingen met gids in Delft en boek uw favoriete rondleiding.


Gids Delft met kennis en passie

Het historische centrum van Delft is heel goed te voet te ontdekken. Delft kent prachtige grachten, pleintjes en monumentale grachtenpandjes. Onze gidsen leiden u langs de mooiste en meest bijzondere plekken in Delft. Zo mist u niets en ontdekt u de Prinsenstad van Holland.

Met onze gids ontdekt u veel meer in Delft. Reserveer direct uw gids in Delft.


Stadswandeling Delft met privégids

Wilt u liever met uw eigen groep een stadwandeling met een privégids maken? Ook dat is mogelijk. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Delft.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Andere wandelingen door Delft

Cicerones biedt naast de algemene, historische stadswandeling door Delft ook stadswandelingen met een speciaal thema, zoals onze populaire hofjeswandeling Delft en een culinaire wandeling door Delft . Bekijk al onze stadswandelingen in Delft en boek uw favoriete rondleiding door ons mooie Delft.


Agenda stadswandelingen Delft

Sluit aan bij een wandeling met gids door Delft

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instapwandeling in Delft. Deze stadswandelingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Delft.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden