Cicerones - Stadswandelingen en groepsarrangementen

Home | Rondleidingen Delft


Rondleidingen Delft met gids

Delft ontdekken? Tijdens een rondleiding met een gids ziet u zo veel meer van deze prachtige stad. Delft is een van de mooiste steden van Holland. De Prinsenstad staat bekend om het Delfts Blauw, Willem van Oranje en Johannes Vermeer, maar Delft heeft nog veel meer te bieden. Laat u rondleiden door de oudste delen van de stad. Wandel mee over de Markt en Beestenmarkt en geniet van de statige grachten en pittoreske straatjes. Onze bevlogen stadsgidsen vertellen over de rijke geschiedenis en markante inwoners van de stad. Met een rondleiding met gids mist u niets van Delft.


Rondleiding Delft voor groepen

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een rondleiding met gids in Delft boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw rondleiding in Delft. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


U kunt kiezen voor een algemene historische rondleiding of een rondleiding met een thema, zoals de hofjes of Vermeer. Denk ook eens aan een culinaire wandeling, een winterwandeling met warme drank of een familiewandeling met speurtocht.


Sluit aan bij een rondleiding door Delft

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we rondleidingen waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze wandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe wandelingen middels onze nieuwsbrief.


We hebben een hele leuk dag gehad in Delft. De wandeling was geweldig met een kundige gids.Hij is vriendelijk en probeerde ook de route naar onze interesses in te vullen, wat ook gelukt is.

Stadswandelingen Delft

Wat kosten de rondleidingen met gids in Delft?


Hoe lang duren de rondleidingen met gids in Delft?

 • Tenzij anders aangegeven duren de rondleidingen in Delft 1,5 uur.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen in Delft kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40


Agenda stadswandelingen Delft

Sluit aan bij een rondleiding met gids door Delft

Bent u alleen of met een klein groepje? Dan kunt u aansluiten bij een instaprondleiding in Delft. Deze rondleidingen vinden plaats op vaste dagen en tijden. Klik in de agenda door naar de dag van uw keuze en boek uw favoriete rondleiding in Delft.


Recensies

  Sylvia V.

  De wandeling was zeer geslaagd. Mensen vonden het erg leuk en je deed het ook op een leuke spontane manier. We kijken terug op een mooi weekend!

  Jan-Hylke d.J.

  Was perfect! Sloot goed aan bij de behoefte van de aanwezigen. Een pluim voor Maarten.

  Jenny K.

  Ik wil graag onze complimenten doorgeven aan Antoinette. Wat een aardige en goeie gids is zij!

  Mark V.

  Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden.

  Juliette M.

  We hebben genoten van de stadswandeling met Monique! Dank voor de fijne communicatie.

  Suzanne

  Ik wilde je nogmaals enorm bedanken voor de prachtige rondleiding afgelopen woensdag! We hebben hele goede reacties gekregen van de mensen die erbij waren en we hebben het zelf ook superleuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen D.

  Alles is erg goed gegaan. Leuke gids, die goed aftast wat zijn groep wenst en daar zijn programma op aanpast.

Contact

Cicerones
Loredana Cannas
info@cicerones.nl
06 - 471 559 40

Volg ons

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten! De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd met nieuwtjes en een overzicht van alle stadswandelingen. Incidenteel kunt u een extra nieuwsbrief ontvangen.

Aanmelden