Cicerones - Stadswandelingen Johannes Vermeer

Home | Delft | Rondleiding Johannes Vermeer


Johannes Vermeer in Delft

Johannes Vermeer is een van de belangrijkste schilders die Delft ooit heeft voortgebracht. Bekend van werken als het Melkmeisje en het Meisje met de parel wordt hij vaak in één adem genoemd met grootmeesters als Rembrandt van Rijn en Frans Hals. Vermeer werd in 1632 geboren als zoon van een satijnwever.


Zijn vader was echter ook kunsthandelaar en de kleine Johannes kreeg de interesse voor schilderen zo van huis uit mee. Om te kunnen trouwen met zijn geliefde werd Vermeer rooms-katholiek. Helaas stortte de schilder al op jonge leeftijd in, naar verluid was dit nadat de kunstmarkt instortte als gevolg van het Rampjaar (1672). Vermeer werd begraven in de Oude Kerk. Hij liet elf kinderen en een klein oeuvre na.

 Opeens sta je oog in oog met het melkmeisje 

Rondleiding Johannes Vermeer in Delft

Groepen kunnen het hele jaar door een Vermeer Wandeling in Delft boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Delft. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.

Wij hebben ontzettend genoten van deze wandeling, fantastische enthousiaste gids.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de Vermeer Wandeling in Delft?


Hoe lang duurt de Vermeer Wandeling in Delft?

  • De Vermeer Wandeling in Delft duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de Johannes Vermeer Wandeling in Haarlem kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40