De jonge Rembrandt

Stadswandeling Leiden met gids

Home | Leiden | De jonge Rembrandt


Stadswandeling de jonge Rembrandt

Rembrandt Harmenszoon van Rijn is zo bekend dat hij zijn achternaam niet meer nodig heeft. De naam ‘Rembrandt’ is genoeg om bij eenieder associaties op te roepen van grootse, levendige schilderijen; duistere taferelen waar het licht van af spat; portretten waarvan het onderwerp zo uit het doek lijkt te kunnen stappen. Rembrandt mag zich met recht een van de belangrijkste schilders uit de Nederlandse geschiedenis noemen. Hij verwierf zijn glorie vooral in Amsterdam, maar is geboren, opgegroeid en begonnen in Leiden. Deze historische stad barst dan ook nog van de herinneringen aan Hollands meest vooraanstaande meester-schilder.


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  

Agenda

"Leuke en zeer informatieve wandeling. De gids heeft veel verstand van zaken en weet een mooi tijdsbeeld te schetsen. Kan het iedereen aanraden."

Meer recensies

Contact

Voor vragen over stadswandelingen en groepsarrangementen in Leiden kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40