Cicerones - Stadswandelingen Stadswandeling

Home | Delft | Stadswandeling Delft met privégids


Stadswandeling Delft

Ontdek Delft met een gids

Het historische centrum van Delft laat zich uitstekend te voet verkennen. Luisterend naar onze enthousiaste gids zult u zich verbazen over de vele bijzondere verhalen die achter de gevels schuil gaan. Al struinend door het centrum komt de stad tot leven en zult u voortaan met andere ogen naar de gebouwen en monumenten kijken. Na afloop van de wandeling kent Delft geen geheimen meer voor u.


Stadswandeling Delft met gids

Vraag een offerte aan

Groepen kunnen het hele jaar door een stadswandeling met een gids door Delft boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw stadswandeling in Delft.


Instapwandeling Delft

Boek een ticket

Een aantal keren per jaar organiseren we stadswandeling in Delft waarbij u individueel kunt aansluiten. U vindt deze stadswandelingen in de agenda. Tickets boekt u door op de datum van uw voorkeur te klikken.


Blijf op de hoogte van nieuwe stadswandelingen in Delft middels onze nieuwsbrief.


We hebben een hele leuk dag gehad in Delft. De wandeling was geweldig met een kundige gids. Hij is vriendelijk en probeerde ook de route naar onze interesses in te vullen, wat ook gelukt is.

Meer recensies


Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de stadswandeling met gids in Delft?


Hoe lang duurt de stadswandeling met gids in Delft?

  • De stadswandeling in Delft duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over stadswandelingen met een gids in Delft kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40