Cicerones - Stadswandelingen Hofjeswandeling

Home | Delft | Hofjeswandeling Delft


De Delftse Hofjes

De Delftse hofjes liggen verscholen achter poorten en façades in de smalle straatjes en steegjes van het historische centrum. Zodra de gids de deur naar deze idyllische plekjes opent, wordt u verrast door prachtige tuinen omgeven door kleine huisjes. De hofjesroute voert langs de meest bezienswaardige hofjes waar het is toegestaan om onder voorwaarden de tuin te betreden.


Al struinend door de tuinen geniet u van de uitleg van een enthousiaste gids waardoor de Delftse hofjes nog meer tot uw verbeelding spreken.


Hofjeswandeling Delft met gids

Groepen kunnen het hele jaar door een hofjeswandeling in Delft boeken. Met een privégids bepaalt u zelf de dag en tijd van uw hofjeswandeling. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorstel op maat.


Instapwandelingen

Boek een ticket voor uw hofjeswandeling in Delft

In de maanden april-juni en september-november wordt iedere zaterdag van 11.00 - 12.30 uur een instapwandeling aangeboden.

De hofjeswandeling in Delft voert langs de mooiste en meest bijzondere hofjes in het historische centrum. De geliefde oases van rust liggen verborgen in de smalle straatjes en steegjes van de binnenstad.We hebben een hele leuk dag gehad in Delft. De wandeling was geweldig met een kundige en vriendelijke gids.

Boek uw stadswandeling

Onze instapwandelingen zijn direct online te boeken. Voor stadswandelingen met een privégids verzorgen wij een programma op maat. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak uw keuze via onderstaande buttons.

Boeken  OFFFERTE AANVRAGEN

Agenda

Wat kost de hofjeswandeling in Delft?


Hoe lang duurt de hofjeswandeling in Delft?

  • De hofjeswandeling in Delft duurt 1.5 uur.

Contact

Voor vragen over de hofjeswandeling met gids in Delft kunt u contact opnemen met Loredana Cannas.


info@cicerones.nl
06 - 471 559 40